ΧΡΙΣΤΙΝΑ έγραψε:nicklaou έγραψε:OxYdO έγραψε:@I love peace
Δε ζητάω ούτε τα ρέστα, ούτε λέω ότι δεν αναγνωρίζω το αποτέλεσμα της συνέλευσης. Είπα πιο πάνω ξεκάθαρα ότι θα σεβαστώ τις συλλογικές αποφάσεις. Αυτό έλλειπε.
Αυτό που κάνω είναι να ασκώ κριτική σε συναδέλφους μου που, ενώ σκίζονται κατά τα άλλα για ανοιχτή σχολή, προτίμησαν μία εβδομάδα κατάληψης (άρα δεν εμφανίστηκαν στην προηγούμενη ΓΣ) απλά και μόνο για να προλάβουν να διαβάσουν. Και όποιος δεν το παραδέχεται αυτό εθελοτυφλεί.
θεε και κυριε πραγματικα... μα ποοοοτε οργανωθηκε τοοσο πολυ ο ελληνας φοιτητης που προτιμησε τωρα καταληψη μια βδομαδα για να διαβασει ? ανυπαρκτα αυτα που λες... μη λογικα (δυστυχως για τα ελληνικα δεδομενα) το επιχειρημα σου αυτο ειναι α-τ-ο-π-ο..
ο κοσμος ΒΑΡΙΕΤΑΙ τις συνελευσεις ετσι οπως γινονται...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας φαίνεται τόσο περίεργο αυτό που λέει ο oxydo! Θα ήταν άτοπο αν μέσα στην μία εβδομάδα που μεσολάβησε ανάμεσα στις δύο συνελεύσεις είχε γίνει κάποια κοσμοιστορική αλλαγή (είχε κάνει πίσω ένα από τα δύο αντιμαχόμενα μέτωπα, είχαμε φτάσει σε κάποια οριακή ημερομηνία για την διάσωση του εξαμήνου ή είχε γίνει μία βαρβάτη αποκάλυψη για τους απεργούς οπότε ο κόσμος θα μπορούσε να ξενερώσει με τον αγώνα τους). Από την στιγμή που δεν συνέβη τίποτε (ή μάλλον συνέβη, το υπουργείο ανέβασε πολύ τους τόνους μιλώντας ανοικτά ακόμη και για εισβολή των ΜΑΤ στο ίδρυμα), τί είναι αυτό που επηρέασε τόσο πολύ τις ψήφους μας;; Είναι ψέμματα πως όσοι είχαμε να δώσουμε μαθήματα την προηγούμενη εβδομάδα θα ήμασταν απολύτως απροετοίμαστοι;; Προς θεού, δεν λέω πως ορισμένοι ενδεχομένως να ψήφησαν ακόμη και κατάληψη προκειμένου να κερδίσουν μία εβδομάδα αλλά ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΣΙΓΟΥΡΑ, κάποπιοι σκοπίμως δεν κατέβηκαν στην συνέλευση ακριβώς για τον ίδιο σκοπό...Και κάτι ακόμη:όλοι ξέρουμε πως η ΔΑΠ εάν το θελήσει, μπορεί να κινητοποιήσει όσο κόσμο θέλει για τις συνελεύσεις. Το αποτέλεσμα των γσ δεν καθορίζεται ποτέ από τις συγκυρίες αλλά από την κινητοποίηση ή μη της ΔΑΠ. Και με την παταγώδη αποτυχία που θα είχαν για την πλειοψηφία των φοιτητών οι εξετάσεις που θα γινόντουσαν την προηγούμενη εβδομάδα, εμένα προσωπικά μου φαίνεται λογικό η ΔΑΠ να άφησε μία εβδομάδα να χαθεί προκείμενου να μην ξενερώσουν με την όλη κατάσταση οι φοιτητές.
για τα τρενα τα λεωφορεια κτλ κτλ εχω πει οτι διαφωνω πιο πριν. περα απο αυτο.. για πειτε μου ρε παιδια... αφου προετοιμαστηκαν για μια βδομαδα (υπεραρκετη για την σχολη μας) γιατι κατεβαινουν στα μαθηματα 10 ατομα και 30 ατομα σημερα.. ???
πρεπει να δει καθε πλευρα τι κανει λαθος και γινονται αυτα.. λαθη κανουν και οι δυο πλευρες. βρειτε τα και καλεστε μετα σε συνελευση και οχι χαυρα.