Φοιτητικές εκλογές 2013

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Φοιτητικές εκλογές 2013

Δημοσίευσηαπό akis » Δευτ, 15 Απρ 2013 5:05 pm

Την προσεχή Τετάρτη 17 Απριλίου στο κτήριο Γκίνη θα διεξαχθούν οι φοιτητικές εκλογές για το φοιτητικό σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ και συγκεκριμένα στο αμφιθέατρο 18 στο ισόγειο του κτηρίου. Προς ενημέρωση όλων:

-Οι κάλπες θα είναι ανοιχτές από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.
-Ψηφίζουμε με αστυνομική ταυτότητα και όχι με φοιτητικό πάσο.
-Βάζουμε (προαιρετικά) από 1 έως 11 σταυρούς δίπλα από τα ονόματα ή κυκλώνουμε τα ονόματα όσων στηρίζουν τα ψηφοδέλτια των σχημάτων ή των παρατάξεων. Οποιοδήποτε άλλο σύμβολο σημειώνεται πάνω στο ψηφοδέλτιο το καθιστά άκυρο.

Τα παραπάνω είναι μέρος του εκλογικού κανονισμού για το σύλλογό μας που υπογράφτηκε σήμερα από όλες τις πολιτικές δυνάμεις.

ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Re: Φοιτητικές εκλογές 2013

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Πέμ, 18 Απρ 2013 1:53 am

Αποτελέσματα εδώ
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό stalin » Σάβ, 20 Απρ 2013 1:16 am

6 από τις 11 έδρες και 53,52%... Αυτοδύναμη ΔΑΠ στο Πολυτεχνείο. Επί αυτού διακρίνω ένα μούδιασμα, μία μουγκαμάρα... Δεν πιστεύω να μην σας άρεσε...
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Δημοσίευσηαπό dimos » Σάβ, 20 Απρ 2013 1:38 am

Δε γνωρίζω αν άρεσε στον κόσμο της σχολής, άλλωστε δεν ανήκω σε αυτόν πλέον. Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι δε μου άρεσε είναι ότι είδα συγχαρητήρια ανακοίνωση στη ΔΑΠ από την ΕΠΙΣΗΜΗ, ΚΡΑΤΙΚΗ, πρωθυπουργική ιστοσελίδα.
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό gregoire » Σάβ, 20 Απρ 2013 1:43 pm

Αυτό είναι όντως πολύ σοβαρό θέμα, μιας και εγείρεται βαθύτατο ζήτημα θεσμικότητας...Όχι ότι ως πρακτική δε συνηθιζόταν τα τελευταία χρόνια ανεξάρτητα της κομματικής προέλευσης της κυβέρνησης, αλλά σε αυτή τη φάση μετάβασης της ελληνικής δημοκρατίας θα το χαρακτήριζα ως οπισθοδρομικό ολίσθημα..
gregoire

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό akis » Σάβ, 20 Απρ 2013 1:57 pm

Από τη σελίδα του πρωθυπουργού

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013
Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επισκέφτηκε τα γραφεία της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, της φοιτητικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, για να συγχαρεί τους φοιτητές για τη μεγάλη νίκη στις χθεσινές εκλογές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Ακολουθεί η δήλωση του Πρωθυπουργού:
«Συγχαρητήρια για τη νίκη. Για εμένα κέρδισε η Παράταξή μας τη μάχη των ιδεών στα Πανεπιστήμια. Κέρδισε η ποιότητα στην Παιδεία. Κέρδισε η απόφαση για σαρωτικές μεταρρυθμίσεις. Κέρδισε καθαρά, αλλά και με μία απροσδόκητα πολύ μεγάλη συμμετοχή των νέων. Πιστεύω ότι κερδίσατε το στοίχημα της νέας γενιάς για όλους μας. Για όλους εκείνους που προσδοκούν από εσάς το καινούργιο.
Εγώ αυτό το οποίο μπορώ να σας πω, ότι είμαι αποφασισμένος, με κάθε τρόπο, τις νοοτροπίες και τα στερεότυπα του χθες και το φθαρμένο παραγωγικό μοντέλο της χώρας, να τα ανατρέψουμε όλα. Γιατί, πια, δεν χωράει το χθες στο δικό σας το αύριο.
Προχωράμε μαζί, μας δίνετε τη δική σας φλόγα, τη δική σας δύναμη και εμείς σας δίνουμε τη σταθερότητα που απαιτείται, στο διάβα του χρόνου, να πετύχετε εκείνα που θέλετε και τα οποία σχετίζονται με μία λέξη που λέγεται ποιότητα σε μία καινούργια Ελλάδα. Αυτό το αποδείξατε με τους αγώνες, με τις μάχες ιδεών που κερδίσατε. Εγώ σαν απλός Έλληνας θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί έναν ολόκληρο κόσμο τον συγκινήσατε.
Καλή δύναμη να έχετε και στο Αύριο».

Ποιος έπεσε από τα σύννεφα???
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό stalin » Σάβ, 20 Απρ 2013 3:14 pm

Μιλάν τα φερέφωνα της κουμουνδούρου, που την άλλη φορά έλεγε η Τσαπανίδου ότι είναι συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι έξω από μία υπηρεσία και στο πλάνο ήταν όλο το τραπεζάκι του εγκέλαδου... Έλεος!!! :wave: :wave: :wave:
P.S. Στον κόσμο της σχολής προφανώς άρεσε, στον κόσμο του mqn αμφιβάλω...
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Δημοσίευσηαπό TrexoKaiDenFtano » Σάβ, 20 Απρ 2013 3:28 pm

Off topic:
Ε αφού άρεσε στον κόσμο της σχολής γιατί δεν βγάζεις ένα αφισετάκι, ένα πανό, κάτι τελοσπάντων να νιώσετε όλοι σας περήφανοι... Λέω εγώ τώρα....
TrexoKaiDenFtano Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Σάβ, 20 Απρ 2013 3:34 pm

Κι έλεγα, θα μείνει ανοικτό.. δε θα μείνει..
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Σάβ, 20 Απρ 2013 3:38 pm

H συζήτηση για το καταστατικό μεταφέρθηκε σε ένα πιο σχετικό τόπικ εδώ.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες