Βέβαια θυμάμαι πολύ καλά ότι ως κομμάτι του Ν. Πλαίσιο για τα Πανεπιστήμια, απέρριπτες και αυτή τη διάταξη, και πάλι ενωτικό έκανες τότε.
νοερά ε? πες στα κομματόσκυλα της υπεύθυνης παράταξης της σχολής μας να στηρίξουν την παράσταση διαμαρτυρίας μπας και βγει τίποτα καλό από την παρουσία τους ανάμεσά μας . μάθε , επίσης , ότι με το να αγνοείς αποφάσεις μιας Γ.Σ. δίνεις πάτημα σε κάγκουρες αριστεριστές να παρεμβαίνουν όπως αυτοί το κρίνουν σκόπιμο , οπότε άσε το κλάμα την επόμενη φορά
Πολύ μάγκας. Τα πες χύμα τσουβαλάτα και ξαλάφρωσες.

Επιτέλους η αριστέρα διδάσκει το επίπεδο που προσδοκά ο lybe. Το αν αγνοώ τις αποφάσεις που προκύπτουν από δικά μας πλαίσια, είναι ένα σχήμα οξύμωρο που μόνο το μάγκικο μυαλό σου αντιλαμβάνεται.
ούτε ένα αντοφασιστικό κείμενο βρε αδερφέ (ο φιλελευθερισμός δεν προστατέυει τα ανθρώπινα δικαιώματα?)
Και εγώ δεν είδα ποτέ να καταθέτεις κάτι στα όργανα συνδιοίκησης (ΓΣ τμήματος, Τομείς, ΔΣ Σχολής, Σύγκλητος) -μη ξεχνάς ότι πέρα από σύλλογος, εκπροσωπούμε και τους φοιτητές στα όργανα στα οποία εκλεγόμαστε. Τυχαίνει να έχω περάσει ως εκπρόσωπος από όλα εκτός των Τομέων, από τη ΠΑΣΠ είδα έγγραφα, από τη ΠΚΣ είδα, από τα ΕΑΑΚ είδα ακόμα ακόμα (!!!), ο εγκέλαδος μάλλον μοίραζε τα αντιφασιστικά του φυλλάδια. Μπράβο, μεγάλο κατόρθωμα. Άντε και στο μετρό.

Πολιτικό σχεδιασμό κάνε στο σχήμα σου και πολιτικοποιήσου κολλόντας αφίσες για τις ομιλίες του Τσίπρα και τα φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη Σχολή και το ΕΜΠ.
Αυτός άλλωστε είναι ο ορισμός του ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ. Και άσε μας εμάς με την απολιτικ ΔΑΠ. Ανεξαρτήτως του τι κάνει ο καθένας ατομικά, ως συλλογικότητα τουλάχιστον δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά στα πλαίσια της Σχολής και του Συλλόγου και δεν είμαστε αφισοκώληδες (κατά Αστυνόμο Θεοχάρη) κανενός Τσίπρα και κανενός Σαμαρά. Κομματόσκυλο.
edit: και επειδή σου αρέσει να μπερδεύεις τα πράγματα μπας και φανεί οτι λες κάτι, προφανώς και ο φιλελευθερισμός δεν κάνει καμία διάκριση σε ανθρώπους. Ούτε ανάλογα με το χρώμα, ούτε με το φύλλο, ούτε με τη φυλή,
ούτε με τις πολιτικές πεποιθήσεις 
(γκουχου, γκουχου) . Και στη τελική ο φιλελευθερισμός αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ύπαρξη ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως τουλάχιστον θεσπίζονται από το '48 και μετά. Ωστόσο δεν προσδιορίζομαι με τα "αντί" μου ώστε να πρέπει να γράψω από ένα κείμενο για ότι διαφωνώ για να καταλάβεις ποιος είμαι.