09/03: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 09/03: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό efp@linos » Τετ, 10 Μαρ 2010 9:08 am

fullgamer88 έγραψε:
Ας ξανακανω μια προσπαθεια περιληψης του post σου

<< Τζακ ο αντεροβγαλτης
1-μιχ μιχ
2-μπλα =====3 καραμελές δώρο απο τον steven
3-μπλα μπλα>>

ωραια εκθεση ιδεων και γνώσεων Τζακ αλλά δε μου φαίνεσαι για πολυ large.πολύ sos ρε παιδί μου και μια πατάτα.
Α οσο αφορά για την κατάληψη που λες στο τέλος αν πατούσες κανα pause στην κασέτα ισως διάβαζες καλύτερα αυτα που έγραψα γιατί αναφέρθηκα.
κάνε μια προσπάθεια ακόμα και στα 10 νούμερα μια τούρτα δώρο. αλλά θα την φάμε μαζί. με αγάπη steven seagal
slow slow slow clapping :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

STEVEN εσύ ??? :lol: :lol:

Τώρα με Αποστόμωσες με Νίκησες ΔΕΝ ξέρω τι να πώ , μου ανέτρεψες ότι είπα ένα πρός ένα . Ισχυρό το επιχείρημα αυτό με την sos και την πατάτα δεν το περίμενα να σου πώ την αλήθεια ..... thank you for the clapping .... Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω μέχρι το 10 , εργάζομαι πολύ σκληρά για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σου !!!
Αααα σήμερα θα σε βρώ στην σχολή για τις καραμέλες .... :wave:
efp@linos

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό PSW » Τετ, 10 Μαρ 2010 4:44 pm

Φιλε μου ολοα αυτα που κανεις κριτικη,ειναι καλα και σε πολλα απο αυτα συμφωνω. Ομως το να αποθεωνεις την ατομικοτητα και οτι εσυ που δεν εισαι σε παραταξει εχδεις κριτικη σκεψη και οι αλλοι οχι, ειναι εντελως λαθος. Πολυ περισσοτερο δειχνει οτι εχεις μεγαλα ιδεα για τον εαυτο σου!!!!
Ολοι αυτοι που εχουν αγωνιστει και εχουν σκοτωθει στην πλουσια ( απο αγωνες ιστορια της χωρας μας ) δεν νομιζω να ηταν προβατα, και ουτε περιμενανε ποτε θα συνηδητοποιησεις εσυ την αναγκη να κινητοποιηθεις για να βγουν στο δρομο.
Αυτη τη στιγμη στο (για να το εξειδικευσω) υπαρχει 9% ανεργια στους αποφοιτους πολοιτκους μηχανικους και οσοι δουλευουν, δουλευουν χωρις κανενα δικαιωμα....αν εσυ αυτο δεν βγεις στο δρομο τωρα που η νεα κυβερνηση μαζι με τους ευρωπεους θελει να περασει ακομη σκληροτερα μετρα,να ξερεις οτι αυτη η κατασταση θα νομιμοποιηθει και κανεις δεν αντιδρα απο εδω αι περα...
Εκτος αν θελετε για να αγωνιστουμε να φτασουμε πρωτα σε εσχατα σημεια διαβιωσεις,οπως των απολυμενων της ολυμπιακης που τωρα κανουν καταληξη στο λογιστηριο του κρατους!!!!
Με βαση τα οσα γραφεις φιλαρακο καταλαβαινω οτι το μονο που σε νοιαζει ειναι κωλος σου!!!δλδ αν το μονο που σκεφτεσαι ειναι να τελειωσεις νωρις τον ιουνιο, την στιγμη που στη ελληνικη κοινωνια γινεται χαμος,τοτε εισαι τραγικος....αναφερομαι στον amazing happens
PSW

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό PSW » Τετ, 10 Μαρ 2010 4:50 pm

Ολο το πολυτεχνειο ειναι κλειστο, ολοι οι συλλογοι εργαζομενων κανουν απεργια την πεμπτη και η σχολη ανοιχτη χωρις καταληψη!!!!μπραβο σε οσους ψξφισαν αυτη την αποφαση, αλλα και σε οσους την αβανταρανε!!!!ειναι αξιοι τησ μοιρας τους!!!εμεις ομως θα συνεχισουμε να αγωνιζομαστε και θα ξαναεπανελθουμε ακομη πιο δυναμικα στο συλλογο!!! σε αυτη την περιοδο δεν υπαρχουν ατομικες λυσεις,ασ ανοιξουμε τα ματια μας συναδελφοι και να στηριξουμε τον κοσμο που αγωνιζεται και το μελλον μας!!!!
PSW

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Τετ, 10 Μαρ 2010 5:11 pm

PSW έγραψε:Φιλε μου ολοα αυτα που κανεις κριτικη,ειναι καλα και σε πολλα απο αυτα συμφωνω. Ομως το να αποθεωνεις την ατομικοτητα και οτι εσυ που δεν εισαι σε παραταξει εχδεις κριτικη σκεψη και οι αλλοι οχι, ειναι εντελως λαθος. Πολυ περισσοτερο δειχνει οτι εχεις μεγαλα ιδεα για τον εαυτο σου!!!!
Ολοι αυτοι που εχουν αγωνιστει και εχουν σκοτωθει στην πλουσια ( απο αγωνες ιστορια της χωρας μας ) δεν νομιζω να ηταν προβατα, και ουτε περιμενανε ποτε θα συνηδητοποιησεις εσυ την αναγκη να κινητοποιηθεις για να βγουν στο δρομο.
Αυτη τη στιγμη στο (για να το εξειδικευσω) υπαρχει 9% ανεργια στους αποφοιτους πολοιτκους μηχανικους και οσοι δουλευουν, δουλευουν χωρις κανενα δικαιωμα....αν εσυ αυτο δεν βγεις στο δρομο τωρα που η νεα κυβερνηση μαζι με τους ευρωπεους θελει να περασει ακομη σκληροτερα μετρα,να ξερεις οτι αυτη η κατασταση θα νομιμοποιηθει και κανεις δεν αντιδρα απο εδω αι περα...
Εκτος αν θελετε για να αγωνιστουμε να φτασουμε πρωτα σε εσχατα σημεια διαβιωσεις,οπως των απολυμενων της ολυμπιακης που τωρα κανουν καταληξη στο λογιστηριο του κρατους!!!!
Με βαση τα οσα γραφεις φιλαρακο καταλαβαινω οτι το μονο που σε νοιαζει ειναι κωλος σου!!!δλδ αν το μονο που σκεφτεσαι ειναι να τελειωσεις νωρις τον ιουνιο, την στιγμη που στη ελληνικη κοινωνια γινεται χαμος,τοτε εισαι τραγικος....αναφερομαι στον amazing happens

Δεν περασε μια μερα και ερχεσαι και επιβεβαιωνεις περιτρανα τα λεγομενα μου! Κανεις ενα τεραστιο λαθος. Εγω ποτε δεν γενικευσα τις κουβεντες μου. Ειπα: " Αρκετοι απο οσους ασχολουνται με μια παραταξη.." .. Δεν ημουν σε καμμια περιπτωση ισοπεδωτικος οπως εσυ. Κλασσικα πραγματα ομως, πατας το PLAY και κανεις μια προσωπικη επιθεση επειδη δεν σου αρεσει και δεν σου εχουν μαθει να σεβεσαι μια διαφορετικη αποψη απο τη δικια σου. Εισαι πολυ μαγκας! Αυτο που σκεφτομαι δεν ειναι ο κωλος μου, αλλα το γεγονος οτι καθομαι και σπαταλω χρονο στο να απανταω σε εναν γραφικο που η λεξη "σεβασμος" λειπει απο το λεξιλογιο του.
amazing_happens

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Balleader » Τετ, 10 Μαρ 2010 7:19 pm

Είναι από τις λίγες φορές που το να κλείσουμε τη σχολή έχει πραγματικά σημασία. Ουτε και εγω συμφωνώ πως το μοναδικό όπλο των φοιτητων είναι η κατάληψη μιας σχολής και ειδικά αν γίνεται συστηματικά μόνο προβλήματα δημιουργεί. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι σοβαρά και κάθε προσπάθεια υποτίμησης των γεγονότων εσφαλμένη. Δεν μπορουμε να τα καταπίνουμε όλα συνέχεια.
Δεν γίνεται να υπονομεύται το μέλλον μας τόσο κατάφορα και εμείς να μένουμε άπραγοι.
Μέτρα είναι αναγκαλιο να παρθούν. Αν είναι απαραίτητο να ''πονέσουμε'' να ''πονέσουμε'' όλοι και όχι μόνοι οι μικρομεσαίοι πάλι.
Αμαν πια, πόσο πόνο να αντέξουν και αυτοί?
Always Confused
Balleader Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό stalin » Τετ, 10 Μαρ 2010 7:27 pm

PSW έγραψε:Ολο το πολυτεχνειο ειναι κλειστο, ολοι οι συλλογοι εργαζομενων κανουν απεργια την πεμπτη και η σχολη ανοιχτη χωρις καταληψη!!!!μπραβο σε οσους ψξφισαν αυτη την αποφαση, αλλα και σε οσους την αβανταρανε!!!!ειναι αξιοι τησ μοιρας τους!!!εμεις ομως θα συνεχισουμε να αγωνιζομαστε και θα ξαναεπανελθουμε ακομη πιο δυναμικα στο συλλογο!!! σε αυτη την περιοδο δεν υπαρχουν ατομικες λυσεις,ασ ανοιξουμε τα ματια μας συναδελφοι και να στηριξουμε τον κοσμο που αγωνιζεται και το μελλον μας!!!!

'Ολο το πολυτεχνείο δεν είναι κλειστό!!! Οι πολιτικοί μηχανικοί είναι ανοιχτοί :wave: :wave: :wave:
Και τα συγχαρητήρια μην τα δίνεις στους πολλούς που κερδίσαν, δώστα στους λίγους που πέταξαν καφέδες...
Και στους ακόμα πιο λίγους άλλων σχολών που ήρθαν να μας ενθαρρύνουν να πάρουμε την σωστή απόφαση και έφυγαν με άδεια χέρια...
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Τετ, 10 Μαρ 2010 7:48 pm

stalin έγραψε:Και στους ακόμα πιο λίγους άλλων σχολών που ήρθαν να μας ενθαρρύνουν να πάρουμε την σωστή απόφαση και έφυγαν με άδεια χέρια...
:lol: :lol: :lol:

Πραγματικά τι δουλειά έχουν να έρχονται σχεδόν σε κάθε συνέλευση όταν έχουν πάρει "αγωνιστική" απόφαση;;; Μπας και δείξουν και σε μας πόσο ξεχειλίζουν από επαναστατικότητα και δώσουν το σωστό τόνο στη συνέλευση; :thumbdown:
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Alexander » Τετ, 10 Μαρ 2010 8:15 pm

PSW έγραψε:μπραβο σε οσους ψξφισαν αυτη την αποφαση, αλλα και σε οσους την αβανταρανε!!!!ειναι αξιοι τησ μοιρας τους!!!

ΕΜΕΙΣ είμαστε οι σωστοί κι ας ψήφισε η (χαζή) πλειοψηφία ανοικτή σχολή...και μετά κατηγορείς τον "φιλαράκο" amazing happens για ελιτισμό. wtf? :crazy:
Alexander Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες