Θα γίνει το μάθημα του σχεδίου για τους πρωτοετείς αύριο?

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: Θα γίνει το μάθημα του σχεδίου για τους πρωτοετείς αύριο?

Δημοσίευσηαπό nicklaou » Τετ, 19 Οκτ 2011 7:30 pm

Πραγματικα ποσο ισχυει... .... η κατασταση με το σχεδιο ειναι τραγικοτατη. ειδικα ο τροπος διορθωσης.. που η εννοια της διορθωσης δεν υπαρχει γιατι ποοοολυ απλα πολλες φορες δεν καταλαβαινεις τι εκανες λαθος. σου κοβουν για κατι ακυρα λαθη. τοσο πολυ που εξαρταται και απο την διαθεση που εχουν εκεινη την ημερα. πραγματικα ομως.. περα απο το γεγονος οτι οταν διορθωνουν τα σχεδια σου ''ποναει'' απιστευτα το οτι τα διορθωνουν με στυλο !!!!!!!! και εντελως αχαρα και ακυρα!!! δεν υπαρχει καμμια ουσιαστικη επικοινωνια με αυτον που διορθωνει ωστε να καταλαβεις κατι
nicklaou Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό SAKIL » Τετ, 19 Οκτ 2011 7:50 pm

dalaila έγραψε:
lilu έγραψε:πραγματικα ΕΛΕΟΣ με αυτο το μαθημα του σχεδιου... εδω γινεται χαμος στο κεντρο και εσεις ακομα ρωτατε αν εγινε ή οχι... θα περασουν τα χρονια και οι πρωτοετεις θα καταλαβαιτε οτι δεν εχει καμια σημασια αν χασετε και μια φορα παρακολουθησης. ποσο μαλλον σε ενα μαθημα σαν το σχεδιο.... εδω οι υπολοιποι δεν ξερουμε αν και ποτε δινουμε εξετασεις καθε μερα... :evil:

Επειδή εσύ έχεις συγκεκριμένες πεποιθήσεις και θέλεις να διαδηλώνεις και να κάνεις πορείες με το παραμικρό μάθε οτι υπάρχουν και άτομα που πέρασαν σε μια σχολή και τους ενδιαφέρει αυτό που λέμε να σπουδάσουν....Οπότε άσε τις συμβουλές του τύπου δεν έχει σημασία να χάσετε κ ένα μάθημα γιατί για αυτά τα άτομα ακόμα κι ένα μάθημα μπορεί να είναι σημαντικό! Έλεος πια με σας τους "αγωνιστές"...

δε θα σχολιασω το ''πορειες με το παραμικρο'' ειδικα μια τετοια μερα..θα σχολιασω το ''αυτο που λεμε να σπουδασουν''.. θελω ΕΣΥ συγκεκριμενα να μου φερεις τα οικονομικα στοιχεια του ιδρυματος που θα δειχνουν οτι κ τα επομενα χρονια τα παιδια που θα θελουν να σπουδασουν κ να παρακολουθησουν συγκεκριμενα το μαθημα του τεχνικου σχεδιου θα εχουν την δυνατοτητα να παιρνουν απο τη σχολη ΔΩΡΕΑΝ τον απαραιτητο εξοπλισμό.. γιατι οι δικες μου πληροφοριες μιλουν για τραγικα οικονομικα..Θελω επισης ΕΣΥ ο υπερανω να μας φερεις κ να μας δειξεις τα στατιστικα στοιχεια για το επαγγελμα του πολιτικου μηχανικου.. τι ποσοστα ανεργειας ας πουμε εχει κ τι λεφτα θα παιρνει ο σημερινος αποφοιτος του ιδρυματος..κ που ξερεις μπορει αυτοι που θελουν να σπουδασουν, γιατι ολοι εμεις οι ''αγωνιστες'' τα ξυνουμε ολη μερα, να αλλαξουν το τροπο που αξιολογουν τα πραγματα κ ενα χαμενο μαθημα να φανταζει πολυ μικρο μπροστα στο τι τους περιμενει στο οχι κ τοσο μακρινο τους μελλον..Ελεος πια με τον καθε πικραμενο
SAKIL

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό feanor23 » Τετ, 19 Οκτ 2011 8:15 pm

@nicklaou
Συμφωνώ απόλυτα. Θέλεις ρε αδελφέ να κρατήσεις στο τέλος σε ένα προσεγμένο αρχείο τα σχέδια σου αλλα με την 'διόρθωση' τους σου τα χουν μαμήσει..Άσε που ισχύει ότι δν ξέρεις τι σου κόψαν.Έχω σχέδια που την μία μου έκοψαν βαθμούς επειδή είχα κάτι διαστάσεις από την μία μεριά και την άλλη φορά που το άλλαξα-σύμφωνα με την υπόδειξη τους μου το πήραν πάλι για λάθος!!Αλλά σαν μάθημα αξίζει μόνο και μόνο για το απτό αίσθημα δημιουργίας που σου δίνει..
feanor23 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό tsiou » Τετ, 19 Οκτ 2011 8:29 pm

Σχετικά με τη διόρθωση, έχω πάει πάκο με σχέδια για διόρθωση και κατά λάθος έχω μέσα και ένα σχέδιο ήδη βαθμολογημένο και μάλιστα με 9. Ο Βλάχος δεν πρόσεξε πως ήταν ήδη διορθωμένο και το βαθμολόγησε με 6!! (Έβαλε 6 στο ήδη βαθμολογημένο με 9 σχέδιο :o )

Όσον αφορά τα παραπάνω, είναι 2 διαφορετικά πράγματα το να διεκδικείς αυτά που πιστεύεις ότι σου αξίζουν και να βλέπεις τη μεγάλη εικόνα σε ό,τι συμβαίνει στον ακαδημαϊκό και κοινωνικο-πολιτικό χώρο και είναι εντελώς διαφορετικό το να μέμφεσαι έναν πρωτοετή φοιτητή ( :!: ) που απλά ήθελε να ενημερωθεί για το μάθημά του. Επειδή το θέμα αφορά το σχέδιο, δε θέλω να δώσω πάτημα να γίνει ακόμα ένας στίβος πολιτικής αντιπαράθεσης.

Spoiler: show
Απλά δεν είναι έντιμο να επιτίθεσαι σε κάποιον σε αυτή τη θέση και για αυτό το λόγο. Δε χρειάζεται να κατηγοριοποιηθούμε ούτε ως αγωνιστές ούτε ως αποστειρωμένοι, ας αφήσει ο καθένας τον άλλον να αναπτύξει την πολιτικότητά του όπως νομίζει. Ας κοιτάξουμε τις πολλές μικρές εικόνες μπας και δούμε τη μεγάλη και ας αναγνωρίσουμε στη μεγάλη εικόνα, ένα άθροισμα από πολλές μικρές.
Give me a place to stand, and I will move the Earth.
tsiou Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό lilu » Τετ, 19 Οκτ 2011 8:59 pm

Προφανως και δεν ηθελα να προσβαλλω τους πρωτοετεις, πολυ καλα εκαναν τα παιδια και ρωτησαν... Αλλα παιδια που εχουν το μυαλο να περασουν σε αυτη την σχολη, εχουν και το μυαλο να καταλαβουν την βαρυτητα και την σημασια της σημερινης πορειας. Το διπολο πανεργατικη-μαζικη πορεια ή τεχνικο σχεδιο 1ου ετους ειναι αδιαμφισβητητα ασσος.
Το ποσο ευκολα κολλατε ταμπελες τελικα εδω μεσα ειναι πρωτοφανες. Γιατι θα πρεπει να ειμαστε χωρισμενοι σε αριστερους και απολιτικ συνεπεις φοιτητες?
Σημασια ειναι να καταλαβετε πως μεσα απο την συλλογικοτητα μπορουμε να διεκδικησουμε και να κατακτησουμε πραγματα.. και αυτο θα γινει μονο αν ειμαστε ενωμενοι!
Αγωνας χαμενος ειναι αυτος που δεν δοθηκε ποτε...
lilu

Δημοσίευσηαπό BullsEye » Τετ, 19 Οκτ 2011 9:08 pm

Lilu, μην αντιδράς έτσι σε παιδιά που μόλις μπήκαν στη σχολή και δεν έχουν συνηθίσει ακόμα στον τρόπο λειτουργίας της, ούτε μπορούν ακόμα να κρίνουν ποιο μάθημα είναι σημαντικό και ποιο όχι, γιατί απλούστατα δεν τα έχουν κάνει ακόμα! Πρώτη εβδομάδα είναι! Μέχρι να δεις κάποια πράγματα, να τα καταλάβεις και να ζυμωθείς πολιτικά και κοινωνικά, παίρνει χρόνο. Και οι συνεπείς φοιτητές δεν είναι απαραίτητα απολιτίκ, απλώς η αριστερά έχει συνηθίσει σε "standard "αγώνες στις μέρες μας, που δεν τους εκφράζουν... (δεν αναφέρομαι στην σημερινή πορεία).
BullsEye

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό staffandsword » Τετ, 19 Οκτ 2011 9:24 pm

Λοιπόν ξεκίνησα αυτήν την δημοσίευση για να μπορέσω να μάθω κάποια πράγματα για την διεξαγωγή του μαθήματος του σχεδίου.Δεν ζήτησα κάποια άποψη για τα κοινωνικά δρώμενα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρομαι για αυτά και ούτε θα απολογηθώ σε κανέναν επειδή δεν έκανα δημοσίευση πολιτικού περιεχομένου.Επίσης παιδιά που έχουν το μυαλό να μπουν σε αυτή την σχολή μπορούν να καταλάβουν τι λέει αυτή η δημοσίευση
και σε τι αναφέρεται.Και μιας και ανήκω και εγώ σε αυτά θα μπορούσα άνετα να εκφράσω την άποψη μου για το τι συμβαίνει έξω ή ακόμα και για το δίλημμα σχέδιο ή πορεία,αλλά σε σχετική δημοσίευση ή τουλάχιστον χωρίς επικριτικά σχόλια σε άτομα με λιγότερη πληροφόρηση από εμένα.
Και για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα,έμαθε κανείς αν τελικά έγινε το μάθημα?
staffandsword

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό ΜΑΠ-31 » Τετ, 19 Οκτ 2011 10:20 pm

staffandsword έγραψε:Και για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα,έμαθε κανείς αν τελικά έγινε το μάθημα?

Άνοιξε το αντίστοιχο θέμα, μπορούμε να συνεχίσουμε εκεί ontopic
Απ 2-3 απ!
ΜΑΠ-31

Έτος εισαγωγής: 2011

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες