Απόφαση Γενικής Συνέλευσης ΦΣ 14/11/2017

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Απόφαση Γενικής Συνέλευσης ΦΣ 14/11/2017

Δημοσίευσηαπό ΟνομαςΕπωνυμος » Τρί, 14 Νοέμ 2017 11:27 pm

Ο Σύλλογός για άλλη μια φορά ,παρά τις δυσμενείς συνθήκες, πήρε αγωνιστική απόφαση μπροστά στο ιστορικό τριήμερο του Πολυτεχνείου. Δεν τους κάνουμε την χάρη! Δεν θα απέχουμε από τους συγχρονους αγώνες της γενιάς μας! Παλέυουμε για μόρφωση,δουλειά,ελευθερείες!

Αποτελέσματα Γενικής Συνέλευσης Πολιτικών Μηχανικών, 14/11/2017.

ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ:...93
ΔΑΠ:...25
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ:...18
ΠΑΣΠ:...5
ΛΕΥΚΑ:...3

Ο Σύλλογος αποφασίζει:
>Κάλεσμα σε όλους τους φοιτητικούς συλλόγους για τη διοργάνωση του τριημέρου του Πολυτεχνείου. Για το σκοπό αυτό καλούμε την Τετάρτη 14/11 σε Συντονιστικό Γενικών Συνελέυσεων.
>Συμμετοχή στην αντιφασιστική κινητοποίηση τη Τρίτη 14/11 στις 5:30 μ.μ. στα Σεπόλια και την τριγύρω περιοχή.
>Πρόταση στο συντονιστικό για δράσεις στο μετρό της Ομόνοιας την Πέμπτη 16/11 ενάντια στις μπάρες και το ηλεκτρονικό εισιτήριο, με αίτημα για δωρεάν μετακινήσεις για όλους/όλες. Οι φοιτητικοί σύλλογοι να ξαναζωντανέψουν το χώρο του ΕΜΠ με εξώστρεφες δράσεις, εκδηλώσεις, συναυλίες προβολές.
>Κατάληψη της σχολής το τριήμερο 15-16-17/11 και μεταφορά της κατάληψης στο κάτω Πολυτεχνείο.
>Συμμετοχή στη μεγάλη αντιιμπεριαλιστική πορεία την Παρασκευή 17/11 προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία με προσυγκέντρωση των ΦΣ στις 13:00 στο Κάτω Πολυτεχνείο.
>Συμπαραστεκόμαστε στους μετανάστες απεργούς πείνας στο Σύνταγμα και τα δίκαια αιτήματά τους, συμμετέχουμε σα σύλλογος στις βάρδιες για περιφρούρηση και συνδρομή στον αγώνα αυτόν.
>Προετοιμασία πανελλαδικού πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου στα τέλη του Νοέμβρη. Απευθύνουμε κάλεσμα αγώνα σε μαθητές, καθηγητές και φοιτητικούς συλλόγους.
Καμία συμμετοχή του Φ.Σ. Στα όργανα διοίκησης ( Κοσμητεία, Γενική Συνέλευση Καθηγητών, Πρυτανικό Συμβούλιο. )
ΟνομαςΕπωνυμος
 
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: Σάβ, 09 Ιαν 2016 1:14 pm
Έτος εισαγωγής: 2015

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες