Ως γνωστόν αύριο έχουμε γενική συνέλευση. Και θα ήθελα πολύ να πάω για να ψηφίσω.... Όμως περνούν διάφορες ιδέες στο μυαλό μου που με κάνουν να θέλω να φύγω όσο πιο μακριά γίνεται αφού είμαστε πάνω από 18 χρονών και κατά τη γνώμη μου δεν έχουμε μάθει ούτε να φερόμαστε πόσο μάλλον να συνεδριάζουμε και να αποφασίζουμε! Γι' αυτό θα ήθελα να μοιραστώ ,με όποιον ενδιαφέρεται, τα γενεσιουργά αίτια αυτών των σκέψεών μου!
1)Κάπνισμα. Χαρακτηριστικά θα ήθελα να αναφέρω ότι σε περυσινή γενική συνέλευση μία συνάδελφος είχε κατεβάσει πλαίσιο μη καπνίσματος το οποίο πέρασε και αμέσως μετά καταπατήθηκε από συναδέλφους.
2)Φωνές. Εδώ και 3 χρόνια δεν μπορώ να κατανοήσω όσο και αν προσπαθώ την λογική ορισμένων ομιλητών που τους οδηγεί σε φωνές και ουρλιαχτά! Μήπως πιστεύουν ότι από όλα αυτά που ακούμε να συμβαίνουν έχουμε κουφαθεί στην πραγματικότητα ή μήπως οι ίδιοι είναι κουφοί; Ανεξάρτητα πάντως από την αιτία το αποτέλεσμα είναι ένα και το αυτό: ο απόλυτος πανζουρλισμός!
3)Αγένεια και ασέβεια απέναντι στον ομιλητή. Μου είναι αδύνατο να καταλάβω γιατί τον καιρό αυτό που είμαι στη σχολή δεν έχω καταφέρει να ακούσω κάποιον ομιλητή με πολλούς ψηφοφόρους* να ολοκληρώνει την τοποθέτηση του χωρίς παρεμβολές. Συγκεκριμένα ακούγονται ήχοι του στιλ: ου ου, τι λες ρε λαλάκα, αααααα και λοιποί οδυρμοί και βρυχηθμοί. Επίσης συχνά παρατηρούνται εκτοξεύσεις αντικειμένων διαφόρων ειδών πχ. μπουκάλια, καφέδες κτλ. Και εδώ έρχεται η παράκληση μου: άσε το λαλάκα (κατά την άποψη σου πάντα) συνάδελφο να πει την μπούρδα του και να ολοκληρώσει και όταν έρθει η σειρά σου σκίσε τα ρούχα σου με την ησυχία σου!
4)Απεριόριστη διάρκεια και ασυνέπεια. Με μεγάλη βεβαιότητα θα μπορούσα να πω ότι η αυριανή γενική συνέλευση θα αρχίσει τουλάχιστον με 1.5 ώρα καθυστέρηση! Και σαν να μην φτάνει αυτό θα διαρκέσει και 4-5 ώρες προκειμένου να μασηθούν ικανοποιητικά τα χιλιοειπωμένα!
*Αναφέρομαι σε ομιλητή με πολλούς ψηφοφόρους γιατί προφανώς οι άλλοι είναι εκτός συναγωνισμού και κανείς δεν τους δίνει σημασία ότι και να πουν!