dannewyorker έγραψε:Παιδιά εντάξει.Επειδή η συζήτηση πάει να περάσει σε καβγά (ifi ο τόνος σου δεν είναι σωστος) και δεν είναι και διαλογος αυτό που κάνουμε (έχει δίκιο η inge) το κλείνω εδώ λέγοντας πως η αποψή σας είναι σεβαστή αλλά όχι αποδεκτή..καλή συνέχεια.
spirtoulis έγραψε:Το πρόβλημα ναι είναι εν μέρει και η εξεταστική. Γι'αυτους που τους καίει. Το πρόβλημα το δικό μου είναι οτι φεύγω για μεταπτυχιακό και δεν μπορώ να πάρω πιστοποιητικό τελειοφοίτου και αναλυτική. Που συνεπάγεται οτι θα έχω πρόβλημα για το μεταπτυχιακό. Εμένα ποιος μπορεί να με βοηθήσει από αυτούς που κάνουν απεργία. Ας έχουν τα χίλια δίκια. Εγώ τι θα κάνω? Μήπως έχει κανένας από σας καμία πρόταση γι'αυτό?
alienson έγραψε:η συνελευση της δευτερας θα γινει
another brick έγραψε:spirtoulis έγραψε:Το πρόβλημα ναι είναι εν μέρει και η εξεταστική. Γι'αυτους που τους καίει. Το πρόβλημα το δικό μου είναι οτι φεύγω για μεταπτυχιακό και δεν μπορώ να πάρω πιστοποιητικό τελειοφοίτου και αναλυτική. Που συνεπάγεται οτι θα έχω πρόβλημα για το μεταπτυχιακό. Εμένα ποιος μπορεί να με βοηθήσει από αυτούς που κάνουν απεργία. Ας έχουν τα χίλια δίκια. Εγώ τι θα κάνω? Μήπως έχει κανένας από σας καμία πρόταση γι'αυτό?
Στις αποφάσεις τους οι εργαζόμενοι έχουν συμφωνήσει να εξυπηρετούν όσους πρέπει να προλάβουν προθεσμίες κάποιου είδους (στρατούς, μεταπτυχιακά, κτλ..) Επαφή μαζί τους χρειάζεται, άνθρωποι είναι κι αυτοί και μάλιστα απεργώντας χάνουν λεφτά, δεν το κάνουν για να ξεβολεύουν εμάς, μάλλον έχουν κάποιο σοβαρό λόγο, δεν χρειάζεται να τους βλέπουμε σαν εχθρούς...
Και σκεφτείτε ότι ακόμα και η Σύγκλητος έβγαλε απόφαση ότι το ίδρυμα δεν μπορεί να λειτουργήσει άμα γίνουν αυτές οι απολύσεις, αφού οι εργαζόμενοι δεν είναι αρκετά "αξιόπιοστοι" όταν το λένε
spirtoulis έγραψε:another brick έγραψε:spirtoulis έγραψε:Το πρόβλημα ναι είναι εν μέρει και η εξεταστική. Γι'αυτους που τους καίει. Το πρόβλημα το δικό μου είναι οτι φεύγω για μεταπτυχιακό και δεν μπορώ να πάρω πιστοποιητικό τελειοφοίτου και αναλυτική. Που συνεπάγεται οτι θα έχω πρόβλημα για το μεταπτυχιακό. Εμένα ποιος μπορεί να με βοηθήσει από αυτούς που κάνουν απεργία. Ας έχουν τα χίλια δίκια. Εγώ τι θα κάνω? Μήπως έχει κανένας από σας καμία πρόταση γι'αυτό?
Στις αποφάσεις τους οι εργαζόμενοι έχουν συμφωνήσει να εξυπηρετούν όσους πρέπει να προλάβουν προθεσμίες κάποιου είδους (στρατούς, μεταπτυχιακά, κτλ..) Επαφή μαζί τους χρειάζεται, άνθρωποι είναι κι αυτοί και μάλιστα απεργώντας χάνουν λεφτά, δεν το κάνουν για να ξεβολεύουν εμάς, μάλλον έχουν κάποιο σοβαρό λόγο, δεν χρειάζεται να τους βλέπουμε σαν εχθρούς...
Και σκεφτείτε ότι ακόμα και η Σύγκλητος έβγαλε απόφαση ότι το ίδρυμα δεν μπορεί να λειτουργήσει άμα γίνουν αυτές οι απολύσεις, αφού οι εργαζόμενοι δεν είναι αρκετά "αξιόπιοστοι" όταν το λένε
Δεν είπα οτι το κάνουν για να ξεβολεύουν εμάς και τους κατανοώ πλήρως και είμαι με το μέρος τους. Αλλά εγώ τι θα κάνω? Μήπως ξέρεις ή αν ξέρει κάποιος με ποιον να επικοινωνήσω?
alienson έγραψε:ψιλο ασχετο αλλα σημαντικο...η συνελευση της δευτερας θα γινει παρουσια των εργαζομενων που απολυονται απο τη σχολη μας.
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες