Φοιτητικές Εκλογές 2014

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Φοιτητικές Εκλογές 2014

Δημοσίευσηαπό akis » Δευτ, 05 Μάιος 2014 7:14 pm

Την προσεχή Τετάρτη 7 Μαΐου στο κτήριο Γκίνη θα διεξαχθούν οι φοιτητικές εκλογές για το φοιτητικό σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ και συγκεκριμένα στο αμφιθέατρο 18 στο ισόγειο του κτηρίου. Προς ενημέρωση όλων:

-Οι κάλπες θα είναι ανοιχτές από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.
-Ψηφίζουμε με αστυνομική ταυτότητα ή με άλλο δημόσιο έγγραφο πιστοποίησης και όχι με φοιτητικό πάσο.
-Βάζουμε (προαιρετικά) από 1 έως 11 όμοιους σταυρούς ή όμοια χι στην ίδια πλευρά (αριστερά ή δεξιά) από τα ονόματα όσων στηρίζουν τα ψηφοδέλτια των σχημάτων ή των παρατάξεων. Οποιοδήποτε άλλο σύμβολο σημειώνεται πάνω στο ψηφοδέλτιο το καθιστά άκυρο.

Τα παραπάνω είναι μέρος του εκλογικού κανονισμού για το σύλλογό μας που αποφασίστηκε σήμερα από το απερχόμενο ΔΣ του συλλόγου.

ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Re: Φοιτητικές Εκλογές 2014

Δημοσίευσηαπό Lion » Τρί, 06 Μάιος 2014 12:31 am

Μερικές μέρες πριν τις εκλογές νομίζω οτι χρήσιμο είναι να ανοίξει η κουβέντα για διαφορα θέματα που μας απασχολούν και πάνω στα οποία πρέπει να τοποθετηθούν και οι συμμετέχοντες στις εκλογές... Η αρχή έγινε νομίζω με την πρόταση του ΕΓΚΕΛΑΔΟΥ για το προγραμμα σπουδών που εχει ευτυχώς πυροδοτήσει μια μικρή κουβέντα γύρω από αυτο....
Επειδή εκλογοαπολογιστική συνέλευση δεν έγινε, πιστεύω ότι είναι αναγκαίο έστω και μέσω αυτού του τόπικ να ανοίξει η συζήτηση επι των προτάσεων και της στάσης κάθε πολιτικής δύναμης στη σχολή...
Άλλωστε αυτά νομίζω ότι είναι τα κρητήρια που πρέπει να καθορίσουν την επιλογή μας στην κάλπη και όχι οι προσωπικές γνωριμίες, "οι διευκολύνσεις" και οι παροχές διαφόρων ειδών...

Κάνοντας την αρχή λοιπόν και ελπίζοντας να πυροδοτήσει ένα γόνιμο διάλογο σας παραθέτω τα προεκλογικά κείμενα του ΕΓΚΕΛΑΔΟΥ.....

Με αφορμή [και όχι αιτία] τις φοιτητικές εκλογές…

9+1 λόγοι για να ψηφίσουμε στις φοιτητικές εκλογές της 7ης Μαΐου
Lion

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό akis » Τρί, 06 Μάιος 2014 8:50 pm

Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του συλλόγου αύριο Τετάρτη 7 Μαΐου ημέρα των φοιτητικών εκλογών η σχολή θα μείνει κλειστεί και δε θα πραγματοποιηθεί κανένα μάθημα.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό journeyman » Τρί, 06 Μάιος 2014 10:24 pm

Να φανταστώ πως η αναπλήρωση Στατικής V που ανακοινώθηκε χτες, δε θα γίνει;
Music washes away from the soul the dust of everyday life
Άβαταρ μέλους
journeyman

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό akis » Τρί, 06 Μάιος 2014 10:27 pm

Προφανώς και δε θα γίνει...
akis
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό Prince of Persia » Τρί, 06 Μάιος 2014 10:33 pm

Το μαθημα της Στατικης 5 θα πρεπει να γινει καθως η αποφαση παρθηκε απο τους ιδιους τους φοιτητες του μαθηματος(λογω του οτι ολες τις μερες εχουμε βεβαρημενο προγραμμα και δεν βρισκαμε αλλο κενο) και οχι απο τον καθηγητη...ο ιδιος αρχικα ειπε για σημερα Τριτη αλλα κανεις δεν συμφωνουσε...Οποτε δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο προβλημα..Αλλωστε οποιος θελει να ψηφισει μπορει να το κανει οποιαδηποτε αλλη ωρα της ημερας...
''Tίποτα γενναίο δεν μπορεί ο άνθρωπος να κάμει στον κόσμο, αν δεν υποτάξει τη ζωή του σ' έναν Αφέντη ανώτερό του.'',Νίκος Καζαντζάκης
Sting-Desert Rose
Άβαταρ μέλους
Prince of Persia

Δημοσίευσηαπό shamrock1992 » Τετ, 07 Μάιος 2014 10:47 pm

Παιδιά το μάθημα της Στατικής 5 έγινε σήμερα κανονικά όπως είχε προγραμματιστεί!
shamrock1992

Δημοσίευσηαπό murw » Τετ, 07 Μάιος 2014 11:22 pm

Ξερουμε καποιο αποτελεσμα?
Σαν βρεθείς στης Φιλαδέλφειας τα μέρη...
murw

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό mikeportnoy » Τετ, 07 Μάιος 2014 11:24 pm

shamrock1992 έγραψε:Παιδιά το μάθημα της Στατικής 5 έγινε σήμερα κανονικά όπως είχε προγραμματιστεί!

παλι καλα που εγγυηθηκαν οι παραταξεις μας για την μη-διεξαγωγη.......ρομπες!
An eye for an eye makes the whole world blind.
Mahatma Gandhi
Άβαταρ μέλους
mikeportnoy

Δημοσίευσηαπό cwk-john » Τετ, 07 Μάιος 2014 11:43 pm

απο την στιγμη που ηρθαν παιδια για να κανουν αναπληρωση τι να εγγυηθει μια παραταξη......
Άβαταρ μέλους
cwk-john

Επόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες