03/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

03/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό PSW » Κυρ, 29 Νοέμ 2009 1:56 pm

Με βαση την προηγουμενη αποφαση της γενικης συνελευσης και ενα χρονο μετα τη δολοφονια του Αλεξη Γρηγοροπουλου απο τις σφαιρες του κρατους,ο φοιτητικος μας συλλογος καλειται να συνεδριασει. Τα ζητηματα της συνελευσης ειναι τα εκπαιδευτικα( ΚΕΣ,αξιολογηση,ασυλο κλπ), η ζοφερη καθημερινοτητα της σχολης και ολα αυτα στο φοντο των αιτηματων του περασμενου δεκεμβρη. Πρεπει να ειμαστε ολοι εκει και να στειλουμ και εμεις απο την δικη μας γωνια τα μηνυματα μας.....
PSW

Έτος εισαγωγής: 2003

Re: 03/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό Carantine » Τρί, 01 Δεκ 2009 7:58 pm

Στοιχηματίζω ότι θα κλείσουμε Παρασκ ΚΑΙ Δευτέρα!!
Carantine

Δημοσίευσηαπό akis » Τρί, 01 Δεκ 2009 9:20 pm

Carantine έγραψε:Στοιχηματίζω ότι θα κλείσουμε Παρασκ ΚΑΙ Δευτέρα!!

Καλά γενικά δεν νομίζω ότι το νόημα της Συνέλευσης είναι πόσες μέρες θα κλείσουμε... Έχει περάσει ένας χρόνος από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από σφαίρα αστυνομικού και την εξέγερση του Δεκέμβρη και έχουν κανονιστεί πορείες και συλλαλητήρια που καλούν όλο τον κόσμο... Επίσης τίθενται ζητήματα που αγγίζουν την εκπαιδευτική αναδιάρθρωση, ειδικά η περίπτωση των ΚΕΣ και της λίστας συγγραμμάτων, καθώς και την εργασιακή ανασφάλεια των νέων. Και όλα αυτά ενώ στη Γερμανία και την Αυστρία έχουν γίνει μαζικές διαδηλώσεις κατά της συνθήκης της Μπολόνια και της ιδιωτικοποίησης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ζητήματα για τα οποία έχουν αγωνιστεί και αγωνίζονται και οι Έλληνες φοιτητές. Αυτά είναι κατά τη γνώνη μου εκείνα που θα πρέπει να προβληματίσουν τους φοιτητές που θέλουν να συμμετέχουν στη ΓΣ και καλό θα είναι να είμαστε όλοι εκεί.

Πάντως γενικά κι εγώ πιστεύω ότι αυτές τις μέρες θα κλείσει η σχολή! :D
Και καλό θα είναι η σχολή να παραμείνει ζωντανή αυτές τις μέρες με τη συμμετοχή πολλών φοιτητών στην κατάληψη!!!

Spoiler: show
Προτρέχω βέβαια... :)
Τελευταία επεξεργασία από akis και Τρί, 01 Δεκ 2009 9:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τρί, 01 Δεκ 2009 9:29 pm

Carantine έγραψε:Στοιχηματίζω ότι θα κλείσουμε Παρασκ ΚΑΙ Δευτέρα!!

και λίγο πλακίτσα έτσι για να μην δυναμιτίζουμε περαιτέρω το κλίμα ως τη συνέλευση
το στοίχημα να το κάνουμε γενικώς μπουκάδικο? π.χ.
παρασκ + δευτε 1.8
παρασκ+ δευτε+τριτη 1.5
για πάντα Δ.Π.Α. :lol:
όποιος γουστάρει με ειδοποιεί για να φτιάξουμε στοιχηματζίδικο (θέλω λεφτά για να κάνω κάτι αγορές για αυτο :lol: )
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Δημοσίευσηαπό akis » Τρί, 01 Δεκ 2009 9:36 pm

Καλά δεν νομίζω ότι δυναμιτίζεται το κλίμα κι ούτε χρειάζεται να γίνει αυτό. Απλά καλό θα είναι εφόσον υπάρχουν κάποια ζητήματα να σκεφτόμαστε πρωτίστως αυτά ή ότι άλλο θέλει ο καθένας να φέρει στη ΓΣ και θεωρεί ότι μπορεί να μας προβληματίσει, και δευτερευόντως πόσες μέρες θα κλείσει η σχολή κάτι που γίνεται όχι για λόγους καθισιού αλλά πολύ ουσιαστικότερους.

Αυτά χωρίς ειλικρινά καμία διάθεση "επίθεσης" προς κανένα... :D
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τρί, 01 Δεκ 2009 9:58 pm

Δεν θεωρώ ότι υπάρχει "επιθετικότητα" προς οποινδήποτε (κατά την άποψη μου) αλλά επειδή σίγουρα θα ναι καλό να έχουμε γόνιμες απόψεις και προτάσεις, όμως η συναισθηματική φόρτιση και άλλοι παράγοντες μπορεί να κάνουν δυσκολότερη αυτή την προσπάθεια συνεπώς καλό είναι μέχρι τότε να προσπαθούμε να ελαφρύνουμε το κλίμα με οποιονδήποτε τρόπο και μέσα σε αυτούς και το καλοπροαίρετο πάντα χιούμορ. Ελπίζω να μην ενοχλεί κανένα και να αντιμετωπίζεται με καλή διάθεση και καλόπιστα :) .
airetikos

Δημοσίευσηαπό Καμένος » Πέμ, 03 Δεκ 2009 7:49 pm

Αποτελέσματα συνέλευσης:
Ενωτικό πλαίσιο ΕΑΑΚ-Εγκέλαδος 171
Πλαίσιο ΔΑΠ 114
Πλαίσιο ΠΑΣΠ 70
Πλαίσιο Επιτροπής Αγώνα 38
Λευκά 3

Η γενική συνέλευση αποφασίζει:
Συμμετοχή του συλλόγου στην πορεία στις 6/12 με προσυγκέντρωση στις 13:30 στα Προπύλαια και στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στις 7/12 με προσυγκέντρωση 12.00 στα Προπύλαια.
Κατάληψη της σχολής από Παρασκευή 4/12 έως Δευτέρα 7/12 και νέα γενική συνέλευση την Πέμπτη 10/12.

Προφανώς η πρόοδος στις θεμελιώσεις 7ου εξαμήνου αναβάλλεται.

Αύριο στις 2 θα γίνει συντονιστική επιτροπή κατάληψης ώστε να συζητηθεί και να αποφασιστεί η δράση του φοιτητικού συλλόγου το επόμενο τετραήμερο. Καλό είναι να είμαστε όλοι εκεί και γενικά να έχουμε κατά νου ότι η κατάληψη δεν γίνεται για να σταματήσουν τα μαθήματα και να την αράξουμε σπίτι μας...
42
Άβαταρ μέλους
Καμένος
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Re: 03/12 Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό kona1987 » Δευτ, 07 Δεκ 2009 10:31 pm

θα έχουμε σχολή αύριο ;
kona1987

Έτος εισαγωγής: 2005

Re: 03/12 Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό airetikos » Δευτ, 07 Δεκ 2009 10:34 pm

λογικά ναι μια και στο κείμενο της ΓΣ ορίστηκε επόμενη ΓΣ την Πέμπτη και Η κατάληψη σταματάει σήμερα. τώρα αν κάποιος ξέρει κάτι άλλο ας ενημερώσει
airetikos

Δημοσίευσηαπό akis » Τρί, 08 Δεκ 2009 12:27 am

Ναι έχουμε αύριο σχολή... Δε λέει κατι το πλαίσιο που ψηφίστηκε για κατάληψη τις επόμενες μέρες απλά νέα ΓΣ την πέμπτη...
akis
Επίτιμο μέλος

Επόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες