30/08: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 30/08: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Κυρ, 28 Αύγ 2011 1:02 pm

mertaghon έγραψε:ναι παιδια να μας εχετε στο μυαλο σας.. :)
γιατι με 3 μαθηματα ειμαι κ εγω κ στρατος το νοεμβρη...

αλλα θελω κ στη συνελευση να ψηφισω καταληψη ..

οποτε να μας εχετε στο μυαλο σας ωστε να λεμε κ στους παλιους ελατε να ψηφισετε,
κ μη φοβαστε πως θα σας παει πισω η καταληψη..

Συγγνώμη τώρα, αλλά νιώθω λίγο ηλίθιος. Θα ψηφίσεις κατάληψη και τα αποτελέσματά της θα τα υποστούν οι άλλοι και όχι εσύ και νιώθεις και περήφανος γι αυτό;
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό mertaghon » Κυρ, 28 Αύγ 2011 1:18 pm

ανυποστατη φημη ειναι πως οι επι πτυχιω θα δωσουν.
κ ο καθενας ψηφιζει οτι πιστευει οχι οτι τον βολευει αυτον η τον διπλα..

τωρα αυτα τα οι αλλοι θα τα υποστουνε σιγουρα δεν σε τιμανε..

τις προηγουμενες χρονιες κ εγω τα εχω υποστει ολα κ λιγα παραπανω
αφου ζηταω χαριστικες κ δεν μου δινουν..κ καποια αλλα που δεν λεγονται σε σαιτ..
ετσι ειναι η ζωη,συνεχιζουμε,υποστηριζοντας τις αποψεις μας.

μου την δινει που δεν ξερετε τον αλλο κ τις καταστασεις του κ του την λετε.

φιλικα παντα ,αλλα μηπως δεν τα ειχες σκεφτει αυτα?
mertaghon

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Κυρ, 28 Αύγ 2011 2:13 pm

Τα περί "πολλαπλών ταχυτήτων - ρυθμίσεων" δεν είναι δυνατό να συζητούνται καν.
Αλγόριθμος με συντελεστές βαρύτητας στα έτη και τα μαθήματα θα βγεί; π.χ.
Είσαι <κανονικό 10ο> με 6 μαθήματα: 10 + 2,5χ6 = 25 >24,99 δεν δίνεις
Είσαι <12ο> με 5 μαθήματα: 12 + 2,5χ5 = 24, 5 <24,99 δίνεις
Είσαι <14ο> με 5 μαθήματα: 14 + 2,5χ5 = 26, 5 >24,99 δεν δίνεις
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό Tetris » Κυρ, 28 Αύγ 2011 2:30 pm

Συνάδελφοι συγκεντρωθείτε, το κέντρο βάρους της συζήτησης έχει μετατοπιστεί σε ήσσονος σημασίας θέματα. Το θέμα δεν είναι τι θα γίνει με τις εξεταστικές, εξάλλου αυτό μπορεί να συζητηθεί στη συνέλευση.Όσοι επικεντρώνουν στην εξεταστική ας έρθουν να μας τα πουν εκεί , υπάρχουν λύσεις. Αλλά και να μην υπηρχαν το σημαντικό τώρα ειναι να μην χάσουμε το πτυχίο μας και να διατηρήσουμε τα προνόμια (πολιτικά, εκπαιδευτικά, οικονομικά) που έχουμε ως σημερα σαν φοιτητές. Το υπάρχον Πανεπιστήμιο έχει πολλά μειονεκτήματα αλλά αυτό που μας πουλάνε δεν είναι καν Πανεπιστημιο. Οι γενικές συνελεύσεις που έχουν καλεστεί αυτές τις μέρες σε ιδρύματα πανελλαδικά είναι απο τις πιο σημαντικές στην ιστορία του ελληνικής ανώτατης εκπαιδευσης. Ας παρατήσουμε για λίγο το άγχος για τα μαθηματάκια μας και ας κατεβούμε όλοι στη συνέλευση.
Τα παραμύθια δεν είναι αλήθεια, αλλά τουλάχιστον δεν είναι ψέματα.
Tetris

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό skype » Κυρ, 28 Αύγ 2011 2:57 pm

Αν κατεβουν ολοι η σχολη θα μεινει ανοιχτη...
Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό ataxia » Κυρ, 28 Αύγ 2011 3:04 pm

+1 στον Τetris. Σωστός.
Κατανοητοί και σεβαστοί όλοι οι προβληματισμοί, αλλά το κουράσαμε και απομακρυνόμαστε από την ουσία όταν συζητάμε το ''πόσο θα μας πονέσει''. Σίγουρα λιγότερο από το τί θα μας περιμένει, ειδικά εμάς τους μικρότερους.
ataxia

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό kostas24 » Κυρ, 28 Αύγ 2011 3:30 pm

Νταξει...εγω θα συμφωνισω οτι σε γενικες γραμμες ο νομος ειναι ενα εκτρωμα...αυτο ειναι προφανες αλλωστε και δεν σηκωνει κουβεντα....εγω απο την πλευρα μου ομως (που θα ψηφισω καταληψη) θελω να ρωτησω του συναδελφους της ΕΑΑΚ-ΑΡΕΝ 2 πραγματακια...πολυ απλα...το καλοκαιρι που βρισκονταν?(μπαναρες ποταρες και γενικα δεν του ενοιαζε ενω γνωριζαν οτι ο νομος θα ψηφιστει το καλοκαιρι) και 2ον ποιος ο λογος της υπαρξης του πλεον "κακου" ακαδημαικου ασυλου?Αλλωστε εσεις πρωτα το καταπατειται....
kostas24

Έτος εισαγωγής: 1990

Δημοσίευσηαπό kliu » Κυρ, 28 Αύγ 2011 3:45 pm

Exeisanapthra? έγραψε:
poum έγραψε:Γίνεσαι γραφικός, wit all da respect!! Δε μας πάνε στην κρεμάλα, για κρέμασμα όμως θα είμαστε αν το αφήσουμε να περάσει έτσι! Διάβασε το νομοσχέδιο και κούνα λίγο το κεφάλι σου να έρθει στα ίσια του

Όχι, γραφικός είσαι εσύ φιλαράκι γιατί είσαι ακόμα ένας χαρτζιλικωμένος εαακοσυνασπισμένος επαναστατίσκος που σε παίρνει να σε μπατζετάρουν οι γονείς σου για πολλά χρόνια ακόμα. Αλλά αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ. Να ορίστε οι 11 αλλαγές του νομοσχεδίου http://www.tovima.gr/education/article/?aid=416113. Πού διαφωνείς και θες να κάνεις κατάληψη; Στο άσυλο; Εγώ προσωπικά γουστάρω μες στο άσυλο προκλητικούς μπάτσους να κοζάρουν και να παίρνουν μέσα κωλοπαίδια που τό 'χουν δει αλητεία και βλάκες με τζίβες και μανιτάρια στο λαιμό. Και πώς μιλάς έτσι στο παιδί ρε μέσα από ένα forum; Κούνα εσύ το κεφάλι σου και πιάσε καμιά δουλίτσα μπας και δεις την πραγματικότητα και στρώσεις. Άιντε πορωμένα αντιδραστικά όλα σας.

εξαιρετικα τα λες :clap: αντι να χτυπιομαστε που δεν αναγνωρίζεται το πτυχίο μας ως μαστερ επειδη χωθηκε η ΕΕΤΕΜ στη μέση ακόμα ασχολείστε με τις παρατάξεις σας τους αγώνες σας , τους τσακωμούς σας και όλα μαζί τα βαπτίζετε καταπάτηση δωρεάν παιδείας, δημοσιου πανεπιστημίου, κατάργηση ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ (ασχολιαστο) διαδικασιών και δεν ξέρω κι εγω τι άλλο. Α και το κυριότερο απειλή για το μέλλον μας..ερώτηση: Εμένα, και σίγουρα υπάρχουν και άλλοι, σκεφτήκατε ότι μου καταπατατε το δικαίωμα για ομαλή εξέταση?? το δικαίωμα για το δικό μου μέλλον? δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει η συνέχιση των σπουδών μου και οι δικοί μου ατομικοί στόχοι να γίνονται σκουπίδια απέναντι στις πολυαγαπημένες καταλήψεις και στις όποιες αντιδράσεις εγω και όλοι οι αλλοι εχουμε για την κατασταση της χωρας μας και ειδικοτερα για το νομοσχεδιο διαμαντοπουλου.δεν θα επρεπε να συγχεονται και να αλληλοαναιρουνται αυτα! και κατι ακομη..αυτο το τρομερο "επισημο" κειμενο του δσ ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.- απορω πως ολο το δσ συμφωνησε και σφραγισε αυτο το κειμενο..διακατεχεται απο απροσδιοριστια και γενικολογιες.
~happiness is a mood not a destination~
kliu

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό kostas24 » Κυρ, 28 Αύγ 2011 3:58 pm

Μαλλον η ερωτησεις μου δεν μπορουν να απαντηθουν...
kostas24

Έτος εισαγωγής: 1990

Δημοσίευσηαπό Humi » Κυρ, 28 Αύγ 2011 4:09 pm

Έχει κανείς την εντύπωση ότι οι ΕΑΑΚιτες ή οι ΑΡΕΝίτες δε χρωστάνε μαθήματα ή ότι δε θέλουν να τα περάσουν; Ή μήπως πιστεύετε ότι αυτοί θα κάνουν την εξεταστική τους κατ'εξαίρεση από το φοιτητικό σύλλογο;
Είναι γεγονός ότι η εξεταστική περίοδος για ένα φοιτητή είναι η πιο δύσκολη για να οργανώσει την πάλη του όταν πλήττονται τα συμφέροντα του (όπως κατά κοινή ομολογία συμβαίνει με τον ψηφισμένο πλέον νόμο). Απλά αναρωτηθείτε τί θα κάνατε αν αύριο πηγαίνατε στη δουλειά σας και το αφεντικό σας ανακοίνωνε ότι θα σας μειώσει το μισθό 50% και δεν υπάρχει κάτι να κάνετε γι'αυτό χωρίς να απολυθείτε. Θα θυσιάζατε ένα μισθό για να απεργήσετε ώστε να πιέσετε το αφεντικό σας ή θα τρέχατε στο γραφειάκι σας και θα χάνατε το μισθό σας έμμεσα τους επόμενους 2 μήνες;
Τώρα όσον αφορά τα όσα είπε ο kostas24. Γενικά είναι παράλογο να κατηγορείς αυτούς που ένα χρόνο ολόκληρο τρέχανε να κάνουν συνελεύσεις και σε αυτές (αν και όταν έβγαιναν) μιλούσαν γι'αυτή την αηδία που θα έφερνε η Διαμαντοπούλου στη Βουλή, επειδή έκαναν διακοπές το καλοκαίρι. Επιπλέον, όλοι αυτοί που λες τη μέρα της ψήφισης ήταν στο κέντρο διαδηλώνοντας κατά του νομοσχεδίου. Τώρα όσον αφορά το άσυλο. Δήλωσες ανοιχτά ότι θα στηρίξεις τις καταλήψεις. Στο δρόμο θα βγεις; Αν ναι, πού σκοπεύεις να πας για να ηρεμήσεις λίγο από το δακρυγόνο και να γλιτώσεις το ξύλο από μια μαινόμενη διμοιρία ΜΑΤ που θα σε κυνηγάει;
Ας σοβαρευτούμε παιδιά... Μας έχει δαγκώσει το φίδι και φοβόμαστε μην πονέσει η ένεση με το αντίδοτο. Όλοι και όλες στο δρόμο για να μην περάσει το μέλλον που διάλεξαν για μας.
Humi

Έτος εισαγωγής: 2006

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες