. Τι ξυδακι; Εγω θα σκασω νομιζεις; Εγω ΧΕΣΤΗΚΑ. Και το λεω ανοιχτα. Οτι και να γινει φετος, καταληψη 2 μηνων - ή ανοιχτη σχολη 25 μηνων, εγω σε καθε περιπτωση θα δωσω τα μαθηματακια μου, θα εκπληρωσω τις υποχρεωσεις μου, θα παρω πτυχιο, θα ειμαι κυριος. Απλα λοιπαμαι οσους νιωθουν το τι παιζει, θελουν να το προλαβουν και βρισκουν .."δεινοσαυρους" στο δρομο τους να προβαλουν τις προκαταληψεις τουςairetikos έγραψε:Ξυδάκι σε όσους δεν τους αρέσει που ψηφίστηκε η ανοιχτή σχολή
Να πω ότι δεν έχουν νόημα οι προσωπικές προκλήσεις,και καλό θα ήταν να γράφουμε μόνο όταν θέλουμε να επιχειρηματολογήσουμε.Λαικά,μην τρολάρετε και αλληλοβρίζεστε,γιατί αυτό μπορεί να το κάνει ο οποισδήποτε,δεν είναι δύσκολο.Συζήτηση κάνουμε.@amartwlos,paktomenos,airetikos,3 please.
εσεις οι 205 που ψηφίσατε ΔΑΠ και οι άλλοι 50 που ψήφισατε ΠΑΣΠ έχετε πειστεί πως όπως και να'χουν τα πράγματα ''θα τη βολέψω,θα καβατζωθώ,θα γλείψω,θα με χώσει ο μπαμπάς στην επιχείρηση,θα περάσω καλά τώρα και μετά βλέπουμε,όλοι ίδιοι είναι και δεν αλλάζει τίποτα'' κλπ κλπ ..
Σημερα 205 ατομα της σχολης μου απεδειξαν πως δεν ενδιαφερονται αμα καταργηθει το πτυχιο τους..
επίσης βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι ούτε τα μισά από τα 205 άτομα, δεν νοιάστηκαν και δεν είδαν τα ψιλά γράμματα "επόμενη γσ στις 21/12" ..
Επομενη Γενικη Συνελευση την αλλη εβδομαδα μετα απο συλλογη υπογραφων!
kavourdista-amugdala έγραψε: Τα πρώτα προς αυτούς που στήνουν δεύτερη συνέλευση στο MQN έπειδή δεν ήρθαν στην κανονική,πάλι φιλικά.
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες