Ανεξάρτητο Πλαίσιο

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: Ανεξάρτητο Πλαίσιο

Δημοσίευσηαπό alienson » Πέμ, 04 Νοέμ 2010 6:16 pm

Ρε παιδια σορρυ κιολας αν απανταω λιγο καθυστερημενα αλλα εχω βασιμες υποψιες οτι πολυ εχει τραβηξει αυτη η φαση ''καθομαι πισω απο τον η/υ μου και κραζω οποιον παρει ο χαρος!!!!''. πηξαμε απο αποψακηδες!ειδα πολλους να λενε για το ποσο κουραστικη ειναι η διαδικασια της γενικης συνελευσης......και πως απομονωνονται κομματια των φοιτητων λογω της κουβεντας!!!το δεχομαι...αλλα αν καποιος εχει προβλημα με αυτο ασ ερθει στη γενικη συνελευση και ας προσπαθησει να το αλλαξει....οι δρομοι ειναι ανοιχτοι και τα σκυλια δεμενα!ας ησασταν στην προηγουμενη συνελευση εσεις που το μονο που ξερετε να κανετε ειναι να γκρινιαζετε και ειμαι σιγουρος οτι αυτη η συζητηση θα γινοταν με αλλους ορους!και εγω ειμαι της αποψης οτι καθε αλλο παρα ανεξαρτητη ειναι η σταση ''δεν κατεβαινω στη συνελευση/δεν ασχολουμαι γενικοτερα''......δυο πραγματα πρεπει να μας απασχολουν για αυτα τα ζητηματα....

1)ηταν οντως δικια μου επιλογη να μην ασχοληθω με τη διαδικασια της γ.σ.?!η μηπως καποιοι προτιμουν να ειναι αμαζες οι γεν.συνελευσεις και να τις ελεγχουν με τουσ δικους τους μηχανισμους(βλεπε ΔΑΠ-ΠΑΣΠ)...τι ειναι χειροτερο.....το καπνισμα η το γεγονος οτι η ΔΑΠ εχει μετατρεψει τους φοιτητες σε προβατα που ολες και ολες οι πολιτικες τους ανησυχιες περιοριζονται στο ποτε θα πεσει το τηλεφωνημα για να πανε να ψηφισουν κατι που δεν εχουν ιδεα περι τινος προκειται και τι συμφεροντα εξυπηρετει(παντως οχι των φοιτητων)?
ποιος υποβαθμιζει τη διαδικασια της γεν. συνελευσης?δεν νομιζω οτι το καπνισμα η ο καθορισμος χρονικου οριου τοποθετησεων ειναι τα βασικα προβληματα(που μετα χαρας να εκλειψουν και αυτα τα φαινομενα...) αλλα περισσοτερο η ιδεολογικη ενσωματωση που θελουν να επιβαλλουν καποιες ''υπευθυνες'' δυναμεις και να αποπροσανατολισουν τους φοιτητες απο τα πραγματικα προβληματα...

2)σιγουρα θα υπαρχουν διαφωνιες για το τι θεωρει ο καθενας μας ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ πραγματικο προβλημα... αλλα αυτα ειναι ενα θεμα που μπορει να λυθει μεσα απο τον διαλογο των γ.σ......αν γινοταν προχθες η γ.σ. καλα θα εκανε και θα κατεβαινε ενα πλαισιο απο το mqn αλλα προσωπικη μου αποψη...επιβαλλεται να εχει και πολιτικα στοιχεια ενα πλαισιο ειδικα αυτο τον καιρο με τις μελλοντικες αλλαγες στο πανεπιστημιο!

ως επιλογο, γιατι εγραψα αρκετα.......το να καθομαι σπιτι μου και να κανω τον ξερολλα δεν σημαινει ουτε ανεξαρτησια αλλα αντιθετως ισοδυναμει με τεραστιο μεριδιο ευθυνης για τα οποια προβληματα παρουσιαζει (για τον καθενα) η διαδικασια της συνελευσης!και να κλεισω με το ''τσιτατο'': η αδιαφορια σημαινει και συνενοχη.....
alienson

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Πέμ, 04 Νοέμ 2010 6:56 pm

Νομίζω ότι εσείς κάθεστε στο pc σας και μας κράζετε, αλλά δεν θα κάνω τώρα διάλογο με τον κοινό λογαριασμό των ΕΑΑΚ που υπάρχει ακόμα μόνο και μόνο επειδή δεν έχουμε αποδείξεις.

Για το ανεξάρτητο πλαίσιο θα ήθελα να ενημερώσω όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά και δεν μπαίνει εδω μεσα μόνο για να με κράξει, ότι επειδή η σχολή είναι σε φάση αποδιοργάνωσης, δηλ εχουμε φτασει να έχουμε μια μέρα κενη κάθε εβδομάδα, δεν πρόκειται να κατέβει την Τετάρτη αλλά σε κάποια άλλη φάση που θα το έχουμε συζητησει πιο πολύ. Τα θέματα που έχουν σχέση με τα μαθήματα ίσως και να κατέβουν σαν ψηφίσματα την Τεταρτη.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό R. DeKKeR » Πέμ, 04 Νοέμ 2010 9:41 pm

Το πλάισιο πραγματικά κινείται σε πολύ καλο δρόμο... Έχεις σωστές προτάσεις για να μπεί κάποτε αυτό το μπ :silent: λο που λέμε συνέλευση σε μία τάξη, αλλά και να λυθούν έστω, κάποια προβλήματα που απασχολούν την πλειοψηφία των φοιτητών!!! Όμως σε παρακαλώ να αφαιρέσεις την παράγραφο. Εξοργίζομαι πραγματικά όταν βλέπω να μπαίνουμε σε μια λογική, που θέλει τη σχολή τσιφλίκι που θα το μοιράσουν οι νταβατζήδες-παρατάξεις μεταξύ τους :evil:!!! Αντίθετα προτείνω: 2) Να περιοριστουν οι παρατάξεις στην είσοδο του κτιρίου των αιθουσών, αν όχι έξω από αυτό!!!
R. DeKKeR

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Πέμ, 04 Νοέμ 2010 9:53 pm

με τον κοινό λογαριασμό των ΕΑΑΚ που υπάρχει ακόμα μόνο και μόνο επειδή δεν έχουμε αποδείξεις.

Μα πώς; Είναι ο μόνος...υδραυλικός που ρωτάει για Υπόγεια ενώ πάει ταυτόχρονα και πρώτο έτος!

Και επιτέλους ας τελειώσει αυτή η καραμέλα
alienson έγραψε:αλλα αν καποιος εχει προβλημα με αυτο ασ ερθει στη γενικη συνελευση και ας προσπαθησει να το αλλαξει....οι δρομοι ειναι ανοιχτοι και τα σκυλια δεμενα!

όταν στην πρώτη σελίδα συνάδελφος του ίδιου χώρου με εσάς δηλώνει:
3 έγραψε:Αμα γουσταρουμε να ανοιγουμε πολεμο εναντια στη συνελευση, ας μην ερχομαστε εν τελει.. Φιλικα το λεω.

Άμα είσαι δηλαδή στην απ'έξω δεν μπορείς να κριτικάρεις γιατί είσαι επαναστάτης εκ του μακρόθεν. Άμα πας μέσα υποβαθμίζεις τη μεγάλη επαναστατική της σημασία και καλύτερα να μην έρχεσαι. Χμμμ, οκ. Make up your minds στη γραμμή πρώτα και μετά τα ξαναλέμε.

Εγώ προσωπικά διαφωνώ σε αρκετά σημεία με το πλαίσιο (είμαι υπέρ ενός αμιγώς πολιτικού πλαισίου, ειδικά σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία), συμφωνώ σε άλλα (είμαι υπέρ της...τακτοποίησης αυτού του μπουρδέλου που λέγεται ΓΣ), αλλά δίνω τα εύσημα σε μία πρωτοβουλία που δεν έχουν όλοι τα κότσια να κάνουν.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Πέμ, 04 Νοέμ 2010 9:53 pm

R. DeKKeR έγραψε:Το πλάισιο πραγματικά κινείται σε πολύ καλο δρόμο... Έχεις σωστές προτάσεις για να μπεί κάποτε αυτό το μπ :silent: λο που λέμε συνέλευση σε μία τάξη, αλλά και να λυθούν έστω, κάποια προβλήματα που απασχολούν την πλειοψηφία των φοιτητών!!! Όμως σε παρακαλώ να αφαιρέσεις την παράγραφο. Εξοργίζομαι πραγματικά όταν βλέπω να μπαίνουμε σε μια λογική, που θέλει τη σχολή τσιφλίκι που θα το μοιράσουν οι νταβατζήδες-παρατάξεις μεταξύ τους :evil:!!! Αντίθετα προτείνω: 2) Να περιοριστουν οι παρατάξεις στην είσοδο του κτιρίου των αιθουσών, αν όχι έξω από αυτό!!!

:lol: :lol: Πραγματικά κι εγώ το πρότεινα σαν μια μέση λύση . Αν τους πούμε πχ να βάζουν αφίσες μόνο πίσω από τα τραπεζάκια είναι ικανοί να βάλουν τραπεζάκια παντού για να βάλουν την αφίσα από πίσω!!!
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό alienson » Παρ, 05 Νοέμ 2010 5:57 pm

παλι?!μα παλι να πρεπει να βαλουμε ταμπελες?δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει υποχρεωτικα να ειμαι κατι η να χαρακτηριστω ως εαακιτης?αλλα μαλλον σε καταλαβαινω...πρεπει να εχεις κατι συγκεκριμενο(π.χ.μια παραταξη, ενα σχημα)για να στοχοποιησεις.....δεν μπορεις να απαντησεις και να διαφωνησεις με σοβαρα επιχειρηματα πανω σε μια αποψη?!σοβαρευτειτε!

και αν ο λογαριασμος μου ηταν του σχηματος των εαακ εχω βασιμες υποψιες οτι θα ειχε ενα πιο ξεκαθαρο ονομα που να φαινεται τι ειναι......δεν κρυβεται κανεις!

και merde_conserve:
ας τελειωνει αυτη η μαλακια(σορρυ κιολας)!!!!δευτεροετης(πλεον) ειμαι που μια φορα ρωτησα για ενα φιλο μου υδραυλικο....και εσεις καθεστε και φτιαχνετε σεναρια επιστημονικης φαντασιας γιατι δεν εχετε τι αλλο να πειτε....
και τελευταιο αλλα σημντικοτερο:

γιατι ψαχνεις συνεχεια ρε ανθρωπε να κατηγορησεις εναν πολιτικο χωρο στο συνολο του?αποψεις εκφραζονται και αν μπορεις τις καταρριπτεις με σοβαρα επιχειρηματα....τωρα αν ερχεται σε αντιθεση η αποψη μου με αυτη του 3 δεν λεει τιποτα!ποιος σου ειπε εσενα οτι εχει παρει κανεις την δικαιοδοσια να εκφραζει απο τον προσωπικο του λογαριασμο την αποψη της ΕΑΑΚ για τα διαφορα ζητηματα που συζητουνται στο φορουμ?!?!!?!?!?!?!?!?ξεκολλα λιγο το μυαλο σου και μην προσπαθεις συνεχως να βρεις τι κρυβεται πισω απο τα λεγομενα του αλλου....γιατι οπως φαινεται το μονο που καταφερνεις ειναι να βγαζεις βεβιασμενα συμπερασματα!
alienson

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 05 Νοέμ 2010 6:22 pm

Έλα ρε άνθρωπε τώρα...κουτόχορτο νομίζεις ότι μασάμε; Δεν μπορείς να δηλώνεις φρέσκο φοιτητάκι:

alienson έγραψε:βασικά εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για τα παραπάνω μαθήματα και τον τρόπο εξέτασης τους αφου είμαι πρώτο έτος όμως διαβάζοντας τα παραπάνω διακρίνω ένα κοινό στοιχείο και με την δικιά μας εξεταστική.

και ένα εξάμηνο μετά να απογειώνεσαι και να αρχίζει μία λαμπρή ακαδημαϊκή πορεία, που να περιλαμβάνει κορμό 7ου, Οδοστρώματα 8ου, και επιλογής υδραυλικών 9ου!

Εν τέλει, αν είστε πολλοί (έστω και 2, εσύ και το μεγάλο υδραυλικό alter ego σου) που χρησιμοποιείτε κοινό account, ας έχετε τη στοιχειώδη τσίπα να το δηλώνετε. Εμείς όταν αποφασίζουμε κάτι ως ομάδα του MQN, το ανακοινώνουμε ως ομάδα, και όταν έχουμε γνώμη ως άτομα, γράφουμε ως άτομα μέσω των λογαριασμών μας. Ούτε εγώ θα είχα πρόβλημα με κάποιο ομαδικό account αρκεί να το δήλωνε από την αρχή, και να ήταν ειλικρινές ως προς τη "συλλογική" του φύση. Όχι να έχει άποψη παράλληλα για το πρώτο ΚΑΙ το πέμπτο έτος και να το παίζει μέσα-σε-όλα.

γιατι ψαχνεις συνεχεια ρε ανθρωπε να κατηγορησεις εναν πολιτικο χωρο στο συνολο του?αποψεις εκφραζονται και αν μπορεις τις καταρριπτεις με σοβαρα επιχειρηματα....τωρα αν ερχεται σε αντιθεση η αποψη μου με αυτη του 3 δεν λεει τιποτα!

Σου μιλάω για την κλασική καραμέλα που λέτε όλα τα παιδιά της ΕΑΑΚ ("αφού θες να ασκήσεις κριτική στις ΓΣ, έλα να πεις τη γνώμη σου μέσα σε αυτή και μπλαμπλα"), και που την έχετε εκφράσει όλοι όσοι ανήκετε στην παράταξη μέσα στο forum. Και εσύ, και η giorgitseli, και ο 3 o oποίος αλληλοαναιρείται κίολας. Ε τι να κάνουμε, υπάρχει κριτική, όχι προσωπικά η δικιά μου, αλλά άλλου ατόμου, που αποφάσισε να βγει και να έρθει να σας βρει στο γήπεδό σας, τις ΓΣ. Και αντί να "στηρίζεις" την πρωτοβουλία (όχι πολιτικά φυσικά, αλλά ως ένδειξη συμμετοχής σε αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες που ΕΣΥ προασπίζεσαι), της λες "καλύτερα να μην έρθεις - υπονομεύεις τις διαδικασίες"; Ε αυτό είναι τραγική άποψη, που αναιρεί την καραμέλα του χώρου σου.

Δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ, υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα να κάνει κανείς, και φυσικά οι moderators που το έχουν πονέσει το πράγμα δεν χρειάζεται να απολογούνται σε καμία περίπτωση για τη μαjaκία του καθενός εδώ μέσα να κάνει abuse το μέσο για προπαγάνδα, να γράφει σε κρυφούς από κοινού λογαριασμούς, να τρολάρει, και γενικότερα να μην έχει αντιληφθεί καθόλου το σκοπό και την αξία ενός τέτοιου forum. Απλά να υπενθυμίσω ξανά ότι κουτόχορτο δεν τρώμε.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό alienson » Παρ, 05 Νοέμ 2010 8:28 pm

λογικεψου ρε ανθρωπε...τι αλλο θες να σου πω?ο λογαριασμος ειναι καθαρα προσωπικος μου!!!!αν υπηρχε λογαριασμος του σχηματος στο mqn θα ηταν παρανοϊκο να ηταν κρυφο!?μονος σου το λες και εσυ.....δεν γινεται απο το ενα εξ. στο αλλο να απογειωνομαι!!!!!σιγα μη παρω και την αδεια σου στην τελικη τελικη να ρωτησω για μαθηματα μεγαλυτερου ετους που ενδιαφερουν φιλους μου οι οποιοι δεν εχουν λογαριασμο!

αλλα φαινεται δεν καταλαβες καλα την προηγουμενη αναρτηση μου......δεν μιλαω ως εκπροσωπος κανενος σχηματος η παραταξης!!!!!ξεκολλα το κεφαλι σου γιατι το μονο που καταφερνεις ειναι να γελοιοποιησε......θα στο πω οσες φορες θελες και αν ειναι το πιστευεις.....δεν με νοιαζει τι λεει ο 3,το giorgitseli η οποιοσδηποτε αλλος που εσυ θες να τους βαλεις ταμπελα εαακιτη αλλα δεν εκπροσωπειται το σχημα της εαακ της σχολης μας απο κανεναν στο φορουμ.....ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!
Οσο γιαυτο που λες παραπανω, οι Γ.Σ. δεν ειναι η εδρα του σχηματος της ΕΑΑΚ!εννοειται πως αν θελεις ερχεσαι λες αυτο που θελεις να πεις και τελειωνεις..γιατι ψαχνεις να βρεις παντου εχθρους?και τελευταιο...ποιος σου ειπε εσενα οτι εγω ειμαι ''παιδι της ΕΑΑΚ''?γιατι πρεπει οπωσδηποτε να ειμαι ''κατι''?!?!!?εσενα τι σε νοιαζει?!ιδρωνεις να μου κολλησεις μια ταμπελα για α ξερεις πως θα με αντιμετωπισεις!!!γι αυτο σου λεω και πιο πανω οτι ''μην ψανχεις πισω απο τα λεγομενα καποιου το μεγαλο μυστικο που μενω εσυ ξερεις!

φιλικη συμβουλη:κοφτο το κουτοχορτο γιατι προφανως σε χαλαει!
alienson

Δημοσίευσηαπό 3 » Παρ, 05 Νοέμ 2010 8:33 pm

1) Κανεις δεν αλληλοαναιρειται. Για μενα οποιος θελει να ανοιξει πολεμο με τη δομη της Συνελευσης που θα εχει μακροπνοα μαυρα αποτελεσματα, καλυτερα να μην ερθει. Υπαρχουν αιτηματα που ουτε στο καταστατικο δεν μπορουν να γραφουν, οπως το αιτημα για "αμεσος ορισμος αναπληρωσης για οσα μαθηματα χανονται για οποιοδηποτε λογο". Ε τωρα αυτο δεν φαλκιδευει τη δυνατοτητα φοιτητικου κινηματος με καταληψεις διαρκειας;;;; Κι αμα χαθουν στο τελος δηλαδη 2 ωρες οικολογιας, οπως εχει γινει στο παρελθον, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; Θα πρεπει να ακυρωσουμε την εξεταση του μαθηματος ή να μην προβουμε σε καταληψεις ακομα κι αν χρειαζεται; Δεν το καταλαβαινουμε οτι μετα η σχολη και διαφοροι προθυμοι καθηγητες τυπου Μιμικου (που απο τωρα αρχισε τις απειλες για χαμενα μαθηματα) θα το παρουν και θα πατησουν σε αυτο που ΕΜΕΙΣ ψηφισαμε;;;;;; Τετοιες διατυπωσεις εχουν στο καταστατικο τους και οι αντιδραστικοι συλλογοι και τα αντιδραστικα σωματεια. ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Μετα, ολα τα υπολοιπα ειναι "αντικαταστατικες συμπεριφορες"!

..Εκτος κι αν δεν μας νοιαζει καθολου.. και ειμαστε παντελως ανευθυνοι!!!

Και λεγοντας αυτο, συμφωνω ΚΑΙ με αυτο που γραφει ο alienson (ο οποιος δεν ξερω ποιος ειναι, γιατι δεν ρωτησα ποτε, ετσι για να φυγει η συνωμοσια απο το κεφαλι μας οτι η ΕΑΑΚ μεθοδευει απο παντου μελη στο φορουμ! Δεν ασχολουμαστε τοοοσο με μικροκοσμους) οτι αμα βλεπουμε προβληματα στη ΓΣ, να τα τονιζουμε, αλλα να τα λυνουμε ολοι, απο τη σωστη μπαντα (τα ειπα και αλλου), και οχι με 10 βεβιασμενες εντολες του Μωυση.. Δωστε λιγο σκεψη σε αυτο που λετε και μην σχεδιαζουμε απο τωρα σε τετοια περιοδο "καταστατικες ανατροπες".. ΕΛΕΟΣ, υπαρχουν ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ που γουσταρουν με αυτα που λετε!

2) Εγω θελω να δω πολυ περισσοτερους οπαδους της "γαματης γενικης συνελευσης που μπορουμε να φτιαξουμε" ΕΝΤΟΣ της γενικης συνελευσης και να καταλαβω επιτελους ΤΙ σκεφτονται για τα πιο σημαντικα ζητηματα, αυτα της περιοδου.. Τοσα χρονια κριτικη στα πηγαδακια, στο mqn, την ειδα, μια αυτοβουλη ανεξαρτητη ερωτηση-τοποθετηση μια φορα στη συνελευση δεν ειδα!!!!! Νομιζω αυτοι στους οποιους αναφερομαι, το πιασανε το μηνυμα..

3) Δεν κραζει κανεις κανεναν, αντιπαραθεση λεγεται, και μαλλον πολιτικη αντιπαραθεση. Αμα ειμασταν και σε ΓΣ, μπορει να ανεβαινανε και οι τονοι παραλληλα. Αυτο σημαινει πως το πραγμα ειναι φαυλο και οτι θελει "αναμορφωση"; Οχι! Καποια πραγματα πριν φτασουν στην αρμονια, περνανε πρωτα απο σκληρες φασεις διαταραχης. Get used to it!

4) Δεν ξερω το τι μπορει να καταληξει ως ανεξαρτητο πλαισιο, αλλα με αυτα που ΗΔΗ εχει, δεν μπορει να ψηφιστει ετσι, τιθεται προβλημα. Και επισης θα ηθελαν να ξερω τι συμπερασμα πρεπει να βγει αμα το κειμενο αυτο το στηριξουν ΔΑΠ-ΠΑΣΠ..
Εικόνα
3

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Παρ, 05 Νοέμ 2010 8:40 pm

Ε τωρα αυτο δεν φαλκιδευει τη δυνατοτητα φοιτητικου κινηματος με καταληψεις διαρκειας;;;; Κι αμα χαθουν στο τελος δηλαδη 2 ωρες οικολογιας, οπως εχει γινει στο παρελθον, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; Θα πρεπει να ακυρωσουμε την εξεταση του μαθηματος ή να μην προβουμε σε καταληψεις ακομα κι αν χρειαζεται; Δεν το καταλαβαινουμε οτι μετα η σχολη και διαφοροι προθυμοι καθηγητες τυπου Μιμικου (που απο τωρα αρχισε τις απειλες για χαμενα μαθηματα) θα το παρουν και θα πατησουν σε αυτο που ΕΜΕΙΣ ψηφισαμε;;;;;; Τετοιες διατυπωσεις εχουν στο καταστατικο τους και οι αντιδραστικοι συλλογοι και τα αντιδραστικα σωματεια. ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Μετα, ολα τα υπολοιπα ειναι "αντικαταστατικες συμπεριφορες"!

Δεν έχω διαβάσει ακόμα όλη τη δημοσίευση, αλλά να διευκρινησω οτι στην Αντοχή των Υλικών (2 ώρες την εβδομάδα) έχουν γίνει 3 από τα 5 μαθήματα που θα έπρεπε (Το ένα χάθηκε λόγω 28ης Οκτωβρίου και το άλλο λόγω κατάληψης) κι επειδή είναι μάθημα 3ου εξαμήνου δεν λέει κανείς τπτ, αν ήταν 5ο εξάμηνο φυσικά δεν θα γινόταν αυτο γιατι θα απαιτούσαν αναπλήρωση οι ίδιοι οι φοιτητές. Δεν γράφω πουθενά "αλλιώς να χάνεται το εξαμηνο" , αυτές είναι εκβιαστικές τακτικες που χρησιμοποιούν 2-3 μεγαλομανείς καθηγητες και κανείς άλλος!
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες