30/08-20/09: Κατάληψη Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 30/08-13/09: Κατάληψη Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών

Δημοσίευσηαπό kyriakos » Πέμ, 08 Σεπ 2011 7:12 pm

Αυτός που έχει κανονίσει μεταπτυχιακό τον Οκτώβρη και χρωστάει 2 μαθήματα, να χάσει ένα χρόνο απο την ζωή του και να κάθετε σπίτι άπραγος για 12 μήνες να τρώει τα λεφτά του πατέρα του και αν δεν τον δεχτούν να χάσει και το μεταπτυχιακό του χρόνου...
Ωραία λογική

A, δηλαδη ειναι η φαση η διαβαζω-σπουδαζω, η χανω χρονο απο τη ζωη μου? Το να πιασει μια δουλεια part-time, σχετικη με το αντικειμενο (πχ πρακτικη σε γραφειο) η και λιγοτερο σχετικη (διδασκω μαθηματα) δεν υπαρχει σαν επιλογη? Το να αποφασισει να γυρισει την Ελλαδα και γενικοτερα για 2-3 μηνες δεν υπαρχει σαν επιλογη? Το να αρχιζει να ασχολειται με κατι που απαιτει χρονο, και δεν ειναι τοσο ευκλο οταν εχεις μαθηματα( πχ μια ξενη γλωσσα, ενα μουσικο οργανο) δεν υπαρχει σαν επιλογη? Το να κατεβει στο χωριο του να βοηθησει τον πατερα του στο χωραφι να μην κουραζεται δεν υπαρχει σαν επιλογη? Δεν θα βγαινει εξω με την παρεα του την κοπελα του/αγορι του ενα χρονο? Σπιτι θα ειναι και θα κοιταει το ταβανι ενα χρονο, ε?? Τι λογικη ειναι αυτη που διακατεχει ορισμενα ατομα ηθελα να ξερα...

Και για το θεμα με τα μαθηματα, νομιζω υπερ-αναλυθηκε ως τωρα...
Η μεγαλυτερη δοξα της ζωης δεν ειναι να μην πεφτεις ποτε,
Αλλα να σηκωνεσαι καθε φορα που πεφτεις... (Κομφουκιος)
kyriakos

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό BM » Πέμ, 08 Σεπ 2011 7:20 pm

kyriakos έγραψε:A, δηλαδη ειναι η φαση η διαβαζω-σπουδαζω, η χανω χρονο απο τη ζωη μου? Το να πιασει μια δουλεια part-time, σχετικη με το αντικειμενο (πχ πρακτικη σε γραφειο) η και λιγοτερο σχετικη (διδασκω μαθηματα) δεν υπαρχει σαν επιλογη? Το να αποφασισει να γυρισει την Ελλαδα και γενικοτερα για 2-3 μηνες δεν υπαρχει σαν επιλογη? Το να αρχιζει να ασχολειται με κατι που απαιτει χρονο, και δεν ειναι τοσο ευκλο οταν εχεις μαθηματα( πχ μια ξενη γλωσσα, ενα μουσικο οργανο) δεν υπαρχει σαν επιλογη? Το να κατεβει στο χωριο του να βοηθησει τον πατερα του στο χωραφι να μην κουραζεται δεν υπαρχει σαν επιλογη? Δεν θα βγαινει εξω με την παρεα του την κοπελα του/αγορι του ενα χρονο? Σπιτι θα ειναι και θα κοιταει το ταβανι ενα χρονο, ε?? Τι λογικη ειναι αυτη που διακατεχει ορισμενα ατομα ηθελα να ξερα...

Και για το θεμα με τα μαθηματα, νομιζω υπερ-αναλυθηκε ως τωρα...

Τι ασυναρτησίες είναι αυτές;
Vae Victis
BM

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό mpourda » Πέμ, 08 Σεπ 2011 7:32 pm

χαίρετε,αντι να παραπονίεστε για την κατάληψη (γεγονός που δεν αλλάζει τώρα) γιατί δε συνεννοείστε με τους υπεύθυνους καθηγητες αν μπορουν να σας βοηθήσουν ώστε να μη χάσετε το έτος και να μπορέσετε να φύγετε για μεταπτυχιακό?δε νομίζω ότι θα έχουν κάποιο προβλημα αν περνάει από το χέρι τους και άλλωστε σε μια παλιότερη κατάληψη στο πολυτεχνείο που είχε χαθεί ολόκληρο εξάμηνο είχε γίνει ειδική ρυθμιση για φοιτητές στο πτυχιο ή φοιτητές που έπρεπε να φύγουν για μεταπτυχιακό.δε λεώ ότι έχετε άδικο που διαμαρτύρεστε,αλλά νομίζω οτι μπορεί να λυθεί το προβλημά σας και όλη αυτή η φασαρία και η γκρίνια δεν όδηγεί πουθενά. ;)
mpourda

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Πέμ, 08 Σεπ 2011 7:52 pm

Ειλικρινώς, τοποθετήσεις του στυλ:
1. <Δε χάνει χρόνο εαν δεν πάρει κάποιος Δίπλωμα, στο ενδιάμεσο ας πάει να σκάβει το χωράφι του προπάπου του>...
2. < Βρήτε τα με τους διδάσκοντες - στα μουλωχτά - χωρίς κανόνες και όρια (βλ. προηγούμενη ανάρτησή μου)>...
... με έχουν φέρει εις τα πρόθυρα εγκεφαλικού :sick:
Αποσυνδέομαι - μετά από ιατρική γνωμάτευση - έως την επόμενη Τρίτη. (Σιγά μη χάσει η Βενετιά βελόνι! :raspberry: )
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό Συντ.Επιτρ.Κατάληψης » Πέμ, 08 Σεπ 2011 8:47 pm

katalipsi 30=8me 6-92.jpg

υπάρχουν αλλαγές στο πρόγραμμα:
- η προβολή ταινίας σήμερα θα γίνει στα κτήρια των Τοπογράφων
- αύριο Παρασκευή θα γίνει ανοιχτή συζήτηση πάνω στο νέο Νόμο, στο αμφιθέατρο 18 στο κτήριο Γκίνη
Συντ.Επιτρ.Κατάληψης

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό 3 » Παρ, 09 Σεπ 2011 6:12 am

ΠΩ ΠΩ ΜΙΡΛΑΑΑΑΑΑ ΜΕΡΙΚΟΙ :(......

Ουτε τη μανα να σας σκοτωνανε.. να πω πως και ο νομος ειναι "ωραιος", "θετικος"..

Εγω παιδια αυτα τα ποστ που ερχονται κατεγιζομενα απο τα ιδια και τα ιδια ατομα ολη την ωρα τα λεω "βαθια αντιδραστικοτητα". Δηλαδη εσεις, ειτε θα υποφερετε απο βαθυ εργασιακο αγχος/εργασιομανια αργοτερα (το καλο σεναριο), ειτε θα πεθανετε προωρα (το κακο σεναριο), ειτε αμα καπαρωσετε καμια θεσουλα με λιγη εξουσια πες στο δημοσιο, ή καμια θεσαρα στον ιδιωτικο τομεα και γινετε αφεντικα, θα μας γ#$%^σετε στο τρεξιμο και στις απολυσεις (το χειροτερο σεναριο)!!!

Και δεν αναφερομαι στους επι πτυχιω με τα παραπανω, ειπαμε αυτοι ειναι ευαισθητος πλυθυσμος, τους καταλαβαινουμε. Αλλα αυτη η εξαιρεση θεωρητικα επρεπε να ειναι το πλεον αυτονοητο για ολους τους υπολοιπους! ΝΑΙ ΡΕ, 2 μετρα και 2 σταθμα! Δεν γινεται αλλωστε απο τη μια να αναφερετε μονοι σας τυπους που κρεμονται στο κενο για 2 μαθηματα και μεταπτυχιακο, και απο την αλλη να θελετε να χωσετε ΤΟΝ Κ#ΛΟ ΣΑΣ στη σωσιβια λεμβο της εξεταστικης μαζι με τα "γυναικοπαιδα"!! Και οχι, οποιος ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ, ειναι 3ο, 4ο ετος και απλα "βιαζεται", δεν θα περασει την πορτα του Γκινη για να δωσει - οσο ο Συλλογος αποφασιζει συνεχιση καταληψης! Τοσο απλο..
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Παρ, 09 Σεπ 2011 8:22 am

Επειδή και γω θα πάθω κανένα εγκεφαλικό με αυτά που διαβάζω από τα γνωστά συγκεκριμένα άτομα, δεν ξαναγράφω τίποτα για λίγες μέρες. Λες και τα διαβάζει πλέον κανείς νορμάλ άνθρωπος έτσι όπως καταντήσατε το MQN.

Όσο για τους χαρακτηρισμούς (ω ναι, βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι συμπεριλαμβάνομαι σε αυτούς), ανταποδίδω την αντιδραστικότητα στο ακέραιο (και ναι ρε, εύχομαι όποιος μπήκε/θέλει να μπει στο δημόσιο για να καλοπεράσει, να τον γ#$%^νε στο τρέξιμο). Εσύ πάντως την εξουσία σου να αποφασίζεις και να διατάζεις τους συμφοιτητές σου αν έχουν δικαίωμα να κάνουν κάτι την έχεις αποκτήσει ήδη φαίνεται, πρόσεξε μην αφήσει κουσούρια... Στο τέλος θα καταλήξετε (αν δεν το έχετε ήδη κάνει) να φέρεστε με πιο πολύ μένος στους συμφοιτητές σας που υποστηρίζουν διαφορετικές απόψεις παρά απέναντι στο νόμο.
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Amelie » Παρ, 09 Σεπ 2011 11:47 am

3 έγραψε:Και δεν αναφερομαι στους επι πτυχιω με τα παραπανω, ειπαμε αυτοι ειναι ευαισθητος πλυθυσμος, τους καταλαβαινουμε. Αλλα αυτη η εξαιρεση θεωρητικα επρεπε να ειναι το πλεον αυτονοητο για ολους τους υπολοιπους! ΝΑΙ ΡΕ, 2 μετρα και 2 σταθμα! Δεν γινεται αλλωστε απο τη μια να αναφερετε μονοι σας τυπους που κρεμονται στο κενο για 2 μαθηματα και μεταπτυχιακο, και απο την αλλη να θελετε να χωσετε ΤΟΝ Κ#ΛΟ ΣΑΣ στη σωσιβια λεμβο της εξεταστικης μαζι με τα "γυναικοπαιδα"!! Και οχι, οποιος ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ, ειναι 3ο, 4ο ετος και απλα "βιαζεται", δεν θα περασει την πορτα του Γκινη για να δωσει - οσο ο Συλλογος αποφασιζει συνεχιση καταληψης! Τοσο απλο..

Συγγνώμη δηλαδή όσοι είναι επι πτυχίω δίνουν κανονικά αυτες τις μέρες??? Περνάνε το κατώφλι?? Πείτε το μου να πάω να πέσω πουθενά..
Aν δεν μπορείς να βρεις λύση, βρες άλλο πρόβλημα...
Amelie

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό stalin » Παρ, 09 Σεπ 2011 12:51 pm

Για έναν απροσδιόριστο λόγο θα συμφωνήσω με τον 3... :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Και εγώ είμαι 4το και βιάζομαι αλλά έλεος δεν είμαι το ίδιο με κάποιον που πραγματικά τελειώνει...(δεν νομίζω κιόλας να υπονόησα πουθενα οτι θελω να δώσω και εγώ μαζί τους...)
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Παρ, 09 Σεπ 2011 1:25 pm

Ευχαριστώ ρε 3 που υπογράφεις τη θανατική μου καταδική από εργασιακό άγχος, γιατί δεν παιρνεις καλύτερα κανένα πιστόλι να με σκοτώσεις, να βγαίνουν οι αποφάσεις με ομοφωνία.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες