efp@linos έγραψε:κάνει και θα κάνει τα " καλύτερα μπουζούκια " και τις καλύτερες εκδρομές στην Αράχωβα
Aν η παράταξη της νδ κάνει μόνο αυτά(μήπως δεν είναι μόνο αυτά

efp@linos έγραψε:κάνει και θα κάνει τα " καλύτερα μπουζούκια " και τις καλύτερες εκδρομές στην Αράχωβα
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
'the gentle don' έγραψε:efp@linos έγραψε:κάνει και θα κάνει τα " καλύτερα μπουζούκια " και τις καλύτερες εκδρομές στην Αράχωβα
Aν η παράταξη της νδ κάνει μόνο αυτά(μήπως δεν είναι μόνο αυτά) τότε οι άλλοι το μόνο που κάνουν είναι να κλείνουν τις σχολές.
efp@linos έγραψε: Από την άλλη , αν βγάζαμε τα Εαακ δηλαδή θα δίναμε ένα γερό μήνυμα στον καπιταλισμό ? Έλα τώρα δεν θέλω χαζομάρες ... μεγάλα παιδιά !! Ρε εγώ χάρηκα με τους λιγότερους που πήγαν να ψηφίσουν ! Αποχή και πάλι αποχή ! Και ΝΑΙ η αποχή είναι πολιτική στάση και τους τσούζει πιο πολύ από όλες !!!
manosbar έγραψε:βαριέμαι να κάθομαι να σας ξεκολλήσω από τα κολλημένα μυαλά σας
manosbar έγραψε:να δώσω συγχαρητήρια στην πρώτη παράταξη, τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ (την παράταξή μου)
manosbar έγραψε:ομαλοποιούμε την εκπαιδευτική διαδικασία και όλοι εσείς θα κάνετε κανονικά μπανάκια και καλοκαιράκι. Το πρόγραμμα της εξεταστικής το ξέρετε νωρίτερα από ποτέ. Δεν σας κουράζουμε με το να τρέχετε σε όλο το κέντρο για βιβλία και επαναφέρουμε την κεντρική διανομή. Καταφέρνουμε να φέρνουμε το πρόγραμμα MSDN στη σχολή μας για όλους τους φοιτητές και άλλα πολλά
manosbar έγραψε:ομαλοποιούμε την εκπαιδευτική διαδικασία και όλοι εσείς θα κάνετε κανονικά μπανάκια και καλοκαιράκι.
recon έγραψε:ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ?????
ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Εκτος αν εσεις στη ΔΑΠ λετε διακοπες το να φορατε μαγιο-καπελο-γυαλια και να αραζετε στο pc πινοντας κοκτειλ και βλεποντας σε βιντεο τη θαλασσα
recon έγραψε:βεβαια οποιος γουσταρει να παει σε πορειες και να διαμαρτυρηθει ας παει, ε???
ελα ντε.
infernalliving έγραψε:
Δλδ θες να μ πεις ότι όταν κλείνει η σχολή, όλοι οι φοιτητές βγαίνουν στους δρόμους?? Ή μήπως ότι όταν ήταν ανοιχτή η σχολή,αυτοί που ήταν να κατέβουν σε πορεία το ξανασκέφτηκαν??
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες