Spoiler: show
Off topic:
και σε πείραξα εγω ρε μλκ που ηθελα να κάνω φαρσες απο το τηλέφωνο επειδή βαριομουν , ου να μου χαθείς παλιο κουμμούνι
OxYdO έγραψε:Βραβεία: " Στέλιος Ράμφος 2017"
Κ. Zagreus, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι μας έχετε καταλάβει εξαπίνης, δεδομένου ότι δεν είχατε δώσει δείγματα Ραμφισμού εις το παρελθόν. Περιμέναμε, αναμφίβολα τις υποψηφιότητες από τους εξέχοντες καφενοφιλελεύθερους του φόρουμ, όπως π.χ. τον αξιότιμο Giannisrad, αλλά βρίσκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, μετά το σημερινό, έχετε μπει για τα καλά στην κούρσα της διεκδίκησης του τίτλου.
Το συγκεκριμένο ποστ, παίρνει 7/10 (επτά)
Θα μου επιτρέψετε, να σας κάνω μερικές παρατηρήσεις-υποδείξεις πάνω στο τελευταίο σας ποστ, που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε στις καρδιές του μέσου καφενειακού φιλελεύθερου.
α)Δεν χρησιμοποιήσατε πουθενά στο ποστ σας τη λέξη "συνδικαλιστής": Η λέξη συνδικαλιστής χρησιμοποιείται πάντα με υποτιμητικό ύφος και πρέπει να χρησιμοποιείται ΠΑΝΤΑ, ακόμα και όταν μιλάμε για φαινομενικά άσχετα πράγματα,όπως τα γκομενικά της Σούλας από το Λιόπεσι με το τατουάζ μπεταλούδα στον γκώλο (@Maniatis, για τους μύστες του εθνολαϊκισμού). Είναι κόκκινο πανί για τον μέσο ταβερνοφιλελέρα, που κρύβει μια βαθιά ενοχικότητα είτε για το παλιό συνδικαλιστικό του παρελθόν στην ΠΑΣΟΚΑΡΑ μας, είτε για την περήφανη και τίμια θητεία του στην αριστερά, την οποία όμως απεμπόλησε και έχει βαλθεί να αποδείξει στον εαυτό του ότι έπραξε ανιδιοτελώς και όχι γιατί τον πλάνεψε η Ντόλτσε η Βίτα.
β)Δεν μιλήσατε πουθενά για την κρίση αξιών που είναι υπεύθυνη για την οικονομική κρίση. Ο εκσυχρονιστικός λαϊκισμός, όπως και κάθε οπισθοδρομικό ρεύμα, δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την απαραίτητη ηθική που να τον περικλύει.
γ)Δε χρησιμοποιήσατε πουθενά στο ποστ σας τις λέξεις/φράσεις: "Νεοέλληνας" "Ελληναράς" "παχιές αγελάδες" "υπέρογκο δημόσιο" "αγορά" "εθνολαϊκισμός" "αριστεροί ταλιμπάν" "ελεύθερος επαγγελματίας"
δ) Δεν κάνατε καμία αναφορά στα παγόσμια παραδείγματα (προς αποφυγήν) της Κούβας ή/και της Βενεζουέλας
ε)Αφήσατε ασχολίαστες τις αναφορές περί των καταλήψεων
στ)Ποτέ δεν πιάνουμε στο στόμα μας τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. Ήτοι τους τεχνοκράταρους καθηγηταράδες μας!
Αυτά προς γνώση και συμμόρφωσή σας.
Να τονίσουμε ότι πέρα από το Χρυσό Ράμφο, στον νικητή θα αποδοθούν επίσης:
i) Ένα αντίτυπο του νέου βιβλίου του μεγάλου φιλοσόφου μας "Πολιτική από στόμα σε στόμα", για χρήση τουαλέτας (κωλόχαρτο, σερβιέτα, σφουγγαρόπανο ή ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε)
ii) Μία δωρεάν μεταγραφή στη Νέα Δημοκρατία με συγχαρητήρια επιστολή-καλωσόρισμα από τον Κυριάκο
Δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα με τον επίτιμο πρόεδρο της επιτροπής. Αν μας βλέπει ο neaoktana ας αφήσει την κριτική του
Εκ μέρους της Επιτροπής: Oxydo , Γραμματέας της Κριτικής επιτροπής
και σε πείραξα εγω ρε μλκ που ηθελα να κάνω φαρσες απο το τηλέφωνο επειδή βαριομουν , ου να μου χαθείς παλιο κουμμούνι