Αντιφασιστική πρωτοβουλία ΕΜΠ

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: Αντιφασιστική πρωτοβουλία ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό teo » Τετ, 21 Νοέμ 2012 1:16 am

apo7 έγραψε:Ξεχασα: και προπυργιο κατα της ισλαμικης λαιλαπας - την ιδια περιοδο που οι ευρωπαϊκες κοινωνιες καταστρεφονται (αθορυβα ακομα) απ'την ισλαμικη εισβολη, οι Εβραιοι, ζωντας μεσα σε μια θαλασσα απο μουσουλμανους, εχουν μια δημοκρατικη, εννομη κι ελευθερη κοινωνια χωρις αλλαχακμπαρηδες.

Εσεις οι Φασιστες-Νεοναζι δεν ειστε κατα των εβραιων?
teo

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Τετ, 21 Νοέμ 2012 1:22 am

teo έγραψε:
apo7 έγραψε:Ξεχασα: και προπυργιο κατα της ισλαμικης λαιλαπας - την ιδια περιοδο που οι ευρωπαϊκες κοινωνιες καταστρεφονται (αθορυβα ακομα) απ'την ισλαμικη εισβολη, οι Εβραιοι, ζωντας μεσα σε μια θαλασσα απο μουσουλμανους, εχουν μια δημοκρατικη, εννομη κι ελευθερη κοινωνια χωρις αλλαχακμπαρηδες.

Εσεις οι Φασιστες-Νεοναζι δεν ειστε κατα των εβραιων?

Είναι μεταμοντέρνος φασίστας.Βορίδης style
agnwstos x

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Τετ, 21 Νοέμ 2012 1:42 pm

Reporter έγραψε:Off topic:
lybe33 έγραψε:Προσωπικά, να βαφτίζουμε φασισμό γενικά τη βία το θεωρώ ανιστόρητο και άδικο. Εκτός εαν (ξέρω γω) θεωρούμε ότι οι ρουκέτες των Παλαιστινίων στο Τελ Αβίβ είναι φασιστική βία (κι αυτοί την άποψή τους θέλουν να "επιβάλλουν")...

Τότε τα μπλοκ του συ.ριζ.α γιατί ήταν τα μόνα μπλοκ που δεν πήγαν να διαδηλώσουν στην πρεσβεία του Ισραήλ το περασμένο Σάββατο?

Και όλα τα αναρχικά μπλοκ στρίψαν Αλεξάνδρας.Αν θυμάσαι το σχολιάσαμε κιόλας...Τι σημαίνει αυτό ?Ότι οι αναρχικοί παίρνουν γραμμή από το Συριζα ή το Σόρος που χρηματοδοτεί το indymedia :lol: :lol: ?

Υ.Γ Στις διαπραγματεύσεις για να ανοίξει ο φραγμός ήταν μεταξύ άλλων η Βαλαβάνη και ο Στρατούλης.Βουλευτές του Συριζα.Τώρα γιατί διαλύθηκε το μπλοκ(αρκετά πίσω και αρκετά πριν ανοίξει ο φραγμός )δεν το γνωρίζω ακριβώς.Πάντως όχι λόγω κομπρεμί με το Ισραήλ :ellinofreneia:
agnwstos x

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τετ, 21 Νοέμ 2012 2:02 pm

Υπάρχει γραμμή πλέον να μην διαδηλώνουν κατά του Ισραήλ. Και στη Θεσσαλονίκη δεν εμφανίστηκαν καν....Εγώ δεν είπα για σόρος....Αυτά τα λες εσύ...Απλά ο Τσίπρας δεν θέλει να χαλάσει την γεωστρατηγική ζαχαρένια με τον ανθρωπιστή (κατά Δούρου) Πέρες....Οι αναρχικοί άλλες φορές δεν γούσταραν να πάνε ούτε μέχρι την αμερικάνικη πρεσβεία και το έχουμε σχολιάσει τα προηγούμενα χρόνια...

Θεσσαλονίκη, Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη...κόντρα στην δυνατή βροχή

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, σε πείσμα της δυνατής βροχής που έπεφτε όλο το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, οι συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στην μαρτυρική Γάζα και καταδίκης των εγκλημάτων του σιωνιστικού τρομοκρατικού κράτους. Οι Θεσσαλονικείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΕΔΥΕΘ και του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν στο Άγαλμα του Βενιζέλου και απέναντι, στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους, η Ανταρσύα και η Πρωτοβουλία για Αριστερή Αντι-ιμπεριαλιστική Συνεργασία. Οι δύο συγκεντρώσεις με διαφορά λίγης ώρας πορεύτηκαν με αντιπολεμικά, αντιιμπεριαλιστικά και διεθνιστικής αλληλεγγύης συνθήματα στο Αμερικάνικο Προξενείο, η είσοδος του οποίου στο εμπορικό κέντρο δονούνταν επί ώρα από αυτά, ειδικά όταν οι δύο συγκεντρώσεις ενώσαν τις φωνές τους, γεγονός όχι και πολύ συνηθισμένο τα τελευταία χρόνια. Οι δύο συγκεντρώσεις αποχωρώντας, διαλύθηκαν στα σημεία από όπου ξεκίνησαν. Η παρουσία της αστυνομίας, έστω και με κάποια καθυστέρηση έγινε αισθητή, προκαλώντας συνθήματα καταγγελίας από τους διαδηλωτές. Αξιοσημείωτη η απουσία του ΣΥΡΙΖΑ και των συνιστωσών του.

πηγή: http://antigeitonies.blogspot.gr/2012/1 ... _7782.html
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Τετ, 21 Νοέμ 2012 2:14 pm

[quote="Reporter"]Υπάρχει γραμμή πλέον να μην διαδηλώνουν κατά του Ισραήλ. Και στη Θεσσαλονίκη δεν εμφανίστηκαν καν....Εγώ δεν είπα για σόρος....Αυτά τα λες εσύ...Απλά ο Τσίπρας δεν θέλει να χαλάσει την γεωστρατηγική ζαχαρένια με τον ανθρωπιστή (κατά Δούρου) Πέρες....Οι αναρχικοί άλλες φορές δεν γούσταραν να πάνε ούτε μέχρι την αμερικάνικη πρεσβεία και το έχουμε σχολιάσει τα προηγούμενα χρόνια...

[quote]

Για τον Σόρος ήταν πλάκα ήμαρτον!Μην κάνεις σαν πολιτικάντης πάλι!Οι αναρχικοί κάθε χρόνο πορεύονται προς την Αμερικανική πρεσβεία και μάλιστα κάνουν παγκινητοποίηση αφού τα μπλοκ τους είναι από τα πιο μαζικά τη συγκεκριμένη μέρα.Άρα αυτό που λες ότι δεν γουστάρουν να πανε καν είναι εντελώς άκυρο....

Υ.Γ. Για τη Θεσσαλονίκη δεν γνωρίζω.Θα το ψάξω
agnwstos x

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τετ, 21 Νοέμ 2012 2:18 pm

Υπάρχει σύγκρουση απόψεων μεταξύ των αναρχικών για το αν πρέπει να φτάνουν με πορεία μέχρι την αμερικανική πρεσβεία...Γενικά οι περισσότεροι θέλουν να υποβαθμίσουν το αντιϊμπεριαλιστικό περιεχόμενο του Πολυτεχνείου και την πάλη για εθνική ανεξαρτησία....
Για τη Θεσσαλονίκη ψάξτο και θα δεις οτι ισχύει.....
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό apo7 » Τετ, 21 Νοέμ 2012 6:38 pm

teo έγραψε:Εσεις οι Φασιστες-Νεοναζι δεν ειστε κατα των εβραιων?

agnwstos x έγραψε:Είναι μεταμοντέρνος φασίστας.Βορίδης style

Θα με μπερδευετε με αλλον, εγω εχω κανει ξεκαθαρη την αντιθεση μου με τον κομμουνισμο-φασισμο.
Παντως ειναι αστειο να μιλανε για φασισμο οι φασιστες της σχολης μας (εαακιτες κατα κυριο λογο, αλλα και στον εγκελαδο υπαρχουν αρκετα φασιστομουτρα).
apo7

Δημοσίευσηαπό alienson » Τετ, 21 Νοέμ 2012 8:41 pm

@apo7 εγώ στη θέση σου θα είχα ήδη αυτοκτονήσει
alienson

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Πέμ, 22 Νοέμ 2012 1:29 am

@apo7: Άλλη μία μαλακία και θα εκραγεί το κεφάλι σου ειλικρινά... Διάβασε τουλάχιστον λίγο θεωρία ("Ο αγών μου" ξέρω γω) να έχει νόημα η αντιπαράθεση, έχουμε βαρεθεί τον κώλο μας!
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό konstantinoskon » Πέμ, 22 Νοέμ 2012 1:48 pm

Τελικά αποφασίστηκε αντιφασιστική συνάντηση ή πορεία΄? (γτ δεν έχω βρεί κάτι στο τόπικ)
konstantinoskon

Έτος εισαγωγής: 2010

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης