fingongr έγραψε:Η αποφοίτηση απο τη σχολή δεν σημαίνει επαγγελματικά δικαιώματα.. το πτυχίο δεν είναι, ευτυχώς ή δυστυχώς, βεβαίωση επαγγελματικών προσώντων...Αν ήταν τότε καλύτερα να το κάναμε 3ετές να τελειώνουμε...
Τι λες ρε μπουφο; Και αμα το πτυχιο δεν μας εξασφαλιζει τιποτα και δεν πρεπει κιολας να ειναι ετσι, τοτε τι διαφερει απο ενα κουρελοχαρτο; Αγορι μου την παλευεις; Ειναι το εισητηριο σου στο επαγγελμα και σε κατοχυρωνει/θωρακιζει σαν εργαζομενο απεναντι στην υποτιμηση της εργατικης σου δυναμης!
ΓΙΑΤΙ ΤΑ 3/4 ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ! ΜΕ ΜΙΣΘΟ, ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΜΕ ΑΥΤΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΜΕ ΦΠΑ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΣΑΝΑ! Δηλαδη δεν καταλαβα; Για να αποφυγουμε το βλακωδες αγχος του "βολεψιματια" (ή και του "μικροαστου" οπως αναφερθηκε) θα επιθυμουμε και τον επαγγελματικο εξευτελισμο του πτυχιου μας και την αποσυνδεση απο τα δικαιωματα που αυτο προστατευει; Και τοτε τι αλλο μας μενει; Να τα κυνηγαμε σε αιωνιες εξετασεις μπας και αναλαβουμε ποτε κανενα εργο οπως μας θελουνε; Τι το παιζουμε ρε φιλε, "ριψοκινδυνα παλικαρια" απεναντι στη ζουγκλα της αγορας εργασιας; Αντε ρε φλουφλη τραβα να δουλεψεις γιατι μου φαινεται για να λες αυτες τις μπουρδες δεν εχεις δει μεροκαματο στη ζωη σου! Αλλα εγω φταιω που ασχολουμαι με τυπους που πιστευουν στον νεοφιλελευθερισμο, το πιο αποτυχημενο συστημα στην ιστορια της ανθρωποτητας..
KinitakiDES έγραψε:Γι αυτό οι περισσότεροι ΕΑΑΚιτες μετά από μερικά χρόνια γίνονται ΠΑΣΟΚ???

Είναι ωραία στο Δημόσιο!!!!

Ναι ειναι που δεν μας αρεσει και το ΑΝΤΑΡΣΥΑ.. Παντως ο fingongr το καρφωσε στο χοντρο στις βουλευτικες του '09, κοβω το χερι μου..
Μου αρεσει που σε μερικους σας βγαινει ο
κρυφο-σαδισμος απεναντι στους εργαζομενους και στα δημοσια ιδρυματα.. Αποκαλυφτειτε..
@merde: Λες ΜΟΝΟ μπουρδες. ΜΟΝΟ. α)Τα ιδρυματα προς κλεισιμο να αλλαξουν εκπαιδευτικο προσανατολισμο, βιωσιμο κατ'αρχην και να σωθουν, χωρις ομως να καταργουν σοβαρα επιστημονικα πεδια για χαρην τεχνοκρατιλας και ιδιωτικου συμφεροντος. Να ενιαιοποιηθουν αντικειμενα, να ανωτατοποιηθουν πραγματικα οι σπουδες. Εκ τοτε ας δουμε και πραγματικη υποδοχη αποφοιτων σε επιπεδο παραγωγης. Σιγα το προβλημα.. λες και δεν το εχει ξαναλυσει το κρατος, β) ειπα εγω ποτε πως αρνουμαι τα συνδικαιωματα στις βασικες σχολες (πχ Μεταλλειολογους, Πολιτικους); Στις ιδιωτικες τα αρνουμαι, προφανως! Αρα λες μπουρδες ξανα. Και στη λεω και απο προσωπικη ευθιξια, γιατι στο αναλογο τοτε τμημα της σχολης, ημουν το μονο προσωπο που υπερασπιστηκα την αποδοση δικαιωματων στους Μεταλλειολογους και καμια αλλη παραταξη ή καθηγητης δεν επραξε αναλογα. Αλλου αυτα για "το τι ποναει τα ΕΑΑΚ" και αλλες χαζομαρες. Απλα, εισαι ως συνηθως
μονο αντιδραση..