15/10: Ψήσιμο - γλέντι για την οικονομική ενίσχυση των απεργών εργαζομένων ΕΜΠ

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

15/10: Ψήσιμο - γλέντι για την οικονομική ενίσχυση των απεργών εργαζομένων ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό koutsou-bilo » Παρ, 11 Οκτ 2013 11:13 pm

Με πρωτοβουλία του αυτοδιαχειριζόμενου κυλικείου πολ.μηχ. (Γιαπί), στο πλαίσιο της αλληλεγγύης οργανώθηκε γλέντι τα έσοδα του οποίου θα πάνε στο απεργιακό ταμείο. Φήμες λένε για ζωντανή μουσική (λαϊκή και ρεμπέτικη), σουβλάκια, κρασί και μπύρες... πολλές μπύρες! Σας περιμένουμε όλους και όλες!

giapi.jpg
Σήμερον ιδικό μου
Αύριον ιδικό σου
Μηδέποτε μηδενός

Βυζαντινό λαϊκό ρητό 9ος αιώνας

http://luben.tv/wp-content/uploads/2014/10/stin-ugeia-mas.gif?3fb042
Άβαταρ μέλους
koutsou-bilo

Έτος εισαγωγής: 2009

Re: 15/10: Ψήσιμο - γλέντι για την οικονομική ενίσχυση των απεργών εργαζομένων ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό shoukar » Σάβ, 12 Οκτ 2013 11:10 am

Μόνο εγώ βρίσκω γελοία την όλη κατάσταση? Για εξετάσεις, μαθήματα, έρευνα έχουμε κατάληψη. Για γλέντια έχουμε ανοικτή πρόσκληση.
shoukar

Έτος εισαγωγής: 2010

Re: 15/10: Ψήσιμο - γλέντι για την οικονομική ενίσχυση των απεργών εργαζομένων ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό bandal » Σάβ, 12 Οκτ 2013 11:26 am

νομίζω ναι,μόνο εσύ..
bandal

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό apostolis » Σάβ, 12 Οκτ 2013 11:37 am

Αντε και αν απολυθουν οι εργαζομενοι να κλεισουμε τραπεζι στα μπουζουκια...για την οικονομικη ενισχυση...
apostolis

Δημοσίευσηαπό Date007 » Σάβ, 12 Οκτ 2013 12:33 pm

Ότι να'ναι...το ακούσαμε και αυτό...
Αγωνιστικό Κούτελο:Η Μαρμελοκοτα.
Date007

Δημοσίευσηαπό ice92 » Σάβ, 12 Οκτ 2013 12:36 pm

Κι εμένα παράξενο μου ακούγεται. Γλέντι, προβολές ταινιών..
Δεν ταιριάζει καθόλου με κινητοποίηση κατά των μέτρων.. Υποτίθεται ότι οι εργαζόμενοι απεργούν για να πάρει πίσω τα μέτρα η κυβέρνηση (η οποία δεν έχω καταλάβει αν έχει κάτι να χάσει από τις απεργίες ούτως η άλλως, σε σχετική μου ερώτηση δε μου απάντησε κάποιος).
Όταν βλέπουν να οργανώνονται γλέντια και ψησίματα πως θα πάρουν στα σοβαρά την κινητοποίηση; Συγγνώμη κιόλας.. :?
Κοντεύω να πιστέψω πως άδικα χάνω το χρόνο απ' τα μαθήματα που δε γίνονται..
Υ.Γ. Μη με κράξετε.. :(
Άβαταρ μέλους
ice92

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό bandal » Σάβ, 12 Οκτ 2013 1:28 pm

apostolis έγραψε:Αντε και αν απολυθουν οι εργαζομενοι να κλεισουμε τραπεζι στα μπουζουκια...για την οικονομικη ενισχυση...

με ποιο τρόπο θα τους ενισχύσουμε κλείνοντας τραπέζι στα μπουζούκια?θα δώσει μέρος απ τα κέρδη ο σφακιανάκης?
μπορούμε αν σου μοιάζει αναντίστοιχα με την περίσταση αισιόδοξο,να κάνουμε μία άλλη εκδήλωση,με είσοδο ,μμμ..,ίσως να λέμε μοιρολόγια ,πως σου φαίνεται?

ice92 έγραψε:Κι εμένα παράξενο μου ακούγεται. Γλέντι, προβολές ταινιών..
Δεν ταιριάζει καθόλου με κινητοποίηση κατά των μέτρων.. Υποτίθεται ότι οι εργαζόμενοι απεργούν για να πάρει πίσω τα μέτρα η κυβέρνηση (η οποία δεν έχω καταλάβει αν έχει κάτι να χάσει από τις απεργίες ούτως η άλλως, σε σχετική μου ερώτηση δε μου απάντησε κάποιος).
Όταν βλέπουν να οργανώνονται γλέντια και ψησίματα πως θα πάρουν στα σοβαρά την κινητοποίηση; Συγγνώμη κιόλας.. :?

καλά δε σε κράζουμε :raspberry:
Τελευταία επεξεργασία από leo8 και Σάβ, 12 Οκτ 2013 1:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: συγχωνευση δημοσιευσεων
bandal

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό pakis » Σάβ, 12 Οκτ 2013 2:30 pm

Το ακούσαμε κι αυτό.. πότε θα ανοιξετε τα μάτια σας.. σας λένε απεργία και ξερογλύφεστε λες και βλέπετε μπωλ με προφιτερολ.
Το ότι συγγενικά πρόσωπα καθηγητών και αναπληρωτων έχου εισέλθει στο ΕΜΠ σαν διοικητικό προσωπικό δεν το έχει αναφέρει κανείς. Το ότι στην γραματεία βρίσκονται 10 άτομα καθημερινα και ξίνουν την παπάρα τους δεν ενοχλούσε κανένα. ΚΑΙ το ΕΜΠ είναι μια μικρογραφία του κρατους..
Καλά κοψίδια.
pakis

Έτος εισαγωγής: 1990

Δημοσίευσηαπό ninja » Σάβ, 12 Οκτ 2013 2:37 pm

μάγκες άμα δεν γουστάρετε να ενισχύσετε μην έρχεστε απλό είναι. Σα γκόμενες κάνετε να πούμε
Θα σαι συ για πάντα το μωράκι μου
τα παγακια μες το φραπεδακι μου
κι ας μην εχεις ταξικη συνείδηση, και ας εχεις λουμπεν παρελθον
θέλω να σε κάνω μια πριγκίπισσα
και ας είσαι μια τζιβάτη χίπισα
θελω ριζικα μαζί να αλλάξουμε, θελω να ψηφισεις ΚΚΕ
ninja

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό alienson » Σάβ, 12 Οκτ 2013 3:15 pm

shoukar έγραψε:Μόνο εγώ βρίσκω γελοία την όλη κατάσταση? Για εξετάσεις, μαθήματα, έρευνα έχουμε κατάληψη. Για γλέντια έχουμε ανοικτή πρόσκληση.

ice92 έγραψε:Κι εμένα παράξενο μου ακούγεται. Γλέντι, προβολές ταινιών..

pakis έγραψε:Το ακούσαμε κι αυτό.. πότε θα ανοιξετε τα μάτια σας.. σας λένε απεργία και ξερογλύφεστε λες και βλέπετε μπωλ με προφιτερολ.
Το ότι συγγενικά πρόσωπα καθηγητών και αναπληρωτων έχου εισέλθει στο ΕΜΠ σαν διοικητικό προσωπικό δεν το έχει αναφέρει κανείς. Το ότι στην γραματεία βρίσκονται 10 άτομα καθημερινα και ξίνουν την παπάρα τους δεν ενοχλούσε κανένα. ΚΑΙ το ΕΜΠ είναι μια μικρογραφία του κρατους..
Καλά κοψίδια.

Επειδη δεν εχετε πατησει το κωλοποδο σας ουτε μιση φορα στην περιφρουρηση της απεργιας, δεν εχετε κατεβει( εδω και ενα μηνα καθε πεμπτη στο κεντρο) σε μια πορεια μαζι με τους ανθρωπους που απολυονται, δεν εχετε εστω κουβεντιασει με εναν απολυμενο του ΕΜΠ να δειτε γιατι σκατα κανουν απεργια, καλυτερα να τα σχολια για ανθρωπους που τουλαχιστον προσπαθουν και δεν καθονται στον καναπε τους πισω απο ενα πληκτρολογιο να ειναι πιο μαζεμενα....

Ξεκομπλεξαριστειτε, οι ανθρωποι δεν πληρωνονται εδω και ενα μηνα....αρα θελουν οικονιμικη ενισχυση(με οποιον τροπο μπορουμε)!
Αν ειστε απο αυτους που λενε οτι οι απεργοι του ΕΜΠ δεν εχουν δικιο, οταν θα απολυθει η μανουλα σας(εκτος και αν μιλαμε για αξιο διορισμο- η αλλιως "ειμαι στη ΝΔ") πρωτοι θα τρεχετε να αγοραζετε σουβλακια και μπυρες!

Ραντεβου απο βδομαδα στη σχολη!
alienson

Επόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες