από akis » Τρί, 01 Δεκ 2009 9:20 pm
Carantine έγραψε:Στοιχηματίζω ότι θα κλείσουμε Παρασκ ΚΑΙ Δευτέρα!!
Καλά γενικά δεν νομίζω ότι το νόημα της Συνέλευσης είναι πόσες μέρες θα κλείσουμε... Έχει περάσει ένας χρόνος από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από σφαίρα αστυνομικού και την εξέγερση του Δεκέμβρη και έχουν κανονιστεί πορείες και συλλαλητήρια που καλούν όλο τον κόσμο... Επίσης τίθενται ζητήματα που αγγίζουν την εκπαιδευτική αναδιάρθρωση, ειδικά η περίπτωση των ΚΕΣ και της λίστας συγγραμμάτων, καθώς και την εργασιακή ανασφάλεια των νέων. Και όλα αυτά ενώ στη Γερμανία και την Αυστρία έχουν γίνει μαζικές διαδηλώσεις κατά της συνθήκης της Μπολόνια και της ιδιωτικοποίησης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ζητήματα για τα οποία έχουν αγωνιστεί και αγωνίζονται και οι Έλληνες φοιτητές. Αυτά είναι κατά τη γνώνη μου εκείνα που θα πρέπει να προβληματίσουν τους φοιτητές που θέλουν να συμμετέχουν στη ΓΣ και καλό θα είναι να είμαστε όλοι εκεί.
Πάντως γενικά κι εγώ πιστεύω ότι αυτές τις μέρες θα κλείσει η σχολή!
Και καλό θα είναι η σχολή να παραμείνει ζωντανή αυτές τις μέρες με τη συμμετοχή πολλών φοιτητών στην κατάληψη!!!
Προτρέχω βέβαια...

Τελευταία επεξεργασία από
akis και Τρί, 01 Δεκ 2009 9:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.