30/08: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 30/08: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό kostas24 » Κυρ, 28 Αύγ 2011 4:12 pm

Σπιτι μου θα παω .....αλλωστε δεν σημαινει πως οσοι βγαινουν στο δρομο ειναι εγκληματιες και προκαλουν καταστροφες....και οσον αφορα στα εεακ και αρεν γιατι δεν ξεκινησαν καταληψεις απο περσυ...?
kostas24

Έτος εισαγωγής: 1990

Δημοσίευσηαπό Nysta » Κυρ, 28 Αύγ 2011 4:14 pm

καλά που ζεις ρε κώστα;;

kliu έγραψε: Α και το κυριότερο απειλή για το μέλλον μας..ερώτηση: Εμένα, και σίγουρα υπάρχουν και άλλοι, σκεφτήκατε ότι μου καταπατατε το δικαίωμα για ομαλή εξέταση?? το δικαίωμα για το δικό μου μέλλον

εσύ συνάδελφε σκέφετεσαι πού γράφεις το μέλλον όλης της γενιάς σου και των μικρότερων; η συλλογική συνείδηση επιτάσσει οι προσωπικού στόχοι του καθενός να είναι λιγότερο σημαντικοί από τους στόχους της ομάδας...
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό kostas24 » Κυρ, 28 Αύγ 2011 4:18 pm

Προφανως και σκεφτομαι το μελλον των επομενων γενεων και γιαυτο αλλωστε αγωνιζομαι και εγω μεσα απο τις συνελευσεις ψηφιζοντας αγωνιστικα πλαισια....αλλωστε εχουμε και αδερφια απο κατω μας που θα ζησουν σε ενα εντελως διαφορετικο πανεπιστημιο και κοσμο....
kostas24

Έτος εισαγωγής: 1990

Δημοσίευσηαπό Humi » Κυρ, 28 Αύγ 2011 4:26 pm

Μα οι καταλήψεις δεν είναι των ΕΑΑΚ ή της ΑΡΕΝ. Αν δεν ψηφιστούν από ΓΣ δεν μπορούν να γίνουν... Πλαίσια αγωνιστικά κατέβαιναν όλο το χρόνο πέρυσι. Όσον αφορά τις πορείες, η καταστολή της αστυνομίας δεν περιορίζεται μόνο στους εγκληματίες. Άμα ήσουν στην τελευταία διήμερη απεργία θα έβλεπες με τα ίδια σου τα μάτια τι εννοώ. Το να πας σπίτι σου ναι είναι μια λύση. Που θα πας όμως μαζί με τους υπόλοιπους συναγωνιστές σου να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου.
Humi

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Becoming_I » Κυρ, 28 Αύγ 2011 4:40 pm

Άβαταρ μέλους
Becoming_I Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό kliu » Κυρ, 28 Αύγ 2011 5:23 pm

Nysta έγραψε:καλά που ζεις ρε κώστα;;

kliu έγραψε: Α και το κυριότερο απειλή για το μέλλον μας..ερώτηση: Εμένα, και σίγουρα υπάρχουν και άλλοι, σκεφτήκατε ότι μου καταπατατε το δικαίωμα για ομαλή εξέταση?? το δικαίωμα για το δικό μου μέλλον

εσύ συνάδελφε σκέφετεσαι πού γράφεις το μέλλον όλης της γενιάς σου και των μικρότερων; η συλλογική συνείδηση επιτάσσει οι προσωπικού στόχοι του καθενός να είναι λιγότερο σημαντικοί από τους στόχους της ομάδας...

ΟΠΑ ΟΠΑ! εγω δεν εγραψα το μελλον κανενος..ξαναδιαβασε το σχολιο μου και μην καταλαβαινεις ο,τι θελεις απο αυτα που γραφω συναδελφε..δεν ειπα ΟΧΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΟΧΙ ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ..αιντε να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους...οι συλλογικοι στοχοι δε θα επρεπε να αναιρουν και να ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ τους ατομικους..οπως και οι ατομικοι τους συλλογικους.. ειναι δικαιωμα καθενος να διαμαρτυρεται αλλα οχι σε βαρος του αλλου..γιατι ειναι προφανες πια οτι η υπουργος και η κυβερνηση δεν ενοχλουνται απο τιποτα πια..ουτε απο απεργιες, ουτε απο καταληψεις , ουτε απο αναβολες εξετασεων, ουτε απο συγκεντρωσεις..αρα ετσι κι αλλιως απλως πηγαινουμε ολοι πισω χωρις κανενα φως στον οριζοντα..δε θα επιτευχθει κατι με τη διακοπη λειτουργιας των σχολων..ο,τι ηταν να ψηφισθει ψηφιστηκε ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ..ενω αν λειτουργει η σχολη ανεξαρτητα με τις διαφωνιες καθενος και τους τροπους που επιλεγει να διαμαρτυρηθει τουλαχιστον θα μπορεσουμε να τελειωσουμε στην ωρα μας αν οχι μια ωρα νωριτερα και θα σηκωθουμε να φυγουμε απο αυτο το χαος που δεν ξερω κι εγω πως ακομη διασωζεται το ονομα του και λεγεται ΕΛΛΑΔΑ!
~happiness is a mood not a destination~
kliu

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Κυρ, 28 Αύγ 2011 5:29 pm

Becoming_I έγραψε:Και λίγο ιστορία για να μαθαίνουμε...

http://politikokafeneio.com/neo/modules ... e&sid=2806
http://www.iospress.gr/ios2006/ios20060702.htm

Εδω οι φοιτητες ειχαν "συμμαχους"... απο 100 εως 149 βουλευτες... Οχι 50!?
amazing_happens

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Nysta » Κυρ, 28 Αύγ 2011 5:36 pm

amazing_happens έγραψε:
Becoming_I έγραψε:Και λίγο ιστορία για να μαθαίνουμε...

http://politikokafeneio.com/neo/modules ... e&sid=2806
http://www.iospress.gr/ios2006/ios20060702.htm

Εδω οι φοιτητες ειχαν "συμμαχους"... απο 100 εως 149 βουλευτες... Οχι 50!?

μα τώρα έχουμε τους εργαζομένους μαζί μας :)
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Κυρ, 28 Αύγ 2011 5:43 pm

Nysta έγραψε:μα τώρα έχουμε τους εργαζομένους μαζί μας :)

Θεωρητικα οι εργαζομενοι ηταν παντα με το μερος μας. Τωρα εχουμε μαζι μας το μεγαλυτερο μερος της πανεπιστημιακης κοινοτητας και αυτο ειναι σημαντικο. Παρολα αυτα οι 300 ψηφιζουν! Και συνηθως η "εκαστοτε αντιπολιτευση" ασκει την μεγαλυτερη πιεση.. Τεσπα το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω αλλη μια οτι τα πραγματα ειναι παραξενα αυτη τη φορα! Η εβδομαδα που μας ερχεται θα δειξει πολλα!
amazing_happens

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό 3 » Κυρ, 28 Αύγ 2011 5:52 pm

Ρε παιδια τι μελετατε; Δεν καταλαβαινουν απο απεργιες, απο πορειες, απο καταληψεις, μπλα μπλα.. Ε ωραια αμα η δημοκρατια μας ειναι λιγο παχυδερμη και τινει προς χουντα του "αποφασιζομεν και διαταζομεν" αλλος ενας λογος για να τους πατησουμε στις σφαλιαρες! Τι μοιρολατρεια ειναι αυτη;; Το οτι το παιχνιδι ειναι ανισομετρο ειναι, αλλα τα πραγματα ειναι φοβερα δυναμικα. Απο το γεναρη και μετα, δεν εχει προχωρησει μετρο τους, με τους αγανακτισμενους χεστηκανε πανω τους. Ξεκολλατε! Τους κυκλωνουμε οσο και αν δεν φαινεται..
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες