Οπως ειπα και πιο πανω σπανια συμμετεχω σε συζητησεις τετοιου ειδους, δεν σε ξερω, επομενως δεν εχω καποιον λογο να θελω να σου ριξω λασπη.
(1ατοπο)
<<;λες οτι εχεις 2 χρονια στη σχολη,κατσε λιγα παραπανω και θα δεις οτι αλλα θα λες.>>
Δηλαδη μετα θα λεω αχ τι ωραια σχεση που εχουμε με τους καθηγητες μας και ποσο ωραια ειναι που συνδιαμορφωνουμε παρεα ?

... xaxaxa
<< και οι εργαζομενοι γιατι κλαιγονται και δε δεχονται τη μοιρα τους;>>
Αν αυτο συνιθιζοταν , ιστορικα τωρα μαλλον δεν θα ζουσες ..
<<ας γυρισουμε στο θεμα.μη το γυρνατε εκτος συνεχεια.>>
Δεν νομιζω οτι ειχα σκοπο να μιλησω σε αυτο το μερος , ( μιας και δεν ηξερα κατι για γλεντια και τα σχετικα , απο εδω το εμαθα ) απλα μερικα πραγματα σε βγαζουν εξω απο τα ρουχα σου ..Με λιγα λογια οτι εγραψες πιο πανω πεφτουν σε ατοπο ..Ουτε κατι προσωπικο εχω μαζι σου ουτε ειχα σκοπο να πω κατι ..
Απλα καλο ειναι πριν λεμε οτι λεμε να το σκεφτομαστε λιγο..Δεν μπορεις να αδειαζεις το οτιδηποτε με το καλησπερα Επειδη εσενα δεν σ'αρεσει.
Οπως ειπες ολοι επειρεαζομαστε. Δεν χανεις τιποτα παραπανω απο οτι θα χασω εγω και ο οποιοσδηποτε εδω μεσα.
Αυτα και απο εμενα για το τελος
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer