Σχολιασμός εξελίξεων ΕΜΠ

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: Νέα για τις εξελίξεις στο ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό TheMaster » Τετ, 18 Ιουν 2014 12:00 am

albert έγραψε:"Εργάζονταν"

Το να πηγαινει ο κοσμος να εξυπηρετηθει και να τον αποπεμπεις με την ατακα : "Ειμαστε σε διαθεσιμοτητα ..." , το να ειναι κλειστα τα ρολα της γραμματειας σε ωρες που υποτιθεται εξυπηρετει (βλεπε τσικνοπεμπτη) και το να χτυπαει το τηλεφωνο διπλα σου και να το αφηνεις , ενω εσυ παιζεις πασιεντζα δεν νομιζω να μπορει να θεωρηθει εργασια ... Αλλα ξεχασα ολοι εχουμε δικαιωμα στην εργασια ...
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
Άβαταρ μέλους
TheMaster

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Τετ, 18 Ιουν 2014 12:07 am

albert έγραψε:Καλησπερίζω,

θα ήθελα να θίξω το εξής ζήτημα που άκουσα σήμερα στο μάζεμα (συνέλευση δεν το λες - δεν ήταν) φοιτητών και διοικητικών στην κάτω αίθουσα του Ζ. Κτ. Συγκεκριμένα το ΄πε μια κυρία κατά τις 15.00 ( να 'μαι και ακριβής) που φαντάζομαι είναι διοικητικός.

Εργάζονταν λέει οι διοικητικοί υπάλληλοι, τους οποίους είχε θέσει το υπουργείο σε καθεστώς διαθεσιμότητας, κανονικά και τους συμπλήρωναν οι καθηγητές το 25% του μισθού τους. Να σημειώσω, για όσους δεν το ξέρουν, ότι οι διαθέσιμοι υπάλληλοι πληρώνονται κανονικά το 75% του μισθού τους και δεν εργάζονται, αλλά περίμενουν την προκήρυξη νέων θέσεων εργασίας. Αυτό γινόταν για 6 περίπου μήνες μέχρι να σκάσει η πρόσφατη βόμβα των απολύσεων.

Αν ξέρει κάποιος αν το παραπάνω είναι αλήθεια ή όχι ας το πει! Είναι αρκετά ενδιαφέρον θεωρώ.

Είναι αληθές εν μέρει. Οντως αρκετοι υπαλληλοι βρισκονταν στις θεσεις τους κανονικα και περιμεναν την προκηρυξη νεων θεσεων, αλλα το 25% δεν το επαιρναν απο τους καθηγητες. Αφηνω ενα μικρο παραθυρακι μηπως εκαναν τιποτα τραμπες μεσω των "εξοδων των τομεων"... μονο κ μονο επειδη ειμαστε στο Ελλαδισταν. Επισης απο οσο γνωριζω, δεν εχουν παρει 75% ολων των μισθων. Ειναι μεσα καμποσους μηνες. Υπαρχει δε, μεριδα υπαλληλων που αλλαξαν επαγγελμα...γεγονος!
amazing_happens

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Τετ, 18 Ιουν 2014 1:51 am

TheMaster έγραψε:

Το να πηγαινει ο κοσμος να εξυπηρετηθει και να τον αποπεμπεις με την ατακα : "Ειμαστε σε διαθεσιμοτητα ..." , το να ειναι κλειστα τα ρολα της γραμματειας σε ωρες που υποτιθεται εξυπηρετει (βλεπε τσικνοπεμπτη) και το να χτυπαει το τηλεφωνο διπλα σου και να το αφηνεις , ενω εσυ παιζεις πασιεντζα δεν νομιζω να μπορει να θεωρηθει εργασια ... Αλλα ξεχασα ολοι εχουμε δικαιωμα στην εργασια ...

Πως έχεις προλάβει μέσα σε ένα χρόνο να μαζέψεις τόση αντιπάθεια, μη πω μίσος, συγκεκριμένα για τους εργαζομένους μου προκαλεί πραγματικά ενδιαφέρον. Δεν λέω ότι οι άνθρωποι ήταν άγιοι ή ξέρω 'γω τι αλλά εσύ τα ισοπεδώνεις όλα και μάλιστα σχετικά κλισέ ατάκες.. :problem:

Υ.Γ. ειδικότερα δε για τη γραμματεία τι να πω, όσες φορές πήγα για θέματα από δικαιολογητικά μέχρι να ζητήσω χώρο για εκδήλωση εκτός του ότι είχαν αρκετή δουλειά με εξυπηρέτησαν κομπλέ. Τι να πω, ίσως με συμπαθούν και δε το ξέρω!
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό teo » Τετ, 18 Ιουν 2014 2:01 am

eX-mc έγραψε: Τι να πω, ίσως με συμπαθούν και δε το ξέρω!

Είναι που είσαι γόης πάνω στο καινούριο σου δίτροχο...
teo

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό albert » Τετ, 18 Ιουν 2014 2:29 am

Μάλιστα. Ας θίξω και άλλο ένα θέμα. Αν δεν κάνω λάθος κάποιοι διοικητικοί απολύθηκαν και κάποιο άλλοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα το Δεκέμβρη. Δεν είμαι 100% σίγουρος για το αν κάποιοι απολύθηκαν ή αν όλοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. . Τελοσπάντων. Το θέμα είναι άλλο.
1. Γιατί από το Δεκέμβρη και μετά δεν έγινε μία συντονισμένη ενημέρωση των φοιτητών για το τι παίζει ακριβώς από τους ίδιους τους Διοικητικούς. Να κάνουν μια ημερίδα ενημέρωσης και να πουν ότι για 6 μήνες θα είναι στον αέρα, ότι για 6 μήνες θα εργάζονται παρότι σε διαθεσιμότητα και ότι στην τελική η κατάσταση παραμένει προβληματική και πρέπει κάτι να γίνει. Είτε αυτό λέγεται "στέλνω μια λίστα στο υπουργείο και γράφω ότι υπάρχει έλλειμμα διοικητικών" είτε "κατεβαίνω μαζί με τους φοιτητές στο υπουργείο και μάχομαι για ένα καλύτερο Πανεπιστήμιο".
Το ότι ξαφνικά κήρυξαν απεργία λίγες μέρες πριν και κατάληψη μέσα σε λίγες ώρες την Πέμπτη ήταν μεν κίνηση εκβιασμού έναντι της κυβέρνησης, αλλά βρήκε αντίθετους πολλόυς φοιτητές. Αν είχε υπάρξει ενημέρωση τους προηγούμενους μήνες (γιατί δε νομίζω ότι πολλοί από εμάς έψαξαν πόσοι διοικητικοί μπήκαν σε διαθεσιμότητα και πότε θα προκηρυχθούν νέες θέσεις μόλις ανοίξαμε το Δεκέμβρη. .) πιθανά θα μπορούσαμε να δείξουμε εθελούσια την αλληλεγγύη μας. Και αν φέρω προσωπική ευθύνη για την πλημμελή μου ενημέρωση σχετικα με αυτό το ζήτημα την αναγνωρίζω. Αλλά το όλο σκηνικό με διαθεσιμότητα, απολύσεις, αποφάσεις της κυβέρνησης, αξιολόγηση των διοικητικών, τρόπο πρόσληψης των διοικητικών όταν αυτή έγινε μπλα μπλα μπλα είναι μπερδεμένο και σίγουρα δεν αποτελεί προτεραιότητα όσο η σχολή είναι ανοιχτή!
2. Θα γίνω λίγο γραφικός αλλά τι να κάνω? Λέμε ότι η κατάληψη είναι μονόδρομος εφόσον έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Ωστόσο δε σκεφτόμαστε ότι το γενικότερο πλάνο υποβάθμισης του δημόσιου πανεπιστημίου είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο και ακολουθούν και άλλα μέτρα, ισάξια και χειρότερα από την απόλυση των διοικητικών υπαλλήλων. Διερωτώμαι λοιπόν, κάθε φορά που θα περνάει νέο μέτρο θα κάνουμε κατάληψη ή ως υποψήφιοι μηχανικοί (τρομάρα μας) θα βρούμε έναν τρόπο πιο έξυπνο να αγωνιζόμαστε χωρίς να κάνουμε το ακαδημαϊκό ημερολόγιο σουρωτήρι? Ναι μεν το πάγωμα της εκπαιδευτικής διαδικασίας είναι τρόπος πίεσης, αλλά έχει πάρα πολλές παράπλευρες απώλειες για να είναι τόοοσο διαδεδομένος! Συν του ότι με τόσες καταλήψεις που γίνονται πια έχει χαθεί το νόημα. Και για να μην είμαι μόνο λόγια θα μπορούσα να προτείνω το εξής:
Ενημερωνόμαστε από τους διοικητικούς για τις απολύσεις τους και παράλληλα εκπρόσωποι των φοιτητικών συλλόγων των 9 σχολών του Εμπ μαζέυουν από κάθε έναν διοικητικό τα στοιχεία πρόσληψής τους. Ενημερώνονται όλοι οι φοιτητές και οι καθηγητές και με ψηφοφορία αποφασίζει το Εμπ ως ολότητα αν επιθυμεί να συμπορευτεί με τους διοικητικούς ή κρίνει ότι οι απολύσεις πρέπει να γίνουν και η ζωή να συνεχίσει να κυλάει ομαλά. Αν αποφασίσουμε το πρώτο κατεβαίνουμε χιλιάδες έξω από το Υπουργείο παιδείας ή μεταρρύθμισης και ενημερώνουμε και τον κόσμο για τη σπουδαιότητα του θέματος. Κάνουμε κατάληψη στην πηγή του προβλήματος και απαιτούμε νέα μέτρα. Αν όμως αποφασίσουμε ότι το θέμα δεν μας αγγίζει συνεχίζουμε κανονικά τα μαθήματα. Να μια εναλλακτική λύση.
“Έχεις μια ιδέα νούμερο 1, ενθουσιάζεσαι , και αποτυγχάνει. Μετά έχεις μια ιδέα νούμερο 2, ενθουσιάζεσαι, και αποτυγχάνει. Έτσι φτάνεις στην ιδέα νούμερο 99, ενθουσιάζεσαι, μα και αυτή αποτυγχάνει. Μόνο ένας τρελός θα μπορούσε να ενθουσιαστεί με την 100η ιδέα, όμως ίσως να χρειάζονται 100 ιδέες μέχρι να βρεις την σωστή. Ο Θεός ανταμείβει τους τρελούς.” -Hellman
Άβαταρ μέλους
albert

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό mikeportnoy » Τετ, 18 Ιουν 2014 2:52 am

Παιδια, ισχυει οτι οι εργαζομενοι (τουλαχιστον πολλοι απο αυτους) δεν πληρωθηκαν για αρκετο καιρο τωρα ,βασιζομενοι πανω στην προηγουμενη συμφωνια τους με την κυβερνηση.
Ομως, αυτο δεν δικαιολογει την ομολογουμενως απαραδεκτη συμπεριφορα καποιον σε θεματα εξυπηρετησης των φοιτητων (μιλαω και απο προσωπικη εμπειρια αλλα μεταφερω και γεγονοτα τα οποια εμαθα σημερα και πραγματικα με αφησαν αναυδο).
Ειλικρινα μετα τις καταληψεις-απεργιες του Σεπτεμβρη ειλικρινα περιμενα μια καλυτερη σταση απεναντι μας, γιατι πολλοι απο μας για να στηριξουμε τον αγωνα τους βαλαμε πλατη σε δικα μας προβληματα-και αυτο ειναι γεγονος-.
Δεν μπορω να καταλαβω λοιπον μερικα πραγματα τα οποια σε πηγαδακια ακουω απο δω και απο κει.

1)Οι εργαζομενοι στηριζαν παντα τον φοιτητικο συλλογο σε ολους τους αγωνες του. Ψ-Ε-Μ-Ατο οποιο αναπαραγουν ηδη απο τον Σεπτεμβρη δεν ξερω για ποιον λογο ειλικρινα. Ειμαι 4ο ετος, το 2011 (που ειχαμε καταληψεις για τον νομο Διαμαντοπουλου) δεν εχασα ουτε μια συνελευση και πραγματικα δεν θυμαμαι (οχι μονο εγω αλλα και πολλοι συναδελφοι του ετους ή και μεγαλυτεροι) ΚΑΝΕΝΑΝ τους εστω να χαιρετησει την προσπαθεια που καναμε εκεινο τον καιρο. Να μπει και να πει "Παιδια και μεις μαζι σας, συνεχιστε ετσι και θα κανουμε και μεις ο,τι μπορουμε ή κατι τετοιο".

2) Η διαθεση τους για ενα καλυτερο Πανεπιστημιο ηταν σαν Πυροτεχνημα. Μολις "λυθηκε" το ζητημα τους, γυρισανε πισω στις δουλειες τους και δεν συμμετειχανε ξανα σε καμια κινηση-απεργια (ακομα και στην Πανελλαδικη). Η επαναστατικοτητα των περισσοτερων τους φτανει μεχρι την Πυλη Ζωγραφου και δυστηχως διαψευσανε πολλους οι οποιοι πιστεψανε σε κατι περισσοτερο απο αυτο.

3)Για ποιον λογο αποφασισανε να κανουν καταληψη στο ΕΜΠ -εναν χωρο ελευθερης διακινησης ιδεων- απαγορευοντας την εισοδο στα μελη το οποιο το απαρτιζουν και οχι μονο. Τοσο πολυ εκτιμησανε την αλληλεγγυη και την στηριξη μας τοσους μηνες τον Σεπτεμβρη; Αφηνοντας ξεκρεμαστους πολλους συναδελφους μας οι οποιοι εκ των πραγματων αδυνατουν, οσο και να το θελουν, να στηριξουν τον αγωνα τους (χανοντας ενα ολοκληρο εξαμηνο) Με το να μας απειλουν; Να μην μας αφησουν το παραμικρο περιθωριο να αποφασισουμε σαν συλλογοι την πορεια μας και χωρις να προλαβουμε καν να ενημερωθουμε για τα τεκτενομενα ;

****Στηριζω το δικαιωμα τους στην εργασια.Εχουν απολυτο δικιο να απαιτουν αυτο το οποιο τους υποσχεθηκαν, Αλλα δεν στηριζω αυτες τις πρακτικες τις οποιες ανεφερα παραπανω. Ο αγωνας για ενα καλυτερο πανεπιστημιο ειναι συλλογικος, ειναι διαρκης και θελει πανω απο ολα κατανοηση μεταξυ των ομαδων οι οποιες το απαρτιζουν.Προσωπικα δεν θα στηριξω αλλες εκβιαστικες παρομοιες κινησεις του στυλ -ο θανατος σου,η ζωη μου-.Η ελευθερια του ενος τελειωνει οταν αρχιζει η ελευθερια του αλλου (κλισε αλλα πολυ ευστοχο).
An eye for an eye makes the whole world blind.
Mahatma Gandhi
Άβαταρ μέλους
mikeportnoy

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό TheMaster » Τετ, 18 Ιουν 2014 9:33 am

eX-mc έγραψε:
TheMaster έγραψε:

Πως έχεις προλάβει μέσα σε ένα χρόνο να μαζέψεις τόση αντιπάθεια, μη πω μίσος, συγκεκριμένα για τους εργαζομένους μου προκαλεί πραγματικά ενδιαφέρον. Δεν λέω ότι οι άνθρωποι ήταν άγιοι ή ξέρω 'γω τι αλλά εσύ τα ισοπεδώνεις όλα και μάλιστα σχετικά κλισέ ατάκες.. :problem:

Υ.Γ. ειδικότερα δε για τη γραμματεία τι να πω, όσες φορές πήγα για θέματα από δικαιολογητικά μέχρι να ζητήσω χώρο για εκδήλωση εκτός του ότι είχαν αρκετή δουλειά με εξυπηρέτησαν κομπλέ. Τι να πω, ίσως με συμπαθούν και δε το ξέρω!

Τα "ισοπεδωνω ολα" (αν θεωρεις αυτο ισοπεδωση , δεν θες να δεις πραγματικη ...) με πραγματα που ειδα μεσα σε ενα εξαμηνο και χωρις να χρειαζομαι και πολυ την γραμματεια ... Τωρα αν ειναι κλισε δεν φταιω εγω , αλλα η , μαλλον , επαναλαμβανομενη τετοια συμπεριφορα των υπαλληλων που καταντησαν την πραγματικοτητα , γραφικοτητα ... Επισης για αυτο το "μισος" μπορει να ευθυνεται η γενικοτερη συμπεριφορα που εχαιρα με την ως τωρα μου τριβη με το ελληνικο δημοσιο και ο προιδεασμος μου για τα ελληνικα πανεπιστημια απο τα αδερφια μου , που δυστυχως επιβεβαιωθηκε ...

Υ.Γ.1 Το καλυτερο που ακουσα ηταν για την μη υπαρξη πλανου κατανομης των αιθουσων λογω διαθεσιμοτητας του υπυθυνου διοικητικου (αν ηταν η μονη του αρμοδιοτητα δεν θα μου φαινοταν περιεργο) και αυτος ο ιδιος υπαλληλος μου πουλαει ως πραγματικοτητα οτι δουλευε ... Δεν θα σχολιασω καν γιατι δεν γινεται να δημιουργηθει πλανο χωρις υπαλληλο ...

Υ.Γ.2 Αυτο που μου την δινει περισσοτερο , ειναι οτι υπαρχουν ατομα (και στην γραμματεια μας-δεν ειπα οτι δεν εχω εξυπηρετηθει αριστα απο τα ιδια ατομα(2)-) που πραγματικα ξεσκιζονται , αλλα η προσφορα τους επισκιαζεται απο την ανικανοτητα-αδιαφορια-ανευθυνοτητα των συναδελφων τους ... Δυστυχως πολλες φορες μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα ...
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
Άβαταρ μέλους
TheMaster

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό n0t » Τετ, 18 Ιουν 2014 10:23 am

Σήμερα υπάρχει κανονικά πρόσβαση στη σχολή και γίνονται μαθήματα; Ευχαριστώ.
Edit: Η παμπολυτεχνειακή για ποιο λόγο ορίστηκε;
n0t

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Τετ, 18 Ιουν 2014 12:08 pm

@albert
Σχετικά με το θέμα της ελλιπούς ενημέρωσης: Εκ των πραγμάτων νομίζω όλοι αντιλαμβανόμαστε τα εξής
1) Οι φτου-κακά κακοί παραταξιακοί Εγκελαδίτες, Εαακίτες και Κνίτες, ανεξαρτήτως με το αν συμφωνούμε με τις πρακτικές τους, αν τους ψηφίζουμε ή όχι, χωρίς να έχουν ουσιαστικά καμία διαφορά από το μέσο φοιτητή (ούτε σε επίπεδο χρονικό) είχαν επαρκή ενημέρωση. Για αριθμούς, εργαζόμενους, οργανισμούς, νόμους κ.ο.κ. Επίσης μια μερίδα ανένταχτου κόσμου που πατάει πάντα στις συνελεύσεις είχε επίσης επαρκή ενημέρωση.
Προς τιμήν σου albert αναγνωρίζεις και τις προσωπικές σου ευθύνες, αλλά όπως το θέτεις είναι σαν να έχουν μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης οι διοικητικοί, οι οποίοι έκαναν ήδη από τον Οκτώβρη τα πάντα για να μας ενημερώσουν:
Παμπολυτεχνιακές συνελεύσεις, δικές τους ανοιχτές σε όλους συνελεύσεις, Υποδοχή πρωτοετών στην πρυτανεία, Παρέμβαση-ενημέρωση στις συνελεύσεις των φοιτητικών συλλόγων, Παρέμβαση σε εκδηλώσεις φοιτητών ή Συνδιοργάνωση από κοινού με φοιτητές εκδηλώσεων κ.ο.κ.
Κατά τη διάρκεια του τελευταίου εξαμήνου, δυστυχώς και οι ίδιοι, ή η πλειοψηφία τους, τουλάχιστον, είχαν την αυταπάτη ότι το υπουργείο θα τηρούσε, έστω και καθυστερημένα, τις δεσμεύσεις του.

2)Από ό,τι φαίνεται καλά έκαναν οι παραταξιακοί/σχηματιακοί και καλούσαν σε Γενικές Συνελεύσεις τις οποίες ο κόσμος της σχολής έγραφε στα @@ του.
Σημείωση/Συμπέρασμα: Το επιχείρημα "δεν πάω στις συνελεύσεις γιατί είναι σκατά", "σκατά στα κομματόσκυλα" ως δικαιολογία για τη δική μας παθητικότητα/ανοχή/αδράνεια καταρρέει. Ή έχεις τα αντανακλαστικά και την "ευαισθησία" να κυνηγήσεις, τουλάχιστον, την ενημέρωση ή τα γράφεις όλα στα @@ σου. Προφανώς στη δεύτερη περίπτωση η ευθύνη είναι τόσο προσωπική, όσο και τπου δεν έχουν κατει να σε πείσουν.

Όσον αφορά τους διαθέσιμους/απολυμένους:
Οι εργαζόμενοι αυτοί εργάζονταν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ! Γιατί εθελοντικά; Γιατί, όντας απολυμένοι ή διαθέσιμοι, στην ουσία δούλευαν έκνομα. Το νόμιμο δηλαδή θα ήταν να κάθονται σπίτι τους. Γιατί αργούσαν να βγάλουν ένα χαρτί; Γιατί ακριβώς επειδή δούλευαν έκνομα δεν είχε ισχύ η υπογραφή τους. Έπρεπε και το παραμικρό χαρτί να περνά από τον Γκόλια.
Οι διαθέσιμοι πληρώνονταν; Κανονικά το 75% του μισθού τους, αλλά από ό,τι φαίνεται (όπως αναφέρεται και σε ποστ παραπάνω) έχουν μπει και μέσα. Οι απολυμένοι δεν πληρώνονταν. Παρ΄όλα αυτά και αυτοί δούλευαν (πχ ο φύλακας της σχολής που θα τον ξέρετε μάλλον).
(Το κάθε ψωνισμένο πρωτοετό που νομίζει ότι έχει ανακαλύψει τη χαμένη Ατλαντίδα έχει την ευχή μου: Καλά δίδακτρα του χρόνου μάγκα!)

Κλείνοντας στη συζήτηση περί κατάληψης, αν είναι μονόδρομος κ.ο.κ.
Δε χρειάζεται να σταθώ στην εμπειρία των κοινωνικών αγώνων που το επιβεβαιώνουν εκ των πραγμάτων, ούτε στο αν η κατάληψη είναι αυτή καθαυτή η λύση, συζήτηση που είναι ιδιαίτερα τετριμμένη. Η καλύτερη απάντηση σε αυτό είναι τα γεγονότα και οι εξελίξεις τους.

Το μόνο που θέλω να τονίσω είναι ότι όλα αυτά είναι ευθύνη δική μας. Της απάθειάς μας όλα τα προηγούμενα χρόνια, του σταρχιδισμού και των επιλογών που έχουμε κάνει. Έχουμε αφήσει μια πολιτική και οικονομική ελίτ να ξεπουλάει τα πάντα, να απολύει ανθρώπους λες και είναι απλοί αριθμοί, να ιδιωτικοποιεί τα πανεπιστήμια κ.ο.κ. Βλέπουμε τις αλλαγές να έρχονται, τις βιώνουμε και τι κάνουμε για αυτό; Δίνουμε αυτοδυναμίες στη ΔΑΠ. Έχουμε διαλέξει τον ατομικό δρόμο και το πληρώνουμε. Το δυστυχές, είναι ότι οι επόμενες γενιές θα το πληρώσουν ακριβότερα από ό,τι εμείς.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό ADG » Τετ, 18 Ιουν 2014 2:05 pm

saveapenguin έγραψε:Δε γίνονται μαθήματα σήμερα. Η Παμπολυτεχνειακή που ήταν να γίνει σήμερα, αναβλήθηκε.

Η Παμπολυτεχνειακή γιατί αναβλήθηκε ξέρουμε? Επίσης για την συνάντηση Λοβέρδου-διοικητικών ξέρουμε τίποτα?
ADG

Έτος εισαγωγής: 2008

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης