politikos mhxanikos έγραψε:παιδια η συνελευση γινεται?
Ήμουν στην σχολή μέχρι τις 1:30 περίπου και μέχρι τότε δεν είχε κόσμο οπότε ούτε και συνέλευση.
Αν μαζεύτηκαν πιο μετά δεν ξέρω...
politikos mhxanikos έγραψε:παιδια η συνελευση γινεται?
Black έγραψε:ingenieurin26 έγραψε:
Μπορείς να έχεις και χίλιους άλλους λόγους. Απλά δεν έχω καταλάβει το εξής. Οι φοιτητές αυτής της σχολής θεωρούν συμφέρον τους να κάνουν όση οικονομία μπορούν για να μην επιβαρύνουν τους γονείς τους ή να έχουν και κάποια προοπτική να δουλέψουν στην χώρα τους μετά από όλο αυτόν τον κόπο που έχουν κάνει ώστε να συνεισφέρουν ουσιαστικά; Γιατί εγώ που δεν πληρώνω νοίκι, το να κάθομαι να σαπίζω σπίτι και να προσπαθώ να ξοδέψω όσα λιγότερα γίνεται, όσο τα βύσματα βρίσκουν άνετα δουλειά δεν το θεωρώ συμφέρον μου. Αυτά...
Και δεν τα λέω προς υπεράσπιση της ΓΣ. Απλά αναρωτιέμαι αν υπάρχουν κι άλλοι που τα σκεφτονται αυτά.
Όλοι πιστεύω τα σκέφτονται αυτά. Τα βύσματα πάντα θα βρίσκουν δουλειά γιατί με αυτό ασχολούνται από "πάππου προς πάππου". Δεν το λέω για κακό, πραγματικά μαγκιά τους. Το θέμα είναι ότι με όλη αυτή την απαξίωση του πανεπιστημίου που γίνεται απλά για μικροπολιτικά συμφέροντα δεν θα βρίσκουμε οι υπόλοιποι. Όταν ο μεγάλος προβληματισμός είναι "ποιός θα ανοίγει τα φώτα", "ποιός θα περνάει τις βαθμολογίες" τότε τί να πω. Έχω καθηγητή πανεπιστημίου στην οικογένεια μου, αυτό που μου λέει είναι ότι το αραλίκι και το βόλεμα που υπάρχει στις γραμματείες δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Δέκα κάνουν τη δουλειά ενός. Ας κλείσουμε τη σχολή λοιπόν για αυτούς.
ingenieurin26 έγραψε:Μα τι εννοείς; Δεν έχω ψηφίσει ποτέ κατάληψη. Απλά ήθελα να παρουσιάσω κι άλλη μια πλευρά των συμφερόντων μας, για να το βλέπουμε συνολικά το πράγμα.
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης