Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Δευτέρα 23/9 (Σχόλια)

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Δευτέρα 23/9 (Σχόλια)

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Παρ, 20 Σεπ 2013 8:59 pm

δεν παει τπτ για καβγα.
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό Jakarta » Παρ, 20 Σεπ 2013 9:00 pm

dannewyorker έγραψε:Παιδιά εντάξει.Επειδή η συζήτηση πάει να περάσει σε καβγά (ifi ο τόνος σου δεν είναι σωστος) και δεν είναι και διαλογος αυτό που κάνουμε (έχει δίκιο η inge) το κλείνω εδώ λέγοντας πως η αποψή σας είναι σεβαστή αλλά όχι αποδεκτή..καλή συνέχεια.

Eσυ θα το κρίνεις αυτό ? ΜΙα χαρα συζητηση βλέπω και δεν βέπω γιατι να πάει σε καβγά ? εκτος αν εκει καταφεύγεις συνηθως
Jakarta

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό dannewyorker » Παρ, 20 Σεπ 2013 9:08 pm

Καλά.Συνέχισε την συζήτηση μόνος σου!
Prepare your anus!!Winter is coming..
dannewyorker

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό ifi » Παρ, 20 Σεπ 2013 9:56 pm

ο τόνος μου δεν νομίζω να είχε κάτι λάθος, παρόμοιος με το δικό σου είναι.
ifi

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό another brick » Σάβ, 21 Σεπ 2013 4:49 pm

spirtoulis έγραψε:Το πρόβλημα ναι είναι εν μέρει και η εξεταστική. Γι'αυτους που τους καίει. Το πρόβλημα το δικό μου είναι οτι φεύγω για μεταπτυχιακό και δεν μπορώ να πάρω πιστοποιητικό τελειοφοίτου και αναλυτική. Που συνεπάγεται οτι θα έχω πρόβλημα για το μεταπτυχιακό. Εμένα ποιος μπορεί να με βοηθήσει από αυτούς που κάνουν απεργία. Ας έχουν τα χίλια δίκια. Εγώ τι θα κάνω? Μήπως έχει κανένας από σας καμία πρόταση γι'αυτό?

Στις αποφάσεις τους οι εργαζόμενοι έχουν συμφωνήσει να εξυπηρετούν όσους πρέπει να προλάβουν προθεσμίες κάποιου είδους (στρατούς, μεταπτυχιακά, κτλ..) Επαφή μαζί τους χρειάζεται, άνθρωποι είναι κι αυτοί και μάλιστα απεργώντας χάνουν λεφτά, δεν το κάνουν για να ξεβολεύουν εμάς, μάλλον έχουν κάποιο σοβαρό λόγο, δεν χρειάζεται να τους βλέπουμε σαν εχθρούς...
Και σκεφτείτε ότι ακόμα και η Σύγκλητος έβγαλε απόφαση ότι το ίδρυμα δεν μπορεί να λειτουργήσει άμα γίνουν αυτές οι απολύσεις, αφού οι εργαζόμενοι δεν είναι αρκετά "αξιόπιοστοι" όταν το λένε :shock:
another brick

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό alienson » Σάβ, 21 Σεπ 2013 9:49 pm

ψιλο ασχετο αλλα σημαντικο...η συνελευση της δευτερας θα γινει παρουσια των εργαζομενων που απολυονται απο τη σχολη μας.
alienson

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό saveapenguin » Σάβ, 21 Σεπ 2013 10:16 pm

alienson έγραψε:η συνελευση της δευτερας θα γινει

Μακάρι!
saveapenguin Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό spirtoulis » Σάβ, 21 Σεπ 2013 11:18 pm

another brick έγραψε:
spirtoulis έγραψε:Το πρόβλημα ναι είναι εν μέρει και η εξεταστική. Γι'αυτους που τους καίει. Το πρόβλημα το δικό μου είναι οτι φεύγω για μεταπτυχιακό και δεν μπορώ να πάρω πιστοποιητικό τελειοφοίτου και αναλυτική. Που συνεπάγεται οτι θα έχω πρόβλημα για το μεταπτυχιακό. Εμένα ποιος μπορεί να με βοηθήσει από αυτούς που κάνουν απεργία. Ας έχουν τα χίλια δίκια. Εγώ τι θα κάνω? Μήπως έχει κανένας από σας καμία πρόταση γι'αυτό?

Στις αποφάσεις τους οι εργαζόμενοι έχουν συμφωνήσει να εξυπηρετούν όσους πρέπει να προλάβουν προθεσμίες κάποιου είδους (στρατούς, μεταπτυχιακά, κτλ..) Επαφή μαζί τους χρειάζεται, άνθρωποι είναι κι αυτοί και μάλιστα απεργώντας χάνουν λεφτά, δεν το κάνουν για να ξεβολεύουν εμάς, μάλλον έχουν κάποιο σοβαρό λόγο, δεν χρειάζεται να τους βλέπουμε σαν εχθρούς...
Και σκεφτείτε ότι ακόμα και η Σύγκλητος έβγαλε απόφαση ότι το ίδρυμα δεν μπορεί να λειτουργήσει άμα γίνουν αυτές οι απολύσεις, αφού οι εργαζόμενοι δεν είναι αρκετά "αξιόπιοστοι" όταν το λένε :shock:

Δεν είπα οτι το κάνουν για να ξεβολεύουν εμάς και τους κατανοώ πλήρως και είμαι με το μέρος τους. Αλλά εγώ τι θα κάνω? Μήπως ξέρεις ή αν ξέρει κάποιος με ποιον να επικοινωνήσω?
spirtoulis

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό amelie_a » Κυρ, 22 Σεπ 2013 1:08 am

spirtoulis έγραψε:
another brick έγραψε:

Δεν είπα οτι το κάνουν για να ξεβολεύουν εμάς και τους κατανοώ πλήρως και είμαι με το μέρος τους. Αλλά εγώ τι θα κάνω? Μήπως ξέρεις ή αν ξέρει κάποιος με ποιον να επικοινωνήσω?

Αν όντως ισχύει το ότι οι εργαζόμενοι εξυπηρετούν όσους πρέπει να προλάβουν προθεσμίες κτλ δοκίμασε να στείλεις mail στο admin@civil.ntua.gr και αν δεν απαντήσει κανείς πέρνα τη Δευτέρα από Ζωγράφου (αν είσαι κάπου στην Αθήνα) να βρεις κάποιον στην πύλη να συνεννοηθείς.
Άβαταρ μέλους
amelie_a Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Jason_ab » Κυρ, 22 Σεπ 2013 9:31 pm

alienson έγραψε:ψιλο ασχετο αλλα σημαντικο...η συνελευση της δευτερας θα γινει παρουσια των εργαζομενων που απολυονται απο τη σχολη μας.

Υπάρχει συγκεκριμένη λίστα με ονόματα εργαζομένων που απολύονται απο την σχολή μας;
If forcing empathy is as clever as you can be
we'll gladly watch while you go down in flames.
Jason_ab

Έτος εισαγωγής: 2004

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες