10/11: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 10/11: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τετ, 23 Νοέμ 2011 12:40 am

Εγω αυτό το τελευταίο που λέει ο οξύντο μου θυμίζει τη φράση εμείς τα κάναμε σκατά ελάτε εσείς να τα κάνετε καλύτερα... Όσοι ενδιαφέρονται για κάτι και δεν νομίζουν ότι θέλει βελτίωση ή δεν προσπαθεί να το βελτιώσει ενώ θέλει όντως καλυτέρευση ας μην δείχνει το δάχτυλο σε όσους δεν τους ενδιαφέρει ή απλά δεν θέλουν να κάτσουν να τα βάλουν με όλους για να αλλάξει όλο αυτό (δεν μιλάω για την κοινωνική κατάσταση που υποχρεούμαστε να το κάνουμε μιλάω για τη συνέλευση). Αναγκαιότητα αν υπάρχει δεν θα το κρίνω εγώ και αν όντως υπάρχει ας γίνει απλά σε αυτούς (όπως και εμένα που μας λέτε γκρινιάρηδες κλάψες κλπ) μην τους κουνάτε το δάχτυλο γιατί δεν είναι θέσφατο καμία άποψη για την συνέλευση. Αυτά τα αιρετικά.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Τετ, 23 Νοέμ 2011 12:55 am

Εννοείται ότι αναγνωρίζω πως είναι απαραίτητη η βελτίωση του θεσμού και απαιτώ κάτι τέτοιο. Εθελοτυφλεί όποιος δεν το αποδέχεται αυτό. Ακόμη, φυσικά και προσπαθώ να τον βελτιώσω μέσω της παρουσίας μου στη συνέλευση (ναι, αυτή με τα 200 με το ζόρι άτομα εν όψει πολυτεχνείου). Και επιβάλλεται να δείχνεις το δάχτυλο σε όσους ναι μεν επισημαινουν τα κακως κείμενα αλλά δεν έχουν να προτείνουν τίποτα επί της ουσίας παρά κατηγορίες κατά πάντων, ενώ ταυτόχρονα λάμπουν δια της απουσίας τους. Αν θέλει ο καθένας να παραμένει παθητικοποιημένος πρόβλημά του. Δε θα εμποδίζει τους υπόλοιπους όμως από το να δρουν συλλογικά και να αγωνίζονται για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των οραμάτων τους, με όσο ελλαττωματικό τρόπο κι αν το πράττουν αυτό.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό talk_of_the_town » Τετ, 23 Νοέμ 2011 2:44 am

μη βιαζεσαι να κρινεις οταν δεν ξερεις με ποιον μιλας...ημουν σε ολες τις συνελευσεις μεχρι τωρα και εχω καταλαβει ποσες ασκοπες ειναι. εχω μπουχτισει να βλεπω τα ιδια καθε χρονο ενα θεατρο παραλογου με δραμα φωνες βρισιες νευρα ασεβεια γενικοτερα... δεν μας αξιζει ετσι οπως γινει τουλαχιστον σε μενα και δεν ξερω αν θα ξαναπαρευρεθω ιδιαιτερα μετα το καλοκαιρι οπου οι λιγοι αποφασιζαν για τους πολλους... δεν θελω να δωσω αλλη συνεχεια δεν εχει νοημα καληνυχτα
Δεν είναι κακό να βασανίζεσαι. Κακό είναι να βαριέσαι
talk_of_the_town

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Τετ, 23 Νοέμ 2011 2:59 am

Oxydow, παράτα όσο είναι καιρός τον Ζιν.To τρένο των συναδέλφων σου πάει στο σωστό δρόμο.Είναι 5-6 άτομα που έχουν χαλάσει τις συνελεύσεις και δεν μπορούν έτσι αυτοί (οι "δημοκράτες" "συνάδελφοι") να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτές -απ΄ότι μας λένε τουλάχιστον.Κατά την γνώμη μου βέβαια, όλοι αυτοί μέσα τους θα ευχαριστούν με την ψυχή τους αυτούς που νομίζουν ότι καταστρέφουν τις συνελεύσεις.Γιατί ως γνωστόν όταν δεν υπάρχει το σημείο το Αρχιμήδη, οφείλουμε να το επινοήσουμε.Όσο διαφωνεί η πραγματικότητα με εμάς, τόσο χειρότερα για την πραγματικότητα.Όσο σκατά η πραγματικότητα τόσο καλύτερο για εμάς, αφού μπορούμε να κάνουμε επίκληση στα σκατά αυτά για να έχουμε ένα ωραίο άλλοθι να γράψουμε τα πάντα στα @ρχίδι@ μας.

Υ.Γ-Σήμερα στο τμήμα καθηγητών ήταν καμια δεκαριά διδάσκοντες και γεμάτο από φοιτητές που καταστρέφουν τις συνελεύσεις (+την Δαπ).I rest my case.
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Έτος εισαγωγής: 2008

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες