23/10: Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 23/10: Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τετ, 24 Οκτ 2012 8:45 pm

Λαμόγιο: πολιτικότατος όρος...
Για μένα αυτός που με πρόφαση ένα "πολιτικό" μόρφωμα (βλέπε δαπ) στήνει μαγαζιά αποπολιτικοποίησης (πάρτυ, σημειώσεις, μάζεμα ψηφοφόρων του στη ΓΣ πριν την ψηφοφορία, pr στα όργανα συνδιοίκησης, τευχάκια "Πως να στήσω τον παραλληλογράφο που πήρα χάρη στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ", κτλ.) είναι λαμόγιο! Σόρρυ για τους απρεπείς χαρακτηρισμούς!

Αν είσαι νεοφιλελεύθερος, δεξιός, φιλελεύθερος (ή ό,τι άλλο) υπερασπίσου στο σύλλογο το αξιακό σου σύστημα για να υπάρξει ουσιαστική αντιπαράθεση...Αλλά εγώ δεν είδα κάτι αντίστοιχο στη σχολή: ούτε ένα αντιφασιστικό κείμενο βρε αδερφέ (ο φιλελευθερισμός δεν προστατέυει τα ανθρώπινα δικαιώματα?)
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό cvilian » Τετ, 24 Οκτ 2012 8:57 pm

Βέβαια θυμάμαι πολύ καλά ότι ως κομμάτι του Ν. Πλαίσιο για τα Πανεπιστήμια, απέρριπτες και αυτή τη διάταξη, και πάλι ενωτικό έκανες τότε.

νοερά ε? πες στα κομματόσκυλα της υπεύθυνης παράταξης της σχολής μας να στηρίξουν την παράσταση διαμαρτυρίας μπας και βγει τίποτα καλό από την παρουσία τους ανάμεσά μας . μάθε , επίσης , ότι με το να αγνοείς αποφάσεις μιας Γ.Σ. δίνεις πάτημα σε κάγκουρες αριστεριστές να παρεμβαίνουν όπως αυτοί το κρίνουν σκόπιμο , οπότε άσε το κλάμα την επόμενη φορά

Πολύ μάγκας. Τα πες χύμα τσουβαλάτα και ξαλάφρωσες. :clap: Επιτέλους η αριστέρα διδάσκει το επίπεδο που προσδοκά ο lybe. Το αν αγνοώ τις αποφάσεις που προκύπτουν από δικά μας πλαίσια, είναι ένα σχήμα οξύμωρο που μόνο το μάγκικο μυαλό σου αντιλαμβάνεται. :thumbdown:

ούτε ένα αντοφασιστικό κείμενο βρε αδερφέ (ο φιλελευθερισμός δεν προστατέυει τα ανθρώπινα δικαιώματα?)

Και εγώ δεν είδα ποτέ να καταθέτεις κάτι στα όργανα συνδιοίκησης (ΓΣ τμήματος, Τομείς, ΔΣ Σχολής, Σύγκλητος) -μη ξεχνάς ότι πέρα από σύλλογος, εκπροσωπούμε και τους φοιτητές στα όργανα στα οποία εκλεγόμαστε. Τυχαίνει να έχω περάσει ως εκπρόσωπος από όλα εκτός των Τομέων, από τη ΠΑΣΠ είδα έγγραφα, από τη ΠΚΣ είδα, από τα ΕΑΑΚ είδα ακόμα ακόμα (!!!), ο εγκέλαδος μάλλον μοίραζε τα αντιφασιστικά του φυλλάδια. Μπράβο, μεγάλο κατόρθωμα. Άντε και στο μετρό. :thumbup: Πολιτικό σχεδιασμό κάνε στο σχήμα σου και πολιτικοποιήσου κολλόντας αφίσες για τις ομιλίες του Τσίπρα και τα φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη Σχολή και το ΕΜΠ. Αυτός άλλωστε είναι ο ορισμός του ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ. Και άσε μας εμάς με την απολιτικ ΔΑΠ. Ανεξαρτήτως του τι κάνει ο καθένας ατομικά, ως συλλογικότητα τουλάχιστον δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά στα πλαίσια της Σχολής και του Συλλόγου και δεν είμαστε αφισοκώληδες (κατά Αστυνόμο Θεοχάρη) κανενός Τσίπρα και κανενός Σαμαρά. Κομματόσκυλο.

edit: και επειδή σου αρέσει να μπερδεύεις τα πράγματα μπας και φανεί οτι λες κάτι, προφανώς και ο φιλελευθερισμός δεν κάνει καμία διάκριση σε ανθρώπους. Ούτε ανάλογα με το χρώμα, ούτε με το φύλλο, ούτε με τη φυλή, ούτε με τις πολιτικές πεποιθήσεις :think:(γκουχου, γκουχου) . Και στη τελική ο φιλελευθερισμός αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ύπαρξη ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως τουλάχιστον θεσπίζονται από το '48 και μετά. Ωστόσο δεν προσδιορίζομαι με τα "αντί" μου ώστε να πρέπει να γράψω από ένα κείμενο για ότι διαφωνώ για να καταλάβεις ποιος είμαι.
cvilian

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό stalin » Τετ, 24 Οκτ 2012 9:11 pm

Μιλάνε τα κομματόσκυλα του Εγκέλαδου που βαράνε προσοχές στο κόμμα των δυσαρεστημένων του ΠΑΣΟΚ, των Φωτόπουλων, των συνεχιστών του λεφτά υπάρχουν. Ντροπή!

ΥΓ Η ανθρώπινη βλακεία και το σύμπαν δεν έχουν όρια (μιλώντας με πολιτικούς πάντα όρους)
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τετ, 24 Οκτ 2012 9:14 pm

Έχω κάτι φωτογραφίες με τον Αντώνη το Σαμαρά και κάτι παληκάρια, αλλά για σένα θα κρατήσω επίπεδο...
Χαρακτηρισμούς δέχομαι: i) για το άτομό μου από φίλους και ii) για το σχήμα μου από συλλογικότητες με πολιτική συγκρότηση
Καβλάντα βραδιάτικα στο φόρουμ σου! Νύχτα!

Υ.Γ. Θυμάμαι ένα ΔΣ για την απεργία πείνας των μεταναστών στην Υπατία που ο υπέυθυνος της ΔΑΠ μου είχε πει να τους πάρω σπίτι μου (γκούχου γκούχου άλλοι τα λένε πλέον αυτά ανοιχτά) ... Το "αντί" δε χρειάζεται αν έχεις μια θέση που υπαγορεύει ανάλογη πρακτική (βλέπε δημοκρατία) μέσα στους συλλόγους και την κοινωνία, ωστόσο έχω φάει αρκετά χημικά από τον κομματικό σου φορέα (βλ. ΝΔ) για να μην πιστεύω και πολύ στη δημοκρατία και τους θεσμούς σου!
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό teo » Τετ, 24 Οκτ 2012 9:21 pm

cvilian έγραψε:Βέβαια θυμάμαι πολύ καλά ότι ως κομμάτι του Ν. Πλαίσιο για τα Πανεπιστήμια, απέρριπτες και αυτή τη διάταξη, και πάλι ενωτικό έκανες τότε.

νοερά ε? πες στα κομματόσκυλα της υπεύθυνης παράταξης της σχολής μας να στηρίξουν την παράσταση διαμαρτυρίας μπας και βγει τίποτα καλό από την παρουσία τους ανάμεσά μας . μάθε , επίσης , ότι με το να αγνοείς αποφάσεις μιας Γ.Σ. δίνεις πάτημα σε κάγκουρες αριστεριστές να παρεμβαίνουν όπως αυτοί το κρίνουν σκόπιμο , οπότε άσε το κλάμα την επόμενη φορά

Πολύ μάγκας. Τα πες χύμα τσουβαλάτα και ξαλάφρωσες. :clap: Επιτέλους η αριστέρα διδάσκει το επίπεδο που προσδοκά ο lybe. Το αν αγνοώ τις αποφάσεις που προκύπτουν από δικά μας πλαίσια, είναι ένα σχήμα οξύμωρο που μόνο το μάγκικο μυαλό σου αντιλαμβάνεται. :thumbdown:

ούτε ένα αντοφασιστικό κείμενο βρε αδερφέ (ο φιλελευθερισμός δεν προστατέυει τα ανθρώπινα δικαιώματα?)

Και εγώ δεν είδα ποτέ να καταθέτεις κάτι στα όργανα συνδιοίκησης (ΓΣ τμήματος, Τομείς, ΔΣ Σχολής, Σύγκλητος) -μη ξεχνάς ότι πέρα από σύλλογος, εκπροσωπούμε και τους φοιτητές στα όργανα στα οποία εκλεγόμαστε. Τυχαίνει να έχω περάσει ως εκπρόσωπος από όλα εκτός των Τομέων, από τη ΠΑΣΠ είδα έγγραφα, από τη ΠΚΣ είδα, από τα ΕΑΑΚ είδα ακόμα ακόμα (!!!), ο εγκέλαδος μάλλον μοίραζε τα αντιφασιστικά του φυλλάδια. Μπράβο, μεγάλο κατόρθωμα. Άντε και στο μετρό. :thumbup: Πολιτικό σχεδιασμό κάνε στο σχήμα σου και πολιτικοποιήσου κολλόντας αφίσες για τις ομιλίες του Τσίπρα και τα φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη Σχολή και το ΕΜΠ. Αυτός άλλωστε είναι ο ορισμός του ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ. Και άσε μας εμάς με την απολιτικ ΔΑΠ. Ανεξαρτήτως του τι κάνει ο καθένας ατομικά, ως συλλογικότητα τουλάχιστον δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά στα πλαίσια της Σχολής και του Συλλόγου και δεν είμαστε αφισοκώληδες (κατά Αστυνόμο Θεοχάρη) κανενός Τσίπρα και κανενός Σαμαρά. Κομματόσκυλο.

edit: και επειδή σου αρέσει να μπερδεύεις τα πράγματα μπας και φανεί οτι λες κάτι, προφανώς και ο φιλελευθερισμός δεν κάνει καμία διάκριση σε ανθρώπους. Ούτε ανάλογα με το χρώμα, ούτε με το φύλλο, ούτε με τη φυλή, ούτε με τις πολιτικές πεποιθήσεις :think:(γκουχου, γκουχου) . Και στη τελική ο φιλελευθερισμός αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ύπαρξη ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως τουλάχιστον θεσπίζονται από το '48 και μετά. Ωστόσο δεν προσδιορίζομαι με τα "αντί" μου ώστε να πρέπει να γράψω από ένα κείμενο για ότι διαφωνώ για να καταλάβεις ποιος είμαι.

ΑφισοκΏληδες ειστε μια χαρα! Αν ψάξει κανείς σε μεσο κοινωνικής δικτύωσης θα δει φωτογραφίες χαρούμενων Δαπιτων με σκουπόξυλα και βούρτσες να γεμίζουν με "ταπετσαρίες" την πύλη Ζωγράφου με αφίσες για πάρτυ. Οι πουτανίες αλλού!

Και καγκουριλικια ειναι αυτα: http://www.youtube.com/watch?v=ggbau_20 ... re=related

Επίσης να σου θυμήσω μία πρόταση μας πέρσυ στην συνέλευση τμήματος για τα κομμένα συγγράμματα που κάνατε γαργάρα και εσείς και ο Γκόλιας.
teo

Δημοσίευσηαπό ΧΡΙΣΤΙΝΑ » Τετ, 24 Οκτ 2012 9:32 pm

Τι αρχειακό βιντεάκι και αυτο;;Λόγω προχωρημένης ηλικίας είχα πολύ καιρό να δω τόσο αναγνωρίσιμες φυσιογνωμίες :lol: :lol:
ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό teo » Τετ, 24 Οκτ 2012 9:36 pm

ΧΡΙΣΤΙΝΑ έγραψε:Τι αρχειακό βιντεάκι και αυτο;;Λόγω προχωρημένης ηλικίας είχα πολύ καιρό να δω τόσο αναγνωρίσιμες φυσιογνωμίες :lol: :lol:

:D
teo

Δημοσίευσηαπό cvilian » Τετ, 24 Οκτ 2012 9:37 pm

Εκτός τόπου και χρόνου. Ναι, έχουμε κολλήσει αφίσες για πάρτυ μας. έχουμε κολλήσει και αφίσες μας στη σχολή -αν και εδώ και 2 χρόνια η ΔΑΠ είναι η μόνη παράταξη που δεν κολλάει σε τοίχους της Σχολής πέρα από το τραπεζάκι. Κανενός Τσίπρα (έχει γεμίσει η σχολή, νισάφι) και Σαμαρά και Καμμένου όμως. Ότι κάνουμε το κάνουμε για τη δική μας οργάνωση και για κανένα κόμμα. Άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι τη χάρη βλέπεις.

Και επίσης, γιατί δεν δείχνεις videakia από όλες τις παρατάξεις στη καταμέτρηση??? Ό,τι πιο σιχαμένο και λαϊκίστικο αυτό που μόλις έκανες, δεδομένου πως όλοι ξέρουν (τουλάχιστον οι παλιότεροι γιατί τώρα οι καταμετρήσεις είναι κλειστές), τι χαμό κάνει η κάθε παράταξη όταν βγαίνει ψηφοδέλτιό της. Και μόνο που γνωριζόμαστε προσωπικά δεν περίμενα τέτοια σιχαμενιά από εσένα, να απομονώσεις κάτι που εκείνο το βράδυ γίνεται από όλους.

ΥΓ μπορείς να ανατρέξεις στο πρωτόκολλο της Σχολής, για να διαπιστώσεις πως τα κομμένα συγγράμματα πέρυσι είχαν ήδη διευθετηθεί από πρόταση μας. (και με το θέμα αυτό γενικότερα ασχολούμαστε αποδεδειγμένα εδω και 4 χρόνια που αρχισαν τα προβλήματα με το Neufert πρώτα, και όχι ευκαιριακά, πέρυσι).
Τελευταία επεξεργασία από cvilian και Τετ, 24 Οκτ 2012 9:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
cvilian

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό SAKIL » Τετ, 24 Οκτ 2012 9:37 pm

http://www.youtube.com/watch?v=VLFRfsvyPzA

εγω προτιμω αυτο, οι ηρεμοι κ παντα κατα της βιας δαπιτες της σχολης μας σε τουρ στη νομικη..χαχα.εκεινη τη μερα νομιζω ειχε παει κ στο νοσοκομειο ενα μπουμπουκι απ τη σχολη, φαινοταν οτι θα το ''φαει το κεφαλι του''

στις φοιτητικες εκλογες παντως δεν τους θυμαμαι παντα τοσο φωνακλαδες τους δαπιτες, καποια στιγμη τα αγρια παλικαρια του μιλενιουμ καναν πραξη το δαπιτες καντε λιγο ησυχια κ ψαχναν εξοδο απ του γκινη απεγνωσμενα..κ φυσικα κανενας λεβεντης τους δεν κραταγε την πορτα!! :D
SAKIL

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό teo » Τετ, 24 Οκτ 2012 11:45 pm

cvilian έγραψε:Εκτός τόπου και χρόνου. Ναι, έχουμε κολλήσει αφίσες για πάρτυ μας. έχουμε κολλήσει και αφίσες μας στη σχολή -αν και εδώ και 2 χρόνια η ΔΑΠ είναι η μόνη παράταξη που δεν κολλάει σε τοίχους της Σχολής πέρα από το τραπεζάκι. Κανενός Τσίπρα (έχει γεμίσει η σχολή, νισάφι) και Σαμαρά και Καμμένου όμως. Ότι κάνουμε το κάνουμε για τη δική μας οργάνωση και για κανένα κόμμα. Άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι τη χάρη βλέπεις.

Και επίσης, γιατί δεν δείχνεις videakia από όλες τις παρατάξεις στη καταμέτρηση??? Ό,τι πιο σιχαμένο και λαϊκίστικο αυτό που μόλις έκανες, δεδομένου πως όλοι ξέρουν (τουλάχιστον οι παλιότεροι γιατί τώρα οι καταμετρήσεις είναι κλειστές), τι χαμό κάνει η κάθε παράταξη όταν βγαίνει ψηφοδέλτιό της. Και μόνο που γνωριζόμαστε προσωπικά δεν περίμενα τέτοια σιχαμενιά από εσένα, να απομονώσεις κάτι που εκείνο το βράδυ γίνεται από όλους.

ΥΓ μπορείς να ανατρέξεις στο πρωτόκολλο της Σχολής, για να διαπιστώσεις πως τα κομμένα συγγράμματα πέρυσι είχαν ήδη διευθετηθεί από πρόταση μας. (και με το θέμα αυτό γενικότερα ασχολούμαστε αποδεδειγμένα εδω και 4 χρόνια που αρχισαν τα προβλήματα με το Neufert πρώτα, και όχι ευκαιριακά, πέρυσι).

Σορυ κιολασ αλλα συνθήματα στυλ γηπεδου με που...ες και πι...ες δεν 3ερω κανεναν αλλο να κανει...
teo

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες