Ανεξάρτητο Πλαίσιο στη συνέλευση της 06/09/2011

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Θα στηρίζατε Ανεξάρτητο Πλαίσιο για Ανοιχτή σχολή στη συνέλευση της 6/9/11;

Το δημοψήφισμα λήγει στις Κυρ, 04 Σεπ 2011 10:40 pm

Ναι
84
37%
Όχι
142
63%

Σύνολο ψήφων : 226

Re: Ανεξάρτητο Πλαίσιο στη συνέλευση της 06/09/2011

Δημοσίευσηαπό gousia » Κυρ, 04 Σεπ 2011 2:45 pm

Gerber έγραψε:Το πανεπιστήμιο είναι σαν το αλεξίπτωτο, λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανοιχτό!

και οταν εχει τρυπες κανεις ελευθερη πτωση;;!! :?
γιαούρτι με κέτσαπ
gousia

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό skype » Κυρ, 04 Σεπ 2011 2:59 pm

Τα ΕΑΑΚ ποσες μερες θα κατεβασουν καταληψη για να ξερουμε..>?
Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Κυρ, 04 Σεπ 2011 3:16 pm

Lost.in.Athens έγραψε:Αν το πλαίσιο είχε πολιτικές τοποθετήσεις προφανώς δεν θα τους κάλυπτε όμως όλους...
Έστω δηλαδή ότι εγώ συμφωνώ με το νόμο κατά ένα 80% (δεν απέχει και πολύ από την αλήθεια). Αν το πλαίσιο που κατέβαινε έλεγε ότι διαφωνεί κάθετα με το νόμο, αλλά διαφωνεί εξίσου και με την κατάληψη, εμένα δεν θα με εξέφραζε, οπότε δεν θα το ψήφιζα, οπότε θα πήγαινε άπατο, γιατί αν αυτοί που δεν θέλουν κατάληψη επιμεριστούν σε 10 πλαίσια, ε είναι λογικό πως δεν θα έχει κανένα καμία ελπίδα μπροστά στα κομματικά πλαίσια, που συνενώνονται κι όλας! Αν είναι να κατεβούν λοιπόν αυτά τα 10 πλαίσια χωριστά και τη στιγμή της ψηφοφορίας να ειπωθεί ότι θα μετρήσουν μαζί οι ψήφοι τους! Το οποίο όμως δεν έχει στην ουσία κανένα απολύτως νόημα και είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει δεδομένων των συνθηκών των συνελεύσεων!!! Είναι λίγο υποκριτικό να νομίζουμε ότι αν ένα ανεξάρτητο πλαίσιο είχε και σαφές πολιτικό περιεχόμενο, θα τους κάλυπτε όλους και θα είχε ελπίδα μπροστά στα άλλα! 'Οποιος ενοχλείται λοιπόν τόσο πολύ από την έλλειψη πολιτικού περιεχομένου, έστω και χρησιμοθηρικά για να βγούμε από το τέλμα της κατάληψης, και προτιμά να ψηφίσει τα κομματικοποιημένα πλαίσια, ας το κάνει!

Συμφωνώ με τον Lost.in.Athens .
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Re: Ανεξάρτητο Πλαίσιο στη συνέλευση της 6/9/11

Δημοσίευσηαπό Aposvolomenos » Κυρ, 04 Σεπ 2011 3:19 pm

merde_conserve έγραψε:
δεν γινεται να κατεβει τετοιο ανοιχτο πλαισιο, τουλαχιστον ΟΧΙ ετσι!

Κατ'αρχάς, μια χαρά γίνεται να κατέβουν όλα, γιατί ΓΣ έχουμε, ένα ελεύθερο αμεσοδημοκρατικό όργανο στο οποίο ο καθένας κατεβάζει ό,τι θέλει (ακόμα και αν διαφωνείς κάθετα με αυτό). Και γω άμα γουστάρω μπορώ να κατεβάσω σκληρό πλαίσιο "Αννούλα" υπέρ του νόμου αλλά κατά του καπιταλισμού και του ελεύθερου πετάγματος περιστεριών πάνω από τις ταράτσες (θέματα συναφη με αυτά που συζητιούνται σε μία νορμάλ ΓΣ), κανείς δε νομίζω να με εμποδίσει.

Πες τα...αν αμφισβητούμε και το ελεύθερο αμεσοδημοκρατικό όργανο έχουμε σοβαρό πρόβλημα

morisson έγραψε:Υ.Γ. Ο όρος "ανεξάρτητος" είναι φύση αδόκιμος πιστεύω για το συγκεκριμένο θέμα, γιατί ταυτόχρονα δημιουργεί και την αντίθετη έννοια του εξαρτημένου, που θυμίζει κάτι σε ναρκωτικά :P Κανείς μας δεν είναι ανεξάρτητος.

Ορισμός
ανεξάρτητος : αυτός που δεν εξαρτάται , δεν επηρεάζεται ή δεν ελέγχεται από άλλους , που αποφασίζει ο ίδιος για τον εαυτό του.

Συνεπώς ανεξάρτητος (παραταξιακά) φοιτητής είναι ο φοιτητής που δεν εξαρτάται απο παράταξη , δεν επηρεάζεται ή δεν ελέγχεται απο αυτήν , που αποφασίζει ο ίδιος τι θα ψηφίσει για τον εαυτό του.

Απο τον ορισμό αυτό διακρίνω δύο περιπτώσεις φοιτητών:

1.Το φοιτητή που δεν ανήκει σε καμμία παράταξη και δεν έχει κανενα απολύτως ερέθισμα απο αυτές
Δεν νομίζω πως τίθεται θέμα επιρροής ή ελέγχου του φοιτητή αυτού απο τις παρατάξεις.

2.Το φοιτητή που ανήκει σε μία παράταξη (είτε φανερά είτε κρυφά) αλλά δεν της επιτρέπει να τον επηρεάσει ή να τον ελέγξει ,
αφού ο ίδιος διαθέτει την κατάλληλη κρίση να διαφωνήσει αν χρειαστεί με την γραμμή της παράταξης και να αποφασίσει
να ψηφίσει για τον εαυτό του κάτι που έρχεται ακόμα και σε σύγκρουση με αυτήν

morisson έγραψε:Όλοι έχουμε τις απόψεις μας, διαμορφωμένες απο τους πυλώνες κοινωνικοποίησης, και όλοι με την καθημερινή μας στάση ασκούμε πολιτική. :) Ανένταχτος ίσως...

Συμφωνώ σε αυτό που λές... αλλά δεν έχει σχέση με την παραταξιακή ανεξαρτησία...

Lost.in.Athens έγραψε:Αν το πλαίσιο είχε πολιτικές τοποθετήσεις προφανώς δεν θα τους κάλυπτε όμως όλους...
Είναι λίγο υποκριτικό να νομίζουμε ότι αν ένα ανεξάρτητο πλαίσιο είχε και σαφές πολιτικό περιεχόμενο, θα τους κάλυπτε όλους και θα είχε ελπίδα μπροστά στα άλλα! 'Οποιος ενοχλείται λοιπόν τόσο πολύ από την έλλειψη πολιτικού περιεχομένου, έστω και χρησιμοθηρικά για να βγούμε από το τέλμα της κατάληψης, και προτιμά να ψηφίσει τα κομματικοποιημένα πλαίσια, ας το κάνει!

Συμφωνώ!
Σύμφωνα και με τα παραπάνω που ανέφερα...τους ανεξάρτητους (κατηγορίες 1 και 2) δεν τους ενώνει ενα πλαίσιο με πολιτικό περιεχόμενο
αφού είτε αδιαφορούν για τα πολιτικά-παραταξιακά [κατηγ 1] είτε έχουν την παράταξη τους γι αυτά [κατηγ 2]...
Τους ανεξάρτητους τους ενώνει μια ιδέα ή μια άποψη
πχ σε αυτό το πλαίσιο βλέπουμε:
ένα ανεξάρτητο πλαίσιο που να στηρίζει το τέλος της κατάληψης της σχολής μας και την έναρξη της εξεταστικής περιόδου το νωρίτερο δυνατόν.
:o :shock: Με όλα αυτά που βλέπω εδώ μέσα στο MQN έμεινα ... Aposvolomenos!!! :shock: :o
Aposvolomenos Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Κυρ, 04 Σεπ 2011 3:26 pm

Καλά τα είπε ο morisson - λέτε να είναι και αυτός φασίστας?

Λοιπόν, αν θυμάμαι καλά το "αγωνιστικό πλαίσιο" το ψήφισαν 200 άτομα.Δηλαδή αρκετοί μη-"οργανωμένοι".Την επόμενη μέρα στο συντονιστικό ήμασταν max 30 άτομα και ίσως μόνο 2 δεν ανήκαμε σε παρατάξεις.Εκεί που έπρεπε να έρθουν οι φοιτητές και να πάρουν τον λόγο, να τον απαιτήσουν και με μια στάση όχι σφιχτόκωλη και αγύριστου κεφαλιού, αλλά με διάθεση συζήτησης πάνω στο φλέγον.Μετά παραπονιούνται που μια παρέα τους "καπελώνει".
Επίσης για το θέμα της κατάληψης.Οι καταλήψεις την συγκεκριμένη περίοδο έχουν νόημα μόνο αν είναι μεγάλες.Η ίδια η ουσία της κατάληψης δεν είναι ψηφίζουμε 200 άτομα το πλαίσιο που την προτείνει και μετά τα 15-20 άτομα που μένουμε μέσα το ρίχνουμε στις ταινίες.Αυτό είναι μια παρωδία και αν γίνεται αυτό, φταίνε πρώτα αυτοί που αδιαφορούν.Η κατάληψη είναι η επανοικιοποίηση του χώρου από τους φοιτητές και το άνοιγμα αυτού για δημιουργικές δράσεις που έχουν κάποιο στόχο.Ακόμα και "αντι-μαθήματα" θα μπορούσαν να γίνονται αν το θέλαμε.Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, η θέση "θέλω ανοιχτή σχολή" δεν μπορεί να γίνει σεβαστή γιατί όχι μόνο στερείται νοήματος αλλά και επιχειρημάτων και ως εκ τούτου καταντάει δογματική.Και όπως συμβαίνει με κάθε δόγμα, αυτό δεν θέλει να έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα-ίσως γιατί γνωρίζει κατά βάθος πως αυτή η πραγματικότητα δεν τον "συμφέρει".

Θα ήταν ωραίο να μας πουν οι "ανεξάρτητοι"-δηλαδή πλήρως εξαρτημένοι- "συνάδελφοι" για ποιο λόγο οι πλατείες δεν καπελώθηκαν παρόλες τις προσπάθειες που έγιναν και που γίνονται.Αν βέβαια τις καπελώσουν, αυτό θα είναι ένας εκφυλισμός και σημάνει και το τέλος των πλατειών.

@inge (τώρα το είδα)
Ας το ξαναπούμε:Το πλαίσιο των δήθεν ανεξάρτητων είναι καθαρά πολιτικό, άσχετα που δεν παρουσιάζεται ως τέτοιο(ακούς 3?).Εδώ ο Lost σχεδόν λέει ότι συμφωνεί με το νόμο.Το πλαίσιο είναι ένα πλαίσιο που θα κατέβαζε μια uber ΠΑΣΠ, αφού όχι μόνο θέλει ανοιχτές σχολές και στα κρυφά είναι και με τον νόμο, αλλά δεν το συζητά κιόλας!!Σαν τα μικρά παιδιά που δε πα να τους λες ό,τι θες, "Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο δυνατός μπαμπάς του κόσμου".(και που έχει σχέση με τις δικές μας περιπτώσεις)

@Aposvolomenos

Αυτός ο ορισμός που δίνεις είναι για το "αυτόνομος".Μην μου πεις ότι τα παιδιά είναι αυτόνομοι, σε παρακαλώ μην το κάνεις!!!!!!

Spoiler: show
morisson, ψησε μπασκετάκι το απόγευμα:P
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Κυρ, 04 Σεπ 2011 3:43 pm

Λοιπόν, αν θυμάμαι καλά το "αγωνιστικό πλαίσιο" το ψήφισαν 200 άτομα.Δηλαδή αρκετοί μη-"οργανωμένοι".Την επόμενη μέρα στο συντονιστικό ήμασταν max 30 άτομα και ίσως μόνο 2 δεν ανήκαμε σε παρατάξεις.Εκεί που έπρεπε να έρθουν οι φοιτητές και να πάρουν τον λόγο, να τον απαιτήσουν και με μια στάση όχι σφιχτόκωλη και αγύριστου κεφαλιού, αλλά με διάθεση συζήτησης πάνω στο φλέγον.Μετά παραπονιούνται που μια παρέα τους "καπελώνει".
Επίσης για το θέμα της κατάληψης.Οι καταλήψεις την συγκεκριμένη περίοδο έχουν νόημα μόνο αν είναι μεγάλες.Η ίδια η ουσία της κατάληψης δεν είναι ψηφίζουμε 200 άτομα το πλαίσιο που την προτείνει και μετά τα 15-20 άτομα που μένουμε μέσα το ρίχνουμε στις ταινίες.Αυτό είναι μια παρωδία και αν γίνεται αυτό, φταίνε πρώτα αυτοί που αδιαφορούν.

Το πιο σωστό που θα μπορούσαν να κάνουν αυτή τη στιγμή τα ΕΑΑΚ-Εγκέλαδος αφού βλέπουν ότι η πλειοψηφία των φοιτητών που παρευρίσκονται στις συνέλευσεις αντιτίθενται στο νομοσχέδιο, αλλά δεν αγωνίζεται συμμετέχοντας στις καταλήψεις, θα ήταν να αποσύρουν την πρόταση της κατάληψης από το πλαίσιο τους. Δεν βλέπω νοήμα στο να κατεβάζεις κατάληψη μέχρι να ενδώσουν γιατί αυτό δεν θα συμβεί ποτέ αν δεν το πιστεύουν πραγματικά. Μάλλον , είναι μπερδέμενοι όλοι, κι οι υπέρ και οι κατά και τελικά κι αυτοί παραμένουν αδρανείς και τα μαθήματα χάνουμε αδικα.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Aposvolomenos » Κυρ, 04 Σεπ 2011 3:59 pm

paktomenos έγραψε:Λοιπόν, αν θυμάμαι καλά το "αγωνιστικό πλαίσιο" το ψήφισαν 200 άτομα.Δηλαδή αρκετοί μη-"οργανωμένοι".Την επόμενη μέρα στο συντονιστικό ήμασταν max 30 άτομα και ίσως μόνο 2 δεν ανήκαμε σε παρατάξεις.Επίσης για το θέμα της κατάληψης.Οι καταλήψεις την συγκεκριμένη περίοδο έχουν νόημα μόνο αν είναι μεγάλες.Η ίδια η ουσία της κατάληψης δεν είναι ψηφίζουμε 200 άτομα το πλαίσιο που την προτείνει και μετά τα 15-20 άτομα που μένουμε μέσα το ρίχνουμε στις ταινίες.Αυτό είναι μια παρωδία και αν γίνεται αυτό, φταίνε πρώτα αυτοί που αδιαφορούν.Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, η θέση "θέλω ανοιχτή σχολή" δεν μπορεί να γίνει σεβαστή γιατί όχι μόνο στερείται νοήματος αλλά και επιχειρημάτων και ως εκ τούτου καταντάει δογματική.

Λές πως δεν υπάρχουν επιχειρήματα...ενώ ταυτόχρονα αναφέρεις ένα (Οι καταλήψεις την συγκεκριμένη περίοδο έχουν νόημα μόνο αν είναι μεγάλες)

@Aposvolomenos
Αυτός ο ορισμός που δίνεις είναι για το "αυτόνομος".

Ο ανεξάρτητος είναι αυτόνομος ...ο αυτόνομος δεν είναι πάντα ανεξάρτητος

Θα ήταν ωραίο να μας πουν οι "ανεξάρτητοι"-δηλαδή πλήρως εξαρτημένοι- "συνάδελφοι"

θεωρώ απαράδεκτο να χαρακτηρίζεις κάποιους χωρίς να έχεις στοιχεία

@inge (τώρα το είδα)
Ας το ξαναπούμε:Το πλαίσιο των δήθεν ανεξάρτητων είναι καθαρά πολιτικό, άσχετα που δεν παρουσιάζεται ως τέτοιο(ακούς 3?).Εδώ ο Lost σχεδόν λέει ότι συμφωνεί με το νόμο.Το πλαίσιο είναι ένα πλαίσιο που θα κατέβαζε μια uber ΠΑΣΠ, αφού όχι μόνο θέλει ανοιχτές σχολές και στα κρυφά είναι και με τον νόμο, αλλά δεν το συζητά κιόλας!!Σαν τα μικρά παιδιά που δε πα να τους λες ό,τι θες, "Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο δυνατός μπαμπάς του κόσμου".(και που έχει σχέση με τις δικές μας περιπτώσεις)

Γι αυτό είμαστε εδώ που είμαστε... βλέπουμε αντιπάλους ΠΑΝΤΟΥ ...χωρίς καν να το εξετάσουμε το θέμα
γι αυτό κάποιοι δεν βλέπουν και τους ανεξάρτητους
:o :shock: Με όλα αυτά που βλέπω εδώ μέσα στο MQN έμεινα ... Aposvolomenos!!! :shock: :o

Δημοσίευσηαπό mertaghon » Κυρ, 04 Σεπ 2011 4:26 pm

παιδια που τα χανουμε τα μαθηματα???

1 εβδομαδα η συγκλητος την ανεβαλλε και τις 2 μερες της καταληψης

τις εκανε κ αυτες μετα απεργια η σχολη αν διαβασα σωστα.

δεν λεω πως καλο ειναι να χανουμε μαθηματα,αλλα ποτε τα χασαμε λογω καταληψης??
mertaghon

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Κυρ, 04 Σεπ 2011 4:32 pm

Ό,τι θες καταλαβαίνεις Aposvolomenos.

Λές πως δεν υπάρχουν επιχειρήματα...ενώ ταυτόχρονα αναφέρεις ένα (Οι καταλήψεις την συγκεκριμένη περίοδο έχουν νόημα μόνο αν είναι μεγάλες)

Είπα πως δεν υπάρχουν επιχειρήματα που να στέκουν "λογικά" όσων αφορά αυτούς που λένε "θέλω ανοιχτή σχολή".Προφανώς το "θα χάσουμε μαθήματα" είναι επιχείρημα υπαστυνόμου β΄.Οι μεγάλες καταλήψεις ήταν δικιά μου θέση που νομίζω μπορώ να στηρίξω εύκολα, αρκεί ο άλλος να μην έχει στα αυτιά του τοίχους.

Ο ανεξάρτητος είναι αυτόνομος ...ο αυτόνομος δεν είναι πάντα ανεξάρτητος

Κάνεις λάθος.Ο αυτόνομος είναι αυτόνομος.Ο ανεξάρτητος είναι υπέρ της πολιτικής που του επιβάλλεται.Ο Λοστ όσο και αν συμφωνεί για παράδειγμα με τον Νόμο, δεν μετείχε της ψήφισής του, ούτε και τον ρώτησαν την γνώμη του.Του επέβαλλαν ένα νόμο που τυγχάνει να συμφωνεί-και το γεγονός ότι συμφωνεί είναι δείγμα πλήρους εξάρτησης παρεμπιπτόντως.

Και εγώ θεωρώ ακόμα πιο απαράδεκτο να χαρακτηρίζουν κάποιοι τον εαυτό τους κάπως χωρίς να έχουν συνείδηση αυτού που κάνουν.Το "ανεξάρτητος" πέρα από το να μας γεμίζει και να μας ικανοποιεί ψυχικά είναι μια πατάτα από εκείνες τις μεγάλες και μεταλλαγμένες.Δεν υπάρχει ανεξαρτησία στην πολιτική, πόσο μάλλον σε μια πολιτική που σου επιβάλλεται.Και μέχρι στιγμής το πιο πειστικό επιχείρημα είναι εξαντλείται στο "θα χάσουμε τα μαθήματά μας" και σε σλόγκαν "το πανεπιστήμιο είναι σαν το αλεξίπτωτο..".

Γι αυτό είμαστε εδώ που είμαστε... βλέπουμε αντιπάλους ΠΑΝΤΟΥ ...χωρίς καν να το εξετάσουμε το θέμα
γι αυτό κάποιοι δεν βλέπουν και τους ανεξάρτητους

Πάλι καταλαβαίνεις ότι θες.Ήδη πιο πάνω είπα πως έπρεπε οι 200 τουλάχιστον να έρθουν στο συντονιστικό για κουβέντα και συνδιαμόρφωση- πολλοί εξ αυτών ήταν πασπ,"ανεξάρτητοι",φιλο-δαπ κλπ.Άρα τι λες για εχθρούς και παπαριές?

Αν θες να συνεχίσεις να φτιάχνεις σκιάχτρα και να τους επιτίθεσαι, έλα αύριο στο συντονιστικό.
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό Aposvolomenos » Κυρ, 04 Σεπ 2011 5:27 pm

paktomenos έγραψε:Ό,τι θες καταλαβαίνεις Aposvolomenos.

Το ίδιο και εσύ.Μήπως φταίμε και οι 2 σε αυτό?

Είπα πως δεν υπάρχουν επιχειρήματα που να στέκουν "λογικά" όσων αφορά αυτούς που λένε "θέλω ανοιχτή σχολή".Προφανώς το "θα χάσουμε μαθήματα" είναι επιχείρημα υπαστυνόμου β΄.Οι μεγάλες καταλήψεις ήταν δικιά μου θέση που νομίζω μπορώ να στηρίξω εύκολα, αρκεί ο άλλος να μην έχει στα αυτιά του τοίχους.

Αυτοί αναφέρουν στο πλαίσιο τους κάποια επιχειρήματα...δεν νομίζω οτι δεν θεωρούνται λογικά , απλά μάλλον δεν τα θεωρείς τόσο σημαντικά όσο κάποια άλλα που είναι υπερ κατάληψης.(?)Δηλαδη έχεις κάποια επιχειρήματα που στηρίζουν μεγάλες καταλήψεις.
Αν ισχύουν τα παραπάνω ας αφήσουμε τους ίδιους τους φοιτητές να ψηφίσουν.

Κάνεις λάθος.Ο αυτόνομος είναι αυτόνομος.Ο ανεξάρτητος είναι υπέρ της πολιτικής που του επιβάλλεται.

Δώσε μου τον ορισμό του ανεξάρτητου γιατί μέχρι τώρα μου τον περιγράφεις χωρίς να υπάρχει μια βάση
Διαφωνώ πως είναι υπερ της πολιτικής που του επιβάλλεται...αλλα είμαι εδώ να με πείσεις με επιχειρήματα

Και εγώ θεωρώ ακόμα πιο απαράδεκτο να χαρακτηρίζουν κάποιοι τον εαυτό τους κάπως χωρίς να έχουν συνείδηση αυτού που κάνουν.

Συμφωνώ μαζί σου οτι είναι τουλάχιστον εξ ίσου απαράδεκτο , πως συμπέρανες πως δεν έχουν συνείδηση αυτού που κάνουν?

Πάλι καταλαβαίνεις ότι θες.Ήδη πιο πάνω είπα πως έπρεπε οι 200 τουλάχιστον να έρθουν στο συντονιστικό για κουβέντα και συνδιαμόρφωση- πολλοί εξ αυτών ήταν πασπ,"ανεξάρτητοι",φιλο-δαπ κλπ.

Δεν ήρθαν όμως...να το λάβετε υπόψιν σας για το ποιοί στηρίζουν σοβαρά την προσπάθεια σας

Αν θες να συνεχίσεις να φτιάχνεις σκιάχτρα και να τους επιτίθεσαι, έλα αύριο στο συντονιστικό

Δεν επιτίθεμαι σε κανέναν...απλά προσπαθώ "να μην έχω στα αυτιά μου τοίχους"...
και συνεχίζω για τον τελευταίο λόγο να θεωρώ τον εαυτό μου ανεξάρτητο...

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες