Ανεξάρτητο Πλαίσιο στη συνέλευση της 06/09/2011

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Θα στηρίζατε Ανεξάρτητο Πλαίσιο για Ανοιχτή σχολή στη συνέλευση της 6/9/11;

Το δημοψήφισμα λήγει στις Κυρ, 04 Σεπ 2011 10:40 pm

Ναι
84
37%
Όχι
142
63%

Σύνολο ψήφων : 226

Re: Ανεξάρτητο Πλαίσιο στη συνέλευση της 06/09/2011

Δημοσίευσηαπό morisson » Δευτ, 05 Σεπ 2011 1:08 am

To post του Exeisanapthra? μεταφέρθηκε στον μπλέ κάδο καθώς και όλες οι σχετικές προκλήσεις-απαντήσεις απο agnwstos x.Παρακαλούμε διατηρηστε ένα επίπεδο διαλόγου.

...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό MakisH » Δευτ, 05 Σεπ 2011 11:57 am

Εάν θέλετε πάρτε ιδέες από κάτι αντίστοιχο που συζητιέται στους Ηλεκτρολόγους εδώ.

Εκεί το πλαίσιο κρατάει διαφορετική στάση, υποστηρίζει οτι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ότι ακούγεται. Ακολουθεί πάντως μια αντίστοιχη συζήτηση με αυτήν εδώ στο topic.

Παρατηρήστε πάντως οτι και εκεί που το πλαίσιο έχει τόσο ξεκάθαρη πολιτική τοποθέτηση, απαντάνε στον συγγραφέα του "τι τα γράφετε όλα αυτά, πείτε κατευθείαν «ανοιχτή σχολή» επειδή θέλετε να δώσετε τα μαθηματάκια σας"...

edit: Ανεβάζω το αρχείο και εδώ γιατί πιθανότατα δεν θα μπορείτε να το κατεβάσετε από εκεί
Συνημμένα
basikes idees.pdf
Πλαίσιο ΗΜΜΥ
(349.66 KiB) Έχει μεταφορτωθεί 216 φορές
Ζητούνται βιβλία στο Αναγνωστήριο Χημικών Μηχανικών! Στείλτε μου αν θέλετε να δώσετε.
MakisH Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό tsili » Δευτ, 05 Σεπ 2011 12:19 pm

Γι' άλη μια φορά αμέτοχοι.. :ninja:
tsili

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό lnFam0uS » Δευτ, 05 Σεπ 2011 12:51 pm

Συγνωμη αλλα τι νοημα εχει το πλαισιο? Οσοι ειναι σε παραταξη και ειναι γιοι καποιου ας ακολουθησουν την παραταξη τους. Ολοι οι αλλοι ακολουθηστε το συμφερον σας. Λιγο κυνικο ακουγεται, το ξερω, αλλα οταν εγω ψαχνω 2 βδομαδες να βρω καπου το νομοσχεδιο γραμμενο και δεν τον βρισκω πουθενα, το μονο που πιστευω πλεον ειναι οτι ολοι θελουν το κακο μου... Και η Διαμαντοπουλου και οι παραταξεις και οι συμφοιτητες μου. Ανεξαρτητο πλαισιο θελετε? Οριστε ενα: Ψηφιστε οτι γουσταρετε χωρις να σας υποκινει κανενας... Και κατεβειτε να ψηφισετε, οχι επειδη βαριεστε να σας οριζουν την μοιρα σας αλλοι.
Υ.Γ Προφανως αν θελετε να ψηφισετε καταληψη, ψηφιστε καταληψη,δικαιωμα σας ειναι. Απλα οταν ψηφισετε καταληψη καντε το επειδη το θελετε οι ιδιοι οχι για να κερδισουν αλλοι απο την αφελεια σας.
lnFam0uS

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό StellaS » Δευτ, 05 Σεπ 2011 1:19 pm

Συμφωνώ και εγώ με τον InFamous. και εγώ έψαχνα το νομοσχέδιο και δεν μπόρεσα να το βρω! ξέρει κανείς που μπορεί να το βρεί ολόκληρο? και όχι τα άρθρα μόνο, ή την γενική του ιδέα, ή για το τί λέει μέσα από κάποια εφημερίδα ή δήλωση πολιτικού... πάντως κατα καιρούς πολλά αλλάζουν στους νόμους αλλά στην πράξη τίποτα...
StellaS

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Δευτ, 05 Σεπ 2011 2:13 pm

Άμα είχατε ανοίξει το αρχείο που επισύναψε ο MakisH , θα είχατε βρει το link για τον Νομο. Το βάζω κι εδώ:
http://www.hellenicparliament.gr/UserFi ... EI-pap.pdf
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό ataxia » Δευτ, 05 Σεπ 2011 2:15 pm

Λοιπον. Κατ'αρχάς ορίστε το νομοσχέδιο.
http://www.hellenicparliament.gr/Nomoth ... d17f4b05a5
Κάτω κάτω, εκεί που λέει "Ψηφισθέν".

Οσοι ειναι σε παραταξη και ειναι γιοι καποιου ας ακολουθησουν την παραταξη τους. Ολοι οι αλλοι ακολουθηστε το συμφερον σας. Λιγο κυνικο ακουγεται, το ξερω, αλλα οταν εγω ψαχνω 2 βδομαδες να βρω καπου το νομοσχεδιο γραμμενο και δεν τον βρισκω πουθενα, το μονο που πιστευω πλεον ειναι οτι ολοι θελουν το κακο μου...

Εγώ είμαι γίος του πατέρα μου,δεν ξέρω αν θεωρείται ''κάποιος'' :raspberry: . Τώρα που σου το βρήκα και σου λέω να ψηφίσεις κατάληψη γιατί αν το διαβάσεις θα καταλάβεις ποιο είναι το συμφέρον σου...θέλω το καλό σου! Δεν είμαι σαν τους αλλους εγώ! :lol:

Εdit: οκ με πρόλαβε η inge για το νομοσχέδιο! και αυτή το καλο σου θελει..
ataxia

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Aposvolomenos » Δευτ, 05 Σεπ 2011 3:37 pm

MakisH έγραψε:Εάν θέλετε πάρτε ιδέες από κάτι αντίστοιχο που συζητιέται στους Ηλεκτρολόγους

Υπάρχει και παρόμοια κίνηση στην ΑΣΟΕΕ!
Μπορείτε να διαβάσετε το πλαίσιο τους εδώ
:o :shock: Με όλα αυτά που βλέπω εδώ μέσα στο MQN έμεινα ... Aposvolomenos!!! :shock: :o
Aposvolomenos Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό lnFam0uS » Δευτ, 05 Σεπ 2011 4:09 pm

Ευχαριστω πολυ για το λινκ. Πραγματι ολα αυτα που ακουγονται συμβαινουν (ειμαι "λιγακι" καχυποπτος σαν ανθρωπος γενικως). Κατα τα αλλα, δεν μπορω να αποφασισω αν αξιζει να αγωνισθω για κατι που εχει ηδη ψηφισθει η αν απλα πρεπει να ελπιζω οτι καποια στιγμη θα δωσω τα τελευταια που χρωσταω, να τα περασω και να εξαφανιστω απο την Ελλαδα οσο πιο γρηγορα μπορω. Και οχι επειδη εχω λεφτα να παω για μεταπτυχιακα η οτιδηποτε εξω... απλα να εξαφανιστω, να παω να δουλεψω στην Ινδια/Κινα/Ουγκαντα whatever... Και για να μην βγαινω οφ-τοπικ, επιμενω στο: παιδια ψηφιστε απλα οτι σας συμφαιρει, δεν εχει νοημα καποιο πλαισιο, απλα ψηφιστε να δωσετε εξετασεις η απλα ψηφιστε εναντιον του νομοσχεδιου, δεν νομιζω οτι υπαρχει καποια μεση λυση πραγματι εκτος αν δεν εφαρμοσθει το νομοσχεδιο για καμποσο χρονο....

@ataxia Οσον αφορα τις παραταξεις παντως, εγω αλλο εννοουσα. Οτι κανεις δεν προκειται να κερδισει κατι απο αυτες εκτος αν ειναι "γιος καποιου". Πεντε εκατομμυρια ελληνες συνδικαλιστες, 300 και λοιποι κυβερνουν . Ε αν εισαι γιος καποιου σε παραταξη, μπορει να μπεις στους λοιπους, αν οχι ... μαλλον τζαμπα τρως τον χρονο σου εκει (δεν το λεω σε σενα προσωπικα προφανως). Νταξ μπορει να βρεις και μια θεση στο δημοσιο αν δεν εισαι γιος καποιου, παιζει και αυτο :D
lnFam0uS

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό I_love_peace_206 » Δευτ, 05 Σεπ 2011 11:11 pm

Μπορείτε απλά 1) να δεχτείτε όλοι ότι είτε σας αρέσει είτε όχι, αυτή είναι η κοινότητα της σχολής που διaλέξατε/πετύχατε και 2) να είστε αύριο στο πόστο σας ως κοινωνικά όντα που οφείλουν να ξέρουν πως μια κι αυτή τη ζωή τη ζούμε κατά βάση ανάμεσα σε άλλους, το να ζυμώνεστε με τις απόψεις των άλλων, να τις ακούτε, να τις κρίνουτε, να προσφέρετε τις δικές σας, σας κάνει καλύτερους ανθρώπους;;; And, gimmie a brake! Αν δε σας αρέσει η συνέλευση... σπάστε το μυαλουδάκι σας, ρισκάρετε και εκτεθείτε λέγοντας δυνατά τις απόψεις σας και ματώστε για να την κάνετε κάτι καλύτερο! Στη χειρότερη περίπτωση που βαριέστε πολύ και έχετε βολευτεί στο να αδρανείτε, at least be there! Δε συνηθίζω να είμαι αγενής αλλά πραγματικά, έχω κουραστεί, οι άνθρωποι θα μπορούσαν να είναι τόσο πολύ καλύτεροι, λίγη προσπάθεια παραπάνω παιδιά...
"i'm the lizard king_ I can do anything"
I_love_peace_206

Έτος εισαγωγής: 0

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες