nikosimos έγραψε:Θα την κλείσουμε τη σχολή παίδες, εδώ είναι το ερώτημα. Να είμαστε και λίγο πιο ειλικρινείς. Αυτό είναι το ζητούμενο για πολλούς..
Το τι θα γίνει έχει να κάνει με το τι θα αποφασίσει ο σύλλογος. Μην ακούς αυτά που λένε οι δαπίτες, ότι τα εαακ την κλείνουν με το έτσι θέλω κλπ κλπ. Είναι φυσικά μια ψευτιά που αναπαράγουν γιατί συχνά καταφεύγουν σε τέτοιες "βρώμικες" μεθόδους αν θες τη γνώμη μου.
Ναι θα προταθεί κατάληψη , αλλά πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να αποφασίσεις ,σκέψου πώς πανε καταντήσουν το ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο- που μακάρι να συνεχίσει να είναι δημόσιο-δωρεάν σε λίγο καιρό..
Αν δεν αντιδράσουμε όμως να ξέρεις ότι σε λίγο καιρό κουμάντο θα κάνουν οι ιδιωτικές επιχειρίσεις, οι οποίες εφόσον θα μας χρηματοδοτούν, θα μπορούν με την ίδια άνεση να επεμβαίνουν στα προγράμματα σπουδών μας , μεταβάλλοντας και το πτυχίο μας ανά την περίοδο(ποιο πτυχίο δηλαδή αφού όπως είπαμε πλέον θα μιλάμε για ατομικό φάκελο προσόντων..).. τι να σας πω συνάδελφοι?...πολλά έχουμε και πρέπει να πούμε..όχι μόνο πάνω στην πτυχή αυτή του νομοσχεδίου, αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες, που λίγο πολύ γνωρίζουμε αλλά μάλλον δεν έχουμε συνειδητοποιήσει το πόσο πολύ μας βλάπτουν.
Οπότε ναι..είναι πολύ καθαρό το να μιλάμε για κατάληψη..Νicosime ,αυτό δεν είναι προσωπική επίθεση! Απλά έχω κουραστεί τόσα χρόνια να ακούω αυτήν την ερώτηση.. Να ξέρεις πάντως ότι αν δεν είχε γίνει όλο αυτό που έγινε το 2006-07, τώρα τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα.. Ναι , μας φοβήθηκαν γιατί έχουμε δύναμη. Και θα μας ξαναφοβηθούν, αρκεί να το πιστέψουμε και επιτέλους να αντιδράσουμε με τρόπο αποφασιστικό και ακραίο (αν θεωρείτε την κατάληψη ακραίο μέσο αντίδρασης) όσο ακραία είναι και η επίθεση που δέχομαστε αυτή την στιγμή.
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...