Άτυπη Ηλεκτρονική Ψηφοφορία

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Στάση φοιτητών και σχολής ως προς τη μείωση του προσωπικού.

1.Θεωρώ ότι οι φοιτητές πρέπει να στηρίξουν τους εργαζόμενους σε όλες τους τις κινητοποιήσεις(απεργίες, καταλήψεις, πορείες, διάφορες άλλες εκδηλώσεις).
68
41%
2.Θεωρώ ότι οι φοιτητές οφείλουν να στηρίξουν τους θιγόμενους εργαζόμενους σε κάποιες κινητοποιήσεις, αλλά οι σχολές θα πρέπει να παραμείνουν ανοικτές.
77
46%
3.Πιστεύω ότι οι φοιτητές δεν πρέπει να έχουν καμία ανάμειξη στο όλο θέμα.Ας το λύσουν οι εργαζόμενοι, η σύγκλητος και η κυβέρνηση μεταξύ τους.
3
2%
4.Πιστεύω ότι η σχολή μου πρέπει να ανοίξει, όσοι από τους εργαζόμενους μπουν σε προγράμματα κινητικότητας ή διαθεσιμότητας ας μπουν.Δεν θεωρώ ότι θίγονται.
7
4%
5.Πιστεύω ότι η φωνή και ο ρόλος των φοιτητών είναι αδιάφορα.Δεν μπορώ να κάνω κάτι.
2
1%
6.Πιστεύω ότι η φωνή και ο ρόλος των φοιτητών είναι αδιάφορα.Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ευελπιστώ να λυθεί η κατάληψη από αστυνομικές δυνάμεις και να επιστρατευτούν όσοι χρειάζονται για να λειτουργήσει ξανά η σχολή.
10
6%

Σύνολο ψήφων : 167

Άτυπη Ηλεκτρονική Ψηφοφορία

Δημοσίευσηαπό structural » Παρ, 27 Σεπ 2013 4:08 pm

Στο παρόν θέμα είναι εφικτό να δώσει ο καθένας τη γνώμη του για το αν πρέπει η σχολή Πολιτικών μηχανικών να είναι ανοιχτή ή κλειστή.

Σκοπός του γκάλοπ είναι να υπάρξει μια εικόνα του μέσου φοιτητή για τα τρέχοντα γεγονότα.

Η ψηφοφορία σε καμία περίπτωση δεν είναι δεσμευτική.

Θα παρακαλούσα όσοι έχουν διπλούς λογαριασμούς να ψηφίσουν μία φόρα.

Τέλος, θα ήταν καλό να ειδοποιήσετε όσους μπορείτε να συμμετάσχουν εάν θέλουν και μπορούν.

Καλή ψηφοφορία!
Τελευταία επεξεργασία από Dust και Παρ, 27 Σεπ 2013 10:11 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορά/ες συνολικά
Αιτία: δημοσκοπιση
structural

Έτος εισαγωγής: 2011

Re: Άτυπη Ηλεκτρονική Ψηφοφορία

Δημοσίευσηαπό structural » Παρ, 27 Σεπ 2013 4:11 pm

1. ανοιχτή σχολή.

2. κλειστή σχολή.

3. ΔΓ/ΔΑ

4. θέλω να γίνει συνέλευση για να αποφασίσω.

ΥΓ. το mqn δεν μου δίνει το δικαιωμα να κανω γκαλοπ. Παρακαλώ να το αναλάβει κάποιος που εχει το δικαιωμα.
structural

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 27 Σεπ 2013 4:18 pm

To mqn λογικά σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις γκάλοπ, είναι στις επιλογές κάτω από την "Επεξεργασία", "Υποβολή" όταν φτιάχνεις μήνυμα, κάπου έχει το "Δημιουργία Δημοψηφίσματος"
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Παρ, 27 Σεπ 2013 4:19 pm

structural έγραψε:ΥΓ. το mqn δεν μου δίνει το δικαιωμα να κανω γκαλοπ. Παρακαλώ να το αναλάβει κάποιος που εχει το δικαιωμα.
Αυτό το mqn παίρνει πολλές σωστές αποφάσεις τελευταία, έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση :D

Υ.Γ. Σβήστε το, αλλά δεν άντεξα

Spoiler: show
Μ'αρέσει που λέμε ότι το ζήτημα είναι πολλά περισσότερα από το κλειστή/ανοιχτή σχολή. Κι εσείς το λέτε, αλλά βάζετε τρομερές επιλογές στο γκάλοπ που καλείτε να απαντήσουμε (1. ανοιχτή 2. κλειστή). Εγώ θα το ρίξω στο 1, αλλά να δω πως θα το πετύχεις (υποβολή του γκάλοπ στο υπουργείο, στη δαπ, στο σιμόπουλο) :cry:
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό structural » Παρ, 27 Σεπ 2013 4:23 pm

merde_conserve έγραψε:To mqn λογικά σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις γκάλοπ, είναι στις επιλογές κάτω από την "Επεξεργασία", "Υποβολή" όταν φτιάχνεις μήνυμα, κάπου έχει το "Δημιουργία Δημοψηφίσματος"

Θεωρώ πως δε υπήρχε. Έψαξα αρκετή ώρα. Υπάρχει τρόπος να δημιουργηθεί τώρα που δεν μπορώ να κάνω επεξεργασία;
structural

Δημοσίευσηαπό Reporter » Παρ, 27 Σεπ 2013 4:23 pm

Και γιατί οι επιλογές να μην τεθούν ως εξής? :

α. Κλειστή σχολή μέχρι να υποχωρήσει η κυβέρνηση στους σχεδιασμούς της

β. Υπολειτουργούσα σχολή με υποχώρηση από την πλευρά των εργαζομένων απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης.

γ. Θέλω να εκφράσω γνώμη σε γενική συνέλευση του συλλόγου.

δ. ΔΞ / ΔΑ
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό GinTonic » Παρ, 27 Σεπ 2013 4:25 pm

Reporter έγραψε:Και γιατί οι επιλογές να μην τεθούν ως εξής? :

β. Υπολειτουργούσα σχολή με υποχώρηση από την πλευρά των εργαζομένων απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης.

δ. ΔΞ / ΔΑ

Εγώ προτείνω το εξής

α. Κλειστή σχολή

β. Παράταση της απεργίας επ'αόριστον

γ. Κατάληψη ύστερα απο συνέλευση 6 ωρών

δ. Ολα τα παραπάνω
GinTonic

Δημοσίευσηαπό Black » Παρ, 27 Σεπ 2013 4:27 pm

Εγώ προτείνω αυτά:

1.Θεωρώ ότι οι φοιτητές πρέπει να στηρίξουν τους εργαζόμενους σε όλες τους τις κινητοποιήσεις(απεργίες, καταλήψεις, πορείες, διάφορες άλλες εκδηλώσεις).
2.Θεωρώ ότι οι φοιτητές οφείλουν να στηρίξουν τους θιγόμενους εργαζόμενους σε κάποιες κινητοποιήσεις, αλλά οι σχολές θα πρέπει να παραμείνουν ανοικτές.
3.Πιστεύω ότι οι φοιτητές δεν πρέπει να έχουν καμία ανάμειξη στο όλο θέμα.Ας το λύσουν οι εργαζόμενοι, η σύγκλητος και η κυβέρνηση μεταξύ τους.
4.Πιστεύω ότι η σχολή μου πρέπει να ανοίξει, όσοι από τους εργαζόμενους μπουν σε προγράμματα κινητικότητας ή διαθεσιμότητας ας μπουν.Δεν θεωρώ ότι θίγονται.
5.Πιστεύω ότι η φωνή και ο ρόλος των φοιτητών είναι αδιάφορα.Δεν μπορώ να κάνω κάτι.
6.Πιστεύω ότι η φωνή και ο ρόλος των φοιτητών είναι αδιάφορα.Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ευελπιστώ να λυθεί η κατάληψη από αστυνομικές δυνάμεις και να επιστρατευτούν όσοι χρειάζονται για να λειτουργήσει ξανά η σχολή.

Πιστεύω καλύπτουν όλο το φάσμα των απόψεων.
nulla dies sine linea
Black

Δημοσίευσηαπό structural » Παρ, 27 Σεπ 2013 4:28 pm

@reporter

γιατί στη ψηφοφορία δεν βάζουμε σχόλια.
structural

Δημοσίευσηαπό Reporter » Παρ, 27 Σεπ 2013 4:29 pm

GinTonic έγραψε:
Reporter έγραψε:Και γιατί οι επιλογές να μην τεθούν ως εξής? :

δ. ΔΞ / ΔΑ

Εγώ προτείνω το εξής

α. Κλειστή σχολή

β. Παράταση της απεργίας επ'αόριστον

γ. Κατάληψη ύστερα απο συνέλευση 6 ωρών

δ. Ολα τα παραπάνω

Γιατί? Διαφωνείς οτι θα υπολειτουργεί η σχολή (αν δεν κλείσει κάποια στιγμή) με τόσες απολύσεις και γενικά το πολυτεχνείο? Απλά αυτό που πρότεινα θα δείξει τι πραγματικά θέλουμε και από ποια σκοπιά βλέπει τα πράγματα ο κόσμος της σχολής.

@structural
Δεν πρότεινα να γράψουμε καμμιά παράγραφο ως σχόλιο δίπλα σε κάθε επιλογή. Νομίζω έτσι συνοπτικά ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του και λέει ξεκάθαρα πως πρέπει να λύνονται τα ''αδιέξοδα''.
Τελευταία επεξεργασία από Reporter και Παρ, 27 Σεπ 2013 4:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Reporter

Επόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες