Άτυπη Ηλεκτρονική Ψηφοφορία

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Στάση φοιτητών και σχολής ως προς τη μείωση του προσωπικού.

1.Θεωρώ ότι οι φοιτητές πρέπει να στηρίξουν τους εργαζόμενους σε όλες τους τις κινητοποιήσεις(απεργίες, καταλήψεις, πορείες, διάφορες άλλες εκδηλώσεις).
68
41%
2.Θεωρώ ότι οι φοιτητές οφείλουν να στηρίξουν τους θιγόμενους εργαζόμενους σε κάποιες κινητοποιήσεις, αλλά οι σχολές θα πρέπει να παραμείνουν ανοικτές.
77
46%
3.Πιστεύω ότι οι φοιτητές δεν πρέπει να έχουν καμία ανάμειξη στο όλο θέμα.Ας το λύσουν οι εργαζόμενοι, η σύγκλητος και η κυβέρνηση μεταξύ τους.
3
2%
4.Πιστεύω ότι η σχολή μου πρέπει να ανοίξει, όσοι από τους εργαζόμενους μπουν σε προγράμματα κινητικότητας ή διαθεσιμότητας ας μπουν.Δεν θεωρώ ότι θίγονται.
7
4%
5.Πιστεύω ότι η φωνή και ο ρόλος των φοιτητών είναι αδιάφορα.Δεν μπορώ να κάνω κάτι.
2
1%
6.Πιστεύω ότι η φωνή και ο ρόλος των φοιτητών είναι αδιάφορα.Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ευελπιστώ να λυθεί η κατάληψη από αστυνομικές δυνάμεις και να επιστρατευτούν όσοι χρειάζονται για να λειτουργήσει ξανά η σχολή.
10
6%

Σύνολο ψήφων : 167

Re: Άτυπη Ηλεκτρονική Ψηφοφορία

Δημοσίευσηαπό saveapenguin » Σάβ, 28 Σεπ 2013 2:04 pm

paktomenos έγραψε:Καλα η επιλογή 6 γιατί μπήκε? Τρολο-poll ειναι?

Μη γελάμε γιατί άμα η επιλογή 6 πραγματοποιηθεί εκεί να δω τι θα κάνουμε...
saveapenguin Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό koutsou-bilo » Σάβ, 28 Σεπ 2013 2:31 pm

saveapenguin έγραψε:
paktomenos έγραψε:Καλα η επιλογή 6 γιατί μπήκε? Τρολο-poll ειναι?

Μη γελάμε γιατί άμα η επιλογή 6 πραγματοποιηθεί εκεί να δω τι θα κάνουμε...

Θα πάρουμε το 100
Σήμερον ιδικό μου
Αύριον ιδικό σου
Μηδέποτε μηδενός

Βυζαντινό λαϊκό ρητό 9ος αιώνας

http://luben.tv/wp-content/uploads/2014/10/stin-ugeia-mas.gif?3fb042
Άβαταρ μέλους
koutsou-bilo

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό structural » Σάβ, 28 Σεπ 2013 4:36 pm

Η ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά.

Μου αρέσουν πολύ οι νέες επιλογές του γκάλοπ.
structural

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Σάβ, 28 Σεπ 2013 4:45 pm

Το μόνο που θέλω να μου εξηγήσουν όσοι απαντάνε το (2) του γκάλοπ είναι το "πως". Εγώ προσωπικά δε συμμετέχω στην εν λόγω ψηφοφορία γιατί καμία απάντηση δεν προτείνει κάποιο μεθοδολογικό πλαίσιο ή ανάλυση γύρω από το σκεπτικό της, οπότε θεωρώ υποβάθμιση της συγκρότησης του καθενός να τικάρει απλά κουτάκια.

Spoiler: show
Για την δική μου άποψη έχω ποστάρει αρκετές φορές και καλύπτομαι και απο τα κείμενα και τα άρθρα που έχουν ανέβει προς υπεράσπιση του αγώνα για δημόσια και δωρεάν παιδεία.

Φιλικά και συναδελφικά,

Π.
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Σάβ, 28 Σεπ 2013 5:17 pm

structural έγραψε:Η ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά.

Μου αρέσουν πολύ οι νέες επιλογές του γκάλοπ.

'Να Λόλα ένα μήλο'

..και ειλικρινά είχα και προβληματισμούς μήπως ήμουν προσβλητικός στο προηγούμενο ποστ που έγραψα. Μου το επιβεβαιώνεις απόλυτα για ακόμα μια φορά. Αλλάξαν στο παιδάκι τις επιλογές της ψηφοφορίας κι αυτό χαμογέλαγε περίτρανα. :clap: :clap:
Είναι κρίμα, πολύ πολύ κρίμα. Θα ξαναγράψω εδώ το κείμενο που γράφτηκε και σε άλλο θέμα από έναν άνθρωπο που εσύ δεν έχεις γνωρίσει αν κρίνω από το έτος εισαγωγής σου αλλά ούτε θα είσαι σε θέση να καταλάβεις στον κόσμο που ζεις. Απορώ με τον εαυτό μου προσωπικά που αφήνω ακόμα αυτό το γελοίο θέμα να υπάρχει προς τιμήν της... ελεύθερης έκφρασης και της πολυφωνίας. Ελπίζω τουλάχιστον αυτοί που το διαβάζουν, ψηφίζουν ή ό,τι άλλο να καταλαβαίνουν την υπόσταση του. Θέλω να τονίσω προλαβαίνοντας αυτούς που θα με κατηγορήσουν για λογοκρισία, προπαγάνδα ή ό,τι τους κατέβει ότι αυτό που γράφω είναι μια κατάθεση πικρίας προς τον κόσμο της σχολής, την ανωριμότητα και την ανικανότητα που μας διακρίνει κι ας ακούγομαι κομπλεξικός. Αλλά όπως είπε κι ο προλαλήσαντας η ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά. Γιατί πλέον, όλα είναι με.. μόνο ένα κλικ!
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό leo8 » Σάβ, 28 Σεπ 2013 5:28 pm

θα συμφωνησω με τον lybe ως προς το <<πως>>..και να το θεσω λιγο γενικοτερα..μηπως αυτη η ψηφοφορια διαχωριζει-διασπα τον φοιτητικο συλλογο επειδη σε καθε προταση αλλαζουμε λιγο το νοημα σε σχεση με την προηγουμενη?(βαλτε και αλλες 6 επιλογες και να δειτε πως θα υπαρξουν ψηφοι και σε αυτες τις επιλογες)..το νοημα δεν ειναι να βρουμε ποια πιθανα ενδεχομενα μπορουν να συμβουν,καθ'ενας απο εμας μπορει να πει και την δικη του προταση..το θεμα ειναι να βρουμε το ΠΩΣ πιθανα μπορει να λυθει ενα προβλημα..αν δεν βρεθουμε,να συζητησουμε,να κανουμε ολοι υποχωρησεις
στις ιδεες-προτασεις μας και να βρουμε μια μεση οδο μαχωμενοι πλεον ως συνολο φοιτητων και οχι σαν ομαδες μεμονωμενες πως περιμενουμε να κερδισουμε κατι?..σας το λεω δεν θα κερδισουμε τιποτα..παντα το συνολο κερδιζει και οχι οι μεμονωμενες ομαδες..γιατι λοιπον αυτοι που σκεφτηκαν το γκαλοπ,δεν τους περασε πρωτα απο το μυαλο να κανονισουν μια συναντηση στη σχολη,να βρεθουμε ολοι μαζι και να συζητησουμε λυνοντας ετσι τα προβληματα μας?..αδυνατο να αποδεχτω οτι δεν τους περασε απο το μυαλο,γιατι αν οντως δεν τους περασε τοτε πρεπει να σταματησουν να κατηγορουν τις παραταξεις και κατ΄επεκταση και τη διαδικασια των συνελευσεων,γιατι σε αυτες καθε μια παραταξη λεει την προταση της,δεν υποχωρει κανενας αρα δεν υπαρχει και συμβιβασμος και στο τελος ο καθενας μαχεται μονος του..ιδιο σκεπτικο ειναι και αυτο του γκαλοπ..μπουρδες,ετσι δεν προκειται να πετυχουμε τιποτα.. :think:
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
Άβαταρ μέλους
leo8

Δημοσίευσηαπό structural » Σάβ, 28 Σεπ 2013 5:30 pm

@eX-mc

Δεν θεωρώ ότι το να γράψεις με απλό τρόπο την σκέψη σου είναι χαζό, διότι με τα παραπάνω αυτό εννοείς.

Το γκαλοπ δημιουργήθηκε διότι στα ποστ 4 στους 5 θέλουν κλειστή σχολή αλλά ένα δημοψήφισμα θα έδειχνε τη πραγματικότητα . Δε έγινε για να αλλάξουμε κάτι ηλεκτρονικά.

Δε θεωρώ συνετό να κρίνεις τις απόψεις του άλλου από το έτος σπουδών του και να το επικαλείσαι ο ίδιος για να εξυψώσεις τι δικές σου.

Τελος θα σε παρακαλούσα να ξεφύγεις από το προσωπικό ύφος γιατί ούτε γνωριζόμαστε ούτε βοηθάει κάπου,
γιατί ούτε εγώ ξέρω αν έχεις σχέση με τους απεργούς και τι σχέση.

Σε ευχαριστώ.
structural

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Σάβ, 28 Σεπ 2013 5:53 pm

structural έγραψε:@eX-mc

Δεν θεωρώ ότι το να γράψεις με απλό τρόπο την σκέψη σου είναι χαζό, διότι με τα παραπάνω αυτό εννοείς.

Το γκαλοπ δημιουργήθηκε διότι στα ποστ 4 στους 5 θέλουν κλειστεί σχολή αλλά ένα δημοψήφισμα θα έδειχνε τη πραγματικότητα . Δε έγινε για να αλλάξουμε κάτι ηλεκτρονικά.

Εδώ με δικαιώνεις σε ό,τι είπα περί θρασύδειλης γενιάς. Κι όχι ένα δημοψήφισμα δεν θα έδειχνε την πραγματικότητα γιατί το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε δε λύνεται ούτε μονολεκτικά, ούτε με τις προτάσεις που αντικατέστησαν τα προηγούμενα. Τέλος, απ'ότι φαίνεται εσύ δεν έχεις ούτε καν όρεξη για διάλογο κι αν μου επιτρέπεις το ύφος σου θα το χαρακτήριζα αλαζονικό.

structural έγραψε:Δε θεωρώ συνετό να κρίνεις τις απόψεις του άλλου από το έτος σπουδών του και να το επικαλείσαι ο ίδιος για να εξυψώσεις τι δικές σου.

Δε σε κρίνω βρε αγόρι μου για έτος που είσαι. Άλλα στην παρούσα περίοδο δείχνεις να μη καταλαβαίνεις τι γίνεται και σου δίνω ένα παράδειγμα ενός πολύ αξιόλογου ατόμου που εσύ ακόμα δεν έχεις γνωρίσει κάτι για το οποίο δε φταις εσύ φυσικά.

structural έγραψε:Τελος θα σε παρακαλούσα να ξεφύγεις από το προσωπικό ύφος γιατί ούτε γνωριζόμαστε ούτε βοηθάει κάπου,
γιατί ούτε εγώ ξέρω αν έχεις σχέση με τους απεργούς και τι σχέση.

Σε ευχαριστώ.

Εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου γιατί όντως το έχω πάει σε προσωπικό επίπεδο περισσότερο απ'όσο θα 'πρεπε. Κατά βάθος όμως ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι απέναντι σε σένα προσωπικά αλλά στη νοοτροπία που αυτή τη στιγμή εσύ εκπροσωπείς και μαζί σου δυστυχώς πολλά ακόμα άτομα. Δε θα σχολιάσω καν τη τελευταία σου πρόταση γιατί δε θέλω να παίξω το παιχνίδι σου. Αυτή η ατάκα μόνο καλοπροαίρετη δεν ήταν αλλά τεσπα. Κλείνοντας, υπόσχομαι ότι δεν πρόκειται να σου.. «αφιερώσω» άλλη απάντηση, θα γράφω όμως την άποψη μου όποτε κρίνω ότι θέλω να το κάνω. Καλή ψήφο!

Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Δημοσίευσηαπό Black » Σάβ, 28 Σεπ 2013 5:56 pm

Να καταθέσω ένα ερώτημα: Γιατί ένα poll θα έπρεπε να χαρακτηρίζεται ως γελοιότητα, ή αντίθετα σοβαρή δράση; Νομίζω δεν είναι σαφής ο ρόλος της σφυγμομέτρησης σε όλους. Είναι απλά ένα εργαλείο που θα μας παρέχει μια πληροφορία: Το ποιές είναι οι απόψεις των γύρω μου και σε τί ποσοστά. Δεν σημαίνει τίποτα, δεν θα κατατεθεί πουθενά και είτε κάποιος είναι ενεργός στις κινητοποιήσεις, είτε είναι σπίτι του, είτε εναντίον τους καλύτερα να ξέρει. Δε νομίζω ότι είμαι κάπου λάθος.
nulla dies sine linea
Black

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Σάβ, 28 Σεπ 2013 6:04 pm

Black έγραψε:Να καταθέσω ένα ερώτημα: Γιατί ένα poll θα έπρεπε να χαρακτηρίζεται ως γελοιότητα, ή αντίθετα σοβαρή δράση; Νομίζω δεν είναι σαφής ο ρόλος της σφυγμομέτρησης σε όλους. Είναι απλά ένα εργαλείο που θα μας παρέχει μια πληροφορία: Το ποιές είναι οι απόψεις των γύρω μου και σε τί ποσοστά. Δεν σημαίνει τίποτα, δεν θα κατατεθεί πουθενά και είτε κάποιος είναι ενεργός στις κινητοποιήσεις, είτε είναι σπίτι του, είτε εναντίον τους καλύτερα να ξέρει. Δε νομίζω ότι είμαι κάπου λάθος.

Θα σου απαντήσω σύμφωνα με τη δική μου οπτική γωνία. Ένα poll με τον τρόπο που δημιουργήθηκε και για τον σκοπό που δημιουργήθηκε φυσικά δε μπορεί να αποτελέσει στοιχείο για την οποιαδήποτε δράση κι αυτό το κάναμε σαφές από την αρχή, ακόμα κι ο ίδιος ο δημιουργός του κι είχε απόλυτο δίκιο. Στη συνέχεια, δεν είναι όμως ούτε εργαλείο γιατί αυτό που κάνει είναι να κατευθύνει τη γνώμη σε συγκεκριμένες απόψεις, κλισέ, χωρίς να προωθεί τον διάλογο και την ενημέρωση στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Αντιθέτως, παραπλανεί. Αυτός είναι ο λόγος που με οδήγησε να το αποκαλέσω γελοίο. Και στη τελική ποιος ο λόγος να δημιουργήσεις μια.. σφυγμομέτρηση όπως την αποκάλεσες της οποίας το αποτέλεσμα συμφωνούμε ότι είναι άχρηστο;

Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες