sofian6 έγραψε:Όσο έχω διαβάσει μέχρι τώρα:
18/5/2016 Εκλογές
25/10/2016 ΓΣ:δεν βλέπω προτάσεις για ΠΣ
10/11/2016 ΓΣ:ομπαμα ιμπεριαλσιμός κτλ και για ΠΣ αυτό:
Πρόγραμμα σπουδών για τις ανάγκες μας!Τον τελευταίο λόγο για το πρόγραμμα σπουδών τον έχει ο φοιτητικός σύλλογος και η Γενική του Συνέλευση, παλεύει για πρόγραμμα σπουδών με βάση τη συζήτηση και την απόφαση του, έχει δικαίωμα να εγκρίνει ή να απορρίπτει τις προτάσεις προγραμμάτων που σχεδιάζονται. Απορρίπτουμε όποια πρόταση δεν συνάδει με αυτά και βρίσκεται σε κατεύθυνση υποβάθμισης, κατάτμισης και εξειδίκευσης των σπουδών μας, αλλά και σε κατεύθυνση διάσπασης του πτυχίου. Παρεβρισκόμαστε στην επόμενη ΓΣ Τμήματος Καθηγητών που θα καλεστεί.
22/11/2016: Το κείμενο της ΑΑΠ που λέει αυτά που έκανα quote.(Δεν ξέρω αν αυτό υπερψηφίστικε δεν είναι στο φόρουμ)
12/12/2016: Ψήφιση Γ.Σ. του κειμένου αυτού.
13/3/2017: Τα ίδια αιτήματα.
Αυτά είναι τα κείμενα των Γ.Σ. που μπορώ να βρω εδώ.
Από αυτά που μου έστειλες διάβασα ότι ο εκπρόσωπος της ΔΑΠ στην επιτροπή κλασικά έπινε καφέ και συμμετείχε και ένας του Εγκέλαδου.
Το χω μέχρι εδω?
Κοίτα να δεις,με τον πανικό που γίνεται εδώ μέσα αυτές τις μέρες,προσπαθώ να μην πάρω θέση,να έχω εποπτεία στις συζητήσεις,αφήνοντας τες να εξελιχθούν.
Ωστόσο,βλέποντας αυτό το μήνυμα δεν μπορώ να μην παρατηρήσω,ότι υποτιμά και εκμηδενίζει την όποια προσπάθεια έχουν κάνει φοιτητές,είτε παρατάξεων,είτε μεμονωμένοι,είτε ως έτη για να συμβάλλουν στην συζήτηση
(ενώ την αντίπερα όχθη,έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο ειρωνεία,χλευασμό και πίστη στην καθηγητική αυθεντία).Κι αυτό είναι άσχημο.Και κακό.
Είτε τις κρίνουμε ως σωστές,είτε ως λάθος,είτε διαφωνούμε με τις σάλτσες που τις συνοδεύουν,τις οποίες κι εγώ ως ένα βαθμό θεωρώ περιττές, δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν υπήρχαν αντιπροτάσεις.Ή έστω προτάσεις για τις "κατευθυντήριες γραμμές" που οφείλει να έχει το νέο πρόγραμμα σπουδών.
Αν κάποιος δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα,δεν το γνωρίζει και δεν δείχνει το ενδιαφέρον να το κάνει ουσιαστικά,δε χρειάζεται να εκφέρει άποψη επ'αυτού,παραποιώντας την αλήθεια.
*Εκτιμώ ότι η κατάληψη δε θα συνεχίσει για πολύ.Όχι γιατί θα βρεθεί λύση,αλλά γιατί θα έρθουν οι γνωστοί-άγνωστοι να σώσουν τη σχολή,στο όνομα του καλού...
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...