'the gentle don' έγραψε:Δεν έχω πρόβλημα. Όπου θες..όχι εκτός ασύλου βέβαια προς θεού , να μπορούμε και να μπαχαλεύουμε![]()
'the gentle don' έγραψε:Ας ρίχνουμε ενα κέρμα ρε παιδί μου.Ή φοβάσαι μην είναι κάλπικο;;
'the gentle don' έγραψε:τόσο δύσκολο είναι να καθοριστεί σε πόσα κομμάτια θα χωρίζεται κάθε μέρος του αμφιθεάτρου; Δηλαδη πχ μετράμε κάθε 5 σειρές. Και τόσο δύσκολο είναι να μετράμε με τυχαία κατέυθυνση κάθε φορά
Αυτά περί σπατάλης χαρτιού , πολιτικοποιησης κλπ είναι αερολογίες και με κάνουν να τα κρίνω ως φθηνές δικαιολογίες κάποιων που θέλουν να υπάρχει αυτό το μπάχαλο.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Μια απλή κάλπη και θα λυθεί κάθε πρόβλημα..Ούτε αριστερές πτέρυγες ούτε δεξιές ούτε πέταλα ούτε vip ούτε ειναι 20 οχι 21 οχι 19 , ούτε χωρίζω δε χωρίζω το πλήθος , ούτε μπαχαλοκαταστάσεις ,ούτε νοθείες , ούτε εξωσχολικοί , ούτε τπτ..Διαφωνεί κανείς;;
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
merde_conserve έγραψε: Ανάλυσε πρώτα σοβαρά τη δική σου θέση, μίλα για την προετοιμασία, το χρόνο που χρειάζεται η καταμέτρηση, το ενδεχόμενο να γίνονται οι συνελεύσεις από πεντάωρα εννιάωρα, το μπάχαλο που θα ακολουθεί στις καταμετρήσεις...
merde_conserve έγραψε:Τα δικά μας επιχειρήματα γιατί ΔΕΝ χρειάζεται κάλπη (όχι γιατί είναι κακή πρόταση - ίσως να βελτίωνε κάποια πράγματα) πιστεύω είναι ξηγημένα καλά. Δεν είναι η κάλπη η λύση που θα σώσει τις συνελεύσεις. Η λύση είναι να αφαιρέσουμε αυτή τη γηπεδική κουλτούρα που έχουν πολλοί από τους συμφοιτητές μας (μεταφορικά μιλώ - εσύ αν κρίνω από τα avatars την πρεσβεύεις κυριολεκτικά).
the gentle don έγραψε:Και μου έρχεται μια απλή σκέψη: τόσο δύσκολο είναι να καθοριστεί σε πόσα κομμάτια θα χωρίζεται κάθε μέρος του αμφιθεάτρου; Δηλαδη πχ μετράμε κάθε 5 σειρές. Και τόσο δύσκολο είναι να μετράμε με τυχαία κατέυθυνση κάθε φορά(πότε αριστερά προς δεξιά και πότε το αντίστροφο)Ας ρίχνουμε ενα κέρμα ρε παιδί μου.
'the gentle don' έγραψε:merde_conserve έγραψε:Τα δικά μας επιχειρήματα γιατί ΔΕΝ χρειάζεται κάλπη (όχι γιατί είναι κακή πρόταση - ίσως να βελτίωνε κάποια πράγματα) πιστεύω είναι ξηγημένα καλά. Δεν είναι η κάλπη η λύση που θα σώσει τις συνελεύσεις. Η λύση είναι να αφαιρέσουμε αυτή τη γηπεδική κουλτούρα που έχουν πολλοί από τους συμφοιτητές μας (μεταφορικά μιλώ - εσύ αν κρίνω από τα avatars την πρεσβεύεις κυριολεκτικά).
Πρόσεχε πως μου μιλάς γιατί δε με ξέρεις και δε μπορείς να με κρίνεις. Όταν λες δικά μας επιχειρήματα τί εννοείς;; Νομίζω πως γράφω στο αντισυμβατικό φόρουμ της σχολής εκτός αν κάνω λάθος..Είστε ομάδα;
ingenieurin26 έγραψε:Κοίταξε gentle don στα όρια είμαι να μην βρίσω που σε χαλαει και το φορουμ τωρα.
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες