30/11: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 30/11: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου

Δημοσίευσηαπό recon » Τρί, 30 Νοέμ 2010 10:52 pm

airetikos έγραψε:Απλά η διαίσθηση μου έχει ένα κακό... Σπάνια έχει πέσει έξω στα της σχολής.

εισαι μορφηηηηηηηη ρε μαγκα (περιπτωσαρα-κουφετο-κελεπουρι.. κ.ο.κ.)

ο αιρετικος σε 3 χρονια.. (που θα τελειωνει τη σχολη και θα ειναι και εμπειρος..) ------>>>
to mentium.jpg
to mentium.jpg (14.86 KiB) 3424 προβολές
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
recon Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό 3 » Τρί, 30 Νοέμ 2010 10:58 pm

Μωρε εμενα τιποτα δεν με πειραζει, απλα στενοχωριεμαι οταν βλεπω στο οτι ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του, ακριτα. Καποτε νομιζα πως οταν μεγαλωνει ηλικιακα ο ανθρωπος ωριμαζει, ανοιγεται, κοιταει τα πραγματα καταματα. Μεσα στο πανεπιστημιο καταλαβα οτι οσο μεγαλωνουμε, τοσο πιο "παιδιαστικα και ανωριμα" διαστρεβλωνουμε τα πραγματα. Και μαλιστα οταν υπαρχει η ευκαιρια να σταματησουμε να παραμορφωνουμε την αληθεια, τοτε πολλες φορες αντι να δωσουμε τη μαχη με τον εαυτο μας, τη χανουμε συνεχομενα και ιδεολογικοπουμε τα παντα μεχρι αηδιας. Συνεχιζουμε δηλαδη σαν παιδια, σαν λιγο πιο μεγαλοι 15χρονοι. Ο φοιτητικος κοσμος ειναι ενας λιγο πιο ωριμος σχολικος κοσμος. Το να κοβεις τα μαθηματα ειναι σαν να κοβεις την μπαλα απο το μαθημα της γυμναστικης. Την εκατσες.

Και εδω θελω να περασω σε αυτο που εννοω με το φοιτητικο κινημα και τις καταληψεις. Δεν ειναι ιδεολογικη προταση της αριστερας τελικα. Ειναι απλα η ενδειξη οτι μπορουμε να δουμε στα ματια, σαν ελευθερα υποκειμενα, τη μαχη απεναντι στην εξουσια και να μην ελεινολογουμε στο εσωτερικο μας για τις καταληψεις, σαν τα τυφλα ποντικια στον υπονομο που μας εχουν ριξει..
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τρί, 30 Νοέμ 2010 11:14 pm

@ 3 Μια φράση απλά θα πώ.Η ωριμότητα δεν είναι αν είσαι υπέρ ή κατά της κατάληψης και των αγώνων ανάλογα και με την οπτική σου. Η ωριμότητα προκύπτει από το τί κάνεις αφανώς για σένα και τους συνανθρώπους σου. Τίποτα άλλο σε αυτό από μένα

Παρακαλώ ρεκον αυτό είναι το μέλλον μου.
Συνημμένα
γεωργιου.jpg
γεωργιου.jpg (28.61 KiB) 3347 προβολές
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τετ, 01 Δεκ 2010 12:18 am

Πώς καταφέρατε αλήθεια να μετατρέψετε ακόμα ένα topic για συνέλευση σε ημι-trash σκηνικό όπου η...εμπειρία συναντά τη...διαίσθηση; Μύριαμ & Τζόσουα το κάναμε το μαγαζί.

Υ.Γ Απλά εκφράζοντας μία άποψη, και όντας πάντα αντίθετος στη στρεβλή ελληνική αγωνιστική παρερμηνεία της κατάληψης, απλά να επισημάνω ότι είναι λίγο ντροπή και ξεφτίλα να έχουμε κλείσει 1-2 φορές σε άσχετες στιγμές και να μη μπορούμε να πάρουμε μία αγωνιστική απόφαση (που να ΜΗΝ περιλαμβάνει φυσικά οπωσδήποτε κατάληψη) για τις 6 του Δεκέμβρη.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τετ, 01 Δεκ 2010 12:43 am

Για να ξέρουμε τι ψηφίζουμε αλλά και με τι τρόπους πασάρονται κάποια πράγματα:
http://paideia2020.gr/
Θέλει ο Δαπίτης να κρυφτεί κι ο λαϊκισμός δε τον αφήνει...
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Τετ, 01 Δεκ 2010 1:29 am

a)Απαιτώ 5 ευρώ από τον lybe για κλοπή ατάκας.Ντάξ την άλλαξες λιγάκι αλλά still δεν παύει να αποτελεί έμπνευσή μου! :D :D .
b)Απαιτώ ο lybe να στείλει warn στον εαυτό του.Όταν είπα εγώ αυτήν την ατάκα στον Stalin (δικαίως), μου έστειλαν warn! :twisted:

@merde

Ούτε εμένα μου αρέσουν οι καταλήψεις αλά-γενική απεργία ΓΣΕΕ.Αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι μια κατάληψη αορίστου χρόνου τόσο στα πανεπιστήμια, όσο και σε όλες τις δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις μέχρι να πάρουν τον μπούλο το νεοφιλελεύθερα μέτρα.Οι φοιτητές μόνοι τους δεν θα καταφέρουν πολλά αν δεν συμπορευτούν και με τους εργαζόμενους.Ξέρω ότι κάποιοι από εσάς θα αντιμετωπίσετε αυτά που λέω όπως ο κάθε "political correct" χριστιανοταλιμπάν στην θέα της εικόνας αυτής ή ο ουγκ ΕΛ ουγκ σε αυτήν ή τελοσπάντων όπως και ο κάθε δήθεν αριστεριστής-επαναστάτης του καναπέος σαν εμένα καλή ώρα σε αυτά που λέτε μερικοί από εδώ :D.Αυτό το λένε κάποιοι διαφωνία απόψεων,παρόλο που όταν κάποιοι διαφωνούν μαζί μου θέλω να λέω πως έχουμε έλλειμμα Δημοκρατίας. :lol: .
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό 3 » Τετ, 01 Δεκ 2010 10:41 pm

Ετσι ειναι η ΔΑΠ! Στην Παντειο προτεινει να κανουμε συνελευση στις 30/12 και στους Πολ.Μηχ για την ιδια μερα, μας φοβαται και την αρνειται παρανομα. Ας θαυμασουμε ομως τι σημαινει "δυνατη ΔΑΠ" σε εναν συλλογο, ας αφουγγραστουμε ολοι μαζι τον βαθυ πολιτικο της λογο για τον οποιο καλεσε τη συνελευση, ας μαγευτουμε απο τον "πολιτικο πολιτισμο" στον οποιο μας καλει η ΔΑΠ..

http://www.youtube.com/watch?v=_OX0n9P- ... re=related

Εκει μας θελουν να καταληξουμε. Να κανουμε συνελευσεις-επιδειξης κομματικης δυναμης μια καθε εξαμηνο για να επικροτουμε την πιο μουρατη παραταξη, τον πιο "γ@#μια του Ζωγραφου". Να γινουμε μονο ενα κοπαδι οπαδων στη μοναδικη συνελευση της χρονιας, και οχι φοιτητες που θελουν να παρουν συλλογικη αποφαση..

(Προσεξτε τιτλο: "Γενικη Συνελευση Παντειου 2010". Δεν εχει ημερομηνια ρε παιδι μου! ΜΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!)
Τελευταία επεξεργασία από 3 και Τετ, 01 Δεκ 2010 10:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Εικόνα
3

Δημοσίευσηαπό takis1945 » Τετ, 01 Δεκ 2010 10:47 pm

3 έγραψε:.....Εκει μας θελουν να καταληξουμε. Να κανουμε συνελευσεις-επιδειξης κομματικης δυναμης μια καθε εξαμηνο για να επικροτουμε την πιο μουρατη παραταξη, τον πιο "γ@#μια του Ζωγραφου". Να γινουμε μονο ενα κοπαδι οπαδων στη μοναδικη συνελευση της χρονιας, και οχι φοιτητες που θελουν να παρουν συλλογικη αποφαση..

Αφού έχουν δύναμη γιατί να μην την δείχνουν ?
takis1945

Δημοσίευσηαπό 3 » Τετ, 01 Δεκ 2010 10:49 pm

Γιατι αμα ψηφιζεις ΔΑΠ στην Παντειο, την ωρα που το πτυχιο της Παντειου δεν σου βρισκει δουλεια, πρεπει να εισαι μεγαλος κρετινος..
Εικόνα
3

Δημοσίευσηαπό dimos » Τετ, 01 Δεκ 2010 10:50 pm

Γιατί εκπλήσσεσαι 3; Νομίζεις ότι διαφέρουν οι υπόλοιπες παρατάξεις; Τα ίδια κάνετε. (βλ. καταμετρήση εκλογών κλπ κλπ)
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες