Ούτε εμείς μπορούμε την παραπληροφόρηση, τέλος.
Αύριο μάθημα, έκλεισε
Giorgitseli έγραψε: aurio 8a nai kleista.
mazas έγραψε:Giorgitseli αυτη ειναι η αποψη σου ως εαακητης και μενα οτι δεν εγινε ως "δαπιτης" αλλα πεσ μου μεσα στο κολπο τησ νοθειας ηταν και η πκσ και η πασπ για σκεψου λιγο και στο κατω κατω απο τησ στιγμη που ο πινακας εγραψε 160 ανοιχτη και 158 κλειστη ας τολμησει κανεισ να με εμποδισει εμενα και αλλουσ πολλουσ να μπουμε στο μαθημα αφου μονο ετσι καταλαβαινετε θα κανουμε μαθημα ακομα και αν γινει στο προαυλιο!!
Giorgitseli έγραψε:παιδιά δεν μπορώ την παραπληροφόρηση πραγματικά! Η δαπ έκανε νοθεία. Τέλος!
τους 5 καταμετρητές τους έκανε 7 ως δια μαγείας και το 15 το έκανε 13 για τα εαακ..
έγινε συντονιστική επιτροπή κατάληψης αμέσως μετά τη συνέλευσή. Ήμουν κι εγώ εκεί. Αύριο θα ναι κλειστά.
strangelic έγραψε:Τις πρακτικές των Δαπιτών και του συναφιού τους τις ξέρουμε καλά,και τις βιώνουμε χρόνια τώρα.. Έτσι κ αλλιώς, αν ήταν να πέσει ξύλο θα έπεφτε. Άσε που οι Δαπίτες δεν φημίζονται για τις "ειρηνικές" τους διαπραγματεύσεις.. Αν ήταν να πέσει ξύλο, ο μόνος λόγος για το οποίο θα έφευγαν θα ήταν για να επιστρέψουν με ενισχύσεις..
strangelic έγραψε:νομίζεις ότι δεν θα βρίσκεται κανείς εκεί εκείνη την ώρα;; Για να μην γίνει το εργαστήριο εννοώ.
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες