23/11: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 23/11: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τετ, 24 Νοέμ 2010 12:24 am

Παρακαλώ. Για να με καλύψεις και εσύ πες μου με το χέρι στη καρδιά σου αρέσει αυτό που βλέπεις ? το να ξεκατινιαζόμαστε τοσο άγρια επειδή απλά διαφωνούμε και να σκοτωνόμαστε και να βρίζουμε ο ένας τον άλλο? αν σου αρέσει πάω πάσο. εγώ δεν το γουστάρω και περιμένω μια φορά να τηρηθεί μια απλή συνθηκη διαλογου η ηρεμία. Αλλά τι ζητάω ε?
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό 3 » Τετ, 24 Νοέμ 2010 12:25 am

airetikos έγραψε:Ξυδάκι σε όσους δεν τους αρέσει που ψηφίστηκε η ανοιχτή σχολή
. Τι ξυδακι; Εγω θα σκασω νομιζεις; Εγω ΧΕΣΤΗΚΑ. Και το λεω ανοιχτα. Οτι και να γινει φετος, καταληψη 2 μηνων - ή ανοιχτη σχολη 25 μηνων, εγω σε καθε περιπτωση θα δωσω τα μαθηματακια μου, θα εκπληρωσω τις υποχρεωσεις μου, θα παρω πτυχιο, θα ειμαι κυριος. Απλα λοιπαμαι οσους νιωθουν το τι παιζει, θελουν να το προλαβουν και βρισκουν .."δεινοσαυρους" στο δρομο τους να προβαλουν τις προκαταληψεις τους

Οι υπολοιποι που απο το 2012 θα εφαρμοστουν ολα, να δω τι θα προλαβετε.
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό morisson » Τετ, 24 Νοέμ 2010 12:28 am

Να πω ότι δεν έχουν νόημα οι προσωπικές προκλήσεις,και καλό θα ήταν να γράφουμε μόνο όταν θέλουμε να επιχειρηματολογήσουμε.Λαικά,μην τρολάρετε και αλληλοβρίζεστε,γιατί αυτό μπορεί να το κάνει ο οποισδήποτε,δεν είναι δύσκολο.Συζήτηση κάνουμε.@amartwlos,paktomenos,airetikos,3 please.

...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό Arthur » Τετ, 24 Νοέμ 2010 12:28 am

εσεις οι 205 που ψηφίσατε ΔΑΠ και οι άλλοι 50 που ψήφισατε ΠΑΣΠ έχετε πειστεί πως όπως και να'χουν τα πράγματα ''θα τη βολέψω,θα καβατζωθώ,θα γλείψω,θα με χώσει ο μπαμπάς στην επιχείρηση,θα περάσω καλά τώρα και μετά βλέπουμε,όλοι ίδιοι είναι και δεν αλλάζει τίποτα'' κλπ κλπ ..

Σημερα 205 ατομα της σχολης μου απεδειξαν πως δεν ενδιαφερονται αμα καταργηθει το πτυχιο τους..

επίσης βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι ούτε τα μισά από τα 205 άτομα, δεν νοιάστηκαν και δεν είδαν τα ψιλά γράμματα "επόμενη γσ στις 21/12" ..

Επομενη Γενικη Συνελευση την αλλη εβδομαδα μετα απο συλλογη υπογραφων!

just summing it up...
Arthur

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τετ, 24 Νοέμ 2010 12:31 am

3 μου αρέσει η ειλικρίνειά σου και την προτιμώ πάντα. Και όσο για το δεινόσαυρος δέχομαι το γκαντεμόσαυρος γιατί μου ταιριάζει. Προκαταλήψεις δεν έχω και είμαι και από τους θιγόμενους μάλλον. Αλλά μια φορά να δώ κάτι επικοδομητικό και τί στο κόσμο.... Αυτό είπα και επειδή δεν το βλέπω μες τα νεύρα μου είπα για το ξυδάκι. Αυτά. Δεν έχω εκδικητικότητα κατά κάποιου αλλά ΕΛΕΟΣ. Ούτε τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε διάλογο σοβαρο που πρέπει να κάνουμε δράσεις (ακόμα και αν αυτές είναι κατάληψη κλπ?). Δηλαδή ειλικρινά αμα σκεφτείτε το τί ακριβώς ζητάω θα δείτε πόσο αυτονόητο είναι.
Αλλά θα το ξαναπώ Στην Ελλάδα έχουμε πάρει διαζύγιο από την κοινή λογική.
airetikos

Δημοσίευσηαπό 3 » Τετ, 24 Νοέμ 2010 12:39 am

Τι διαλογο μωρε, μαλλιασε η γλωσσα μου τοσα χρονια! Στην ουσια αυτο που λεω ειναι: Μην τους στηριζετε, μην τους πιστευετε, μην τους ακολουθειτε, μην τους ψηφιζετε! Στηριξτε την αριστερα να βρουμε ολοι την υγιεια μας! Να τελειωνουμε με δαυτους μια ωρα αρχυτερα! Καντε τα αιτηματα του κινηματος, καθολικη και παγια κοινωνικη συνθηκη!

Αμυνθειτε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να γουσταρουμε!

@Arthur: Ηρθε και ο πρωτος κ@@#ντης..
Εικόνα
3

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τετ, 24 Νοέμ 2010 12:41 am

Καλά θα πώ αυτό και θα το κλείσω. Αν εσύ ποτέ είδες σωστό διάλογο τότε εγώ είμαι αστροναύτης και ταξίδεψα στον τελευταιο γαλαξια. Τίποτα άλλο.
airetikos

Δημοσίευσηαπό 3 » Τετ, 24 Νοέμ 2010 12:48 am

Μωρε εγω ποτε δεν ειδα ολοσωστο διαλογο, και εχω και ευθυνες, αλλα οι ευθυνες αυτης της αρνητικοτητας ειναι αμφιδρομες.. Κι εγω με αυτο θα κλεισω.
Εικόνα
3

Δημοσίευσηαπό kavourdista-amugdala » Τετ, 24 Νοέμ 2010 1:13 am

Προσωπικά ,αν και έλεγα να μην το κάνω αυτή τη φορά, δεν καταφέρνω να αποφύγω τον πειρασμό να κάνω μια μνεία και ένα σχόλιο σε αυτά που διαβάζω.
Εγώ θα το πιώ το ξυδάκι μου (που παρεμπιπτώντως έχει καλύτερη γεύση απο τα σκατά του πρετεντέρη) και θα πω ότι δε μου κολλάει κάπως, άτομα τα οποία δεν πατάνε στις συνελεύσεις να τις πυροβολούν με τόση ένταση.
Όσον αφορά στη συνέλευση
Σήμερα χοντρά χοντρά υπήρξε το δίπολο των εξής διλημάτων:
(Ανοιχτή ή Κλειστή σχολή) και (Πτυχίο με ή χωρίς αξία)
Στους επιθετικούς καιρούς που ζούμε και τα δύο δεν γίνονται δυστυχώς. Γιατί ανοιχτή σχολή χωρίς βιώσιμη φοιτητική καθημερινότητα (βλέπε δίδακτρα), χωρίς δημόσιο πανεπιστήμιο
(βλέπε οικονομική αυτοτέλεια ) και χωρίς πτυχίο(βλέπε ΕΠΕΠ) είναι πουκάμισο αδειανό.
Άρα σαφώς και το δεύτερο δίλημα είναι αυτό που απαντά στην απόφαση του σήμερα. Και η απόφαση αυτή εκκρεμεί. Πιστεύω ότι δε δόθηκε σήμερα από τα δέντρα της δαπ αλλά και απο συναδέλφους που ακόμα δεν πείστηκαν για την αναγκαιότητα ανοιχτής ρήξης με το υπουργείο.Γιατί διακυβεύονται πολύ σημαντικότερα πράγματα από το να χάσουμε μαθημα. Δεν με νοιάζει αν είναι ρομαντική η πρόταση των καταλήψεων και ανεδαφική ή σοβιετική ή συναισθηματική ή ότι θέλει ας βάλει ο καθένας... ξέρω ότι είναι όσο ποτέ ρεαλιστική και ελπιδοφόρα.Αυτά κυρίως προς όποιον εγκλωβίστηκε στο πρώτο δίλημα ,φιλικά. Τα πρώτα προς αυτούς που στήνουν δεύτερη συνέλευση στο MQN έπειδή δεν ήρθαν στην κανονική,πάλι φιλικά.
Ήμουν αντάμης, δε θα πεθάνω κιότης κι αναδρομάρης χορτασμένος και προδότης
kavourdista-amugdala

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Τετ, 24 Νοέμ 2010 1:24 am

Εγώ πάλι θέλω να βγάλω το άχτι μου για λίιιιγο ακόμα , αν και κάλλιστα θα μπορούσα να πω και γω ένα "χ#$τηκα" καθώς παίρνω πτυχίο...
Ρε παιδιά, πείτε μου ειλικρινά.
Πόσες ημέρες κατάληψη έχουν γίνει φέτος...??
Σας προλαβαίνω.. Έχουν γίνει 4!

Και όμως οι καθηγητές στις αίθουσες ήδη μίλαγαν για χαμένα εξάμηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?!!!

Οι ίδιοι καθηγητές διαπλικτίζονταν μέσα στις προηγούμενες δυο καταλήψεις ,με τους φοιτητές που βρίσκονταν στη σχολή,για να κάνουν μάθημα εν'ω είχε ψηφιστεί κατάληψη!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΝΑΙ, στα κρυφά δωματιάκια του ΕΜΠ ξέρω πολύ καλά ότι κάποιοι έκαναν μάθημα!Μη μου πείτε ότι δεν το ξέρατε φίλοι γεωτεχνικοί και φίλοι δομοστατικοί!!!
Παράλληλα έγιναν ΟΛΕΣ οι αναπληρώσεις και συνεπώς ξεκινάμε από το μηδέν , με μηδέν χαμένες ώρες..

Πού θέλω να καταλήξω? Στο ότι καταρχάς η δαπ λέει ψέματα όταν μιλάει για χαμένα μαθήματα και "απειλούμενα" εξάμηνα... Μούφες! Σόρρυ κιόλας! Φέρνει την καταστροφή επίτηδες!
Ποτέ δεν κούνησε το χεράκι της για τίποτα , παρά μόνο για να μαζέψει τα ψηφαλάκια της..ελάτε τώρα, που δεν τα ξέρατε....

Θέλω πολύ να τη δω τη δαπ να κάνει παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο !!! χαχαχαχαχαχαχαχα Τόλμησε να μας πει και ο δαπιτης ότι θυσιάζει το μάθημα, εκείνος που δεν έχει μπει ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!

Επιπλέον , καταλήψεις έχουν να γίνουν από το 2007 , απλώς η δαπ είναι πολύ καλή στο να κάνει πολιτική ρίχνοντας λάσπη και λέγοντας ψέματα.. Δε μπορεί ο συνάδελφος (που συνάδελφο να τον κάνει ο θεός) να λέει ότι η κατάληψη έχει γίνει καραμέλα τη στιγμή που δεν έχουν γίνει καταλήψεις εδώ και τόσα χρόνια!!

Και ναι συνάδελφοι!!!!Στην τελική ας θυσιάσουμε και ένα καλοκαίρι από τη ζωή μας!!! Δε θα πάθουμε τίποτα.. Από δω και πέρα μας υποχρεώνουν να θυσιάσουμε ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΜΙΣΘΟΥΣ, ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ!
Πώς θα απαντήσουμε τότε???????

"Εγώ δεν ξέρω τίποτα, εγώ έκανα μάθημα"
"Εγώ δεν ξέρω τίποτα, εγώ ξέρω όμως στατική"
"Εγώ δεν ξέρω τίποτα, εγώ ξέρω όμως πεπερασμένα στοιχεία"
"Εγώ.."
"Εγώ.."
"Εγώ.."......

Για μια φορά ας βάλουμε το ΕΜΕΙΣ πάνω από το ΕΓΩ μας! Γιατί με τα εγώ τίποτα δεν κατακτιέται , και τίποτα ποτέ δεν κατακτήθηκε με στημένους "διαλόγους" μεταξύ παραταξιακών, όπως θα ήθελαν οι δαπ-πασπ να γίνει...Μόνο με αποφασιστικούς αγώνες καταφέρναμε πράμαρα...

Α! Και πού είστε? Εσείς που ψωνιζόσασταν για το χαρτί από το φοβερό ΕΜΠ , να σας δω σε λίγο καιρό που στα χέρια θα κρατάτε ένα φάκελο με μονάδες και με αυτό θα βαδίζεται - μάχεστε για αν συλλέξετε κι άλλες κάθε μήνα , κάθε μέρα! Πάνε τα πτυχία όπως τα ξέραμε.. πάνε όλα!
Εδώ μας κόψανε τη χρηματοδότηση κατά 75% ..Τι να λέμε τώρα....

Αυτά τα ολίγα για σήμερα..
Προφανώς και σεβόμαστε την απόφαση της γσ. Αλλά το 21/12 ρε συνάδελφοι , όπως και να το κάνουμε είναι πολύ παράλογο!!! Έλεος!

kavourdista-amugdala έγραψε: Τα πρώτα προς αυτούς που στήνουν δεύτερη συνέλευση στο MQN έπειδή δεν ήρθαν στην κανονική,πάλι φιλικά.

Θεός!!! χαχαχα :thumbup:
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...
Giorgitseli

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες