Δεν έχει κανένα πρόβλημα η μνήμη μου. Ο "έλεγχος" που επιτρέπουν τα εαακ στα χαρτιά τους είναι ενα ξεφύλλισμα χωρίς καμία δυνατότητα αντιπαραβολής και με πολλές εμφανείς διπλό-τριπλό-εγγραφές που μόλις αναφέρονται απλά αρπάζει τα χαρτιά ο υπεύθυνος-για-αρπαγή-χαρτιών της εαακ -ενιότε τα τρώει κιόλας (ναι, έχει γίνει μπροστά μου στο Γκίνη). Πριν 2-3 χρόνια μάλιστα είχε υπογράψει και ο Νίκος Κούκος και ο Νίκος Κάλαντας (αν σου λένε κάτι τα ονόματα), και περιμένεις να πάρω σοβαρά τις υπογραφές?
Όσον αφορά το αν ήταν ή όχι αρκετές οι υπογραφές, η θέση της ΔΑΠ είναι χιλιοειπωμένη και μάλλον έχεις βαρεθεί να την ακούς όπως και εγώ να την λέω. Δεν θεωρούμε πως μπορεί να γίνει ΓΣ νωρίτερα από όταν ορίζει προηγούμενη απόφαση χωρίς υπογραφές τουλάχιστον ίσες με το σύνολο των συμμετεχόντων στη τελευταία. Συνεπώς όλα τα υπόλοιπα είναι ανυπόστατα.
ΥΓ Σχετικά με την εντελώς περιττή και προσβλητική ονοματολογία θα την αποδώσω στο περασμένο της ώρας, αν και θεωρώ πως ίσως θα έπρεπε να επιληφθούν οι συντονιστές και έστω να σβηστούν τα ονόματα.