09/03: Γενική Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

09/03: Γενική Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου

Δημοσίευσηαπό 3 » Σάβ, 05 Μαρ 2011 8:59 pm

Μετα απο αποφαση ΔΣ, την Τεταρτη 9/3 στις 12:30 θα διεξαχθει νεα Γενικη Συνελευση του Συλλογου μας. Εν οψει καταθεσης προς ψηφισης στα μεσα Μαρτη του νομοσχεδιου Διαμαντοπουλου για την εκπαιδευση, η θεματολογια ειναι:

1) Νομοσχεδιο Διαμαντοπουλου: α) Εγκαθιδρυση Διοιηκητικων Συμβουλιων με managers - πανεπιστημια της αγορας, β) καταργηση πτυχιων - προπαρασκευαστικο ετος, γ) χρηματοδοτηση με βαση την αξιολογηση - διδακτρα, δ) Καλλικρατης στην εκπαιδευση: Μαζικες απολυσεις διδασκοντων, κλεισιμο - συγχωνευσεις σχολων, κλεισιμο-συγχωνευσεις σχολειων (απο τα 15.000 στα 5.000) ε) νομιμοποιηση κολλεγιων

2) Εγκυκλιος Διαμαντοπουλου για τα Συγγραμματα: Κοψιμο - περικοπες συγγραμματων σε κεντρικες σχολες - ΚΑΙ στη δικια μας (βλεπε την υποθεση με τα βιβλια του Δικαιου)

3) Νομος για καταργηση ελαχιστων αμοιβων στους Μηχανικους - Εθνικο πλαισιο προσοντων

4) "Διαλογος" στην εκπαιδευση: Θεσεις ΔΑΠ - ΠΑΣΠ και υπουργειου Παιδειας => "βρειτε τις ομοιοτητες"

Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΕΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟλΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10/3
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Re: Τεταρτη 9/3 Νεα Γενικη Συνελευση του Φοιτητικου Συλογου Π.Μ.

Δημοσίευσηαπό kavourdista-amugdala » Σάβ, 05 Μαρ 2011 9:05 pm

καλά πλάκα κάνεις έτσι?? αφού δεν έχει ΜΜΜ τετάρτη

Υ.Γ.
στο 4) είναι ''βρείτε τις διαφορές'' :lol:
Τελευταία επεξεργασία από kavourdista-amugdala και Σάβ, 05 Μαρ 2011 9:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Ήμουν αντάμης, δε θα πεθάνω κιότης κι αναδρομάρης χορτασμένος και προδότης
kavourdista-amugdala

Έτος εισαγωγής: 2008

Re: 09/03: Γενική Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου

Δημοσίευσηαπό 3 » Σάβ, 05 Μαρ 2011 9:08 pm

Μην το λες σε μενα.. στη ΔΑΠ πες το που δεν υπεγραφε για Τριτη, γιατι δεν προλαβαινε "να μαζεψει τον κοσμο της". Ολοι το ειχαμε υποψιν μας αυτο απο την αρχη, αλλα ας ελπισουμε οτι ειτε θα παει η ΓΣ Τριτη, ειτε θα βρεθει τροπος μετακινησης την Τεταρτη. Απο μεριας μας, δεν φταιμε..
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό cvilian » Σάβ, 05 Μαρ 2011 10:19 pm

3 έγραψε: γιατι δεν προλαβαινε "να μαζεψει τον κοσμο της"

Προφανώς και αυτό το επιχείρημα δεν ακούστηκε ποτέ. Η ΔΑΠ δεν υπέγραψε για μεταφορά της ΓΣ από Τετάρτη-Τρίτη, διότι το ΔΣ κατέβηκε Παρασκευή μεσημέρι ενώ τη Δευτέρα είναι αργία. Πότε δηλαδή θα ενημερωθεί ο κόσμος? που είναι οι μαζικές συνελεύσεις που θέλουν τα ΕΑΑΚ όταν θέλουν ΓΣ μετά από αργία?

Δεν πάει καιρός μάλιστα από τη τελευταία φορά που τα ΕΑΑΚ πάλι έκαναν το ίδιο πράγμα. Αποτέλεσμα εκείνης της ΓΣ? Τα "έδρανα της ΔΑΠ" πιο γεμάτα από τα υπόλοιπα, "τα έδρανα των ΕΑΑΚ" άδεια, τα ΕΑΑΚ να διώχνουν κόσμο και προφανώς η ΓΣ δεν έγινε!!! Το ίδιο πράγμα πάει να γίνει και τώρα.

Η θέση της ΔΑΠ ήταν ξεκάθαρη. Πρώτον, ναι θέλουμε Συνέλευση -εξου και υπογράψαμε για διαδικασία τη Τετάρτη 9/3. Δεύτερον, σχετικά με την απεργία, για τους παραπάνω λόγους δεν υπογράψαμε για μεταφορά τη Τρίτη. Ωστόσο, προτείναμε και επιμείναμε να πραγματοποιηθεί η ΓΣ τη Πέμπτη ή τη Παρασκευή ή οποιαδήποτε άλλη μέρα, αρκεί να μην συντρέχουν παράγοντες που αποδεδειγμένα οδηγούν σε μικρής συμμετοχής ΓΣ.

Γιατί όμως δεν ενημερώνετε για τους λόγους για τους οποίους εσείς δεν δεχτήκατε τίποτα πέραν της Τρίτης? Γιατί τη Πέμπτη υπάρχει πορεία! Οι πορείες άλλων φορέων δηλαδή θα καθορίζουν το αν θα γίνει ΓΣ στο ΣΦΠΜ??
Και επειδή ξέρω τι θα πεις, προτείναμε στο θέμα της πορείας εφόσον υπάρχει θέμα χρόνου να τοποθετηθεί το ΔΣ και να γίνει ΓΣ για όλα τα υπόλοιπα ζητήματα -ούτε αυτό δεχτήκατε. Σέρνετε το Σύλλογο πίσω από καλέσματα του οποιουδήποτε, και εκφυλλίζετε τη διαδικασία. Η ΓΣ του Συλλόγου μας είναι για να τοποθετείται πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα που μας αφορούν όλους, και όχι για να σας δίνει απλά τη νομιμοποίηση της συμμετοχής στη πορεία.
cvilian

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό kavourdista-amugdala » Σάβ, 05 Μαρ 2011 10:22 pm

lol... γράφτηκε μόνο και μόνο για να ποστάρει αυτό το πράγμα :lol: :lol:
α ρε δαπάρα αξεπέραστη.. :wtf:
kavourdista-amugdala

Δημοσίευσηαπό cvilian » Σάβ, 05 Μαρ 2011 10:24 pm

Γράφτηκα επειδή είδα κάτι που ήθελα να απαντήσω. έπρεπε να γραφτώ κανά χρόνο πριν για να ποστάρω σήμερα?
cvilian

Δημοσίευσηαπό kavourdista-amugdala » Σάβ, 05 Μαρ 2011 10:27 pm

όχι δαπίτη μου καλά έκανες.. αλλά αργούν οι εκλογές μην κόπτεσαι :lolno:
kavourdista-amugdala

Δημοσίευσηαπό cvilian » Σάβ, 05 Μαρ 2011 10:30 pm

Δεν αμφισβητώ την εξυπνάδα σου, αλλά αν θες απάντα μου κανονικά. Τα υπόλοιπα σχολιάκια δεν νομίζω πως κάνουν τίποτα άλλο πέρα απο το να δημιουργούν εντυπώσεις. Εκτός κι αν αυτό θες, οπότε πάω πάσο.
cvilian

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Σάβ, 05 Μαρ 2011 10:30 pm

kavourdista-amugdala οι χρήστες του forum νομίζω ότι δεν ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την παραταξιακή σας κόντρα. Παρακαλώ η συζητηση να συνεχιστεί χωρίς ειρωνικά σχόλια.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό airetikos » Σάβ, 05 Μαρ 2011 10:49 pm

Συμφωνώ απόλυτα με την Ίντζε. Αν δεν υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί επί της ουσίας ας μην ειπωθεί. Δεν γουστάρουμε όλοι να βλέπουμε τις ταύλες του καθενός που τις βγάζει εδώ (βάζω και τον εαυτό μου μέσα πρώτο πρώτο). Για μια φορά ας πρωτοτυπήσουμε και ας μην λέμε άλλα στο τόπικ πέρα από τα απολύτως απαραίτητα. Γίνεται?
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Επόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες