Προσωρινώς,.. Τα υπόλοιπα αύριο στις 18:00...
Εάν, προγραματίζεται συζήτηση και όχι αγωνιστική συμπαράσταση από Διδάσκοντες...
nikos3 έγραψε:οι απειλες ξεκινησαν χτες
Η Α. Διαμαντοπούλου, μιλώντας στον Σκάι προειδοποίησε "ότι οι κινητοποιήσεις θα έχουν κόστος διότι δεν γίνεται και τα πανεπιστήμια κλειστά και όλοι να πληρώνονται και οι φοιτητές να μην χάνουν εξάμηνα".
Συγνώμη και για την δικη μου έκφραση,
μια και μοναδικη λεξη ειναι σε θεση να αποδωσει την οδηγητικη λειτουργια της φιλοσοφικης πρακτικης το να χαραξεις τη διαχωριστικη γραμμη αναμεσα στις αντιμαχωμενες ταξεις , αναμεσα σε εχθρους και φιλους
Louis Althusser
Αυτό έδωσε πάτημα και στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση. Άμα το αμβισβητούμε αυτό μάλλον θα πρέπει να επικρατήσει η αναρχία.
Για τα δίδακτρα έχει διαψευτει από την κυβέρνηση. Αν πάνε ποτέ να τα επιβάλλουν να το ξανασυζητήσουμε
pokerman έγραψε:nikos3 έγραψε:οι απειλες ξεκινησαν χτες
Η Α. Διαμαντοπούλου, μιλώντας στον Σκάι προειδοποίησε "ότι οι κινητοποιήσεις θα έχουν κόστος διότι δεν γίνεται και τα πανεπιστήμια κλειστά και όλοι να πληρώνονται και οι φοιτητές να μην χάνουν εξάμηνα".
Συγνώμη και για την δικη μου έκφραση,
μια και μοναδικη λεξη ειναι σε θεση να αποδωσει την οδηγητικη λειτουργια της φιλοσοφικης πρακτικης το να χαραξεις τη διαχωριστικη γραμμη αναμεσα στις αντιμαχωμενες ταξεις , αναμεσα σε εχθρους και φιλους
Louis Althusser
Ποιες απειλες φιλε μου ? Αυτο που ειπε ειναι απολυτα σωστο και λογικο... Μηπως θελεις να σου στειλουμε και το πτυχιο σπιτι σου για να μπορεις να κανεις ανετα την επανασταση σου ?
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες