ScepticEngineer έγραψε:Χωρις να εχω καποιου ειδους πληροφορηση η εμπειρια απο τετοιες περιπτωσεις, θεωρω αυτονοητο οτι η εξεταστικη θα γινει πριν η μετα την επαναληπτικη.... Οχι πριν τα τελη Αυγουστου παντως....
Lion έγραψε:ScepticEngineer έγραψε:Χωρις να εχω καποιου ειδους πληροφορηση η εμπειρια απο τετοιες περιπτωσεις, θεωρω αυτονοητο οτι η εξεταστικη θα γινει πριν η μετα την επαναληπτικη.... Οχι πριν τα τελη Αυγουστου παντως....
εγω παντως δεν θα θεωρούσα αυτονόητο οτι θα γινει διπλή εξεταστικη στη σχολή μας .... χωρις να εχω ακούσει κατι βεβαίως...
ScepticEngineer έγραψε:Lion έγραψε:ScepticEngineer έγραψε:Χωρις να εχω καποιου ειδους πληροφορηση η εμπειρια απο τετοιες περιπτωσεις, θεωρω αυτονοητο οτι η εξεταστικη θα γινει πριν η μετα την επαναληπτικη.... Οχι πριν τα τελη Αυγουστου παντως....
εγω παντως δεν θα θεωρούσα αυτονόητο οτι θα γινει διπλή εξεταστικη στη σχολή μας .... χωρις να εχω ακούσει κατι βεβαίως...
Δεν θεωρεις αυτονοητο οτι θα γινει γενικα η εαρινη εξεταστικη, η οτι δεν θα γινουν παραλληλα με την επανληπτικη;
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης