paktomenos έγραψε:Καλα η επιλογή 6 γιατί μπήκε? Τρολο-poll ειναι?
Μη γελάμε γιατί άμα η επιλογή 6 πραγματοποιηθεί εκεί να δω τι θα κάνουμε...
paktomenos έγραψε:Καλα η επιλογή 6 γιατί μπήκε? Τρολο-poll ειναι?
saveapenguin έγραψε:paktomenos έγραψε:Καλα η επιλογή 6 γιατί μπήκε? Τρολο-poll ειναι?
Μη γελάμε γιατί άμα η επιλογή 6 πραγματοποιηθεί εκεί να δω τι θα κάνουμε...
structural έγραψε:Η ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά.
Μου αρέσουν πολύ οι νέες επιλογές του γκάλοπ.
structural έγραψε:@eX-mc
Δεν θεωρώ ότι το να γράψεις με απλό τρόπο την σκέψη σου είναι χαζό, διότι με τα παραπάνω αυτό εννοείς.
Το γκαλοπ δημιουργήθηκε διότι στα ποστ 4 στους 5 θέλουν κλειστεί σχολή αλλά ένα δημοψήφισμα θα έδειχνε τη πραγματικότητα . Δε έγινε για να αλλάξουμε κάτι ηλεκτρονικά.
structural έγραψε:Δε θεωρώ συνετό να κρίνεις τις απόψεις του άλλου από το έτος σπουδών του και να το επικαλείσαι ο ίδιος για να εξυψώσεις τι δικές σου.
structural έγραψε:Τελος θα σε παρακαλούσα να ξεφύγεις από το προσωπικό ύφος γιατί ούτε γνωριζόμαστε ούτε βοηθάει κάπου,
γιατί ούτε εγώ ξέρω αν έχεις σχέση με τους απεργούς και τι σχέση.
Σε ευχαριστώ.
Black έγραψε:Να καταθέσω ένα ερώτημα: Γιατί ένα poll θα έπρεπε να χαρακτηρίζεται ως γελοιότητα, ή αντίθετα σοβαρή δράση; Νομίζω δεν είναι σαφής ο ρόλος της σφυγμομέτρησης σε όλους. Είναι απλά ένα εργαλείο που θα μας παρέχει μια πληροφορία: Το ποιές είναι οι απόψεις των γύρω μου και σε τί ποσοστά. Δεν σημαίνει τίποτα, δεν θα κατατεθεί πουθενά και είτε κάποιος είναι ενεργός στις κινητοποιήσεις, είτε είναι σπίτι του, είτε εναντίον τους καλύτερα να ξέρει. Δε νομίζω ότι είμαι κάπου λάθος.
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες