Και επίσης να παρακαλέσω και εγώ να αποφεύγονται οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί, από όλους προς όλους. Ας συζητήσουμε λίγο πιο ήρεμα πάνω στο θέμα των εκλογών και ας χαμηλώσουμε τους τόνους...αρκετά τραβήξαμε πριν.

CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Lost.in.Athens έγραψε:...αλλά δεν συμφωνεί με την ανάδειξη του Γκόλια, ο οποίος δεν μπήκε καν στον κόπο να εκθέσει δημόσια τις απόψεις του...
kolasmenos έγραψε:.....
Για να είναι δηλαδή ¨δημοκρατικοί¨ θα έπρεπε να αφήσουν το βλάκα να ψηφίσει!.....
intelx86 έγραψε:Lost.in.Athens έγραψε:...αλλά δεν συμφωνεί με την ανάδειξη του Γκόλια, ο οποίος δεν μπήκε καν στον κόπο να εκθέσει δημόσια τις απόψεις του...
Ο Γκόλιας είπε δημοσίως στο αμφιθέατρο ότι έχει αποστείλει σχετικό email με τις προτάσεις του στα μέλη ΔΕΠ και έκανε μια μίνι παρουσίαση. Τώρα αν δεν ήταν κανείς στο αμφιθέατρο να το επιβεβαιώσει, αυτό είναι άλλο θέμα. Ρωτήστε το neaoktana που ήταν παρών.
3 έγραψε:Αυτο εννοω οτι ζηταω/προτεινω κ απο το mqn. Ν ΕΧΕΙ καποια συγκροτημενη πολιτικη θεση
kolasmenos έγραψε:Αλλά ναι, θα μου πεις εσείς είστε "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" πολιτικά!!Παίρνετε ίσες αποστάσεις!!!Αυτή η ανεξαρτησία είναι που θα μας φάαααει!!! Η ανεξαρτησία τέτοιου τύπου είναι η πιο ενσωματώσιμη και τελικά είδαμε που κατέληξε!!
Lost.in.Athens έγραψε:Και εμένα δεν μου αρέσει που δεν μπόρεσα να μπω στο αμφιθέατρο και να ακούσω τη όποια στοιχειώδη συζήτηση θα μπορούσε να γίνει... Προφανώς όμως ο ίδιος θα μπορούσε αντί να αρκεστεί στο να εκθέσει τις προτάσεις του εγκαίρως μόνο στα μέλη ΔΕΠ και να έχει υπόψη του πως μόνο από αυτούς καθορίζεται (;) η εκλογή του, αδιαφορώντας για μας, να διατυπώσει τις θέσεις του εγκαίρως (επαναλαμβάνω) και δημόσια στους φοιτητές, έτσι ώστε αυτές και να γίνουν αντικείμενο διαλόγου και κριτικής (και κάθε πλευρά να προσπαθήσει να πείσει για ποιους λόγους επιθυμεί ή όχι την ανάδειξη του συγκεκριμένου ατόμου) και να μπορέσουμε και εμείς να αποφασίσουμε συνετά...
PAINTER έγραψε:...τα άτομα μπορεί μεμονωμένα να εκφέρουν γνώμη, δεν είμαστε ρομποτάκια χωρίς ψυχή και σκέψη
kolasmenos έγραψε:Αλλά ναι, θα μου πεις εσείς είστε "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" πολιτικά!!Παίρνετε ίσες αποστάσεις!!!Αυτή η ανεξαρτησία είναι που θα μας φάαααει!!! Η ανεξαρτησία τέτοιου τύπου είναι η πιο ενσωματώσιμη και τελικά είδαμε που κατέληξε!!
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες