09/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

09/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό tsol21 » Σάβ, 06 Δεκ 2008 3:49 pm

Την τρίτη στις 13.30 πραγματοποιείται νέα Γ.Σ. του συλλόγου με θέματα,
-Αναγνώριση των Κ.Ε.Σ.
-Εκπαιδευτική Αναδιάρθρωση-Νέος ν.Πλαίσιο
-Ζητήματα σχολής
-Συμμετοχή του συλλόγου στην πανελλαδική πανεργατική πορεία την Τετάρτη 10-12
Να είμαστε όλοι και όλες εκεί!
tsol21
 
Δημοσιεύσεις: 150
Εγγραφή: Παρ, 07 Νοέμ 2008 8:37 pm

Re: 09/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό Pagouras » Σάβ, 06 Δεκ 2008 4:40 pm

Γιατι εχω την εντυπωση οτι αυτα ειναι τα ιδια θεματα με την προηγουμενη συνελευση,την παραπροηγουμενη συνελευση,την παραπαραπροηγουμενη συνελευση.? :roll: :?: Ακόμη δεν εξαντλήθηκαν δηλαδη?
Pagouras
 
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: Τετ, 08 Οκτ 2008 8:44 pm
Έτος εισαγωγής: 0

Re: 09/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό vas13 » Κυρ, 07 Δεκ 2008 4:42 pm

Μισό λεπτό ρε τσολ, το πλαίσιο της ΔΑΠ έλεγε για συνέλευση στισ 12/1...
vas13
 
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: Τετ, 24 Σεπ 2008 8:10 pm

Re: 09/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό guest » Κυρ, 07 Δεκ 2008 7:35 pm

Το πλαίσιο των εαακ σφραγίστηκε στην τελευταία γεν. συνέλευση?
Αν όχι, δεν πρέπει να μαζευτούν υπογραφές ή κάτι τέτοιο για να γίνει ξανά συνέλευση?
guest
 
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: Κυρ, 15 Ιουν 2008 5:14 pm

Re: 09/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό gandalf » Κυρ, 07 Δεκ 2008 7:50 pm

Πέρα άπο την προβληματική που υπήρξε στο σύλλογο την προηγούμενη εβδομάδα, πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει άρδην. Χθές δολοφονήθηκε εν ψυχρό και χωρίς κανένα λόγο ένα 16χρονο παιδί, και πλέον έγινε ξεκάθαρο πως πέρα απο τα ζητήματα των ΚΕΣ, της εκπαιδευτικής αναδιάρθρωσης κτλ, η Κυβερνητική πολιτική ήταν που όπλισε τον δολοφόνο, και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός πήρε την πλήρη ευθύνη. Απέναντι σε όλα αυτά το Φοιτητικό Κίνημα μέσα απ' τις διαδικασίες του πρέπει να δώσει ηχηρή απάντηση, την Τρίτη ΠΡΕΠΕΙ να γίνει Γενική Συνέλευση και να παρθεί απόφαση, εν όψει και της Πανεργατικής Πορείας την Τετάρτη, η οποία και θα πάρει χαρακτηριστικά λαϊκής οργής και αγανάκτησης.
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 1108
Εγγραφή: Σάβ, 17 Μάιος 2008 6:27 pm
Τοποθεσία: Γοργοπόταμος
Έτος εισαγωγής: 2006

Re: 09/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Κυρ, 07 Δεκ 2008 7:53 pm

Συμφωνώ με gandalf !!!!!!
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...
Giorgitseli
 
Δημοσιεύσεις: 210
Εγγραφή: Δευτ, 02 Ιουν 2008 11:52 pm
Έτος εισαγωγής: 2005

Re: 09/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό brahe » Κυρ, 07 Δεκ 2008 9:31 pm

Νομίζω ότι παραλογιζόμαστε ...

Τι σχέση έχει η χθεσινή απαράδεκτη πράξη με τα ΚΕΣ;; Αυτός ήταν ο λόγος που πυροβόλησαν οι αστυνομικοί ή μήπως η παρέα των νέων διαδήλωνε για τα ΚΕΣ;; Αυτή η συμπεριφορά της αστυνομίας υπάρχει εδώ και χρόνια ανεξαρτήτως Κυβερνήσεων και πολιτικής επικαιρότητας, είναι καταδικαστέα και πράγματι κάτι πρέπει να γίνει αλλά τελείως άσχετη με το θέμα των ΚΕΣ. Μην τα συγχέουμε! Να συζητηθεί σε μια συνέλευση αλλά όχι και να καπηλευόμαστε το θάνατο ενός παιδιού για να δικαιολογήσουμε την αυθαίρετη απόφαση για άλλη μια συνέλευση!
Αυτά είναι λαϊκισμοί...
"Ο τέλειος ο άνδρας,
ο άνδρας ο σωστός,
είναι μονάχα ο έξυπνος...
ο όμορφος...
...ο δομοστατικός"
brahe
Επίτιμο μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 524
Εγγραφή: Σάβ, 05 Ιούλ 2008 2:02 pm
Τοποθεσία: Στέλμπουργκ, Ουρανούπολη
Έτος εισαγωγής: 0

Re: 09/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό gandalf » Κυρ, 07 Δεκ 2008 9:36 pm

Έλεος δεν δικαιολόγησα καμιά κατάσταση της προηγούμενης εβδομάδας με αφορμή ότι έγινε!!!!! Είπα ότι έχουν αλλάξει άρδην οι όροι με τους οποίους αντιδρούμε αυτή τη στιγμή. Όταν ο Καραμανλής δεν δέχεται τις παραιτήσεις των Υπουργων, αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για ότι έγινε, αυτός και η Κυβέρνηση του. Πλέον τα πράγματα με αυτή την Κυβέρνηση έχουν γίνει επικίνδυνα, πρέπει να υπάρξει απάντηση με μαζικούς όρους απο το Φοιτητικό Κίνημα και συνολικά απο το Λαϊκό κίνημα. Όταν εκτελείται ένα παιδί στο δρόμο απο μπάτσο, η κυβέρνηση είναι που τον όπλισε.
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 1108
Εγγραφή: Σάβ, 17 Μάιος 2008 6:27 pm
Τοποθεσία: Γοργοπόταμος
Έτος εισαγωγής: 2006

Re: 09/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό rosenrot » Κυρ, 07 Δεκ 2008 9:57 pm

gandalf έγραψε: Όταν ο Καραμανλής δεν δέχεται τις παραιτήσεις των Υπουργων, αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για ότι έγινε, αυτός και η Κυβέρνηση του. Πλέον τα πράγματα με αυτή την Κυβέρνηση έχουν γίνει επικίνδυνα.


Δηλαδή αν δεν είχε αναλάβει ο Καραμανλής καμιά ευθύνη κ είχε δεχτεί τις παραιτήσεις των υπουργών, η στάση του θα ήταν καλύτερη? Δε θα αντιδρούσε ο κόσμος το ίδιο?
rosenrot
 
Δημοσιεύσεις: 38
Εγγραφή: Τρί, 02 Δεκ 2008 9:27 pm
Έτος εισαγωγής: 2007

Re: 09/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό Atakama » Κυρ, 07 Δεκ 2008 10:03 pm

gandalf έγραψε:Πέρα άπο την προβληματική που υπήρξε στο σύλλογο την προηγούμενη εβδομάδα, πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει άρδην. Χθές δολοφονήθηκε εν ψυχρό και χωρίς κανένα λόγο ένα 16χρονο παιδί, και πλέον έγινε ξεκάθαρο πως πέρα απο τα ζητήματα των ΚΕΣ, της εκπαιδευτικής αναδιάρθρωσης κτλ, η Κυβερνητική πολιτική ήταν που όπλισε τον δολοφόνο, και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός πήρε την πλήρη ευθύνη. Απέναντι σε όλα αυτά το Φοιτητικό Κίνημα μέσα απ' τις διαδικασίες του πρέπει να δώσει ηχηρή απάντηση, την Τρίτη ΠΡΕΠΕΙ να γίνει Γενική Συνέλευση και να παρθεί απόφαση, εν όψει και της Πανεργατικής Πορείας την Τετάρτη, η οποία και θα πάρει χαρακτηριστικά λαϊκής οργής και αγανάκτησης.


Πραγματικά τη τέλεια συγκυρία, σωστα??!! :evil: Ο θάνατος του παιδιού θα δώσει μαζικό τόνο στο κουρασμένο φοιτητικό κίνημα, θα εμπλουτιστεί επιτέλους με τη "λαική οργή και αγανάκτηση" που του χρειάζεται! Το παιδί θα καθιερωθεί ως μάρτυρας κατα του συστήματος και το όνομα του θα ακούγεται στις επόμενες πορείες και διαδηλώσεις! Ο θάνατος του θα γίνει σύμβολο αντίστασης απέναντι στη κυβέρνηση..>! Τι όμορφο τέλος για έναν αγωνιστη, εστω και 16χρονο!!!
Μολοτωφ και πετροπόλεμος θα είναι η μεταθανάτια κληρονομιά του!
Κληρονομιά του θα είναι ακόμα τα "κροκοδείλια" δάκρυα κάθε λογής υπεύθυνου! Του ψευτοαναρχικού που θα σπάσει περιουσίες ανθρώπων για να πνίξει τον "πόνο" του, του πολιτκού που θα φορέσει το βλέμμα της θλίψης και στενοχώριας για να συγκινηθούν οι ψηφοφόροι του, των ΜΜΕ που "ενημερωτικά ενεργώντας" θα μας προσφέρουν το "πώς αισθάνεσαι?" της μάνας! Ααα μη ξεχάσω και ένα ενδυναμωμένο φοιτητικό κίνημα στο οποίο μαζί με τα ζητήματα των ΚΕΣ, της εκπαιδευτικής αναδιάρθρωσης βάζουμε και ένα θάνατο και βγήκε σωστή η συνταγή!
Φίλε μου αυτό που θέλω να πω είναι ότι σωστο είναι να αγωνίζεσαι για τα πιστεύω σου ή μερικές φορές επειδή έχεις αναλάβει ένα τέτοιο ρόλο και δε μπορεις να τον αποφύγεις να γίνεσαι πιο κάφρος αλλά σε αυτή την περίπτωση δώσε λίγο χώρο! Ξερω, το ζεστό φαι έχει ακόμα τη μυρωδιά του δυνατή και σε τραβάει αλλά όσο και να το κάνεις, είναι μυρωδιά αίματος..
Οσον αφορά το μπάτσο τον λυπάμαι όσο και το 16χρονο, ίσως και περισσότερο γιατί ενώ στον πιτσιρικά του δώσαν πέτρες, σε αυτόν δώσαν όπλο!
ο ανεξάρτητος πρώτος την ψήφο βαλέτω!
Atakama
 
Δημοσιεύσεις: 87
Εγγραφή: Τρί, 03 Ιουν 2008 2:59 am

Επόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες