Σχολιασμός εξελίξεων ΕΜΠ

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: Σχολιασμός εξελίξεων ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό ScepticEngineer » Παρ, 04 Ιούλ 2014 7:26 pm

Χωρις να εχω καποιου ειδους πληροφορηση η εμπειρια απο τετοιες περιπτωσεις, θεωρω αυτονοητο οτι η εξεταστικη θα γινει πριν η μετα την επαναληπτικη.... Οχι πριν τα τελη Αυγουστου παντως....
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted

This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted

Ohh it tears me and I bleed…”
Άβαταρ μέλους
ScepticEngineer

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό Lion » Σάβ, 05 Ιούλ 2014 12:20 pm

ScepticEngineer έγραψε:Χωρις να εχω καποιου ειδους πληροφορηση η εμπειρια απο τετοιες περιπτωσεις, θεωρω αυτονοητο οτι η εξεταστικη θα γινει πριν η μετα την επαναληπτικη.... Οχι πριν τα τελη Αυγουστου παντως....

εγω παντως δεν θα θεωρούσα αυτονόητο οτι θα γινει διπλή εξεταστικη στη σχολή μας .... χωρις να εχω ακούσει κατι βεβαίως...
Lion

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό ScepticEngineer » Σάβ, 05 Ιούλ 2014 1:21 pm

Lion έγραψε:
ScepticEngineer έγραψε:Χωρις να εχω καποιου ειδους πληροφορηση η εμπειρια απο τετοιες περιπτωσεις, θεωρω αυτονοητο οτι η εξεταστικη θα γινει πριν η μετα την επαναληπτικη.... Οχι πριν τα τελη Αυγουστου παντως....

εγω παντως δεν θα θεωρούσα αυτονόητο οτι θα γινει διπλή εξεταστικη στη σχολή μας .... χωρις να εχω ακούσει κατι βεβαίως...

Δεν θεωρεις αυτονοητο οτι θα γινει γενικα η εαρινη εξεταστικη, η οτι δεν θα γινουν παραλληλα με την επανληπτικη;
“I’m sowing the seeds,

This thorn in my side

Άβαταρ μέλους
ScepticEngineer

Δημοσίευσηαπό Becoming_I » Σάβ, 05 Ιούλ 2014 1:38 pm

Βγάλανε και οι ναυπηγοί ανακοίνωση για την εξεταστική των επι πτυχίω

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται οι «επί πτυχίω» φοιτητές της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών οι οποίοι χρωστούν έως πέντε (5) μαθήματα και έχουν τη διπλωματική τους εργασία σε τελικό στάδιο να δηλώσουν εφόσον το επιθυμούν, στη Γραμματεία της Σχολής τη συμμετοχή τους στην Έκτακτη Εξεταστική που θα διεξαχθεί από 16/7/2014 έως 1/8/2014

Ζωγράφου, 4.07.2014

Από τη Γραμματεία της Σχολής ΝΜΜ

Πηγή
Άβαταρ μέλους
Becoming_I Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό mikeportnoy » Σάβ, 05 Ιούλ 2014 2:05 pm

ScepticEngineer έγραψε:
Lion έγραψε:

Δεν θεωρεις αυτονοητο οτι θα γινει γενικα η εαρινη εξεταστικη, η οτι δεν θα γινουν παραλληλα με την επανληπτικη;

Αναρωτιεμαι παντως, αν δεν γινει η εαρινη εξεταστικη ξεχωριστα απο την Επαναληπτικη πως θα ολοκληρωθει επισημως το εξαμηνο ;
An eye for an eye makes the whole world blind.
Mahatma Gandhi
Άβαταρ μέλους
mikeportnoy

Δημοσίευσηαπό ScepticEngineer » Σάβ, 05 Ιούλ 2014 2:52 pm

Ρε παιδια ειναι δεδομενο οτι η εαρινη δεν μπορει να γινει τωρα. Δηλαδη τι, θα μας βαλουν εξεταστικη απο 2 Αυγουστου μεχρι οσο τραβηξει; Δεν γινεται, ας ειμαστε και λιγο λογικοι. Το πιο λογικο ειναι να γινει μια διπλη εξεταστικη 6 βδομαδων πανω κατω, το Σεπτεμβρη. Δεν βλεπω πως μπορει να γινει κατι διαφορετικο. Οσο για τα "επισημα" και τα "τυπικα" νομιζω οτι μπορουν να παρακαμφθουν σε κατι τετοιες περιπτωσεις αν υπαρχει βουληση.
“I’m sowing the seeds,

This thorn in my side

Άβαταρ μέλους
ScepticEngineer

Δημοσίευσηαπό Lion » Σάβ, 05 Ιούλ 2014 3:20 pm

Αυτό που αποφασίστηκε στη σύγκλητο και νομίζω είναι λογικό να σταματήσουν τα μαθηματα 1 αυγούστου και να μην γίνει εξεταστική τώρα πλην πτυχιακησ. Τα περαιτέρω θα εξειδικευτούν από κάθε σχολή. Ομωσ για την σχολή μασ δεν ξέρω αν είναι αυτονόητο από τουσ καθηγητές ότι θα γίνει ότι και στισ άλλες σχολεσ. Για αυτό προφανώς χρειάζεται μια εγρήγορση από μεριάσ φοιτητών.
Lion

Δημοσίευσηαπό mikeportnoy » Σάβ, 05 Ιούλ 2014 3:29 pm

Δεν μιλησα για εξεταστικη τωρα εγω. Αυτο που λεω ειναι οτι η επαναληπτικη και η εαρινη (οταν ανοιξουμε τελη Αυγουστου) θα πρεπει να γινουν ως 2 διαφορετικες διαδικασιες και οχι η μια να εμπλακει με την αλλη.
An eye for an eye makes the whole world blind.
Mahatma Gandhi
Άβαταρ μέλους
mikeportnoy

Δημοσίευσηαπό godfather » Κυρ, 06 Ιούλ 2014 1:54 pm

Θαρρω πως επειγει συνεδρίαση του φοιτητικού μας συλλόγου προς συμφέρον όλων. Γιατι στο τέλος θα μείνουμε με την εξεταστική του Σεπτέμβρη...πρέπει επιτέλους η αυτοδύναμη ΔΑΠ να καλέσει εκείνη ΠΡΩΤΗ γενική συνέλευση και να υπερασπιστεί στη πράξη τα δικαιώματα των φοιτητών που καλώς ή κακώς αντιπροσωπεύει. Οι μηχανολογοι καταφεραν τουλαχιστον να βγάλουν μια αποφαση και να πιεσουν προς το αυτονόητο, τόσο δύσκολο για μας; Μέχρι ποτε;;
Άβαταρ μέλους
godfather

Δημοσίευσηαπό markos2175 » Κυρ, 06 Ιούλ 2014 11:56 pm

Το καλυτερο ειναι η εξεταστικη να μεταφερθει ως εχει( 3 εβδομαδες δλδ και οχι 2 που καποιοι εξυπνοι προτεινουν διοτι απλα δεν προλαβαινουμε) τον οκτωβρη.ναι μεν θα ειναι πανω σε παραδοσεις αλλα δεν γινεται αλλιως.ουτε να δωσουμε μεσα στον αυγουστο γιατι θα ειναι ακομα πιο συρρικνωμενη απο την υπαρχουσα τν 3 εβδομαδων και προφανως λογω συνθηκων.τ ιδιο εγινε και ολη τη χρονια στο πανεπιστημιο και οι φοιτητες περασαν τοσαα μαθηματα.ας δωθει βεβαια πτυχιακη για τα παιδια που ειναι να πραδωσουν διπλωματικες αμεσα
markos2175

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης