30/11: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 30/11: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό Reporter » Παρ, 30 Νοέμ 2012 9:13 pm

Καλά, έχετε ξεφύγει τελείως... Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να σε πληροφορήσει την ώρα που θες και πόσο μάλλον η inge που απαντάει επί καθημερινή βάση σε πολλές ερωτήσεις είτε για μαθήματα είτε για οτιδήποτε άλλο....Επίσης κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να τροφοδοτήσει την ικανοποίηση του κάθε δεξιού ή ακροδεξιού που χάρηκε που δεν έγινε συνέλευση και θέλει να τ ακούει....
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Παρ, 30 Νοέμ 2012 9:17 pm

Off topic:
Δώστε πόνο, να γουστάρουμε!!! :lol: :lol: :lol: :ellinofreneia:

Spoiler: show
Εγώ είμαι με Reporter.. για λόγους ευνόητους.
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό eleni7 » Παρ, 30 Νοέμ 2012 9:22 pm

για την απαντηση σου χθες σε ευχαριστησα αν θυμασαι και ο λογος που ρωτησα ηταν επειδη δε βρηκα καπου γραμμενο ξεκαθαρα πως γινεται.θα μπορουσε να εχει απαντησει ο οποιοσδηποτε.και προφανως εθελοντικα,αλλωστε ειναι κατι που εχω κανει κι εγω αρκετες φορες .φυσικα και αναγνωριζω τη δουλεια καθε ενος εδω μεσα αλλα αν καποιος ηξερε,εβλεπε οτι ρωτανε και δεν ενημερωνε τοτε αυτο ειναι κριμα.δε θα ηταν προσωπικη η 'επιθεση' αν δεν ειχες απαντησει αμεσως μετα το σχολιο του panos_d.οσο για το λαθος forum,αν κρινω απο οσα γραφονται τοτε δυστυχως υπαρχουν πολλοι που δημιουργουν λαθος εικονα για αυτο μιας και το ''δε θα εχει το χαρακτηρα καμιας παραταξης'' δε νομιζω οτι υπαρχει..
eleni7

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Παρ, 30 Νοέμ 2012 9:28 pm

Αυτη είναι δική σου άποψη. Ο panos_d είπε λίγο πολύ ότι οι συντονιστές είμασταν στη συνέλευση και δεν ενημερώνουμε ,αφού απαντησα είπε ότι εννοούσε εμένα, βρήκαμε τον τρελό. Είναι φανερό ότι δεν εκτιμάτε τίποτα. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις κι όχι από τα λόγια του. Και δεν με ενδιαφέρει να με εκτιμάτε γιατι κάνω το χόμπι μου,οπότε αυτό το ψιλογλύψιμο για να απαντήσω κι άλλες ερωτήσεις άκυρο. Μου χαλάσατε άλλο ένα απογευμα. Γεια σας.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό giorikas » Παρ, 30 Νοέμ 2012 9:29 pm

ρε παιδια ειλικρινα υπαρχει λογος για ολο αυτο? ωφελει καπου αυτος ο καυγας η αρπαζομαστε ετσι για να εκτονωνομαστε που και που?
giorikas

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Παρ, 30 Νοέμ 2012 9:34 pm

συγγνώμη που δεν έγραψα νωρίτερα, μόλις μύρισα τα νύχια μου, δεν πρέπει να έγινε συνέλευση
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Παρ, 30 Νοέμ 2012 9:35 pm

Off topic:
giorikas έγραψε:ρε παιδια ειλικρινα υπαρχει λογος για ολο αυτο? ωφελει καπου αυτος ο καυγας η αρπαζομαστε ετσι για να εκτονωνομαστε που και που?

Μ-Η-Ν διακόπτεις!!!!
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Δημοσίευσηαπό eleni7 » Παρ, 30 Νοέμ 2012 9:36 pm

προσωπικα ουτε αρπαχτηκα,ουτε εκτονωνομαι,ουτε και 'χαλασε το απογευμα μου'.συνιστω ψυχραιμια διαφορετικα ο συντονισμος ειναι δυσκολη δουλεια..εγω δεν υπονοησα κατι για τους συντονιστες,γενικοτερα μιλησα και -ελεος- το ''ψιλογλυψιμο'' ειλικρινα δε καταλαβαινω απο που το συμπερανες..
καλη συνεχεια σε ολους!
eleni7

Δημοσίευσηαπό Reporter » Παρ, 30 Νοέμ 2012 9:41 pm

eleni7 έγραψε:προσωπικα ουτε αρπαχτηκα,ουτε εκτονωνομαι,ουτε και 'χαλασε το απογευμα μου'.συνιστω ψυχραιμια διαφορετικα ο συντονισμος ειναι δυσκολη δουλεια..εγω δεν υπονοησα κατι για τους συντονιστες,γενικοτερα μιλησα και -ελεος- το ''ψιλογλυψιμο'' ειλικρινα δε καταλαβαινω απο που το συμπερανες..
καλη συνεχεια σε ολους!

Γιατί όμως δε μιλάς συγκεκριμένα...? Αφού υπονοείς οτι δεν είναι ανεξάρτητο, από που πιστεύεις οτι είναι εξαρτημένο? Και όταν αρχικά αποδίδεις ευθύνες στους συντονιστές μετά που το μαζεύεις που αποδίδεις ευθύνες??? Στην ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων που δεν συμφέρει κάποιους?
Reporter

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Παρ, 30 Νοέμ 2012 9:44 pm

eleni7 έγραψε:Αντι να ειρωνεύεσαι θα μπορουσες απλως να εχεις ενημερωσει μιας και αυτος ειναι ενας απο τους ρολους σου,για να υποστηριζεις και τον ορο ' επιτιμη συντονιστρια' που εχεις δηλαδη και μαλιστα σε ενα ''ανεξαρτητο'' φορουμ φοιτητων (ο θεος να το κανει,βλεποντας κανεις την απαντηση σου καταλαβαινει τι γινεται εδω μεσα..)

Ειλικρινά πάντως, εγώ νόμιζα ότι το παραπάνω ήταν τρολλιά στην αρχή :crazy:
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες