02/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 02/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό sotiris_nikas » Τετ, 03 Δεκ 2008 11:54 am

γάντι του μποξ έγραψε:Υπάρχει κανένα νέο από κάποιον που να ήταν/είναι στη σχολή σήμερα? Είναι ανοιχτή ή κλειστή?

πριν λίγο μου έστειλε μήνυμα ένα παλικάρι πως δεν μπόρεσε να μπει για μάθημα. μεταπτυχιακός είναι όπως κ γω. δεν ήμουν παρών, οπότε το λέω με επιφύλαξη.

κάτι άλλο που τώρα μόλις έμαθα είναι ότι η γραμματέας του μεταπτυχιακού είπε να μην ανέβει κανείς σήμερα, γιατί τους διώχνουν.

λοιπόν ας μην γίνει ράδιο αρβύλα, λέω ότι μου μετέφεραν.

όποιος μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ας το κάνει.

καλημέρα.
Φύγανε;;; Να βγω;;;
sotiris_nikas

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τετ, 03 Δεκ 2008 12:02 pm

Για αύριο ξέρει ή εχει ακούσει κανεις τιποτα?θα γίνει μάθημα για το πρώτο έτος :?:
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Τετ, 03 Δεκ 2008 12:27 pm

Όσοι γράφουμε προόδους και ακόμα δεν ξέρουμε 101% τι θα παιχτεί θα πεθάνουμε από αγωνία μέχρι να υπάρξει οριστική απάντηση!

Agonia.jpg
Agonia.jpg (37.86 KiB) 3738 προβολές

mantilaki9hn.jpg
Εικόνα
Friends help you move. Good friends help you move bodies.
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό sotiris_nikas » Τετ, 03 Δεκ 2008 12:31 pm

Νομίζω είναι οριστικό πως δεν θα υπάρξει μάθημα σήμερα. Εμείς σαν μεταπτυχιακό δεν θα κάνουμε πόσο μάλλον οι προπτυχιακοί...

Αυτό επαναλαμβάνω είναι ενημέρωση από φοιτητές που μίλησαν με τη γραμματέα του μεταπτυχιακού, αφού πρώτα πήγαν στο υδραυλικής και τους έδιωξαν.

Γάντι μην ανησυχείς...φύγανεεεεεεεεε :mrgreen:
Φύγανε;;; Να βγω;;;
sotiris_nikas

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Τετ, 03 Δεκ 2008 12:33 pm

Άλλα άμα θέλετε, πηγαίνετε στη σχολή. Έχει πολύ ωραίο κλίμα για συζήτηση μεταξύ παραταξιακών και απλών διψασμένων για γνώση φοιτητών. :lol:

Τώρα γίνεται Δ.Σ. με την Πρόεδρο για να δούμε μέχρι πότε θα την κρατήσουν τα παλικάρια την κατάληψη.
Επίσης, ενημερώθηκα ότι έχουν αποκλείσει και τομείς.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ!!! Πώς αλλιώς να το πούμε?? Είναι ΚΛΕΙΣΤΗ!

Ζούμε ιστορικές στιγμές!!!
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Τετ, 03 Δεκ 2008 12:37 pm

sotiris_nikas έγραψε:Νομίζω είναι οριστικό πως δεν θα υπάρξει μάθημα σήμερα. Εμείς σαν μεταπτυχιακό δεν θα κάνουμε πόσο μάλλον οι προπτυχιακοί...

Αυτό επαναλαμβάνω είναι ενημέρωση από φοιτητές που μίλησαν με τη γραμματέα του μεταπτυχιακού, αφού πρώτα πήγαν στο υδραυλικής και τους έδιωξαν.

Γάντι μην ανησυχείς...φύγανεεεεεεεεε :mrgreen:
Ευχαριστώ sotiri. Αν και αυτό το "νομίζω" στην αρχή αρχή αφήνει κάποια περιθώρια για μάθημα, σταματώ οριστικά να ασχολούμαι με την σημερινή πρόοδο και ησυχάζω μέχρι νεοτέρας.

DSC00771.jpg
Εικόνα
Friends help you move. Good friends help you move bodies.
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό sotiris_nikas » Τετ, 03 Δεκ 2008 12:40 pm

Εντάξει δεν νομίζω τότε. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ :D

Αναπαύσου στη γαλήνη, όσο εγώ θα είμαι ακόμα κρυμμένος και θα ποοονάααααωωωωω...

κάποιοςπουξέρει
Φύγανε;;; Να βγω;;;
sotiris_nikas

Δημοσίευσηαπό dimos » Τετ, 03 Δεκ 2008 2:14 pm

Σήμερα ζήσαμε για άλλη μια φορά μεγάλες στιγμές!
Από τη μια έβλεπες Εγκελαδίτες να περιφέρονται προβληματισμένοι και να μην ξέρουν τι να σου πουν, θέλοντας να δείξουν ότι διαφωνούν με όσα γίνονται, αλλά σίγουρα στην επόμενη συνέλευση πάλι με τα ΕΑΑΚ θα είναι. Από την άλλη έβλεπες τα ΕΑΑΚ να χρησιμοποιούν τον ξύλινο λόγο τους και να μην μπαίνουν καν στη διαδικασία να σκεφτούν μήπως οι πράξεις τους είναι φασιστικές. Α! Είχαν φέρει και μερικούς φίλους τους από άλλες σχολές, σε περίπτωση που τολμούσε κανείς να κάνει μάθημα. Το ζήτημα είναι ότι με αυτόν τον τρόπο μπόρεσαν να πιάσουν πρωτοετείς και δευτεροετείς και να προσπαθήσουν να συζητήσουν μαζί τους, στοχεύοντας στο να ενισχύσουν το σχήμα τους. Και αν θέλετε τη γνώμη μου για αυτό το λόγο έγινε αυτό το σκηνικό σήμερα. Απλώς να πάρουν με το μέρος τους άλλους 5-10 φοιτητές, γιατί όλοι οι υπόλοιποι θαυμάσαμε την αμεσοδημοκρατία τους...

Και κάποια περιστατικά που αξίζει να προσέξουμε:
1) Δεν επέτρεψαν στο κυλικείο να λειτουργήσει κανονικά. (Φαίνεται είχαν φέρει από το σπίτι ταπεράκι με παστίτσιο ή αποφάσισαν να κάνουν και αυτοί απεργία πείνας.)
2) Ήταν προγραμματισμένο να γίνει μια ομιλία από μια κοπέλα από το Πανεπιστημίο του Stanford. Η απάντηση που της δόθηκε ήταν: "The building is occupied."
3) Μετά το αείμνηστο "Τον πούλο συνάδελφοι, τον πούλο", σήμερα ακούστηκε: "Αφήστε τα φυτά να κάνουν μάθημα, αφήστε τα φυτά να αναπνεύσουν". Το αστείο και ταυτόχρονα εξοργιστικό της υπόθεσης είναι ότι ειπώθηκε από άτομο που δεν πατάει ποτέ σε μάθημα.
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό MaRKiSi0s^ » Τετ, 03 Δεκ 2008 2:37 pm

Το ζήτημα είναι ότι με αυτόν τον τρόπο μπόρεσαν να πιάσουν πρωτοετείς και δευτεροετείς και να προσπαθήσουν να συζητήσουν μαζί τους, στοχεύοντας στο να ενισχύσουν το σχήμα τους. Και αν θέλετε τη γνώμη μου για αυτό το λόγο έγινε αυτό το σκηνικό σήμερα. Απλώς να πάρουν με το μέρος τους άλλους 5-10 φοιτητές, γιατί όλοι οι υπόλοιποι θαυμάσαμε την αμεσοδημοκρατία τους...

:thumbup:
Όχι πως και οι ΔΑΠίτες λέγανε στον κόσμο να ρθει για μάθημα επειδή καίγονται για την εκπαιδευτική διαδικασία όμως... :οΡ
Δυστυχώς πάμε από το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο...
Άβαταρ μέλους
MaRKiSi0s^
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό venus » Τετ, 03 Δεκ 2008 3:05 pm

έτσι ακριβώς! μαρκησιε του κάράμπα.....

ήταν θέμα περιφάνιας και τσαμπουκά και απο τις δύο παρατάξεις να περάσει το δικό τους......
αδιαφορο τους είνα ιγια το αν θα γίνει μάθημα...τις θέσεις τους υποστήριξαν! :?
venus

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες