eX-mc έγραψε:-περικοπές σε βιβλία και σε προμήθειες προφανώς απαραίτητες για το μάθημα που άλλοτε τα έδιναν
-μηδαμινή χρηματοδότηση στους φοιτητές από εργαστήρια μέχρι εκπαιδευτικές εκδρομές
-περικοπές σε προσωπικό, ιδιωτικοποίηση φορέων (βλ. εστιατόρια-κυλικεία-καθαρισμός- σύντομα φύλαξη κι έπεται η συνέχεια)
αυτά γι'αρχή που τα είχα πρόχειρα στο μυαλό μου άμα θες μπορούμε να συζητήσουμε κι άλλα
TheMaster έγραψε:eX-mc έγραψε:-περικοπές σε βιβλία και σε προμήθειες προφανώς απαραίτητες για το μάθημα που άλλοτε τα έδιναν
-μηδαμινή χρηματοδότηση στους φοιτητές από εργαστήρια μέχρι εκπαιδευτικές εκδρομές
-περικοπές σε προσωπικό, ιδιωτικοποίηση φορέων (βλ. εστιατόρια-κυλικεία-καθαρισμός- σύντομα φύλαξη κι έπεται η συνέχεια)
αυτά γι'αρχή που τα είχα πρόχειρα στο μυαλό μου άμα θες μπορούμε να συζητήσουμε κι άλλα
-Μα ηταν απαραιτητη η μειωση σε ορισμενα βιβλια , αφου πηγαινες και επαιρνες πολλα ακυρα βιβλια (τουλαχιστον σε αλλες σχολες) . Οσο για της προμηθειες θα επρεπε να οριζει η σχολη οτι σε καθε ετος φοιτησης θα παρεχονται μερικα βασικα εργαλεια που ειναι απαραιτητα για φοιτηση .
-Εφοσον υπαρχει κριση και γινονται περικοπες λογικο το βρισκω .
-Δεν βλεπω πως σχετιζεται με την επιβολη διδακτρων .
Παλι δεν βλεπω διδακτρα , αλλα "διδακτρα" ... Τα ιδια μπορεις να πεις και για το σχολειο , αφου δεν σου πληρωνουν εκπαιδευτικες εκδρομες , τα τετραδια κτλ. ... Προσωπικα δεν θεωρω πως τα δημοσια σχολεια εχουν διδακτρα
gousia έγραψε:aoki έγραψε:Παιδιά πρέπει να μαζευτούμε όλοι και να συμπαρασταθούμε στους απολυμένους.Πρέπει να αοοφασίσουμε το κλείσιμο της σχολής και εμείς, μη γίνει καμιά στραβή και αρχίσει η εξεταστική τώρα που έχει το Μουντιάλ και το Σεπτέμβριο που θα είμαστε πιο χαλαροί δίνουμε και κανένα μάθημα
Αν ισχυει το ετος εισαγωγης,εχεις βρει δικαιολογια για το ραχατι...Μη σου πω να στησεις και σκηνη στην πυλη.
eX-mc έγραψε:TheMaster έγραψε:eX-mc έγραψε:-περικοπές σε βιβλία και σε προμήθειες προφανώς απαραίτητες για το μάθημα που άλλοτε τα έδιναν
-Μα ηταν απαραιτητη η μειωση σε ορισμενα βιβλια , αφου πηγαινες και επαιρνες πολλα ακυρα βιβλια (τουλαχιστον σε αλλες σχολες) . Οσο για της προμηθειες θα επρεπε να οριζει η σχολη οτι σε καθε ετος φοιτησης θα παρεχονται μερικα βασικα εργαλεια που ειναι απαραιτητα για φοιτηση .
-Εφοσον υπαρχει κριση και γινονται περικοπες λογικο το βρισκω .
-Δεν βλεπω πως σχετιζεται με την επιβολη διδακτρων .
Παλι δεν βλεπω διδακτρα , αλλα "διδακτρα" ... Τα ιδια μπορεις να πεις και για το σχολειο , αφου δεν σου πληρωνουν εκπαιδευτικες εκδρομες , τα τετραδια κτλ. ... Προσωπικα δεν θεωρω πως τα δημοσια σχολεια εχουν διδακτρα
Ρεεε θα με τρελάνεις;;; Έβγαλες συμπέρασμα σε ένα χρόνο πως τα βιβλία που παίρνεις είναι άκυρα;; Και τι μου λες σε άλλες σχολές, οι άλλες σχολές τώρα έχουν εξεταστική εμείς μόνο εδώ ψάχνουμε μια γραμμή ισορροπίας. Τι να ορίσει η σχολή, δουλευόμαστε; Κι αυτά τα όποια παίρναμε πλέον πρέπει να τα διεκδικήσουμε..
Δηλαδή, γι'αυτούς τους κάποιους που καταχράστηκαν, και συνεχίζουν να το κάνουν, χρηματοδοτήσεις στο ίδρυμα και τις σχολές ή την εξουσία που τους δίνεται θα γίνουν οι περικοπές (χωρίς φυσικά να απομακρύνονται αυτοί) κι εμείς θα λέμε ότι είναι λογικό;
Δε βλέπεις να σχετίζεται με την επιβολή διδάκτρων; Τις προάλλες έτυχε να χρειαστώ να πάω στο pc-lab της σχολής κι ύστερα στη βιβλιοθήκη και το pc-lab του ιδρύματος (γνωστό κι ως linux-lab) στο ΚΗΥ. Αποτέλεσμα κλειστά και τα 3. Η βιβλιοθήκη του πολυτεχνείου είχε ένα χαρτί που έγραφε ότι κλείνει στις 3 το μεσημέρι το ίδιο και το ΚΗΥ. Κι εσύ αυτά δε τα σχετίζεις με την επιβολή διδάκτρων ή την ιδιωτικοποίηση;;
Δηλαδή εντάξει, άλλο να έχεις αμφιβολίες και να θέλεις να ενημερωθείς για το τι γίνεται τόσο καιρό κι άλλο αυτό που γράφεις. Ειλικρινά έχω όλη την καλή διάθεση να συζητήσω με τον καθένα -σχεδόν- αλλά με τέτοιες κουβέντες κι από τόσο «μικρούς» δε ξέρω, βγαίνω από τα ρούχα μου. Με συγχωρείς.
aoki έγραψε:gousia έγραψε:aoki έγραψε:Παιδιά πρέπει να μαζευτούμε όλοι και να συμπαρασταθούμε στους απολυμένους.Πρέπει να αοοφασίσουμε το κλείσιμο της σχολής και εμείς, μη γίνει καμιά στραβή και αρχίσει η εξεταστική τώρα που έχει το Μουντιάλ και το Σεπτέμβριο που θα είμαστε πιο χαλαροί δίνουμε και κανένα μάθημα
Αν ισχυει το ετος εισαγωγης,εχεις βρει δικαιολογια για το ραχατι...Μη σου πω να στησεις και σκηνη στην πυλη.
Δυστηχως για σενα εχω τελειωσει εδω και τρια χρονια!!!!Τα ξαναλεμε σε μια δεκαετια οταν θα εχεις τελειωσει και εσυ γιατι τοτε υπολογιζω να τελειωσουν οι καταληψεις.Αντε γεια!!!
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης