17/10: Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

17/10: Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό giannisst » Δευτ, 15 Οκτ 2012 4:56 pm

Ύστερα από συλλογή υπογραφών ο Σύλλογος αποφάσισε νέα Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 17/10.

Η συνέλευση καλείται με αφορμή την πανεργατική απεργία στις 18/10 αλλά και τις εκλογές των Συμβουλίων Διοίκησης στο ΕΜΠ την τετάρτη 25/10.
Θεωρούμε ότι μας δίνεται μια έσχατη ελπίδα να εμποδίσουμε την εφαρμογή και να ακυρώσουμε στην πράξη το νόμο Διαμαντοπούλου με τις αλλαγές-προσθήκες Αρβανιτόπουλου. Για αυτό ακριβώς το λόγο θεωρούμε ότι πρέπει να αναζητήσουμε τους συμμάχους μας στα αγωνιζόμενα κομμάτια της κοινωνίας που απεργούν την Πέμπτη.

Η τελευταία Γενική Συνέλευση χαρακτηρίστηκε από το σύνολο των παθογενειών που έχει αποκτήσει ο Σύλλογος το τελευταίο διάστημα. Παρ'όλα αυτά θεωρούμε ότι ο μόνος τρόπος να αλλάξει μια συλλογική διαδικασία είναι με την ενεργή συμμετοχή μας σε αυτή. Η ευκαιρία για πολιτικοποίηση ή κομματικοποίηση είναι πολλές φορές μια απλή επιλογή.

Υ.Γ. Το μάθημα Τεχνικό Σχέδιο 1ου εξαμήνου θα μεταφερθεί για τους λόγους της Συνέλευσης την ίδια ώρα και μέρα στα Νέα Κτίρια. Θα βγεί και σχετική ανακοίνωση από τη γραμματεία.
giannisst

Έτος εισαγωγής: 2011

Re: 17/10: Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Δευτ, 15 Οκτ 2012 7:24 pm

Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό ΑΕΤΟΣ » Δευτ, 15 Οκτ 2012 7:44 pm

καλα δεν εχετε τπτ καλυτερο να κανετε απ το να κανετε συνελευσεις????ελεος δλδ.....
ΑΕΤΟΣ

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό omerta » Δευτ, 15 Οκτ 2012 7:55 pm

giannisst έγραψε: Για αυτό ακριβώς το λόγο θεωρούμε ότι πρέπει να αναζητήσουμε τους συμμάχους μας στα αγωνιζόμενα κομμάτια της κοινωνίας που απεργούν την Πέμπτη.

Άμα σε νοιάζει πραγματικά τόσο , κάνε ένα κάλεσμα "στο πλευρό των συμμάχων", για την ενίσχυση του αγώνα τους στο μέτωπο, όμως , έτσι ; Η συνέλευση είναι σα να κράζεις πολιτικό απο tv με γυαλιά 3D.
omerta

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Δευτ, 15 Οκτ 2012 8:01 pm

ΑΕΤΟΣ έγραψε:καλα δεν εχετε τπτ καλυτερο να κανετε απ το να κανετε συνελευσεις????ελεος δλδ.....

Ε αριστεροί είναι. Τι άλλο να κάνουν; Κανά μπάνιο το πολύ πολύ!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό chri » Δευτ, 15 Οκτ 2012 8:08 pm

OxYdO έγραψε:
ΑΕΤΟΣ έγραψε:καλα δεν εχετε τπτ καλυτερο να κανετε απ το να κανετε συνελευσεις????ελεος δλδ.....

Τραγικόυλης ,αλλά όντως δεν υπάρχει λόγος να ξαναγίνει συνέλευση!Απλά δεν έκατσε η κατάληψη την προηγούμενη φορά τώρα θα κατεβείτε με ενωτικό κλπ κλπ τα γνωστά..
chri

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Δευτ, 15 Οκτ 2012 8:12 pm

chri έγραψε:
OxYdO έγραψε:

Τραγικόυλης ,αλλά όντως δεν υπάρχει λόγος να ξαναγίνει συνέλευση!Απλά δεν έκατσε η κατάληψη την προηγούμενη φορά τώρα θα κατεβείτε με ενωτικό κλπ κλπ τα γνωστά..

Αν θέλαμε να κάτσει κατάληψη οπωσδήποτε θα κατεβάζαμε ενωτικό απ την αρχή... Λίγο περίεργη η λογική σου, δε νομίζεις;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό Reporter » Δευτ, 15 Οκτ 2012 8:13 pm

Μισώ τους αδιάφορους του Αντόνιο Γκράμσι
Spoiler: show
lybe θα στην φάω την πελατεία, το έχω βάλει σκοπό...χεχεχε

Μισώ τους αδιάφορους. Πιστεύω ότι το να ζεις σημαίνει να εντάσσεσαι κάπου. Όποιος ζει πραγματικά δεν μπορεί να μην είναι πολίτης και ενταγμένος. Η αδιαφορία είναι αβουλία, είναι παρασιτισμός, είναι δειλία, δεν είναι ζωή. Γι’ αυτό μισώ τους αδιάφορους. Η αδιαφορία είναι το νεκρό βάρος της ιστορίας. Η αδιαφορία δρα δυνατά πάνω στην ιστορία. Δρα παθητικά, αλλά δρα. Είναι η μοιρολατρία. Είναι αυτό που δεν μπορείς να υπολογίσεις. Είναι αυτό που διαταράσσει τα προγράμματα, που ανατρέπει τα σχέδια που έχουν κατασκευαστεί με τον καλύτερο τρόπο. Είναι η κτηνώδης ύλη που πνίγει την ευφυΐα. Αυτό που συμβαίνει, το κακό που πέφτει πάνω σε όλους, συμβαίνει γιατί η μάζα των ανθρώπων απαρνείται τη βούλησή της, αφήνει να εκδίδονται νόμοι που μόνο η εξέγερση θα μπορέσει να καταργήσει, αφήνει να ανέβουν στην εξουσία άνθρωποι που μόνο μια ανταρσία θα μπορέσει να ανατρέψει.

Μέσα στη σκόπιμη απουσία και στην αδιαφορία λίγα χέρια, που δεν επιτηρούνται από κανέναν έλεγχο, υφαίνουν τον ιστό της συλλογικής ζωής, και η μάζα είναι σε άγνοια, γιατί δεν ανησυχεί. Φαίνεται λοιπόν σαν η μοίρα να συμπαρασύρει τους πάντες και τα πάντα, φαίνεται σαν η ιστορία να μην είναι τίποτε άλλο από ένα τεράστιο φυσικό φαινόμενο, μια έκρηξη ηφαιστείου, ένας σεισμός όπου όλοι είναι θύματα, αυτοί που τον θέλησαν κι αυτοί που δεν τον θέλησαν, αυτοί που γνώριζαν κι αυτοί που δεν γνώριζαν, αυτοί που ήταν δραστήριοι κι αυτοί που αδιαφορούσαν. Κάποιοι κλαψουρίζουν αξιοθρήνητα, άλλοι βλαστημάνε χυδαία, αλλά κανείς ή λίγοι αναρωτιούνται: αν είχα κάνει κι εγώ το χρέος μου, αν είχα προσπαθήσει να επιβάλλω τη βούλησή μου, θα συνέβαινε αυτό που συνέβη;

Μισώ τους αδιάφορους και γι’ αυτό: γιατί με ενοχλεί το κλαψούρισμά τους, κλαψούρισμα αιωνίων αθώων. Ζητώ να μου δώσει λογαριασμό ο καθένας απ’ αυτούς με ποιον τρόπο έφερε σε πέρας το καθήκον που του έθεσε και του θέτει καθημερινά η ζωή, γι’ αυτό που έκανε και ειδικά γι’ αυτό που δεν έκανε. Και νιώθω ότι μπορώ να είμαι αδυσώπητος, ότι δεν μπορώ να χαλαλίσω τον οίκτο μου, ότι δεν μπορώ να μοιραστώ μαζί τους τα δάκρυά μου.

Είμαι ενταγμένος, ζω, νιώθω ότι στις συνειδήσεις του χώρου μου ήδη πάλλεται η δραστηριότητα της μελλοντικής πόλης, που ο χώρος μου χτίζει. Και μέσα σ’ αυτήν την πόλη η κοινωνική αλυσίδα δεν βαραίνει τους λίγους, μέσα σ’ αυτήν κάθε συμβάν δεν οφείλεται στην τύχη, στη μοίρα, μα είναι ευφυές έργο των πολιτών. Δεν υπάρχει μέσα σ’ αυτήν κανείς που να στέκεται να κοιτάζει από το παράθυρο ενώ οι λίγοι θυσιάζονται, κόβουν τις φλέβες τους. Ζω, είμαι ενταγμένος. Γι’ αυτό μισώ αυτούς που δεν συμμετέχουν, μισώ τους αδιάφορους.

alfavita.gr - Mετάφραση: Τόνια Τσίτσοβιτς
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό chri » Δευτ, 15 Οκτ 2012 8:26 pm

Απ'ό,τι θυμάμαι ένας έγραψε εδώ κάτι περίπου σαν ''λόγω κάποιων δεν κατεβάσαμε ενωτικό και έτσι σχολή ανοιχτή" οπότε υποθέτω ότι αυτό ήταν ο στόχος...ή τουλάχιστον ο πιο βασικός..απλά κάπου τα σπάσατε..μόνοι σας τα λέτε.όχι? :crazy:
chri

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό airetikos » Δευτ, 15 Οκτ 2012 8:28 pm

omerta έγραψε:
Άμα σε νοιάζει πραγματικά τόσο , κάνε ένα κάλεσμα "στο πλευρό των συμμάχων", για την ενίσχυση του αγώνα τους στο μέτωπο, όμως , έτσι ; Η συνέλευση είναι σα να κράζεις πολιτικό απο tv με γυαλιά 3D.

Προσκυνώ...... Πολιτικό από τιβί με γυαλιά θρι ντι αλλά και μπούκλα μαλλί και παντελόνι LEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Επόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες