Βρέθηκε σήμερα μαύρο sony φλασάκι στην σχολή, με περιεχόμενο δομοστατικών μαθημάτων, αλλα καταστράφηκε γτ εκτός αυτών περιείχε και κομμουνιστική προπαγάνδα!
Ξέχασα σήμερα τα γυαλιά μου,μαύρα ηλίου μάλλον στο αυτοδιαχειριζόμενο κυλικείο αλλά δεν αποκλείεται και στην αίθουσα που είναι στο δεξιά μόλις περάσουμε την πρώτη σκάλα στο ισόγειο,νέα κτήρια αν κάποιος τα βρεί ας μου πεί
Βρήκα χτες 9/1/2013 ένα mp3 player λευκό στο αριστερό τμήμα του αμφιθεάτρου, στα αριστερά έδρανα, 6η σειρά μετρώντας από κάτω. Το έχω παραδώσει στον επιστάτη. Όποιος το έχασε παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου.
Χάθηκε σήμερα 5/3/2013 γκριζοασπρόμαυρος ριγέ σκούφος στον όροφο στα κτήρια Ζ (ξεχάστηκε έξω από την αίθουσα 3, στα παγκάκια στο διάδρομο, γύρω στη 1.00 μμ ). Όποιος τον βρήκε παρακαλώ να μου στείλει προσωπικό μήνυμα!! Θεεεεεένξ!!
Χάθηκε πριν από μερικές μέρες ένα κομπιουτεράκι casio γκρι, μοντέλο: fx-991ES, πιθανώς στο αμφιθέατρο 1.. όποιος το βρήκε παρακαλώ να στείλει πμ. ευχαριστώ!
"Και τα παρτάλια οι σκέψεις μας πειρατική σημαία, Όλα στραβά γινήκανε και όλα είναι ωραία"