23/11: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 23/11: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Τετ, 24 Νοέμ 2010 1:44 am

Από πρόσφατο άρθρο στο TVXS για τις επίσημες αλλαγές που πρόκειται να δρομολογήσουν, παραθέτω το εξής:

Ριζικές αλλαγές έρχονται επίσης και στο μισθολόγιο των πανεπιστημιακών. Στον νέο νόμο-πλαίσιο, η πολιτεία θα έχει την υποχρέωση να δίνει στα πανεπιστήμια κονδύλια που θα καλύπτουν τον βασικό μισθό και μόνο. Τα ίδια τα Ιδρύματα θα πρέπει να βρουν εξωτερική χρηματοδότηση για την κάλυψη των οικονομικών αναγκών τους.

Ο βασικός μισθός ποιος είναι?οεο?Αυτό μπορείτε να φανταστείτε τι συνεπάγεται.Είναι η κατάργηση της δημόσιας και δωρεάν παιδείας, από τα πιο επίσημα χείλη.Και θυμάμαι πριν κάτι βδομάδες που κάτι λοβοτομημένα μας έλεγαν να περιμένουμε, και πως υπερβάλλουμε.Πλέον δεν έχει επιείκειες και μαλακίες για διαλόγους.Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και ας αφήσουμε τους καθωσπρεπισμούς και άλλα τραγικά που και καλά μας κάνουν να αισθανόμαστε ωραία.Και giorgitseli δεν πειράζει τόσο που έκαναν κρυφά μάθημα.Το κρίμα είναι η απάθεια και ο σταρχιδισμός που θα τον φορτωθούμε όλοι μας.
εδώ ολόκληρο το άρθρο.
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Τετ, 24 Νοέμ 2010 2:09 am

paktomenos έγραψε:Και giorgitseli δεν πειράζει τόσο που έκαναν κρυφά μάθημα.Το κρίμα είναι η απάθεια και ο σταρχιδισμός που θα τον φορτωθούμε όλοι μας.

Αυτό ξαναπές το! Απάθεια, σταρχιδισμός, παρτακισμός!!! (ωραίες λέξεις..χεχεχε)
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...
Giorgitseli

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό kris2290 » Τετ, 24 Νοέμ 2010 2:19 am

3 έγραψε:
airetikos έγραψε:Ξυδάκι σε όσους δεν τους αρέσει που ψηφίστηκε η ανοιχτή σχολή
. Τι ξυδακι; Εγω θα σκασω νομιζεις; Εγω ΧΕΣΤΗΚΑ. Και το λεω ανοιχτα. Οτι και να γινει φετος, καταληψη 2 μηνων - ή ανοιχτη σχολη 25 μηνων, εγω σε καθε περιπτωση θα δωσω τα μαθηματακια μου, θα εκπληρωσω τις υποχρεωσεις μου, θα παρω πτυχιο, θα ειμαι κυριος. Απλα λοιπαμαι οσους νιωθουν το τι παιζει, θελουν να το προλαβουν και βρισκουν .."δεινοσαυρους" στο δρομο τους να προβαλουν τις προκαταληψεις τους

Οι υπολοιποι που απο το 2012 θα εφαρμοστουν ολα, να δω τι θα προλαβετε.

Ναι βιαστειτε πεφτει και η συντελεια καπου εκει

http://www.youtube.com/watch?v=lKbEI8pDz0A&feature=fvst
kris2290

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό lawine » Τετ, 24 Νοέμ 2010 2:47 am

3 έγραψε:Τι διαλογο μωρε, μαλλιασε η γλωσσα μου τοσα χρονια! Στην ουσια αυτο που λεω ειναι: Μην τους στηριζετε, μην τους πιστευετε, μην τους ακολουθειτε, μην τους ψηφιζετε! Στηριξτε την αριστερα να βρουμε ολοι την υγιεια μας! Να τελειωνουμε με δαυτους μια ωρα αρχυτερα! Καντε τα αιτηματα του κινηματος, καθολικη και παγια κοινωνικη συνθηκη!

Αμυνθειτε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να γουσταρουμε!

@Arthur: Ηρθε και ο πρωτος κ@@#ντης..

Ερώτηση 1: Ποια αριστερά από όλες;
Ερώτηση 2: Οι δαύτοι είναι οι πασόκοι; Γιατί θεωρώ ότι τον Παπανδρέου τον χρησιμοποιούν για να περάσουν όλα αυτά τα μέτρα που αλλιώς δε θα ήταν δυνατό να περάσουν και καμία πολιτική δύναμη αυτή τη στιγμή δεν έχει τη δυνατότητα να πάρει την κατάσταση στα χέρια της (θα αρκούσε ίσως και ένας και μόνο εμπνευσμένος ηγέτης; ίσως ναι). Τον χρησιμοποιούν θα τον φθείρουν και θα τον πετάξουν στα αζήτητα.
Ερώτηση 3: "Μη τους ψηφίζετε". Σε ποια σχολή του ΕΜΠ ψήφισαν στις προεδρικές εκλογές φοιτητές (γύρω στο 80 άτομα ?από τη συγκεκριμένη παράταξη που καταλαμβάνει τις κάλπες?)? Αν γνωρίζεις, πες μου και μάλιστα δικαιολόγησέ μου γιατί έγινε αυτό.
lawine Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό ataxia » Κυρ, 28 Νοέμ 2010 4:29 pm

Κυριοι το θεμα δεν ειναι με ποια αριστερα αυτη τη στιγμη. Το θεμα τοσο στο πανεπιστημιακο ζητημα, οσο και το πολιτικο (ΔΝΤ , 2ο πακετο μετρων) ειναι να ανατραπουν. Απο ΟΛΟΥΣ μας. ΔΕΝ ειναι μονοδρομοι.

Επισης, υπενθυμιζω οτι η ΔΑΠ εχει βαλει Συνελευση δυο μερες πριν κλεισει η σχολη .. για να συζητησουμε για την αχνη ζαχαρη των κουραμπιεδων μαλλον.

Πρωτον, νομιζω πως πρεπει να υπογραψουμε ολοι αν μαζευονται ή μαζευτουν υπογραφες για συντομοτερη Γ.Σ. και
δευτερον,οφειλουμε ολοι εμεις που ασχολουμαστε με το θεμα καταληψη, τη Γ.Σ. κλπ, να ΠΑΜΕ φροντιζοντας να υπαρχει απαρτια. Θεωρω οτι δεν υπαρχει αλλη λυση. Καλο απογευμα!
ataxia

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό 3 » Κυρ, 28 Νοέμ 2010 5:34 pm

@kris2290: "Ακου το 2012..χαχα". Κοιμησου παλικαρι μου, κοιμησου :tired: :yawn: ... Αμα στα φορεσουν καπελο πιο συντομα απο οτι νομιζες, μην αναρωτιεσαι μονο.. Εδω μεχρι τωρα σου εχουν παρει 2 μισθους, τη συλλογικη σου συμβαση, τη συνταξη σου, το εφαπαξ σου, δουλευεις με 592 ευρω, ε, να μη σου παρουμε και το πτυχιο και τα επ.δικαιωματα;

@lawine: 1)Οποια αριστερα γουσταρεις, αρκει να παλευει και για κατι.. 2)Ο ΓΑΠ δεν "χρησιμοποιειται"! ΕΛΕΟΣ! Το ΠΑΣΟΚ ολοκληρο χρησιμοποιειται απο το κεφαλαιο σαν ιδεολογικοπολιτικος εγκλωβισμος των μαζων, μπας και ψαρωσει κανενας οτι το ΠΑΣΟΚ ειναι κοινωνικα πιο ευαισθητο, πιο τιμιο, ή το ..τελευταιο συνορο πολιτικης επιλογης στην Ελλαδα! Εκει εχει σκαλωσει ο κοσμος. Κατα τα αλλα ο ΓΑΠ μια χαρα γουσταρει αυτα που κανει και δεν ειναι μαριοννετα κανενος. 3) Μην τους ψηφιζετε σημαινει μην τους ενισχυετε ΟΛΟΥΣ. Αυτους τους "μικρους και αθωους συμφοιτητες μας" (ΠΑΣΠ-ΔΑΠ κλπ) μεχρι τους πιο μεγαλους που εκει απλα κατανταει αηδια. Τωρα το αλλο για τις προεδρικες, ασχετο μου φαινεται, εν τελει βεβαια και εκει το μηνυμα παραμενει "μην τους ψηφιζετε"..
Εικόνα
3

Δημοσίευσηαπό lawine » Κυρ, 28 Νοέμ 2010 9:08 pm

3 έγραψε: Το ΠΑΣΟΚ ολοκληρο χρησιμοποιειται απο το κεφαλαιο σαν ιδεολογικοπολιτικος εγκλωβισμος των μαζων, μπας και ψαρωσει κανενας οτι το ΠΑΣΟΚ ειναι κοινωνικα πιο ευαισθητο, πιο τιμιο, ή το ..τελευταιο συνορο πολιτικης επιλογης στην Ελλαδα! Εκει εχει σκαλωσει ο κοσμος.

2) +1Συμφωνώ μαζί σου! Στο όνομα του σοσιαλισμού πέρασαν και θα περάσουν πολλές επαχθείς αλλαγές, γιατί είναι πιο ανώδυνο. Ενισχύεις την παραπάνω άποψη μου ότι η σκακιέρα είναι στημένη και η επιλογή προσώπων που κυβερνούν δεν μπορεί να είναι τυχαία. Εξάλλου δεν είμαστε το μοναδικό παράδειγμα χώρας, όπου σοσιαλιστική κυβέρνηση άνοιξε την πόρτα σε τοποτηρητές.

3)Μπορεί να μην είναι σχετικό, ωστόσο είναι ενδεικτικό της τακτικής των ανεξάρτητων αριστερών σχημάτων να κόβουν και να ράβουν στα μέτρα τους. Ενώ λέτε ρητά και κατηγορηματικά όχι στη ρύθμιση για τις εκλογές του νόμου και εμποδίζετε τον κόσμο να ψηφίσει, εν τούτοις κάποιοι ομοιδεάτες σας πήγαν και ψήφισαν και μάλιστα, σύμφωνα με την πληροφόρηση μου, έκριναν και το αποτέλεσμα! Περιμένω τα σχόλια σας.

Και μία παράκληση: Σου εφιστώ την προσοχή, χωρίς να έχω την ιδιότητα συντονιστή εδώ, να απορρίπτεις τους άστοχους λόγους και όχι τα πρόσωπα που τις εκφράζουν.
lawine Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Δευτ, 29 Νοέμ 2010 5:24 pm

lawine έγραψε:, εν τούτοις κάποιοι ομοιδεάτες σας πήγαν και ψήφισαν και μάλιστα, σύμφωνα με την πληροφόρηση μου, έκριναν και το αποτέλεσμα! Περιμένω τα σχόλια σας.

Την ΑΡΕΝ θα εννοείς...σωστά?
Giorgitseli

Δημοσίευσηαπό gandalf » Δευτ, 29 Νοέμ 2010 6:01 pm

οχι
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Δευτ, 29 Νοέμ 2010 6:29 pm

Ε τότε ποιους..???
Giorgitseli

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες