ingenieurin26 έγραψε:ρε παιδιά αυτό το τιμημένο πλαίσιο που ζήτησα να ανέβει που είναι; Δεν ρώτησα για να μου απαντήσετε πόσες μέρες είναι η κατάληψη, αλλά για να δώ τι σκ@τ@ προτεινε ο σύλλογος μας απέναντι στα νέα μέτρα (για τα οποία δεν ξέρουμε καν την ακριβή τους μορφή αλλά είμαστε σίγουροι για το τρόπο αντίδρασης).
το πλαίσιο είναι στη σχολή και όποιος/α ενδιαφέρεται να έρθει να το δεί όποτε θέλει. Δεν είναι κάποιο έγγραφο που θα το βρεί στη γραμματεία αλλά το φτιάχνουν φοιτητές. Όπως ο καθένας θεωρεί το υποκείμενό του μέρος ενός συνόλου υποκειμένων έτσι και εγώ θαωρώ ότι δεν μπορούμε να καθόμαστε συνεχώς πίσω από μια οθόνη μια οθόνη και να παραπονιομαστε για ότι συμβαίνει στη σχολή. Είναι γελείο, είναι αστείο, είναι τραγικό να κάθεσαι πίσω από μια οθόνη και να παραπονιέσαι για ότι βλέπεις, γιατί όπως και να το κάνεις θα μείνεις με το παράπονο. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα μια σχολή πιο πολιτικοποιημένη, έτσι ώστε να είχα μια παραπάνω αλληλεπίδραση με τον κόσμο και γι αυτό επιδιώκω την περαιτέρω πολιτικοποίηση της σχολής. Το να τοποθετείσαι στη συνέλευση είναι το παραπάνω από το φυσιολογικό , το να τοποθετείσαι και να επαναπάυεσαι στην τοποθέτησή σου στο Mqn είναι το τραγικό. Σε όσους και σε όσες παραπονιούνται και δεν κάνουν τίποτα έχω να πώ μόνο αυτό :
Αυτό που κάνουμε δεν το καταλαβαίνουν ποτέ, μα μονάχα το επαινούν ή το κατηγορούν