cvilian έγραψε:Αυτή είναι η διαφορά. Τα 200-300 άτομα που γράφετε στα @@ σας κάθε φορά (γιατί μην ξεχνιόμαστε, έχετε αμφισβητήσει και αποφάσεις 300+ ατόμων χωρίς καν να μαζέψετε παραπάνω υπογραφές, μόνο με τις 170-200 της απαρτίας -ποιος δεν σέβεται ποιον δηλαδή),
είναι υπαρκτά πρόσωπα που σηκώθηκαν και ήρθαν και ψήφισαν με το δικό τους χεράκι. Τα
δήθεν 200 άτομα (που κατηγορείτε τη ΔΑΠ ότι γράφει στα @@ της) που κάθε φορά υπογράφουν και δεν αφήνετε κανέναν να ελέγξει τη λίστα σας,
ως δια μαγείας δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ τα τελευταία...7 χρόνια! -κρίνοντας από το ότι ποτέ δεν έχει βγει ΓΣ από υπογραφές σας. (κι αν ρωτήσουμε παλιότερο θα πάει και παλιότερα).

για την ιστορία.. σχεδόν σωστά αυτά που λέει ο φίλος cvilian. τα τελευταία 6 χρόνια σχεδόν ποτέ δεν εμφανίστηκαν οι υπογραφές. 2 φορές το κάναν όμως..τη μία στου γκίνη όταν ο γκόλιας πήγε να κάνει εξεταστική σε μέρα που το υπερψηφισμένο πλαίσιο της ΔΑΠ (!!!) έλεγε οτι η σχολή θα είναι κλειστή. γιατί ναι ανάλογα με τα κέφια οι εγγυητές της ομαλότητας την κρατάνε κ κλειστή τη σχολή αμα βολεύει.. την άλλη ήταν λίγες μέρες μετά.. εμφανίστηκαν οι υπογραφές κ με το παραπάνω.. το αστείο είναι οτί αυτό το παραπάνω το έφερε γνωστός φοιτητής που τα πήγαινε πολύ όμορφα με τη ΔΑΠ. ήρθαν που λες τότε φιλε cvilian κ ο κ... ήρθε κ ο β... ήρθε κ τις είδαν τις υπογραφές αυτοπροσώπως..μαλιστα ο β... την έλεγε κ σ αυτό το γνωστό φοιτητή.. αλλά ούτε τότε δεν τουμπεκιαστήκατε, βγαίνατε κ λέγατε για παράνομες καταλήψεις.. τωρα πάλι η ατάκα "που είναι οι υπογραφές", όπως βολεύει κάθε φορά.. μάλιστα κάποιος φωστήρας δικαστής είχε ρίξει κ αυτό το φόρουμ εκείνες τις μέρες με μια ωραία αυθαίρετη ανακοίνωση. τα παραπάνω δεν έχουν ιδαίτερη σημασία απλά είναι για να σου δείξω μήτσο ότι υπάρχουν άτομα με αρκετά καλή μνήμη κ είναι πάντα πρόθυμα να σε διορθώνουν όταν η μνήμη σου δε σε βοηθά
ΥΓ: (οφ τοπικ) επειδή είμαι αδιάκριτος κ περίεργος κ την άλλη φορά δεν έλαβα απάντηση.. στην 7 ετία που αναφέρεσαι υπήρξαν πολλά σπουδαία πρωτοπαλίκαρα της ΔΑΠ απο τον Α... στον Κ... μέχρι να φτάσουμε στον πολυαγαπημένο μου Μ... ααα κ στο σ... που κόντρα στις αντιξοότητες παλεύει το παιδί να πάρει πτυχίο. τι κάνουν αυτά τα παιδιά στη ζωή τους?? κάτι μου λέει πως κάτι θα βρήκαν όλα τα παιδιά... στείλ το μου αν θες με πμ να μου τη λύσεις την απορία
ΥΓ2: (οφ τόπικ του) το ότι ο μ... πήρε πτυχίο εκτός από ανέκδοτο, εκτός μαχαιριά στην αξιοπιστία της σχολής αποτελεί κ μια τρανή απόδειξη ότι γίνονται κ "θαύματα"..
Αυτά με τις μνήμες..!
Τελευταία επεξεργασία από
Elendil και Τρί, 03 Δεκ 2013 7:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Επειδή και σε παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν αποφεύγαμε την επώνυμη αναφορά, αφαιρέθηκαν τα πλήρη ονόματα.