09/03: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 09/03: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό fullgamer88 » Τετ, 10 Μαρ 2010 1:28 am

efp@linos έγραψε:
teo έγραψε:@ amazing_happens: Σοβαρή πολιτική θέση έχεις.... εδώ πλήττονται τα εργασιακά μας δικαιώματα και το μέλλον μας είναι αβέβαιο και εσύ κάθεσαι και κοιτάς τον εαυτούλη σου και το αν θα κάνεις μάθημα.... ΜΠΡΑΒΟ

Συνήθως δεν γράφω σε παραταξιακά θέματα ... αλλά η ειρωνία σου με σκότωσε :ninja:

Ποιά εργασιάκα δικαιώματα σου μωρέ ... κάτσε διάβασε λίγο Στατική 1 ή καθόλου Μηχανική των ρευστών να γίνεις μηχανικός πρώτα και μετά θα δείς και τα δικαιώματα σου ... Μάθανε όλοι τώρα αβέβαιο μέλλον κλπ κλπ ... Ο μόνος τρόπος για να έχουμε εργασιακά δικαιώματα είναι να έχουμε και τις ανάλογες γνώσεις ... Και δεν ξέρω αν το καταλαβές , αλλά αυτό γίνεται μονάχα με ανοιχτή την σχολή !!! Γι αυτό σου λέω κάτσε διάβασε λιγάκι .... και αν είσαι εσύ καλός/ή μηχανικός και καλά θα σε πληρώσουν και βέβαιο μέλλον θα έχεις ....

efp@linos μακαρι να μπορούσα να σε χαρακτηρίσω γραφικό απλά ,αλλα μαλλον εισαι επικίνδυνος.Η μπορεί να μπήκα στο forum <ανερχόμενος μεγαλομηχανικός>.
Για να καταλάβω δλδ η άποψη σου για τα τεκτενόμενα περιορίζεται στο πόσο καλή γνώση έχεις(έχουμε) στην στατικη 1 και στην μηχανικη των ρευστών?? και δε σου μιλάω για τον αν είσαι υπέρ ή όχι της κατάληψης,γιατην οποία έχω μιλησει παραπάνω και ήμουνα κατα(αν και δεν με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι αυτό υλοποιείται μέσα απο την κάθε δαπ..) .Αλλά για το γεγονός ότι εκτός απο την σχολή σου(μας) τις γνώσεις σου πάνω σε αυτήν και τις δικές σου επαγγελματικές ευκαιρίες(και σου εύχομαι οτι καλύτερο) , υπάρχει και άλλος κοσμος γύρω σου.
Το να έχεις πάρει μία απόφαση και να ακολουθεις αυτήν την στάση ζωής(δλδ κλείνω το μυαλό μου και τα αυτιά μου σε αυτά που γίνονται γύρω μου) είναι κάτι που δεν με αφόρα τώρα και δε το σχολιάζω. Ομως το να εκφραζεις την παραπανω(στο post sou) αποψη προκειμένου να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου και να επικρίνεις ,να νταντέψεις τους γυρω σου που δυστυχως για σένα και αυτιά και γνώμη έχουν ειναι γελοίο αισχρό και επικίνδυνο.
Επέτρεψέ μου λοιπον να σου δώσω μια συμβουλή.Βάλε το σακάκι σου, κατέβα στο περίπτερο απο κάτω, πάρε 2 μαλαματίνες(ευτυχώς ακόμα 3 και κάτι θα σου κοστίσουν) παρε μια παύση από το Μπετό και σκέψου το λιγάκι.
fullgamer88

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Τετ, 10 Μαρ 2010 1:42 am

μελλοντικοί συνάδελφοι, όσο και να έχουμε να διαβάσουμε, όσο και αν μας έχουν κάνει κουρκούτι το μυαλό με την αριστεία και την ανταγωνιστικότητα, είμαστε και θα είμαστε μέλη της κοινωνίας. Ειδικά ως φοιτητές θα πρέπει να το τιμάτε αυτό ιδιαίτερα (καθώς έχετε το μυαλό για να σκεφτείτε αλλά και δεν έχετε τις υποχρεώσεις των "μεγάλων" ετσι ωστε να σας κραταει κάτι). Αντιδράστε, φωνάξτε, ανατρέψτε. Ο συμβιβασμός του κοινού υπαλληλάκου, δεν οδηγεί πουθενά αλλά παρά βαθύτερα στον λάκο με τα σκατά.

Ομως μην πέφτετε στην λούμπα της κατάληψης της σχολής. Αυτή είναι η λύση του τεμπέλη και του δειλού. Δειλός γιατί κανείς δεν πρόκειται να έρθει να τον βγάλει από την σχολή και τεμπέλης γιατί δεν κάνει τίποτα καλύτερο από το να καταλύσει κάτι, του οποίου η κατάλυση διευκολύνει τους αντιπάλους μας.

Καταλάβετε έναν δρόμο, ένα δημαρχείο, ένα υπουργείο, έναν ραδιοφωνικό σταθμό. Εκεί και κώλοι θα τσούξουν και θα γίνει και δουλειά. Αλλά εκεί είναι δύσκολα τα πράγματα Αρη...θέλει @ρχίδια και όχι "@ρχίδια" επαναστάτες...
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό teo » Τετ, 10 Μαρ 2010 1:58 am

νομίζω με παρεξηγήσατε από το ύφος μου αλλά ειναι και λίγο προκλητικό μετά από μία τέτοια συνέλευση να βγάινει ο άλλος και να λέει ευτύχώς θα κάνω το μαθηματάκι μου... ναι, γενικά η κατάληψη δεν είναι το παν αλλά εχουμε δεί και στο παρελθόν ότι έχει αποφέρει καρπούς στο πανεπιστίμο πολύ πιο χρήσιμους από το να διαβάσω παραπάνω στατική 1 και ρευστά (πραγμα που κάνω έτσι και αλλιώς). Ακόμα υπάρχει η άποψη ότι άνθρωποι που ασχολούνται με τις παρατάξεις είναι ήδη βολεμμένοι και δεν τους αποσχολεί και ιδιέταιρα η επίδοσή τους στα μαθήματα... ΜΕΓΑ λάθος. επιπλέον με το να κάτσω σπίτι μου και να καώ μπροστά απο τον Η/Υ και τα βιβλία δεν θα μου εξασφαλίσει ένα ευοίωνο μέλλον γεμάτο παχυλές απολαβές κλπ κλπ..
τώρα για το ποιός βγάζει αμέσως συμπεράσματα απο μία φράση μπορώ να το πω και εγώ αφού με κατηγορήσαν πολλοί για αδιαλαξία και οτι δεν ξέρω να συζητάω... εγώ εδώ είμαι πρόθυμος να συζητήσω αλλά δεν θεωρώ υγειές να γινόμαστε επαναστάτες του πληκτρολογίου και να κρυβόμαστε πίσω από ψευδώνυμα και εικόνες. αν όλοι εσείς λοιπόν που κατακρίνεται την όντως προβλημματική λειτουργία της Γενικής Συνέλευσης δεν έρθετε μέσα στο αμφιθέατρο να μιλίσουμε παρα κάθεστε σπιτι σας τότε δεν φταίει κανένασ άλλος παρά ο ίδιος σας ο ευατος. Κλέινοντας θα ήθελα να πω ότι και 250 ώρες να διαωάσω στατική1 και άλλεσ τοσεσ ρευστά, με το πλάισιο της ΔΑΠ να λέει ΝΑι στα ιδιοτικά πανεπιστήμια όχι μόνο δεν αυξάνω τις πιθανότητες για ένα καλύτερο μέλλον, αλλά τις μειώνω.

Ραντεβού στα αμφιθέατρα λοιπον για όποιους θέλουν...
teo

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Evak » Τετ, 10 Μαρ 2010 2:03 am

Συνήθως δεν γράφω σε παραταξιακά θέματα ... αλλά η ειρωνία σου με σκότωσε :ninja:

Ποιά εργασιάκα δικαιώματα σου μωρέ ... κάτσε διάβασε λίγο Στατική 1 ή καθόλου Μηχανική των ρευστών να γίνεις μηχανικός πρώτα και μετά θα δείς και τα δικαιώματα σου ... Μάθανε όλοι τώρα αβέβαιο μέλλον κλπ κλπ ... Ο μόνος τρόπος για να έχουμε εργασιακά δικαιώματα είναι να έχουμε και τις ανάλογες γνώσεις ... Και δεν ξέρω αν το καταλαβές , αλλά αυτό γίνεται μονάχα με ανοιχτή την σχολή !!! Γι αυτό σου λέω κάτσε διάβασε λιγάκι .... και αν είσαι εσύ καλός/ή μηχανικός και καλά θα σε πληρώσουν και βέβαιο μέλλον θα έχεις ....

Φίλε με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι...νομίζεις ότι θα τελειώσει το μετσόβειο και όλες οι μεγαλοδουλειές και οι μεγαλοθέσεις θα είναι ανοιχτές και θα περιμένου εσένα (εκτός και αν μιλάς εκ του ασφαλούς, έχοντας έτοιμο γραφείο....)...δυστυχώς έχω δουλέψει ως φοιτήτρια σε γραφείο πολιτικού μηχανικού και βλέπω και πολλούς που έχουν τελειώσει...δεν πα να κάνεις παπάδες, αν θέλει ο άλλος θα σε πληρώσει μόνο το βασικό μισθό, χωρίς υπερωρίες και χωρίς καμία αναγνώριση της δουλειάς σου....και μιλάμε για άτομα που ήταν αστέρια, όχι μόνο στη στατικη 1, αλλά και σε όλες τις άλλες (αν για εσένα μόνο αυτό σε κάνει μηχανικό...). Λοιπόν, μην απαξιώνετε αγώνες και προσπάθειες, επειδή σας έχουν πετάξει το παραμύθι ότι εσεις θα πάτε μπροστα και θα περάσετε καλά... Οι μεγαλομηχανικοί εκεί έξω κάνουν ό'τι θέλουν, ζήσε εσύ με το όνειρο της μεγάλης αμερικής... :clap:
Evak

Δημοσίευσηαπό efp@linos » Τετ, 10 Μαρ 2010 2:10 am

fullgamer88 έγραψε:

efp@linos μακαρι να μπορούσα να σε χαρακτηρίσω γραφικό απλά ,αλλα μαλλον εισαι επικίνδυνος...................
...................................................................................................................................................................
Επέτρεψέ μου λοιπον να σου δώσω μια συμβουλή.Βάλε το σακάκι σου, κατέβα στο περίπτερο απο κάτω, πάρε 2 μαλαματίνες(ευτυχώς ακόμα 3 και κάτι θα σου κοστίσουν) παρε μια παύση από το Μπετό και σκέψου το λιγάκι.

xaxa :lol: :lol: :lol: Εγώ και ο Τζακ ο αντεροβγάλτης τόσο επικίνδυνοι .... ( καλό !!! ) Μην με φοβάσε ... δεν θέλω το κακό σου ... :lol: Λοιπόν πέραν από την πλάκα , έγραψα με αυτό το ύφος δίοτι :

1) Μου φαίνεται πραγματικά γελοίο ένας φοιτητής με έτος εισαγωγής 2008 ο οποίος ακόμη δεν γνωρίζει (όπως και εγώ τότε ) σχεδόν τίποτε για το επάγγελμα του Μηχανικού να κράζει με ειρωνικά σχόλια και να αγωνιά για το επαγγελματικό του μέλλον .

2) Αυτό που ζούμε σήμερα το οποίο φίλτατε/τη το έχει υποστεί ο ιδιωτικός τομέας 3- 4 χρόνια τώρα ( μιλάω για τις κατασκευές - μελέτες οικοδομών ) είναι κάτι το οποίο δεν προέκυψε με τα μέτρα του Πασόκ . Η ανάπτυξη των υποδομών σταμάτησε και επιπροσθέτως επήλθε ο κορεσμός στην δουλειά μας ( κυρίως στις κατασκευές ) κατά κάποιον τρόπο . Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάψουν να δουλέυουν οι μηχανικοί ή ότι δεν χρειάζεται πλεόν η κοινωνια μηχανικούς . Αν όντως έχεις αξία αυτό θα φανεί στο βάθος του χρόνου . Και γι αυτό καλό θα είναι να βγούμε όσο γίνεται με γερές βάσεις από το πολυτεχνείο .

3) Τώρα γενικότερα να σου πώ για την κοινωνική πλευρά του θέματος .. μιάς και με παρουσιάσες ώς το πλέον άκαρδο " καπιταλιστικό γουρούνι " :D και αυτό το θεωρώ άδικο :( ...
Γι άλλη μια φορά τα σπασμένα θα τα πληρώσουν οι φτωχοί και οι μικρομεσαίοι .... Αλλά δεν σου έχει κάνει εντύπωση πώς γίνεται τόσοι και τόσοι να στηρίζουν την νέα κυβέρνηση ? Πώς η αρίστερα γι άλλη μια φορά δεν πείθει ? Γιατί ο κόσμος σκύβει το κεφάλι και λέει ΝΑΙ θα υπακούσω ... είναι όλοι σαν και εμένα τον επικίνδυνο " I wanna be μεγαλομηχανικό " ??? Δεν νομίζω .... Ο κόσμος ξερει ότι είναι συννένοχος σε αυτήν την κατάντια .... Όλοι ξέρουμε πώς κάποιοι τα έφαγαν και πλούτισαν και όμως σιωπούσαμε μπάς και μας βολέψουν και εμάς κάπου ... Διότι λέγαμε έλα μωρέ δεν πειράζει .... Αλλά τώρα περάσαν οι εποχές των παχιών αγελάδων με τις επιδοτήσεις εκ Ε.Ε. . Τώρα οι ευρωπαίοι θέλουν να επιβληθούν πλήρως στην ελλάδα και τώρα έχουν μια πολύ καλή αφορμή να το κάνουν ... Λοιπόν η κοινωνία μας θέλει αναδιοργάνωση σε όλους τους τομείς ...

Πές μου λοιπόν τώρα σε όλα αυτά που σου είπα ... θεωρείς ότι η κατάληψη της σχολής πολ . Μηχ. θα λύσει κάτι ?..Εγώ πιστεύω ΟΧΙ ( προσωπική άποψη εκφράζω ) .. Δεν θα λύσει αυτό το πρόβλημα όπως δεν έλυσε παλιά το θέμα του νόμου πλαίσιο και όπως δεν πρόκειται να λύσει και κανένα πρόβλημα ...
efp@linos

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Balleader » Τετ, 10 Μαρ 2010 2:12 am

Nysta έγραψε:
katerinarippi έγραψε:
τι εχει η ελλάδα που δεν την κανει ιδανική χώρα ενώ οι άλλες είναι?? απλώς ο καπιταλισμός στις άλλες εχει προχωρήσει πιο πολύ, οι ανθρωποι λιγότερο αντιδραστικοί κατα μεσο όρο, και ο καπιταλισμός μας παρουσιάζει τις ομορφες εικόνες του αγάλματος της ελευθερίας!!
ένα απλό μετρο θα ηταν να επιστραφούν τα δις που δόθηκαν στις τράπεζες το περσινό καλοκαίρι, αφού μονο κερδος βγάζουν απο το 2007, και καθε χρονιά περισσότερα απο οσα τους δώσαμε.. το κεφάλαιο της ελλάδας το 2008 φορολογούνταν 35% και το 2009 25%, ΚΡΙΣΗ??? μονο 2 απλά βήματα για να καλυφθεί το έλλειμα που θα μας οδηγήσει στην πτώχευση(??) τη στιγμή που υπαρχουν τοσες άλλες χώρες που έχουν μεγαλύτερο(αλλα ναι...μονο η ελλάδα περασε δεκεμβρη)..ξέχασα και το μονο περι υπουργών , που δεν μπορύν να κατηγορηθούν...τα ξέρεις

Να προσθέσω πως αυτοί που ζητάνε τα λεφτα του ελληνικόυ λαού δεν ειναι άλλοι από αυτούς που του ζητανε να αγοράσει τα όπλα τους. Μια χωρα που σπαταλά το 80% νομίζω για εξοπλιστικά προγράμματα τι είδους ευημερία να έχει? Αντί να απαιτούν σύμφωνα σταθερότητας ας εξασφαλίσουν τα σύνορα της Ελλάδας και κατ επέκταση της Ευρώπης.
Για να μην βλογάμε τα γένια μας όμως δεν πρέπει αν ξεχνάμε πως τα όπλα που μας πασάρουν εμείς παίρνουμε την απόφαση να τα αγοράσουμε. Εμείς και οι σκατοκυβερνήσεις μας που τόσα χρόνια είναι έρμαια των οποιονδήποτε θα τους χάριζε μερικές δραχμούλες ή ευρώ για να βαλουν στην τσέπη τους. Λένε πως ο κάθε λαός έχει την κυβέρνηση που του αξίζει και μάλλον έχουν δίκιο. Αν κάτσουμε να δεχτούμε αυτά που μας ετοιμάζουν (βλεπε πλαίσιο δαπ) απλά τους επιβεβαιώνουμε...
Always Confused
Balleader Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό stalin » Τετ, 10 Μαρ 2010 2:15 am

Nysta έγραψε:........
katerinarippi έγραψε:με τις πορείες και τις καταλήψεις ποτέ δεν καταφέραμε τίποτα ουσιαστικό

αρσένης, μαριέττα, δεν καταφεραν τιποτα, τώρα ισως να πλήρωνες για τα βιβλία σου, η λιστα συγγρμμάτων , η αξιολόγηση, όλα θα είχαν περάσει....

Και θα είχες ένα πανεπιστήμιο με αξιολόγηση !!!!!!!!!!! Τραγικό...
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό fullgamer88 » Τετ, 10 Μαρ 2010 3:11 am

efp@linos έγραψε:
fullgamer88 έγραψε:

efp@linos μακαρι να μπορούσα να σε χαρακτηρίσω γραφικό απλά ,αλλα μαλλον εισαι επικίνδυνος...................
...................................................................................................................................................................

xaxa :lol: :lol: :lol: Εγώ και ο Τζακ ο αντεροβγάλτης τόσο επικίνδυνοι .... ( καλό !!! ) Μην με φοβάσε ... δεν θέλω το κακό σου ... :lol: Λοιπόν πέραν από την πλάκα , έγραψα με αυτό το ύφος δίοτι :

1) ................................................

2) Αυτό που ζούμε σήμερα το οποίο φίλτατε/τη το έχει υποστεί ο ιδιωτικός τομέας 3- 4 χρόνια τώρα ( μιλάω για τις κατασκευές - μελέτες οικοδομών ) είναι κάτι το οποίο δεν προέκυψε με τα μέτρα του Πασόκ . Η ανάπτυ.......................................................................................................................

3) Τώρα γενικότερα να σου πώ για την κοινωνική πλευρά του θέματος .. ...........................................................................

Πές μου λοιπόν τώρα σε όλα αυτά που σου είπα ... θεωρείς ότι η κατάληψη της σχολής πολ . Μηχ. θα λύσει κάτι ?..Εγώ πιστεύω ΟΧΙ ( προσωπική άποψη εκφράζω ) .. Δεν θα λύσει αυτό το πρόβλημα όπως δεν έλυσε παλιά το θέμα του νόμου πλαίσιο και όπως δεν πρόκειται να λύσει και κανένα πρόβλημα ...

Ας ξανακανω μια προσπαθεια περιληψης του post σου

<< Τζακ ο αντεροβγαλτης
1-μιχ μιχ
2-μπλα =====3 καραμελές δώρο απο τον steven
3-μπλα μπλα>>

ωραια εκθεση ιδεων και γνώσεων Τζακ αλλά δε μου φαίνεσαι για πολυ large.πολύ sos ρε παιδί μου και μια πατάτα.
Α οσο αφορά για την κατάληψη που λες στο τέλος αν πατούσες κανα pause στην κασέτα ισως διάβαζες καλύτερα αυτα που έγραψα γιατί αναφέρθηκα.
κάνε μια προσπάθεια ακόμα και στα 10 νούμερα μια τούρτα δώρο. αλλά θα την φάμε μαζί. με αγάπη steven seagal
slow slow slow clapping :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
fullgamer88

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό soso » Τετ, 10 Μαρ 2010 3:34 am

ρε παιρνετε ναρκωτικα ? μπηκα στο τοπικ να δω αποφαση ΔΣ και βλεπω λασπολογια και κακο ?
ρε επαναστατες θα το σηκωσουμε αυριο το λαβαρο !

PAINTER έγραψε:Ομως μην πέφτετε στην λούμπα της κατάληψης της σχολής. Αυτή είναι η λύση του τεμπέλη και του δειλού. Δειλός γιατί κανείς δεν πρόκειται να έρθει να τον βγάλει από την σχολή και τεμπέλης γιατί δεν κάνει τίποτα καλύτερο από το να καταλύσει κάτι, του οποίου η κατάλυση διευκολύνει τους αντιπάλους μας.

Καταλάβετε έναν δρόμο, ένα δημαρχείο, ένα υπουργείο, έναν ραδιοφωνικό σταθμό. Εκεί και κώλοι θα τσούξουν και θα γίνει και δουλειά. Αλλά εκεί είναι δύσκολα τα πράγματα Αρη...θέλει @ρχίδια και όχι "@ρχίδια" επαναστάτες...

πεστα συναδελφε ! ορισμενες λεξεις-ιδεες οπως η καταληψη ενος χωρου εχουν ξεχειλωσει τοσο αυτα τα χρονια... απο καταληψεις 5 ατομων εχω χορτασει 4 χρονια πια !
Δουλεψε για να ζεις , ζησε για να ταξιδευεις . Ποτε το αντιθετο .
soso

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Τετ, 10 Μαρ 2010 6:40 am

teo έγραψε:νομίζω με παρεξηγήσατε από το ύφος μου αλλά ειναι και λίγο προκλητικό μετά από μία τέτοια συνέλευση να βγάινει ο άλλος και να λέει ευτύχώς θα κάνω το μαθηματάκι μου... ναι, γενικά η κατάληψη δεν είναι το παν αλλά εχουμε δεί και στο παρελθόν ότι έχει αποφέρει καρπούς στο πανεπιστίμο πολύ πιο χρήσιμους από το να διαβάσω παραπάνω στατική 1 και ρευστά (πραγμα που κάνω έτσι και αλλιώς). Ακόμα υπάρχει η άποψη ότι άνθρωποι που ασχολούνται με τις παρατάξεις είναι ήδη βολεμμένοι και δεν τους αποσχολεί και ιδιέταιρα η επίδοσή τους στα μαθήματα... ΜΕΓΑ λάθος. επιπλέον με το να κάτσω σπίτι μου και να καώ μπροστά απο τον Η/Υ και τα βιβλία δεν θα μου εξασφαλίσει ένα ευοίωνο μέλλον γεμάτο παχυλές απολαβές κλπ κλπ..
τώρα για το ποιός βγάζει αμέσως συμπεράσματα απο μία φράση μπορώ να το πω και εγώ αφού με κατηγορήσαν πολλοί για αδιαλαξία και οτι δεν ξέρω να συζητάω... εγώ εδώ είμαι πρόθυμος να συζητήσω αλλά δεν θεωρώ υγειές να γινόμαστε επαναστάτες του πληκτρολογίου και να κρυβόμαστε πίσω από ψευδώνυμα και εικόνες. αν όλοι εσείς λοιπόν που κατακρίνεται την όντως προβλημματική λειτουργία της Γενικής Συνέλευσης δεν έρθετε μέσα στο αμφιθέατρο να μιλίσουμε παρα κάθεστε σπιτι σας τότε δεν φταίει κανένασ άλλος παρά ο ίδιος σας ο ευατος. Κλέινοντας θα ήθελα να πω ότι και 250 ώρες να διαωάσω στατική1 και άλλεσ τοσεσ ρευστά, με το πλάισιο της ΔΑΠ να λέει ΝΑι στα ιδιοτικά πανεπιστήμια όχι μόνο δεν αυξάνω τις πιθανότητες για ένα καλύτερο μέλλον, αλλά τις μειώνω.

Ραντεβού στα αμφιθέατρα λοιπον για όποιους θέλουν...

Δεν ανεφερα ποτε "ευτυχως θα κανω το μαθηματακι μου"(προσωπικα χεστηκα για την παρακολουθηση ορισμενων μαθηματων που τα περισσοτερα αυτων θυμιζουν νανουρισμα)... Ειπα "κατ' εμε ευτυχως"... Για να ξερουμε τι λεμε...
Δυστυχως αρκετα απο τα ατομα που ασχολουνται με μια παραταξη, πασχουν απο ελλειψη κριτικης ικανοτητας,ελλειψη σεβασμου στο διαφορετικο, ελλειψη διαφορετικοτητας, ελλειψη "πρωτοτυπης πρωτοβουλιας"... Κατι σαν τα προβατα ενα πραγμα. Συμφωνω οτι δεν μπορει ολοι σε μια παραταξη να εχουν βολευτει...(καποιοι ομως το εχουν ηδη κανει και το κανουν και αυριο-μεθαυριο μπορει να το κανω και εγω--δεν ξερεις ποτε πως τα φερνει η ζωη--). Ολοι ομως παιρνουν γραμμη απο το εκαστοτε κομμα, κανουν SAVE AS... και οταν δουν θηραμα πατανε το PLAY... Μια ζωη τα ιδια! ""Κατηγορεις εμενα, οτι καθομαι στο σπιτι μου και τα περιμενω ολα ετοιμα? Λαθος, συναδελφε κρινω βαση των δικων μου ατομικων κριτηριων(οχι κομματικων) και αναλογα την περισταση πραττω.""
Εχεις απολυτο δικιο οτι καποιοι αν και εχουν σοβαρες θεσεις και γενικα την "βλεπουν διαφορετικα την ολη φαση"(εξωκομματικα), κακως δεν βρισκονται στις συνελευσεις να εκφρασουν κατι διαφορετικο! Αλλα που τετοια τυχη... θα κατασπαραχτουν αν τολμησουν να πουν π.χ συμφωνω σε αυτο το σημειο με τη Δαπ και σ αυτο με την ΠΚΣ...ΠΟΛΕΜΟΣ μετα..
Απλα ξερεις τι γινεται δυστυχως? Υπαρχουν καποιοι οπως εγω..που μου τη δινει απιθανα η συνδεση των φοιτητικων παραταξεων με ολα τα κομματα..Γιατι θα πρεπει σε ενα συναδελφο μου 21ετων οταν μου μιλαει να βλεπω στο προσωπο του την Παπαρηγα?! (παραδειγμα αναφερω).Ο περισσοτερος πολιτικος κοσμος ειναι σαπιος και ζει μεσα στη διαφθορα και εμεις ως νεοι συνεχιζουμε παραταξιακα την καλλιεργεια του!Εχω παρακολουθησει αρκετες συνελευσεις και ειλικρινα πιστευω οτι ειναι μια "κακιστη μικρογραφια του ελληνικου κοινοβουλιου".. Με τη μονη διαφορα οτι στο ενα υπαρχει γεροντοκρατια, δυστυχως.Και σημερα παρακολουθησα τα πραγματα για καποιο χρονικο διαστημα και η εντυπωση μου, δεν αλλαξε.
Ειναι χρεος μας να συζηταμε στις συνελευσεις τα καθημερινα πολιτικα-οικονομικα-κοινωνικα δρωμενα αλλα ως φοιτητες, ως νεοι και ως σωστα σκεπτομενα οντα με ρηξικέλευθες ιδεες και αποψεις! ΟΧΙ ως, ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ καθε κομματος. Δεν εξαιρω καμμια παραταξη, παραμόνο μεμονώμενα ατομα. Περυσι, προπερσι τα εκανε μπουρ..ελο η ΝΔ, ενας της ΔΑΠ δεν βγηκε να πει:"Ναι ρε μαγκες, τα σκατωσαμε με τοσα σκανδαλα".. Εδω βουλευτης, οταν ηταν 151 οι βουλετες της κυβερνησης παραλιγο να παραιτηθει και να πεσει η κυβερνηση... Και ενας νεος δεν μπορουσε να το κανει... Μα ναι, φυσικα θα ηταν κατα της ιδεολογιας και κουραφεξαλα!!! Ιδεολογια δεν ειναι αυτο που σου πλασαρουν οι αλλοι, ειναι αυτο που πλαθεις μονος σου!
Ειπα οτι ειμαι κατα της καταληψης στην συγκεκριμενη περιπτωση, οχι οτι δεν λυπαμαι που η θεια μου ή η μανα μου θα χασει ενα μισθο!!! Εχει διαφορα!!!
Βαρεθηκα οταν καποιος των αριστερων παραταξεων,καλη ωρα εσυ τωρα, οταν ακουει οτι καποιος ειναι κατα της καταληψης να τον λεει δεξιο-Δαπιτη-Πασπιτη-Φασιστα και δεν ξερω και εγω τι!
Καταληψη με την πρωτη ευκαιρια=διδασκαλια μπουρδελο= Τελη Ιουλιου διαβασμα και συνολικοτερη εικονα Πανεπιστημιου για κλαματα!
Και περιμενουμε να μας σωσει η "Αυξηση των Κρατικων Δαπανων για την Παιδεια"???
Αφου εμεις οι ιδιοι τα υποβαθμιζουμε...

:ellinofreneia: :ellinofreneia: :ellinofreneia: :ellinofreneia: :ellinofreneia: :ellinofreneia: :ellinofreneia: :ellinofreneia: :ellinofreneia:
amazing_happens

Έτος εισαγωγής: 2007

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες