17/06: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ.Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 17/06: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ.Μηχ.

Δημοσίευσηαπό thev » Τρί, 17 Ιουν 2014 7:09 pm

kelly έγραψε:Εγώ ανέβηκα πριν καμιά ώρα στη σχολή και δεν είδα κανέναν. Υποθέτω πως δεν έγινε τελικά η συνέλευση.

πως μπηκες??? δεν περιφρουρείται η απεργια???
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
thev

Έτος εισαγωγής: 2010

Re: 17/06: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ.Μηχ.

Δημοσίευσηαπό Jiggly » Τρί, 17 Ιουν 2014 7:43 pm

thev έγραψε:
kelly έγραψε:Εγώ ανέβηκα πριν καμιά ώρα στη σχολή και δεν είδα κανέναν. Υποθέτω πως δεν έγινε τελικά η συνέλευση.

πως μπηκες??? δεν περιφρουρείται η απεργια???

Παιδιά,ηρεμία...Περιφρουρείται η απεργία,αλλά προφανώς και μέρα γενικών συνελεύσεων η είσοδος θα ήταν επιτρεπτή!(και τις άλλες μέρες μπορείς να μπεις γενικά.Απλά τα υπόλοιπα κτίρια είναι κλειδωμένα.)
Δυστυχώς δεν υπήρχε απαρτία,άρα συνέλευση δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί.Ωστόσο,έγιναν τοποθετήσεις-συζητήσεις από τον κόσμο που ήταν εκεί και συμφωνήθηκε από όσο ξέρω οργάνωση μιας εκδήλωσης-ενημέρωσης σε συνεργασία με τους υπαλλήλους.

Υ.γ: Προσωπικά έχω να πω, πως σε τόσο κρίσιμες για το Πολυτεχνείο καταστάσεις,η παρουσία όλων μας στις συνελεύσεις είναι ιδιαίτερα σημαντική,ανεξαρτήτως απόψεων-προσανατολισμού κτλ. Οφείλουμε, νομίζω, να είμαστε παρόντες στις εξελίξεις ως φυσικές παρουσίες και να μη μεμψιμοιρούμε κρυμμένοι πίσω από το πληκτρολόγιό μας.Ο καθένας μας ξεχωριστά,αλλά κι όλοι μαζί ως σύνολο, έχουμε ευθύνη.Ας την αναλάβουμε! :)
Spoiler: show
Θα'σκαγα άμα δεν έγραφα το υστερόγραφό μου! :P
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Άβαταρ μέλους
Jiggly
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2012

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες