17/10: Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 17/10: Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό Stanley7 » Τρί, 16 Οκτ 2012 7:31 pm

καλα που εχουμε και αστειατορες στη σχολη και φροντιζουν να γελαμε με τα αστεια τους
Stanley7

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τρί, 16 Οκτ 2012 7:38 pm

Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό 3 » Τρί, 16 Οκτ 2012 7:51 pm

Σου ειπε κανεις οτι θελω να σε κανω να διασκεδασεις; Να σε κουρδισω θελω! Πες μου για τα μαθηματα που χρωστας και πρεπει να περασεις. Πες μου για το προσωπικο σου δραμα που κανενας δεν καταλαβαινει. Πες μου για την αγωνια που σε διακατεχει. Μιλα μου για τα προσωπικα σου ονειρα σου που συνθλιβονται μεταξυ Αριστερας και Κρισης. Μιλα μου για το αδιεξοδο της Ελλαδας που σε σπρωχνει στο εξωτερικο. Μιλα μου για την αηδια που νιωθεις για μενα. Μιλα μου για το ποσο δικιο εχουν στη ΔΑΠ τελικα. Μιλα μου για το θρασος μου, την αγενεια μου, το ΤΡΟΛ που σου κανω.

Ελπιζω να σε εχω κανει τουρμπο μεχρι τωρα, να θες να βαρεσεις την οθονη. Αμα οχι δεν πειραζει, αλλη φορα. Σταματαω να ασχολουμαι.
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τρί, 16 Οκτ 2012 8:06 pm

Δεν τρέφω καμμία αυταπάτη οτι κάποιοι που γράφουν σ αυτό το τόπικ θα προσπαθούσαν να καταπνίξουν οποιαδήποτε αγωνιστική κατεύθυνση του συλλόγου, αλλά και η φετιχοποίηση της κατάληψης ως μοναδικού μέσου πάλης από αριστερούς χώρους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην απομαζικοποίηση των συνελεύσεων...Τι πιο απλό λοιπόν από το να ψηφίζαμε ξεχωριστά τη μορφή πάλης από τα υπόλοιπα αιτήματα ή υπερπολιτικά πλαίσια????
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό BullsEye » Τρί, 16 Οκτ 2012 8:12 pm

Reporter έγραψε:Δεν τρέφω καμμία αυταπάτη οτι κάποιοι που γράφουν σ αυτό το τόπικ θα προσπαθούσαν να καταπνίξουν οποιαδήποτε αγωνιστική κατεύθυνση του συλλόγου, αλλά και η φετιχοποίηση της κατάληψης ως μοναδικού μέσου πάλης από αριστερούς χώρους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην απομαζικοποίηση των συνελεύσεων...Τι πιο απλό λοιπόν από το να ψηφίζαμε ξεχωριστά τη μορφή πάλης από τα υπόλοιπα αιτήματα ή υπερπολιτικά πλαίσια????

+1 :thumbup:
BullsEye

Δημοσίευσηαπό ADG » Τρί, 16 Οκτ 2012 8:29 pm

Reporter έγραψε:Δεν τρέφω καμμία αυταπάτη οτι κάποιοι που γράφουν σ αυτό το τόπικ θα προσπαθούσαν να καταπνίξουν οποιαδήποτε αγωνιστική κατεύθυνση του συλλόγου, αλλά και η φετιχοποίηση της κατάληψης ως μοναδικού μέσου πάλης από αριστερούς χώρους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην απομαζικοποίηση των συνελεύσεων...Τι πιο απλό λοιπόν από το να ψηφίζαμε ξεχωριστά τη μορφή πάλης από τα υπόλοιπα αιτήματα ή υπερπολιτικά πλαίσια????

δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο
ADG

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τρί, 16 Οκτ 2012 8:42 pm

Να διευκρινίσω οτι δεν λέω οτι δεν χρειάζεται και κατάληψη, ούτε θέλω να απομονώσω το ''πρόβλημα'' του συλλόγου στη μορφή πάλης...Απλά είναι μια καλή αρχή για να αρχίσουμε να συζητάμε ουσιαστικά γύρω από κάθε ξεχωριστό θέμα....Είμαι κάποια χρόνια στη σχολή και ο τρόπος διεξαγωγής της συνέλευσης μου θυμίζει περισσότερο βουλή και συζήτηση ουσιαστική δεν γίνεται....Μπορεί να γίνεται κατ ιδίαν στα πηγαδάκια αλλά αυτό δεν είναι συνέλευση...Λογικό είναι λοιπόν και ο πιο καλοπροαίρετος (αγωνιστικά) φοιτητής να μην ασχολείται....

υ.γ: Και όσο κρίσιμες να είναι οι στιγμές η πιο προωθημένη μορφή πάλης (όπως και τα προωθημένα αιτήματα) δεν μπορούν να επιβληθούν τεχνητά από τα πάνω...Μόνο με διαδικασία πραγματικής συνέλευσης μπορούν να κατακτηθούν από το σύλλογο....Αλλιώς θα είμαστε μια ζωή στο mqn και θα βριζόμαστε για το κατάληψη-αντικατάληψη....Δεν πάει άλλο ρε....
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό 3 » Τρί, 16 Οκτ 2012 9:02 pm

Η πλακα θα ειναι να κοπουν τα βιβλια στο εαρινο και ειτε τοτε, ειτε τον επομενο Σεπτεμβρη να θελουμε καταληψη. Αλλα τοτε παιδακια θα ειναι αργα, γιατι τα μισα θα τα πληρωνετε, και τα αλλα μισα θα σας τα αγοραζει η σχολη με κονδυλια που δεν θα φτανουν ουτε για ζητω και θα τρωνε απο αλλα εξοδα (εκδρομες, εργαστηρια). Σε καποια στιγμη το υπουργειο θα πει χωστε επιχειρησεις μεσα για να βγαλετε λεφτα. Και θα χρεωκοπησουν παλι τα πανεπιστημια διοτι το καπελο θα παει συνεφο. Και μετα θα εχουμε πανεπιστημια που θα υπολειτουργουνε, ουτε επιπεδο σπουδων, ουτε τιποτα..

Ααααχ.. τι ωραια που ειναι η κριση..

Reporter η πραγματικη συνειδητοποιηση ετσι οπως το πας δεν θα ερθει ποτε, και παλι με τη βια θα γινει. Δεν υπαρχει ιδανικο σημειο εκκινησης μιας καταληψης, παντου εξεταστικες εχει ο δρομος. Θα ειναι πολυ αργα μετα τον Φλεβαρη να παρεις βιβλια, θα λεγεται "νομος του κρατους, συμφωνημενος με τους δανειστες" τοτε. Δε λεει κανενας οτι δεν μπορουμε να το καθυστερησουμε και να το αναβαλουμε. Λεμε οτι δεν εχει νοημα, ειναι ασυμφορο. Για να μη μιλησω για τη σιτιση και τη στεγαση..

ΥΓ: Καταληψη και στους Μηχανολογους ΕΜΠ. Λοιπον παιδια πρεπει να κλεισουμε, γιατι μου κανουν καζουρα οι φιλοι μου - χαμος γινεται στο fb μου. :D
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό talk_of_the_town » Τρί, 16 Οκτ 2012 9:11 pm

νομιζω οτι υποτιματε τη νοημοσυνη μας... γενικα! λες και οι φοιτητες αυτης της σχολης ειναι τιποτα παιδακια και θα τους μαθει οποιοσδηποτε τι να πιστευει, τι να υποστηριζει, τι να ψηφιζει και πως να αντιδρα! Συμφωνω με τον reporter... δεν γινεται σε καθε συνελευση η λυση να ειναι καταληψη γιατι απλα χανει το νοημα της. το διλημμα δεν πρεπει να ειναι "συμφωνω με το μνημονιο" ή "καταληψη" γιατι ετσι χανεται η ουσια του ερωτηματος. τελος με τη βια δεν κερδιζεται τιποτα 3 και λυπαμαι που το αναφερεις. ειπες θα σταματησεις να ασχολεισαι. τηρησε το
Δεν είναι κακό να βασανίζεσαι. Κακό είναι να βαριέσαι
talk_of_the_town

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό morisson » Τρί, 16 Οκτ 2012 9:12 pm

Off topic:
3 έγραψε: Σε καποια στιγμη το υπουργειο θα πει χωστε επιχειρησεις μεσα για να βγαλετε λεφτα.

Είναι μέσα χρόνια τώρα, και πίσω απο τα περισσότερα ερευνητικά έργα.Είναι άσχημο να το παίζουμε ανήξεροι μετά απο τόσα χρόνια Mr.3.Τώρα όσο για όλα τα άλλα, αποτελέσματα επιθετικής πολιτικής και περικοπών, αλλά και ταυτόχρονης άρνησης της πανεπιστημιακής κοινότητας να θωρακίσει κεκτημένα χρόνων και να αναδείξει το επιστημονικό και κοινωνικό επίπεδό της.Δρούσαμε πάντα όταν το μαχαίρι ήταν 1 πόντο απο το λαιμό μας (ο λαός το λέει και αλλιώς :P ).
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες